33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#23778 AMAZING Views of an Airbus A319 Cockpit
Na egyre ügyesebb vagyok
-
#23777 AMAZING Views of an Airbus A319 Cockpit
http://www.youtube.com/watch?v=_ZPhS1W0T0A -
#23776 Ezt ismeri, netan hasznalja valaki kozulunk? Elegge dicserik, kulonleges elmenyt ad a repuleshez allitolag. Na jo nem olyat , amit Hypo kapitany mellett lehet szerezni, de kiprobalnam...
Buttkicker Gamer 2. - Seggberugo lol -
Frenky #23775 Sziasztok! Végre hosszas állítgatások után sikrült viszonylag elfogadhatóra beconfigolnom az fsx_et :-)
Szoktatok online repkedni, csak úgy, semmi komoly repterv, stb nélkül? Valamelyik nyitott szerveren? Üdv.
-
#23774 Van jo kis blogja is:
olfcharlie232 -
#23773 Csak nem erre gondolsz? A srac 737 FO, es a PMDG forumrol talaltam ra, bar lehet hogy itt is volt mar
-
#23772 Ennek a sracnak meg jo hangja, szegeny Chris Palmer organuma vmiert engem negyon irritalt, ugy kellett vegigszenvednem a 747 videokat is, de azok is nagyon hasznosak voltak. hozza kell tennem azok ugye DVD formatumban jelentek meg, kicsit konnyebb volt belole olcsobb verziot beszerezni :P. En is nezegettem az elejen, de tobb mint egy evig szuttyogni ezen kicsit tulzas volt talan. Lehet hogy tenyleg igazi melysegeiben kitargyalnak mindent, de pont ezzel talan a celkozonseguket is lejjebb szukitettek szvsz. -
#23771 Hol van?:) link ujra pls -
#23770 Jó sokáig tartott AOA-nak ez a b737 training dolog, az egy dolog hogy kkcsit tularaztak ezzel a sok kulon csomaggal, de jo nagyot kestek is vele kárérte. MD11 trainingjuk popec volt es nem kellett ra varni:O)
NGX re linkeltem be egy valodi pilota srac vidoit szerintem azokat vegignezve boven kapsz mindenre valaszt ingyen. -
almostatys #23769 Akit érdekel az Airbus FMC felprogramozása,annak itt egy kis valós segédlet. Kár,hogy az Aerosoft Airbus Extended FMC-je ennek a felét sem tudja.
Valós FMC felprogramozása -
#23768 Na ez az utolsó
-
#23767 Akkor így talán
-
#23766 -
nibron #23765 Igazad van, elkerülte a figyelmem, hogy a city külön layer-ben van. A terrain gondot nem a területre értem, hanem a szélekre. De nagy gondot biztosan nem okozhat. -
#23764 Nem kell semmit átnevezni, letiltod az aerosoftból az lhbp layert és kész (valószínűleg).
A terraint pedig rég a mas adja (optimális esetben), és az LHSIM ahhoz fejleszt (ha jól tudom) úgyhogy avval sem sok gond lehet :) -
nibron #23763 Installálva marad majd a Kozma féle LHBP, de a reptér bgl fájlokat, valszeg átnevezzük vagy töröljük, és afölé kerül majd az lhsimes. Max. a terrain-el lesz egy kis gond. Gondolom én... -
nibron #23762 Ez a 1/2VSync-es megoldás eddig a legjobb, én a "feltalálása" óta használom. És az nvidiainspector is kötelező darab. Nem csak fsx-hez, hanem egyéb játékokhoz. Főleg simításokat érdemes vele csinálni. És, ja hardware függő. Csak a mostani nvidia driver által támogatott kártyák. Egy vc-t sokkal szebbre lehet simítani, bár a szöveges kiíratásokat kicsit elhomályosítja. -
#23761 FPS limiter kérdésben most váltottam a külsőről az nVidia Inspectorosra, és az 1/2 Vsynre, nálam sokkal folyamatosabb lett, bár gondolom hardwere válogatja. Van egy jó kis ORBX progi, amiben könnyű a beállításokkal próbálkozni, mert az FSX indítása előtt a kivánt paraméterekkel tuningolja az fsx.cfg-t.
