33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
perko #23818 Aha! Kicsit kajla a légcsavar. :) -
djfules #23817 Sejtettem , viszont mint kiadó csak csekkolja mit ad ki és nyilván követti a fejlesztés menetét, talán tanácsot is ad...de ezt nem tudhatom nem is akarok ebbe belemenni csak egy gondolat volt...
Én személy szerint kicsit kidolgozottabb addon-ra vágyom egykét típus esetén, csak kicsit többet kellene a texturázással foglalkozni máris élethűbb lenne, plusz a dísz kapcsolóknak is lehetne funkciót adni...Nem tudom megérteni azt, hogy odarajzolunk egy kapcsolót fölé írja hogy mi az, de a funkcióját nem tölti be nem zavarja... Persze itt nem a nagyokról beszéltem.... -
#23816 ... én szóltam ,hogy nincs három zöld lámpa ... -
#23815 Ezzel a géppel mán ne repülj.. ahogy elnézem hasraszállt. -
#23814 Az Aerosoft egy kiadó, nem fejlesztő. Legtöbb esetben a gépeik fejlesztőinek semmi köze nincs egymáshoz (pl. a Twin Otternek az Airbushoz). -
djfules #23813 Szerintem tuti, Jók az aerosoft-os gépek is de kicsit azt a benyomást keltik mintha a mennyiségre mennének és nem a minőségre. Sokat fejlődtek és belátták hogy ez egy szimulátor így ahhoz mérten megfelelő kidolgozású gépeket készítenek már (szerintem ezért készűlt az airbusból extended változat meg a Twint-t is ezért kreálják újra) De érzésem szerint még midig rá tehetnének egy lapáttal! Mindenesetre én már nagyon várom hogy az öreglánnyal nyírjam a szúnyogokat! -
#23812 Lehet a SibWing által fejlesztett Ancsa lesz a nyerő? ;)
-
#23811 :) -
carlosfly #23810 De jó már látom :D az előbb még csak az ngx-eset láttam :) -
carlosfly #23809 ÉsEZ ? -
#23808 Nem egészen. :)
Lehet korlátozni táblára. -
#23807 Van amúgy iFly-re is, ami viszont keményen fizetős...igaz demó van belőle... -
#23806 Android függő ,nem készülék -
#23805 De ingyenes. :)
Gondolom kompatibilis lesz majd több géppel is.
Telefonon is jó ez, nem csak táblán :) -
#23804 Köszönöm a választ mindenkinek!
PMDG -m van most akarok átlépni az NG korba . -
#23803 Van Androidra is, de sajna csak a PMDG NGX-el kompatibilis. Hát basszák meg. :( -
#23802 a developer oldalan csak Ios verzio van nem tudom tervben van e androidra -
#23801 androidra nincs ?
mert akkor az asszony tablettáját elkérem ,úgy is együtt repülünk . -
#23800 Ipad tulajok, kulso FMC progi kompatibilis jo par addon-al
https://itunes.apple.com/us/app/tabletfmc/id594107421
-
#23799 majd hortyné elrepked vele....... -
#23798 Kurvadurva ! -
#23797 Arra igen. Csakhogy nagyüzemileg. Ami durvanagy különbség a Kányához képest... -
#23796 Arra gondolsz , ahol kézzel hajlítgatják meg fúrkálják a merevítő bordákat? -
#23795 Nos, tán nem kéne összehasonlítani egy egyedileg kézi munkával gondosan összerakott muzeális repülőt egy nagyüzemben futószalagon sorozatgyártott többfeladatú repülőgéppel... -
#23794 Reporvosin olvasgattam a Kánya felújításáról : a kis Bobák gyerek a műszerfal csavarjait mind egy irányba állította.... szóval az meg úgy élethű Az AI modellen hogy állnak ,Tibike? -
ksgy #23793 Koszi :)
Jaja, a csavarok megforgatasa fel van irva a kis listamra :) -
#23792 -
#23791 Most néztem az L-410 overheadjét az oldaladon...nagyon faszájos lesz, gratula! ;)
Egyetlen egy apróság csak: ha a csavarokat a panel szélein nem olyan katonásan állítod be (egy irányba áll az összes hornya) akkor talán picit még élethűbb lenne a cucc!
Keep up for good work...vagy mi a szösz... :))) -
#23790 látod egy szavadba kerül -
#23789 csak írtam valmit, szóval ne add fel!
biztos van itt olyan aki szívesen rajozik 747-el -
#23788 egyem a szííved;) akkor én már hozzá se kell hogy nyúljak:)
-
#23787 meg lett említve repülés gyanánt. -
Frenky #23786 Hi! Hogy jon ide a WT? Csak erdeklodtem vannak-e jatekosok, akik szeretnek multizni.... nah mind1... -
#23785 Nem értem, nálam még azt írja ki, miután regeltem, hogy egyenlőre csak a zárt tesztelői csoport számára elérhető, legyek türelmes és várjak. Na akkor egyenlőre még nem kő lüni.. -
#23784 open beta van már: de még nem tudom mi van mivel nem jott le:))) -
#23783 Mé mán szedhető, hogy nem kő bétateszternek regelni? -
#23782 Emotikon csávót kihagytam volna az életemből.. Amúgy meg sztem fölösleges pénzkidobás minden ilyen ketyere. Elég egy széjjel kopott gázrugó azon az irodaszéken, ahhoz, hogy egy hirtelen a k....i...b...meg után a földre kerülj, amint mindenen végigsöpörve próbálod meg menteni ami még menthető. :) -
#23781 :))) na tegnap leszedtema klienst de 6x keleltt ujrainditani olyan lassan tolti a 6gb-t ugy hogy egyenlore felejtos -
#23780 war thunder...
ott még lűűni is lehet;) repterv, meg minden nélkül -
#23779 Nem, ő az akiról beszélek csak a ST marteenes videojat vegignezed felér egy full trainingel.
http://www.youtube.com/user/skysurfer007