Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
😊

exTrem
LHsim lhbp-re leszek majd nagyon kíváncsi, az ütni fog 😊

Hypo
sõt látható is😊

exTrem
Sajnos ismerjük a Bud scenery korlátait .. 😊

eyecandy
Be is szaggat a finalon 😊

Ombika
Ez vmi eszmeletlenul, ezzel a zenevel nagyot ut!!<#eljen>

exTrem
Alap minden, amit látsz az az Aerosoft Budapest 2.0 verzója 😊

Milyen M.o. sceneryt használsz FSX alatt ami ennyire jól néz ki?
Remek videó!

http://www.wix.com/swatopluc/castles

eyecandy
<#eljen>

exTrem
A mai, délutáni szeles idõben értem haza Krétáról, így csináltam egy kis videót, melyben benne van az approach a Duna felett, majd a landing 13R-on. Remélem tetszik mindenkinek. 😊

eyecandy
Megnéztem három helyen, mindenhol kifutón tette le

Itt gyönyörûen lehet padkázni a pályaszélen. 😊
eyecandy
Ezt még láttam de majd nézem

Hypo
igen szeretjük😊

Hát nem lenne rossz ez a traffic,csak az a baj,hogy a gépek a runway elõtt szállnak le. Ezt amúgy más is tapasztalta,ugyanis az általad becopyzott oldalon panaszkodnak is.
Nesu
Ez biztos volt már ,de azért még egyszer ....

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Ezt már én is nézegettem, de én úgy értelmeztem, hogy nem kell hozzá feltelepíteni az UT-t, hanem csak az iso fájl és a license kell (you can't use this traffic without F1 license file).

Installation
Variant 2 (az F1UT2 még nincs installálva)
a) Helyezd be az UT2 lemezt (ez a csomag nem tartalmazza) és szakítsd meg a telepítést mielõtt a telepítõ elkezdené másolni a fájlokat.
b) Futtasd le az alternatív traffic telepítõjét.
eyecandy
Mi volt rajta egy óra... ?
Próbáld ki így és ha nem megy akkor valamikor szánj rá egy órát. De azokat a fájlokat amit ír a végén törölgesd szép sorban. Nem mindegyik lesz ott, de amelyik ott van azt del.

Kb vagy biztos? :-) Csak,mert 1 órámba telt,mire felraktam az UT2 packot és nem szeretnék feleslegesen másolgatni.
eyecandy
Aha kb.

Akkor én most mindent töröljek ki az Simobject/ UT2 Aircraft mappából és oda telepítsem ezt az Alternative packot? Ennyi?
eyecandy
Elõször ráinstatlláltam az UT-ra de valami akadást jelzett és a második install metódust csináltam meg, Amikor elkezdte a gépeket bemásolni, lelõttem, kitöröltem az UT2 Aircraft mappából a reszlit és futtattam a programot. Ezután felraktam az UT frissítéseket, megint kitöröltem az utólag bekerült gépeket, végül is mindent ami nem AI_ val kezdõdik.
Majd futtattam az UT-t és kész

Helló! Ezt én is letöltöttem,de gõzöm nincs hogyan kell feltelepíteni. Az UT2 komplett pack fent van. Tudnál nekem segíteni az Alternative traffic telepítésében? Épp tegnap töltöttem le én is. Elolvastam a leírást,de valamit valszeg rosszúl csinálok.
eyecandy
Pár napja szó esett itt traffic programokról, úgy tudom egyikkel sem voltatok megelégedve.
Pár lelkes orosz fickó összedobott egy alternatív traffic pakkot a Flight1 Ultimate Traffic-hoz. Nekem nagy változást hozott, szebb gépek több helyen. jobb fps stb. A readme fájl oroszul van, úgyhogy a torrent leírást másoljátok ki egy textbe, hogy olvasni tudjátok.
A pakkhoz szükséges az eredet UT Traffic is.

eyecandy
Ha valaki érdekel egy igényes Belgium photoscenery, gyorsan töltse le. Az Aerosoft EBBR-rel tökéletesen mûködik

bondi
Milyen joystickel repulsz? Nalam egy ujrakalibralas megoldotta a gondot.

Javított link: tech.msn.mainap.hu/tudomany/virtualis-valosag-szemuveg-a-sensics-tol-7337/

Sziasztok srácok, a virtuális valóság szemüveggel kapcsolatban valaki már szerzett tapasztalatokat?
link
Kiváncsi lennék rá hogy milyen, mert ha képes úgy vetíteni a képet, mint ahogy a szemünkkel látunk, száz akárhány fokban, akkor élethû lesz a szimulátor, fõleg ha még egy head tracker is dolgozik mellé, van valakinek a technológiával, és lehetõségekkel kapcsolatban véleménye, mennyire használható? A felbontása elég nagy e? Gondolom bonyolult cucc mert félgömb alakban kéne a dolgokat kivetítenie.

