Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nesu

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Igen próbáltam és sokat javított de még így is a határeseten mozgok. Ezért gondoltam, hogy valaki talán meg tudná nézni az FSX.cfg-t. A változtatásokat is egyenként próbáltam.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Hypo
Tök felesleges mindent maxra huzni attol nem lesz szebb fsx ben ez nem igy mükodik.
Ha màr orbx javaslom a forumukon nezelodni illetve a manualt milyen beallitasokat javasolnak. Road traffic es boat le a minimum. Visibility detto, felhok medium water is. Aztan proba sokkal jobban kene menni nekem joval gyengebba konfigom de orbx alatt 25 fps konstans

Nem a kérdésedre válaszolok, és nem rajtad röhögtem... Hanem azon, hogy ilyen géppel 15FPS-ed van LHBP-n.. Bocs, de ez az FSX valami hihetetlen sz*r. Kezdek rájönni. De VFR -ozni' tényleg csak ebben tud az ember.

///M I Love BMW. :)

Sziasztok!
Sajnos én is bele estem abba a hibába, hogy sok telepítésem legyen az újdonság varázsa volt, de 2 év után talán már vissza fogom magam, mert mindig újra telepítés lett az eredmény. 3 év kellett, hogy jó gépet rakjak össze. Most a finom hangoláson dolgozom.
Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
Korábban olvastam, hogy a többmagos procinál lehet valamit állítani, azért, hogy a belsõ memóriában ne legyen ütközés. Hol? és hogyan? I7 995X 3,6Ghz a proci. 8mag alap, 12 virtuális ezt látom. Orbix 7-15fsp. LHBP 7-15fsp. LHPP és LHDC17- 19 fsp. Igaz minden fulra húzva a forgalmat kivéve. A szûz fsx-nél 90-200fsp. Ha elküldeném a FSX.cfg-t valaki megnézné nekem, hogy lehet-e rajta hangolni? Természetesen amit korábban itt a fórumon javasoltatok másoknak azokat én is ki próbáltam. A VFR-t szeretem, mert korábban sárkányoztam és így gond, hogy 24 fsp. csak 3-4000 felett van. Wincsi ssd. Az FSX-et tehetem-e külön wincsire? Dupla monitor 3360X1050 felbontás ablak mód. Ha valaki tudna nekem segíteni az jó lenne. Elõre is köszi.
Több mint tökéletes.

😊

Sziasztok!

Szerintetek jó ez a Joystick? Nagygépekkel való repülésre akarom használni FSX-ben. A Logitech wingman joyomon kilazult vagy kikopott valami és nagy a holtjátéka és a legkisebb érintésre is elkanyarodik a gép amit éppen vezetek. Szétszedni pedig nem tudom az istenért sem,pedig minden csavart kicsavartam már belõle!

http://www.aviationmegastore.com/cyborg-x-fly5--flight-stick-saitek-fly5-saitek-0021165108295-joystickspedals/product/?shopid=LM503a093936ced64b9b74aa9011&action=prodinfo&parent_id=0&art=98464
Valaki tudna dobni egy linket sp1-hez mert ha hivatalos honlapon található linkre kattintok azt írja, h az internetcímen nem található weboldal . Ez miii???
59th Ducky
VRS TacPack 1.3.1.0 Open BETA Released !!!

Természetesen csak LicenseID és jelszóval rendelkezõknek 😊

https://www.facebook.com/groups/DCS.world

Pontosítsunk...
Nem kell alapból uninstallálni semmit. De azokat amiket tudod, hogy nem fogsz használni és piszkálgatták a registry-t, azt azért illik. Elõfordul, hogy átnevezés után ha elindítod az installt, csak a javítás ill. az eltávolítás lesz engedélyezve, a telepítés tiltott. Ilyenkor eltávolítás, majd utána már engednie kell. Jó eséllyel az uninstall sem fog lefutni (nagy valószínûséggel elmásoltad az átnevezgetésekkel), de a registry-bõl kiveszi a telepített állapotot. Ha nem, akkor a vezérlõpultból a telepített programok listájából kell eltávolítani. Annak már meg kell csinálnia.
Az összes mappát átnevezed. Fejbõl írom, tehát lehet, hogy kifelejtek vmit. A ProgramData\Microsoft alatt, a Users\Userneved alatt, és a programkönyvtár.
IVAO-t hagyd egyelõre (a listában a 17.es pont lenne), elõször lokálisan kellene belõni a gépedet. Az fsuipc-t a legfrissebbet telepítsd fel külön a telepítõjével, abban a pontban ahol írtam. Egy csomó addon telepíteni akarja, de ha már fenn van a legfrissebb, nem bántják. NGX-hez különben is elég friss kell.
Szerintem nem kell semmit beszerezned. Hypo a #21379-ben írta, hogy csak az kell amit használsz.
Ha sok repgép van installálva az fsx is több memóriát eszik, mivel minden gép cfg-je, és air fájl-ja betöltõdik az alkalmazás indulásakor. Miután felrakod a Woai-t a StartTime-on, és a memóriahasználaton meg is látszódik. Ha nem akarod unistallálni, akkor elég a scannelést letiltani. fsx.cfg-ben Main szekcióban van egy "SimObjectPaths.n=SimObjects\AI Aircraft" bejegyzés. Sor elejére "//" és már nem is látja. Ilyenkor az AI trafficot 0%-ra.
Elõször egy géppel kell belõni az FSX-et. És utána is egyesével kell felrakni-kipróbálni-belõni a gépeket. Írtam lentebb. Nagyon egyszerû oka van. Ha csak úgy felszórod õket és rosszul mûködik minden, akkor nem igazán lehet megmondani, hogy mi a megmerevedett rettenet történt. Egyesével meg lehet csípni. A gépekkel több gond van mint a scenerykkel, ill. az utóbbiak hibái ált. csak lokálisan jelentkeznek (amikor a közelükben tartózkodsz), és azt ki lehet szûrni.
exTrem
Kíváncsian várom(juk) 😊

