Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
nem az a gond hogy honnan hanem hogy csinal e valaki,. Javaslom World of ai oldalat nezegeni ott mindig kint vannak az uj festesek
http://www.world-of-ai.com/

Sziasztok!

Honnan lehetne letölteni AI traffic-hoz újabb festéseket? Gondolok itt pl Skyteam liveryre, új Swiss livery-re,új Air France livery-re stb. Tehát a lényeg,hogy 2011 és 2012-es festésû gépeket szeretnék és nem olyanokat amilyenek már nem is léteznek. Ja és a World of AI ,Avsim, Flightsim.com oldalakat kivégeztem. Ezeken kívûl kellene valami frankó oldal.
eyecandy
Igen, meg egy csendes-óceáni atollal akadt össze...
Most minden törölve, de mégis ezt kapom Keflaviknál. A mellette lévõ Rejkjavik (BIRK) már teljesen ok.
Globális mesht nem használok.

Hypo
közben én is kerestem megoldást de ez elevaiton problémának néz ki, ergo az elso problemat akkor mar megoldottad hogy nem tolt be egyaltalan? akkor most van ez? globalis mesht hasznalsz amugy?

eyecandy

eyecandy
Sziasztok!

Alap Izland-Keflavik betöltésénél ez a kép fogad
[/url] [/img]
találkozott már itt ezzel a hibával valaki?

Van rá mód, hogy megtudjam, hogy honnan, milyen texturát tölt az aktuális pontomra az fsx? Ha Mesh hiba, lehet orvosolni valahogy?

Hypo
Rex hez ha megvetted fsx akkor kapod hozza free
csak err tessek vigyazni
Before reinstalling REX, you must first uninstall using the REX Uninstaller and delete any leftover folders manually. That includes the installation path for REX, as well as the below paths:

It's critical that the below folders are deleted manually:

For Windows Vista:
C:\Users\your name\AppData\Local\Real_Environment_Xtreme

For Windows XP:
C:\Documents and Settings\\Local Settings\Application Data\Real_Environment_Xtreme

It might be wise at this point to use a registry cleaner before reinstalling. CCLEANER is a great freeware registry cleaner.

NOTE:
In order to view the above folder locations, your hidden folders must be visible. Follow the steps below per your operating system:

In Windows XP
1. Go to your control panel.
2. Click on 'files and folders'.
3. Click on 'view'.
4. Click the button that makes the hidden files visible.
5. Click 'OK'.

In Windows Vista
1. Go to your control panel.
2. Click on 'folder options'.
3. Click on 'view'.
4. Click 'Show hidden files and folders'.
5. Click 'OK'.

polluxware
A2A P-51D Mustang released!

simmarketen 12.400ft bundle (2 in 1) (wop3 + accusim)

Hááát elég sanszos 1.: Buy now:Vegye meg (most) 2: "update for all current ccustomers":frissítés minden jellenlegi ügyfélnek. Remélem kielégítõ választ adtam. 😄
Sanyo
Én a Flightsimstore.com-on vettem meg a REX-et jó másfél éve, ma reggel benéztem és ott állt a letölteni való Essentials. 😊

www.pcpilot.hu

Sziasztok!
Megjelent a Real Environment Essential. Kérdés: Ez most ingyenes vagy fizetõs? Azért kérdezem,mert a REX oldalán a fõoldalra az van írva,hogy: " REX Essential is a FREE update to all current REX/FSX customers." A Product menüre kattintva viszont ott van,hogy BUY NOW és USD$ 39.95. Szóval akkor most mi van!?
Nme tudom h itt ki mennyire foglalkozik spotterkedéssel de ha valaki ért hozzá errõl tudna mondani egy véleményt. köszi
Hypo
szép. Bár nekem mindig az az érzésem mintha a nézõ szeme könnyes lenne attól olyanok a fények😊)

Nesu
LHPP

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

jogos 😄
polluxware
forgószárny -> helikopter

<#nyes>

Sziasztok
Lenne 1 kérdésem : miért csinálhatja a game hogy ha kiválasztok 1 reoülõt csak a szárnya jelenik meg és az kezd el pörögni 😞 próbáltam megoldani de sehogysem sikerült
Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném

Üdv
polluxware

Nesu
Jogos ,van már 1.22 is !

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Hypo
ABEAM
Displays the abeam point and calculates the ETA, DTG, and ALT information. The fix
abeam point ahead of the airplane is displayed by a radial line from the waypoint
ending at the nearest perpendicular route leg intersection. If there is more than one
intersection, the data will apply to the first occurrence and will sequence as each
intersection is passed.

Köszönöm szépen a segítséged! Az elöbb a tutorial 2 olvasgatva már valami féle eredményt is elértem létrehoztam egy random pontot az utvonal mentén...de még nem tudtam rájönni hogy aza ABM (LSK6) Mi a funkciója.

Mind1 Majd olvasgatom ezt a fórumot meg nyomogatom az FMC-t :-)
Szerintem hasznos kis dolog ez jó lehet használni és ha már benne van miért ne játszadozznánk vele egy kicsit.

bondi
Itt a forum thread linkje|

Custom waypoints

Sztem ebben vhol megtalalod a pdf.et is.