Kisérletezésre is jó, de készíthetsz több profilt is a különböző gépeidhez és scenerykhez.
FSX Go -
#23760 Akit érdekelegy magyar nyelvű kicsit kopott ők ide kattintsanak . -
#23759 A city layer editalhato vhogy? Az a baj, hogy nalam a gex texturak mellett egy konkret kocka a photoscenery. Viszont a reptereket es epuleteket szivesen megtartanam, csak nem tudom, hogy elkulonithetok-e egymastol valahogy? -
-
#23757 Alert mág a fórum admin? Vagy átadta vkinek? -
#23756 Elkészült az eddigi legösszeszedetteb FSX konfigurálási segédlet, minden fontos dolog benne van, amivel optimalizálható a kedvenc "túlfejlesztett" csontvázunk :) Pdf formátumban, angol nyelven:
FSX Guide
Sztem megérne egy cserét a fenti optimalizálási linkre :) -
#23755 A reptér zabálja az fps-t, nem a város. -
#23754 Kerdes hogy nem az zabalja-e az fpst? Majd kiteszteljuk ugyis. -
#23753 LHSimben csak LHBP lesz, se város, se kis repterek (de ha meghagyod az aerosoftból a city layert akkor gondolom működni fog együtt a kettő). -
#23752 Vajon hogy all az LHBP scenery? Mar nagyon bizsereg a bankkartyam, es tele a tokom hogy mindenhol 30 fps-el repulok, csak itthon 15..... Meg a FlyTampa OMDB is 30 fps az NGX-el, itthon beerek a budapest photscenery kockaba es 20, LHBPn meg 15 :(
Btw arrol tudtok, hogy Bp es a kis repterek is benne lesznek az LHSimes verzioban? -
nibron #23751 A RealAir B60-as motorjait is meg lehet sütni/túlterhelni. Illetve ott működik a jegesedés is. -
nibron #23750 Nekem is elment kettő, mire eszméltem. -
nibron #23749 Kemény emelkedők lehetnek arrafelé, hogyha 3 mozdony kell 7 személyvagonhoz. Hóolvadáskor nem semmi vízmennyiség lehet. Futópálya megközelítése akár még izgalmas is lehet. Szeressük az ilyet. -
carlosfly #23748 Igen. Miért is? -
perko #23747 Egy kis ORBX FTX South Alaska
Carcross - Skagway Corridor Screenshots
Esetleg ha érdekel valakit. The sale ends at 11am on Tuesday 12 February.
Traffic 360 now HALF PRICE (Download & Boxed) -
VDomino #23746 Én is,de én fel is szálltam vele úgy,az NTSB azóta is vizsgálódik. -
#23745 valaki használ Fspassenger X-et? van hasonló program, mint a passenger x? -
#23744 Muhahaha ez az alap en detto gyujtottam -
Ordasbácsi #23743 Most viszem vissza, mert se a füzetben se hátoldalon nincs 4x5 jegyű aktiváló.
Azért köszi a válaszokat! -
Johnyka #23742 Köszi szépen a válaszokat. Egyébként a fotelpilotán olvastam a cikket, ezért is bátorottam föl hogy kibróbáljam a gépet, valamint Papírzsacsi beszámolói is nagyon tetszettek.
Azt hogy lehet beállítani hogy járó motorral induljon a repülés?
Mert nálam úgy van hogy amikor betöltődik a repülés a gép motorjai mennek, de amikor beköszönnek a többiek azonnal leáll a összes motor. És innen nem tudom újraindítani őket. -
carlosfly #23741 A gold Editionban úgy van, hogy van benne külön egy kis fehér papír amin a két ( FSX, Acceleration) aktivációs key van. -
asolyom #23740 Én egy hete sikeresen aktiváltam a neten keresztül. -
metaxx #23739 Egyébként majdhogy nem felesleges is, mert nem rég mondta valaki, talán épp itt, hogy nem tudta aktiválni, mert nem mennek az aktiváló szerverek. Szóval marad a virágbolti. :(