Hypo
Meg nincs de amint vege a nyaralasnak kiprobalom

exTrem
Saját tapasztalat van már ?

Hypo
Hypo
Sose baj ha kèrdezel😉
Azt installald amit hasznalsz, ahol repulsz. Tök felesleges agyonpakolni olyan cuccokal ahol nem is repkedsz.
Ase mehet mert idojaras mindenkepp kell és jobb mint a beèpitett. Rex az màs kèrdès az ha hd felhöket hasznalsz akkor erröforras igenyes.

Igen, tudom látszott is, csak állítgattam a grafikán és most olyan magasságban sem látszik :S

Egyenként is visszaállítgattam és mégse...

Nem tudja valaki, mi lehet a megoldás?
Huuu nagyon köszi... Picit még emésztem azt neki is látok, no meg természetesen van egy õár amatõr kérdésem (de jobb félni mint megijedni). Tehát melyik könyvtárat nevezzem át pontosan (Progi fájlok/ Microsoft games/ Microsoft Flight sim v. .. roaming/microsoft/FSX), ezek után uninstall az fsx-t aztán újra fel, beállítom az nvidiainspector meg átirogatom a .cfg-t úgy, ahogy azt még legelõször mondtad, próba, ezek után felrakom az addonokat (csak a fsrecordert használom , és gondolom itt kell felrakni az IVAO-t is ami tartalmazza a FSuipc-t), na most én nem használok se REX-et se ASE-t kéne(ez nem zabálja nagyon az fps-t és a memót)? Az igazság az, hogy a egy igazi VFR scenery-m sincsen ( az elõzõ dilemma miatt) csak az LHSim-eseket, az Aerosoft LHBP-t valamint pár freeware-t használok (de ha szükséges beszerzem) 😊 . A 9-es pontban lehet betenni az elõbb említett sceneryket. Próba NGX-el . Se fs2crew-t se fspassenger-t nem használok. Akkor ezekután rakom be a többi gépet is. Az igazság, hogy Woai-t használtam de nem igazán kell semmilyen AI (mert vagy IVAO-n repülök, vagy ha nem akk se használom az ATC-t mer hát eléggé kaki és úgy meg csak zavarnak az AI-k) Végül megszeretném kérdezni, hogy azt nem lehet-e (vagy is hát hogy, hogy lehet) megoldani azt, hogy az IVAO-hoz n kelljen mindent újra felpakolni mer az elég idõ igényes (fõleg az összes gép) . Végül nagyon szeretném megköszönnii, hogy segítesz és szeretnék egyben elnézést kérni tõled és mindenkitõl, hogy amatõr kérdéseimmel foglalom a helyet és semmi hasznosat most nem szólok hozzá😊)
Annak alapból látszania kell, ha olyan magasságban vagy.

Hypo
😉))))))))) de hat ennyi van rajta nem egy glass cockpit ez egy jo kis gep a repmodell is jo ilyen spartai.
Javaslom tongass kornyeken menj vele nagyon hangulatos es a flaps nagyon effektiv en szeretem olyan puritan de fun

Hi!

Sokat állítgattam de egész egyszerûen nem látszik valamiért a kondenzcsík. Nem tudja véletlenül valaki melyik opcióval lehet visszakapcsolni?

Elõre is köszi!
polluxware
Tobbet vartam tole a screenek alapjan. Masreszrol van rajta ot hat mokodo kapcsolo es kobo ennyi

Hypo
Mi a baj vele? Szerintem tok hangulatos kis gep jo stol kèpessėgel. Trackir-el meg plane. Semmi csicsa csak mint az eredetiben
Review

polluxware
én csak azt mondom... ,hogy

számomra 100x or élvezetesebb egy olyan repülõvel GA jellegû utakat is repkedni, aminél totál kiszámíthatatlan az hogy mikor kell kényszerleszállni.. persze nagy teljesítményû dugattyús mocis gépnél ez sokkal jellemzõbb

elfogadom az érveket😉

polluxware
bazz.. tegnap próbáltam (khálóz öböl)

hát ez a birddg.... már bocsi te enyhén szólva is örülök, hogy annó nem gondoltam komolyan a megvételt...

hiába is hasznos dolog ez a "próbáld ki" majd vedd meg ha tetszik

polluxware
szegény kisöreg.. mennyi témája volna most😞

Hypo
Igen errõl beszéltem én is, azokat az ellenörzéseket nem mminden repülésnél csinálja az ember, és tényleg nem egy olyan típus ami gyakran elromlik.De tuti szép lesz szóval én várom. Bár fxs alatt most egy jó ideje a kedvencem a Bird Dog.

