Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clidey
Köszke neked is! <#vigyor0>
Első pillanatra azt hittem fotót linkeltél paszki... <#guluszem1><#vigyor>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Danke schőn! <#wink>
Ment privi!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

JoopZzz
De jó kis kezdőlap,Tibi bácsi!(Y) Repkedtem én is egyet..😄

Közben megoldódott egy registry porolás jót tett neki 😄 valószínű valami regisztrációs bejegyzés bent maradhatott valahol...Jártam már így anno az LHS LHBP sceneryvel, meg egy másik steames játékkal mert nem találta telepítés után az elérési utat. A többi része nálam is úgy van minden külön ..Nah meg én alapból mindent úgy állítok be hogy rendszergazda ként induljon. Tanultam a win7 -ből <#idiota>

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

Hypo
Eleve nem rakom a Steamet a Win HDD re, azon csak windows one meg office. Plane nem a default mappaba ahol admin jog kell mindenhez, Nalam F:\Steam, ide csinaltam egy libraryt a tobbi jateknak amiket hasznalok. Amikor FSX et installaltam letrehoztam egy uj libraryt a kulon ssd-men E:\steamlibrary/common/FSX install utan restart, majd fileexplorer el megkerestem az fsx inditofilet, es beallitottam hogy admin modban fusson. Aztan inditottam es muxik minden.

Basszus pedig más ötletem nincs. Megadtam a kliensben az FSX helyét az új meghajtón ...mást a steam fórumokon sem írnak. DE ha ennyire ragaszkodik az FSX a klienshez hát basszameg elfér ott mellette. 😄

[HUN]FaTaL
Ja a steam nekem mindig ugyanott van, azt se muszáj a program filesba telepíteni.

De többi steam libraryvel sem kéne, hogy probléma legyen.

De látom már Hypo is ugyanezt írja 😊
Utoljára szerkesztette: FaTaL, 2016.09.06. 21:17:42

http://goo.gl/gd6Zi5

Hont
Gyönyörű a felület!
Köszönjük szépen!<#worship>
Akkor áruljátok el hogy csináltatok?!😄 valami ezek szerint elkerülte a figyelmemet. Nálam a telepítés így történt: kliens felrak C re. Kliensben beallitasok/ játékban / ott telepitesi könyvtár hozzaadasa.... Aztan játék letölt.. Telepit az elobb megadott meghajtó könyvtárába... Es innentől van gáz.. Inditom a játékot és mar a kliens hibaüzenettel fogad.. Steam hiba a játék nem indítható..

Nálam is negatív: steam kliens egyéb játékokkal c: drive, fsx minden motyójával külön ssd-n, ami csak ennek van fenntartva. (d: drive).
Hypo
akkor a gond a te gepedben van😊 3 kulon steam librarym van 3 kulon vinyon minden mukodik, Érdekes probléma

így is próbáltam ..Steam kliens külön ahogy te is írod .Csináltam neki a steam beállításokban külön steam könyvtár mappát megadtam az új helyét az FSX-nek fel is települt de nem indult el. Steam kliens hibával kidobott. Végül maradt az hogy szépen felraktam arra a meghajtóra ahol az FSX is van. Így hibátlan.

Hypo
Szia nekem a maga a Steam egy sima HDD-n van ( F: ) itt is van egy steam library a sima jatekoknak de csinaltam egy kulon SSD vinyora egy masik steam libraryt ( E: ) ahol az FSX van semmi gondom vele. Win10 meg a C meghajton van ami egy kulon ssd.

Nah megoldódott ez is 😊 Sajnos úgy tűnik SE nagyon nem szereti ha a kliens külön meghajtón van szóval nem tudom ki hogy tapasztalta de ha a jövőben valaki azon morfondírozik hogy steames verziót külön ssd re telepíti akkort én azt ajánlom hogy a Steam kliens is legyen ugyanazon meghajtón és abban az FSX.Nekem csak így volt hajlandó működni. illetve nem tudom..... kipróbáltam az általad javasoltakat addonok az FSX mellett de valamiért nem tűnt annyira stabilnak így .Úgyhogy az addonokat én szépen beraktam a win mellé külön az fsx től és érzékelhetően stabilabb lett. (gondolok itt arra hogy jobban elbírja a külső szerverek játék közbeni futtatását pl: FS mov map, Opus, VA interface a Virtual CDU hoz. Ezeket ha régebben egyszerre futtattam "megették" a játékot. Persze egyik PC sem ugyanolyan de nekem ez a tapasztalatom gondoltam megosztom 😊

Hypo
Ja az enyem a legelso szeriabol valo gondolom abba meg tettek munkat 😊)))

Hypo
na szuper örülök!!!!!!!!! sok jó leszállást

berczy
Kedves Hypo!