Azért nem feltétlenûl ez volt a gond,ugyanis egy új FSX telepítése igazán feloldhatná a tiltást. Tulajdonképp az Addon manager volt letiltva. De érdekes,hogy csak az új nem mûködött rajta,a régi az igen. Mindegy,a lényeg,hogy van szép KLAX Airportom,csak hát nem mûködik vele együtt az a másik négy nem hivatalosan vásárolt FSDT scenery. Mindegy,majd apránként azokat is megveszem. :-)
59th Ducky
Na a probléma megoldódott XD
Tanulság:
Nem kell mindig a NEM gombot nyomni a Security ablakban az FSX indulásakor a digitális aláírás megerõsítésére...

https://www.facebook.com/groups/DCS.world

Na lett Addon menüm az FSX-ben,de Addon manager továbbra sem jelenik meg. Már tehetetlen vagyok és átkozom az FSDT-t,hogy ilyen szar módon oldja meg a sceneryjük aktiválását! Most feleslegesen kidobtam 12ezer Ft-ot a rohadt Los Angeles sceneryre!!! :-(
Jelenleg csak PMDG NGX-el repülök (600 és 700). Egyszer sem fordult elõ az általad vázolt probléma több mint 40 útból. Ellenben az FS2004-ben találkoztam néhányszor ezzel. Ott az SP-k segítettek. Tehát lehet, hogy valamelyik SP nem ment fel rendesen. Az aircraft.cfg-ben nekem a build 1.00.3219. Esetleg nézd át a changelog-okat, lehet, hogy ismert és javított hiba.
A Flytampa Vienna scenery fent van már,illetve az FsDreamTeam Los Angeles scenery is,de az még aktiválatlan változatban.
Nem akkor látszik az addon menü, ha van is már fent valami addon?
Sziasztok!

Feltelepítettem újra az FSX-et és nemhogy Addon managerem nincs azóta,de még az FSX-bõl az Addon menü is eltünt. Szerintetek hogyan lehet visszavarázsolni FSX-be az Addon menüt?
Hogy lehetséges,hogy nincs Addon menü egy szûz FSX-ben? SP1 és SP2 is fent vant van.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Clidey
Már egy ideje releasélva van... 😊)))

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Én már várlak msn-en. :-)
eyecandy
Azért majd osszátok meg a választ, kíváncsi vagyok 😊

zstomi
Köszi a válaszokat.

Még egy problémám lenne...PMDG 737NGX-nél útvonalrepülés során, általában FL300 fölötti fordulókban bizonyos esetekben nem a következõ waypoint felé veszi az irányt a gép, hanem túlfordulva azon az AP veszélyesen bedönti a gépet, ami miatt az egy idõ után zuhanásba kezd, ha nem történik kézi beavatkozás. Miután elkezdi ezt a jelenséget , az LNAV már nem is használható, mert mindig ez a vége. Az az érdekes, hogy néha a HDG tekergetésnél is túlfordul a beállított értéken...
Mitõl lehet ez? Tutorial 1, 2-t többször is végigrepültem vele, elvileg a config jónak tûnik...

...vagy elég az Új-Zéland patch telepítése is, az FTX Central a legutóbbira frissül.

http://www.wix.com/swatopluc/castles

59th Ducky
Na én segítek, de 160 karakterben nagyon nehéz és hosszadalmas 😊
Az msn elérhetõségem: [email protected] vagy TS3-on: vwt3.hu
Gondolom van mikid úgyhogy haladósabb lesz.
Nálam simán látszik a menü, persze 1. telepítés.

https://www.facebook.com/groups/DCS.world

eyecandy
Esetleg próbáld meg egy másik gépen/laptopon, hogy ott megy-e

Ezt már mind megcsináltam, registryt is töröltem,de az új Addon manager nem hajlandó megjelenni az FSX/ Addon menüben most se! Anélkül hiába teszem fel a LAX sceneryt,ha nem tudom hol aktiválni. A kulcsom megvan hozzá,de nem tudom aktiválni,mert nincs Addon manager az FSX-ben.
eyecandy
De lehet, hogy elég, ha a legújabb ORBX librariest telepíted újra

eyecandy
Az összes nem eredeto cloud9 és FSDT kiegészítõt le kell installálnod, töröld az fsdreamteam mappát az összes bglmanx-el kezdõdõ filet a komu filet. Ürítsd ki a kukát, restart majd inítsd el az FSX-et aztán telepítsd újra LAX-ot.

eyecandy
Rakd fel újra a New Zealand-et

Azt raktam fel! Az egy sima Addon manager! Fent volt egy régi ami látszott is az FSX/Addon menüben,de miután felraktam a Standalone Addon Manager-t,nem jelenik meg az Addon menüben! A régi Addon managerben pedig nincs benne a Los Angeles scenery,hogy aktiválni tudjam.Ezért kellene az új,amit viszont nem tudok felrakni FSX-be,pontosabban nem jelenik meg és már baromira idegbeteg vagyok miatta,mert kiadtam több mint 10ezret ezért a szaros scenery-ért és nem tudom használni!!!