Hypo
Én még szabin vagyok szóval elvileg jó bármikor. Kint vagyunk a telken de nincs messze. Ûgy is be mennék a kis checklistekert meg térképért😊

Clidey
Ja, amiket felsoroltál, normál esetben az 50 órás ápoláskor kell nézni de például kompressziót még akkor se...azt max a 200 órásnál. Annyit meg hány év alatt repülsz össze majd vele ha nyílván repülsz közbe mással is. Ha meg ennél sûrûbben adja majd a hibákat az meg nem realisztik... 😊)))

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Jelen politikai helyzetben teljesen egyetértek Hypoval. 😊
Szerintem tökre felesleges egy Accusim egy Cessnához. Egyszerû egy szerkezet, és eléggé igénytelen kiszolgálás terén, meghibásodni se nagyon szokott. Annak meg nem nagyon látom értelmét hogy minden egyes felszálláskor egy-két kattintással olajat meg benyát nézzek. Ahhoz meg eléggé sokat kellene vele repülni hogy realisztikusan jöjjenek elõ a hibák...(20-50-100 órákról beszélünk)...szóval szerintem is hülyeség. Mondjuk biztos grafikailag is cool lesz meg repmodellileg is, ergo a Carenado mehet a levesbe. Ennyi értelme lesz, ha releasélik, más nemnagyon... 😊))
Akkor már csinálnának valami bonyolultabb ámde ugyanilyen népszerû gépet. Valami mittudoménmit. 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Hádde akkormár úgy kellene hogy egyszer én ülök a bal egybe egyszer meg te, nem? 😊

Clidey
Én valamikorra a jövõ hétre tervezem valamelyik este. Szólj amikor neked jó, aztán összehozzuk! 😉

Clidey
Naná! 😉
Az örök klasszikus!

polluxware
ezeket a fejlesztõket felecsd el sajnos...

már rég nem foglalkoznak ezekkel a "játékokkal"

egyedül az A2A utolsó gárda amelyik rácspja az asszonyra az ajtót, és beül programozni... a többi (Aerosoft prostik) ezek csak pízre mennek

polluxware
nálam szépen futott.... tudom ezt annó mesélted hogy nálad elég gyányosan ment nemtom miért...

Hypo
Egy aeroworx b200 ver2 kene mar

Hypo
Hat mert amilyuk van nem egy nagy szam es eleg szarul optimalizalt

polluxware
lesz p commance is valmikor... twotter? aerosoft dolgozik rajta

Hypo
Sorry telefonrol vagyok

Hypo
😉) biztos jo lesz eddigi cuccaik is megvannak szoval ez is de jobban orulnek mondjuk egy beechcraftnak😉 vagy egy twotter nek

polluxware
ami sztem szimulálva lesz:

-3fajta motor blokkot emlegettek : 160,180,235hp (legnagyobb moci asszem konstans prop-al)
-kompresszió check, mags, szûrõk, generátor, aksi
-fékbetétek
-fékszárny
-fluids

jóó persze nem valami bonyi, de mégse egy alap fs gép ami mindig 101% állapotban van

-jó fsp, szép belsõ/külsõ

jó support😉

polluxware
elég nehéz téged olvasni.. emlékeztetsz anyám rejtvény újságára ahol csak mássalhangzók alapján kell kiötölni a szavakat....😉

ámde egy példa

spitfire-vel elég sokat repkedtem... egyszer mentem mendegéltem , és azt vettem észre hogy kihagy a motor...

leszállok, majd kis lehülési folyamat után egy ground check után (mags check +high MP+ prop)
fasza minden

felszállás közben 4+ psi felett megint elkezd kihagyni....

egy komolyabb reptérnél a maintance hangárban látom ,hogy az üzemanyag szûrõ tönkrement és blokkolt...

és ugye ez csak 0 PSI felett(30MP+) mutatkozott....

tehát ilyesmik....

vagy szivárgás itt-ott

Hypo
Na szep

polluxware
lélekben😉

Hypo
Nem jossz?

Hypo
Hat az annyira n fogeg persze jo gyakorolni egy motorleLlast vagy fekszarny gondot de ahhoz ez eleg egyszeru szerkezet😉

polluxware
fényképezõgépet vinni!

polluxware
random hibák?

Hypo
Na megneztem az oldalukat siman mehetneno egy lhbp loww felezunk n milor?

Hypo
Szoljal Maestro mennek veled leszek jobb ulesben😉