Először is nagyon szépen köszönöm a felajánlást, örök hálám érte. Sikerült orvosolnom a problémát, így már szuperül használható.
Valamint nagyon köszönöm a quadrantokat is!
A megoldás végül az lett, hogy kiszedtem a Te gázkarodból a dugót, ill. a csatit, de érdekes módon a tiedben a dugónak a kábele egy aljzattal csatlakozott a nyák lapra, nálam meg forrasztva volt. Fura. Így le kellett vágnom a tiedről az aljzatot és odaforrasztottam az én gázkarom nyák lapjára. Így már szuperül működik. Ill. még átraktam a talpakat, mert a tieid súlyozottak voltak. A többi részt elraktároztam jövőbeli donornak, ha hasonló gondjaim lesznek.

Még egyszer nagyon szépen köszönöm, örök hálám, hogy sikerült ismét életet lehelni bele, tegnap már ki is próbáltam, és hibátlanul működik! <#worship><#worship><#worship>

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Hypo
a kipróbálásal semmi gond nincs, sőt a jobb kiadóknal 30 days money back van lásd Flight1 ha esetleg nincs es ugy probalod ki es aztan ha jo megveszed ezzel sincs semmi gond, azzal a szemlelettel viszont hogy nem telik valamire de akarom mert nehogymar ne akarjam az azert mas....mondjuk az egesz fogyaszto tarsadalom errol szol, vagyakat keltenek amiket aztan az ember hajszol hogy elerjen.....

Imádom, hogy mindenhol vannak egyes emberek, akik veszik a bátorságot és turkálnak a másik ember pénztárcájában, ("Azért az a pár ezres nem vág földhöz senkit szerintem..kb 3 doboz cigi ára !!"😉
Nekem szerencsére nincs anyagi problémám, nem vagyok ugyan újgazdag de van amennyi kell, de van sok olyan akinek kevés van.....
A magam részéről mivel nem vagyok repülő fanatikus, szerettem volna kipróbálni ezt a típust is, éppen ezért egy próba miatt nem akarom megvenni, ezért kérdeztem van-e valahol free változat.....

Hypo
Na valami hasznalhato a cuccbol?

Nem jól fogalmaztam meg az igaz 😄 úgy akartam írni hogy az ilyen és ehhez hasonló fejlesztéseket...általánosságban.És még arra gondoltam hogy valamiből nekik is finanszírozni kell azt amit csinálnak máskülönben még ennyi sem lesz nekünk simeseknek. Azért az a pár ezres nem vág földhöz senkit szerintem..kb 3 doboz cigi ára !!

Clidey
Magyar? Ez nekem új...eddig azt hittem orosz srácok csinálták ezt az Antonovot. <#vigyor5>
A mondandód többi részével természetesen maximálisan egyet értek. <#wink>

Igazabol semmilyen leirast nem követtem.Kerestem Steam forumokon róla de semmi extrát nem írtak. Elvileg mennie kéne. Steam kliens is ugyanazon a meghajton van.. Fsx pedig benne E/Program Files/steam/steamapps...stb

Hypo
gondolom vegig kovetted a leirast a dual telepitesrol admin mod stb..?

húú ez fájdalmas volt 😄 Nincs már csak azért se mert legalább ezen magyar fejlesztőket lehetne ennyivel támogatni hogy megveszed . Nem egy csillagászati ár. De persze ezt rád bízom.

Más téma : felraktam FSX SE -t másik meghajtóra és " természetesen" el sem indul. "Nem sikerült a járék indítása, ismeretlen hiba" üzenet fogad ...<#idiota><#confused>

Kösz a linket, ezt megtaláltam én is, esetleg van olyan link is ahol ingyen elérhető az AN2 ?

