33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Rudi50 #23178 köszi -
#23177 kérdés!
Tegnap sikeresen (véletlenül) rájöttem, hogy az ils dme probléma abból adódik ,hogy az új térképeken valmint a gép adatbázisában szereplő freqi totál eltér attól ami az fsx default repterein található... példul loww 29es pályáján a freqi nem 109.55 hanem 109.70:)
van fsx-hez mountolható 2010es airac gps frissítés (bgl fájl)
ezt érdemes felrakni, vagy csak a nav aid-et frissíti? -
#23176 Ja, csak megnézed azt, hogy egy ilyen súlyedésnél határ eset, hogy nem megy overspeadbe max féklapokkal...
Szinte csak azért nem, mert elfogy a magasság. De egyébként nézegettem 250 IAs ról 14000 láb süllyedés után 340 ig begyorsul a 80% felszállótömegű gép. Szóval FL400 nem biztos, hogy kipróbálnám..:D
A cikkre vissza térve, azt írták hogy a BFU -ban keresték a hibát, tehát az automatikus rész ment tönkre.
Az ALTERN ill a Manual rendszer ettől különálló rész, pont az ilyen meghibásodások miatt...(gondolom én) -
#23175 Miért ne lehetne? Nyílván oka volt, hogy nem szabályozták. -
#23174 5400fpm...
Jó kis hullámvasút lehetett...!:D
Csak azt nem értem, hogy miért nem szabályozták manuálisan.
Bár lehet a buszokon nem lehet még abba se belenyúlni. -
#23173 Air France A320 Emergency Descent -
#23172 azt sehogy az a videora kesobb lett ratéve, én checklistet ipaden futattok, amikor nem volt meg ipad, akkor van egy par jo progi Nesu azt hiszem linkelt is egyet Electronic Flightbag -
Rudi50 #23171 A checklist-et milyen billel lehet elérni alapbeállításon PMDG-nél ahogy a videoban van? Még sosem láttam. -
#23170 kicsi egykerekezes ahogy kell:))) -
#23169 A Hatvanhatos Járat ... Route66
-
#23168 bocs.. félre ment a comment;) -
#23167 jéééézusom, ez komoly? -
#23166 esetleg a jövő hónapban :P -
bur07 #23165 Esetleg valaki PMDG B737-700 NGX malév festést? -
#23164 egyben szükségem van kívülállókra is ,itt három gyerek randalírozik fel alá ,megeszik a türelmemet :P -
#23163 - A Malév felirat picit alacsony, meg kellene nyújtani függőlegesen (lásd 737-esed...)
- A svancon a logó fehérje mitől olyan sötét? Ha másképp nem megy, át kellene tenni egy olyan léjerre ahol világosabb.
- A mérete se jó még, a teteje az jó, de lefele még kellene nőjön picit (lásd általad linkelt fotó az igaziról)
- A lajstromjel és annak kötőjele. Ugye nem kell mondanom mi rajta a rossz? :)
- A kék széle is eléggé girbegurba, az alja pedig elhúzódik valamiért előrefelé, ami nem is szép és nem is jó.
- az én észrevételem szerint ,a model hibájára írhatom ,iszonyatosan torz .a méretarányt az eredeti képről vettem
- teljesen egyetértek ,figyelmetlenség
- ezt is elnéztem (bár nekem teljesen közelebb állónak tűnik mint egy 737 -en)
- model hiba és persze az én türelmemé (az előre nyúlás azért van mert nem állítottam be a dőlés szöget ).
ennyit látok én -
#23162 rajta van a fém csík !!
most látom a ModelConverter X -vel .Nem maradt le róla csak a képen nincs valamiért . -
#23161 ModelConverterX
ez le 1/16 - olja a készítési időt ,és egy halom türelmet megtart . -
#23160 Köszönöm! :) -
#23159 Kössz a progit ez sokt dob majd .
vazz ezt nem vettem észre a másikon meg van :P -
#23158 Ezen csak egy bibit látok így messziről: hová tűnt a fém "csík" a függőleges vezérsík belépőjéről? Az a Malév gépeken fémszínűn van hagyva nincs lefestve kékre! -
#23157 Már megint nagyon elhamarkodod a rilízt... pedig pár dolgot még simán javíthatnál. :(
- A Malév felirat picit alacsony, meg kellene nyújtani függőlegesen (lásd 737-esed...)
- A svancon a logó fehérje mitől olyan sötét? Ha másképp nem megy, át kellene tenni egy olyan léjerre ahol világosabb.
- A mérete se jó még, a teteje az jó, de lefele még kellene nőjön picit (lásd általad linkelt fotó az igaziról)
- A lajstromjel és annak kötőjele. Ugye nem kell mondanom mi rajta a rossz? :)
- A kék széle is eléggé girbegurba, az alja pedig elhúzódik valamiért előrefelé, ami nem is szép és nem is jó.
Ha fogytán a türelmed akkor picit altasd a dolgot, de így kiadni szerintem hülyeség volna, hisz még nem tökéletes. Ráadásul olyan dolgokat kellene rajta csak javítani ami kb egy órás munka.
Nem tudom hogy csekkolod a festéseid állapotát a 3D modellen, de én személy szerint a ModelConverterX-et ajánlom. Gyorsabb mint minden egyes ellenőrzés miatt FSX-et indítani... -
#23156 CS 767 300ER N3__r88
PMDG 738NG HA-LOK N3_r89 -
#23155 Tedd ki dropboxra, ha van. Ha nincs akkor mediafire. -
#23154 Akkor segíts ,hogy hová töltsem fel .
a népszerűbbet légyszives -
#23153 Ahova nem kell regisztrálni. Épp elég helyen vagyok már beregelve. És ahogy elnézem itt is ezt kellene tennem a letöltés érdekében. -
#23152 te a malév virtuálisoknak nincs honlapja oda ,ne tegyem fel ?
már ha engedik . -
#23151 hová ? a .zip nem jó
-
#23150 Esetleg felteszed még valahova rar-ban ? Köszönöm szépen. -
#23149 -
#23148 Malév PMDG 737-800NG HA-LOK újrafestés innen letölthetitek .
-
#23147 Boeing 767 300ER Malév HA-LHC repaint .
Aki akarja ,innen lelehet tölteni . -
#23146 Akkor lassan befejezettnek tekintem az N3 : CS_767-300ER_Malév_HA-LHC ,r88 -at .
Legalábbis egy hónapig biztos nem nyúlok hozzá .
Kössz a segítséget !!!
HA-LHC r88
-
#23145 Tipikus mappolási hiba...vagy kisakkozod a textúrán hol kell és hány pixelnek túllógnia a többitől, vagy hagyod így ahogy van...sokmindent nem tudsz mást tenni. -
#23144 Erre ki tud megoldást ?
-
#23143 csak telepítéssel megy ,nem találom így meg -
bur07 #23142 Rajta van a telepítő DVD-en. Total Commanderrel megnyítod ott vannak a össze tömörítve. -
#23141 Van valaki aki feltudná nekem tölteni valahová az FSX alap gépeit ,mert letöröltem őket és valószínüleg ez lehet az oka ,hogy bizonyos addon gépekkel kifagy a szim .
előre is köszönöm a segítséget !!! -
#23140 kössz a biztató szavakat !!!!
fuuuu
ez a második festésem amit igyekszem jól elkészíteni ,még akkor is ,ha a 767 -t már egyszer pocsékul kiadtam . -
#23139 Nesu még egy kis kitartás és a végén profi vállik beloled