Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Profiles
Egy megjegyzès Flight1 en 30 napos refund van, ugy hogy megveszed kiprobalod nem tetszik penzt visszakapod XXI. Szàzad
A Fotelpilótán olvastam, hogy FSX-ben sincs rendszerileg változás az FS9 verzióhoz képest. Azért köszi az infót.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Avagy másik topik #38864...#38732...
A többit már remélem megtalálod.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
kép sajnos nagy majd felnyomom szép volt.
sorry ha tévednék
az AVRO-ban is ugyanez a helyzet?
1. 3D App : 450/1200/750
2. 3D App : 650/1620/900
3. Current : 450/1200/750
Scenery fülön: radius és lefelé=Large, 70, 10m, 1m, Low2x. Scenery complexity és lefelé=Dense, Normal, Ground Shadow Off, High.
Weather fül: 60nm, thermal visualition none, detailed clouds, density maximum.
Traffic fül: az összes density nullára.
Elmented, és kilépsz. Újraindítod, csinálsz a sárkány alá egy flight-et. Beállítod EDDF aktuális runway, idõjárások közül kiválasztod a clear all weather-t, idõpont amit akarsz. Még nem mented el, viszont megnyomod a Fly gombot. Mikor betöltõdött, állítsd a masinát feltankolt c&d állapotba, és úgy mentsd el default flight-nak. Na ha már itt vagy meg is nézhetnéd az fps-t. Rakd slew módba, és kicsit (az F3-al) emelkedj meg 100-200 lábnyit (pl. 500-ra). FPS. Lõdd fel 5-6000-re. FPS. Megnézheted 14000-en, és FL330-on. Na így még egy gyenge gépen is kell mennie.
"FMC, capable of SIDS, STARS, Altitude Restrictions, Holdings, Fixes, etc. "
itt
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
"Two different Flight Management Systems depending on variant selected (GNLU910 or GNS-XLS)"
Itt
Egy leírást csináltál errõl a géprõl? Keresgettem,de nem találtam sehol. Amúgy a QW oldalán nem írják,hogy lenne benne mûködõ FMC. Így nem merem megvenni.
Nem jó a táp: a feszültséget mérõmûszerrel kell mérni terheletlen és kevésbé terhelt állapotban. Itt két dolog lehet. Nem jó a feszültség, vagy oszcilloszkóppal meglesve nem sima a jel (nagyob tranziensek vannak). Kicsi az esélye, hogy ez a bajod, mert ált. az alaplapon ill. memóriában elõbb jelentkezik ez a probléma.
Valamelyik BIOS-ban (pc,vga), vagy vga konfig/tuning programmal el lett állítva vagy akár "magától" elállítódott a vga kártyán lévõ DC/DC konverterek egyike. Megfelelõ helyen visszaállítani.
Nem jó a VGA kártyán lévõ DC/DC-k közül vmelyik. Öreg kártyáknál ez a legvalószínûbb, mert itt sok a passzív alkatrész. Elsõ körben az aluházas kondikat kell megnézni, hogy nem púposak-e. Utána füllel meg kell hallgatni, hogy nem "fügyül"-e (elengedett vmelyik rezgõkör). Az összes többihez már szervíz kell.
Elengedett pár golyó a forrasztásban. Reballozás megoldhatja a dolgot.
Olyan kosz kerülhetett a kártyára ami vezeti az áramot, és zárlatot csinál. Jó alapos takarítás, bár sok esetben itt is csak a szervíz tud segíteni (fagyasztás,x-ray).
A chip "hõsokkot" kapott. Ez maradandó károsodás. Sajnos erre egy 5 éves overclockolt passzív hûtésû nagy teljesítményû chipnél, kánikulában elég nagy az esély, ezért ez lenne a második tipp. Amit leírtál mûködési hibát, sajna pont erre utal (gyors melegedés "magától", és a hõfelfutás utáni "fagyás"). A mostani csipek már tartalmaznak hõfelfutás elleni védelmet, de melegben rossz hûtéssel még a legjobb intel procit is meg lehet sütni.
A helyedben azt csinálnám elsõ körben, hogy kivenném a karit, átvinném egy nvidiás haver gépébe (ami elbírja táppal), és ott kipróbálnám. És akkor ott megnézni, hogy ugyanúgy mûködik-e. Elõször terhelés nélkül (unatkozni a windows elõtt, esetleg passziánsz), majd fokozatos terheléssel. Ha rossz is a kártyád nem fogja azt a gépet tönkretenni.
Szeretnék kérni egy kis segítséget tõletek, nem rég raktam fel a microsoft flight simulator x-et és ehhez keresnék egy bk 117-es helikopter kiegészítõt, tudnátok nekem segíteni, hogy hol találhatnék, illetve, hogy hogyan lehet belerakni a játékba? Elõre is köszönöm a segítséget
Nálad ezek hogy néznek ki ? , Mondom az én példám:
3D App-nál(full terhelés): Core - 810 , Shader - 1620 , Memory - 1600
2D Desktop: Core - 405 , Shader - 810 , Memory - 324
Default (készenléti állapot): Core - 50 , Shader - 101 , Memory - 135
Nálam a maximális terhelésre vált pld. HD youtube videó lejátszásakor (Hardware Acceleration bekapcsolva flashben) és 8mp múlva ugrik a 2D-s állapotra, majd újabb 8mp elteltével a készenlétire.
Na most hogy posztolok végig a Default értékeket nyomja.
https://www.facebook.com/groups/DCS.world
Most nvidia gyárira visszavett frekin terhelés nélkül ( értsd : írom ezt a kommentet) 83C fok....
http://www.techpowerup.com/vgabios/29530/Gigabyte.9600GT.512.080222.html
Ventillátort a kicsikének, de azonnal xD
akkor adódik a kérdés nem volt-e videókártya bios frissítés telepítve a kártyára
és egy 10%-os túlhajtásra beállított bios lett feltolva annó ? 😊
ATI-s voltam és nem rég tolom NVIDIA-val, de valami
programocska biztosan van telepítve ami megemeli,
mert alapból ilyet nem kellene hogy összehozzon a rendszer.