33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#24539 Nem, a title sor minden esetben különböző szóval ott nem lehet a hiba.
Az az érdekes, hogy egy időben teljesen eltűnt ez a hiba, majd most hogy egy új modellt írtam hozzá a cfg-hez, újra előjött...pedig értelemszerűen semmi olyat nem írtam át vagy módosítottam ami indokolná ezt a hülye hibát. :( -
#24538 Igen én találkoztam és fogalmam sincs mitől van. Remélem hasznos volt a kommentem
-
#24537 Carenado?;) -
nibron #24536 Ja ez az egyik, a másik, hogy betöltéskor hibára fut, ami le van kezelve és ezért dobja az újat. De az utóbbival nem tudsz mit kezdeni. Ha egy olyan röpcsinél jelentkezik ami már be volt töltve, akkor sajna az utóbbi. Ha title baja van, akkor kiválasztás után az első olyat tölti be aminek a kiválasztottal megegyezik a title sora, mivel ezt a sort használja azonosítónak. -
#24535 Valamelyik repülő neve elvileg egyezik egy másikkal. Ha egy rossz, akkor már a következőt sem tölti be, legalábbis nálam fs9 alatt is ezt csinálta. A title sorra gondolok. -
bur07 #24534 Igen, de nem a te hibád, ha nem az fsx. Esetleg javítani úgy tudod, ha könyvtár nevét változtatsz. Pl. Boeing 1 , 2, stb. De lehet, hogy nem segít.
-
#24533 -
-
#24531 Találkozott-e már valamelyikőtök egy olyan problémával hogy adva van egy repcsi hozzá 5-6 festés, elvileg a aircraft.cfg-ben minden rendben, ám FSX-ben ha elkezdem a festéseket váltogatni egy idő múlva (2-3-4 váltás után) nem vált festést hanem hiába választok másik festést ugyan az marad. Ha leokézom akkor az adott repainthez is ugyan azt a téves festést tölti be.
Egyszerűen nem tudok rájönni miért csinálja. Több pécén is tesztelve volt ugyan az a gép és mindegyiknél ugyan ezt a hibajelenséget dobja.
van ötletetek? -
#24530 Továbbá ...
-
bur07 #24529 Tudtok magyar leírást fs2crewhoz? Egyik ismerösöm kért,hogy tanítsam meg,de ez is ki fog rajtam. ( Egyre jobban érzem,hogy öregszem). B747hez kellene. -
#24528 Egy kis ENB Serines ...
-
#24527 csinos -
#24526 -
#24525 Van egy elado Saitek x52m, hasznalt de nem sokat repultem vele, ha erdekel PM. -
asolyom #24524 No, megvan! A numerikus billentyűzet + és - jeléről nem megy valami miatt, viszont a backspace melletti "ó" és a "-" működteti. :-) -
#24523 FSUIPC(regizett)
magneto inc, dec parancsok -
asolyom #24522 Szeretném a magnetot billentyűvel is működtetni, de valahogy nem megy csak egérrel. De nem csak az A2A Cub-ban nem megy, hanem a default Cessnában sem. -
#24521 Ezt próbálta már valaki?
http://www.happycopter.hu/
-
nibron #24520 Akkor gar.ba kicserélték. nem? -
nibron #24519 Esetleg itt van ez.
joy -
Nyiri #24518 Hogy ez mekkora szar! Nekem fél év után szarráment a rudder. olyan kontatkhibás volt hogy ihaj... -
nibron #24517 Kicsit visszaolvasol. Pont tegnap értekeztünk róla. -
#24516 Milyen joystick-ot vagy vezérlőt ajánlotok a simhez? Kb. 15000-es keretem van rá. Egyelőre most csak tesztelgetem, de egy tényleg ócska joy-om van hozzá. -
#24515 freeware azoknak ,akik freeware -t keresnek -
bur07 #24514 Uraim!
Rá jöttem,hogyan lehet megoldani a repülő eltönést. http://www.venetubo.com/fsx.html oldal használva felül írtam fsx.cfg fájlt.Így most már vissza tértek a repülők a földön. -
asolyom #24513 Ez a PFJ jól néz ki. Ahogy nézem ez a Tongass Fjrods déli irányú "folytatása". :-) -
#24512 Ez a 747 most mi is? -
#24511 ORBX PNW, PFJ + http://www.mistymoorings.com/ -
asolyom #24510 Ha már a Piper Cub-ot szóba hoztam, van a Tongass Fjrodhoz hasonló scenery, ahol jókat lehet vele repkedni? :-) -
#24509 FSX Boeing Ifly 747-400 "Cold And Dark" takeoff tutorial 2010.03.08.
biztos ismeritek ,de ,ha mégsem
-
#24508 -
Model with VC Not tested DirectX10
This is the long awaited Boeing 747-400 for FSX in high quality mode. Extremely detailed cockpit fully simulated FMC. TCAS with full audio-visual TA and RA system. Inertial Reference System. 90% of 3D fully operational buttons in VC mode. 3 model configuration for better performance.
-
asolyom #24506 "A2A top!!!"
Ez tényleg igaz. Mondjuk zömében vadászgépeik vannak, de én pl. megvettem a Piper Cub-ot accusim-mel, és nem tudom megunni. Egyszerűen zseniális! -
#24505 URL=http://www.rikoooo.com/en/downloads/viewdownload/51/529]Ilyushin Il-18 FSX & P3D [/URL]
Tupolev Tu-124 FSX SP2 & P3D
-
#24504 [center]Curtiss Reid Rambler MK.III FSX & P3D
[center/] -
#24503 nem kötelező ,a több monitor labirintusa ... nem találtam a kettesen a letöltési ablakot -
#24502 ja igen ,az oldalt támogatni kell .... -
#24501 Auster J1 Autocrat FSX & P3D freeware
Model with VC Compatible DirectX10
Complete package native FSX-SP2 & P3D of the famous tourist plane J / 1 Autocrat. Includes a model with bump and specular mapping, three authentic repaints, fully modelled smooth 3D gauges. A big thank to Dave Garwood for the excellent work.
The Auster J / 1 Autocrat is a three-seater passenger aircraft derived from the Taylorcraft Auster Mk.V. This airplane gave birth to many derivatives and remains the most successful British civil aircraft products immediately after the end of World War II.
-
#24500 Nincs köztetek véletlenül egy FSE milliomos?