Tudsz nekem linket mutatni a Pdf file-hoz vagy a forumhoz hozzászólásokhoz ebben a témában ,mert nem találtam meg, visszont a tutoriál tényleg jó! Remek példa ,hogy ajánlott elolvasni ezeket (itt volt az orrom elött)
:-)

eyecandy
Igen már két éve

Hypo
na remelem javitattak rajta, na nezem is a notes-t

Hypo
sajnos akkor nalad ez mar nem segit ez van irj a hivatalos forumra de sokan vannak ezzel a hibaval, esetleg tizezerig ha kezzel vezeted?

bondi
Van egy ilyen topic is a PMDG forumon. Meg letoltheto pdf-et is csinaltak rola. Tud custom waypointokat, es route offsetet is. A 2.PMDG tutorialban meg pelda is van ra, ajanlom minden NGX pilotanak, jo kis EHAM-LOWI oktato ut.

Marhaság. Én már elég régóta használom és ugyanúgy leáll. Szóval fogalmam nincs,hogy miért használom. <#vigyor2>
polluxware
<#rolleyes>

Nesu
Megjelent az EZCA-Update-1.17 jó sétálós felvevést

Nesu
Nincs automata ez egy ,sétáló kézi kamera
EZ Walk camera

Helló! TCAS-t megtaláltam,köszi a segítséget,viszont hiába írok 30-at a Cost Indexhez,akkoris felgyorsul a gépem 300-ra vagy az fölé 10ezer alatt. :-(
polluxware
jó lenne tõlük majd valami "Messzer" is...

Hypo
80 az sok bele, sajnos ez qw bug akkor szokott overspeedezni azert probald max 30 vagy 20.
TCAS meg ahol allitod a nav display range-t annak a kozepet megnyomod. ( elvilkeg) 😊

L Viper
A2A garancia a minõségre <#eljen>
Hont
Én meg úgy vagyok vele, hogy örülök, ha a B737 kiismerem valamelyest
Esetleg még egy kisebb VFR gép.
Nem tartom ésszerûnek ilyen sok típussal vívni!
Hát a 767 és a 757 eléggé hasonlít egymásra,csak a 757 a 767 keskenyebb változata,amúgy szinte ugyanaz. Ok,azt kipróbálom,mert oda 80-at írtam,de a QW FMC tutorial videójában is 80-at ír. De kipróbálom a 30-at. Viszont a TCAS-t továbbra sem találom és azt a tutorial videón sem mutatja,viszont nekem azt jelzi,hogy TCAS off. Tehát valahol csak be lehet kapcsolni...!
Hypo
😊 767 azert meg se 757 plane qw😊
egyet meg kipróbálnál? cost index hez 30 nál többet ne irj.

Akkor valószínû,hogy QW bug,mert mindent ugyanúgy csináltam,mint pl a Level-D 767-esen,meg ahogy a többi Boeing-en szoktam és csak a QW 757 csinálja a hülyeségét. Pedig fent van a QW SP2 is.Amúgy volt már 1-2 alkalom,amikor jól mûködött,de az esetek többségében 10ezer alatt felgyorsúl 300-ra is és overspeed lesz.
Van erre valami orvosság?

Ja és még egy kérdés QW 757-el kapcsolatban: Hol lehet bekapcsolni a TCAS-t? Nem találom sehol.
Hypo
meg se szólaltam......

amúhy ha ennyire jól csináltál mindent akkor tényleg nem lehet segiteni, de azért én csak megnézném pl mcp sebi? autthrottle? vnav? gázkar állása? mert nagyon ugy tünik hogy valahol itt van a kuyta elásva, vagy csak egy szokásos qw bug.

Miért fontos az FMC legs screenshot? 250 csomó van írva 10ezerig minden magassághoz,majd 10ezer felett 318 csomó. De a gép nem követi ezt a 250-es sebességet 10ezer alatt,hanem jóval gyorsabban megy.
akos25
Nagyon szépen köszönöm a segítséged! :-)

Hypo
dobjal mar egy screenshotot az fmc legs page rol

Helló!

FMC-ben alapból 250 van beállítva 10ezer alatt,ez ugyebár autómatikusan ennyi az FMC-ben. Az IAS/MACH változó,én a V2+10-et szoktam állítani,azaz 140-150 körül és a gépem mégis elmegy már 3-4000 lábnál 300 csomóra. amúgy a magasságokat sem követi rendesen. FMC-ben van egy megadott magasság,de ha nem korrigálom manuálisan,akkor a robot felviszi a gépet jóval az FMC által mutatott magasságok fölé. PL: FMC szerint 3500,akkor a gépem akár már 7000 lábon van.
De mondom,ez csak a Qualitywings 757-nél fordul elõ. Esetleg valami ötlet?
Nem töltöd le!!! Megvan a gépeden is a windows\system32 mappában, azt másold be az FSX mappádba. Ami a neten van az általában a vistához van. De találkoztam már vírusossal is.
Hypo
<#taps>

polluxware

Hypo
mi van beallitva sebinek? fmc ben? mcp-n?

FSX Összeomlásra töltsd le ezt a dll-t és másold az FSX gyökerébe, többé nem fog leállni. http://forums.flightsimlabs.com/index.php?/topic/3516-fsx-and-windows-7-in-64-bits-needs-uiautomationcoredll-to-stop-crashing/