Oksa köszi! Annyit nem mondtam hogy Steames ről van szó de gondolom ez mindegy is. Igazából EZdok ra leszek kíváncsi mert korábban telepítettem már másik meghajtóra (C rendszer meghajtón kívülre) de akkor az istennek nem akart indulni vagy összeomlott. illetve van pár addon ami nem nagyon ad módot változtatni a telepítési útvonalon és mindenáron a C-re akarja rakni ..Meglátjuk.
Utoljára szerkesztette: saca79, 2016.09.03. 16:12:20

[HUN]FaTaL
Nyugodtan mehet mindegyik egy saját almappába az fsx-en belül (pl., fsx\rex), nekem mindig így voltak telepítve. A root fsxbe ne telepítsd őket, mert abból kavarodás lehet.

http://goo.gl/gd6Zi5

Üdv! újratelepítem az egész rendszert beleértve az FSX -et is ami most teljesen külön meghajtóra kerül. A kiegészítőket ( gondolok itt REX,Opus,Freetrack, EZdok,FSUIPC stb ) hova érdemes telepíteni hogy később ne legyen belőle esetleg gond a futtatásnál?? Mehetnek az FSX mellé vagy maradjon inkább a C meghajtón a win mellett?? Van valakinek ebben tapasztalata? Ugye az FSX elég "speciálisan " (szarul) kezeli az addonokat ezért is kérdezem, lehet egyszerűnek tűnik de tudjuk mind hogy nem az! 😄

Frequency
De bejött az oculus,csak azért írtam a HTC-t mert sokkal több lehetőség van benne.Igaz borsos még az ára,de szimulátorban lássuk be ez a jövő.Körbe rakhatja az ember monitorral az ember magát,a látvány akkor is fake 3D marad.VR-nál viszont már csak a G erők hiányoznak,a többi élményt megkapod.Egyre több hirdetésben találni DK2-őt,azok ára már eléggé lent vannak.
Utoljára szerkesztette: Frequency, 2016.09.03. 10:35:39

hrundibaksi

Sziasztok
Tudna valaki adni az An2-eshez egy linket ? Sehol nem találom 😞

Hypo
oculus nem jott be?

Mennyi is az? 😊

Frequency
Én a három monitor helyett inkább a HTC-t ajánlanám,ma megvettem az oculushoz az FSX drivert.Leírhatatlan az élmény!

Soha ne nyomd fullba a kretént. Nekem szerintem összejött ez. 😄 Ma jött meg az állvány. Jövő héten jön még 3 darab 24" monitor és még vadászok egy másik kontroll panelt és szerintem elég lesz 😊

Tudom ez még low budget, de helyhiány miatt már bőven elég ez is.

Frequency
Régi szép idők,mikor még egy progival rá lehetett húzni a google earth műholdképét az fsx-re:

Hypo
hivatalos manualbol:
Install Order:

FTX Products all contain special coding and files to make sure they are always where they need to be in your Flight simulator scenery list. It does not matter what order you install the FTX products (other than the latest libraries being installed last) as they will always self -order themselves.

However, if you prefer a solid method of installing, we would suggest the following:

FTX Global Base

FTX Global Vector

FTX Global Open LC (When Available)

Terrain Mesh

FTX Full Regions

FTX Airports

Hypo
cuki😊

hrundibaksi
Lt.Balu
KJK után semmi sem lehetetlen 😉
Egyébként google szatellit adataival nem fogok 20m-es felbontású mesht csinálni azt már látom...
A megoldás, hogy nem műholdfotókkal dolgozom, hanem a gyári (és az ORBX) textúrákat használom, viszont nem tudom, hogy ehhez (úthálózat finomítása, városok formájának átrendezése, stb.) van-e valamilyen publikusan használható alkalmazás, vagy ez csak a "nagyok" privilégiuma. Nemhiszem, hogy az Aerosoft például SbuilderX-ben tervez 😄

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

Mi a sorrend ORBX-nél?
Elsőként Global,majd Vector és Open LC?
hypo:hátha azt hiszed, hogy berángatsz a blahára, nagyon tévedsz.😄

én meg pénteken ráérnék, többnyire amikor neked jó, akkor megcsinálhatjuk. bp. xv.ker-be kellene jönni, ha úgy jó.
ha érdekel írj privit, kapsz mobilt, és megdumáljuk.
Frequency
Szia!
Pont tegnap telepítettem win 10-re,mi a problémád?

Sziasztok! Vettem új pc-t windows10-el, de sajnos van pár problémám az fsx-el. Sajnos 4-5 dolog nagyon nem megy...:-( Tudna nekem valaki segíteni? Persze nem ingyen! Üdv. R.
Papirzacsi
KJK után menni fog. :-D

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hypo
😊 nagy kitartás es turelem kell hozza😊 Van itt par nagyon ugyes emberke a forumon biztos tudnak segiteni, en sajnos ennel lustabb illetve idohianyos vagyok igy a vfr szimulator repulest athelyeztem USA/CANADA van benne par eurom 😊

Lt.Balu
#Opció1: pár hét múlva lesz értékelhető Nyugat-Magyarország
#Opció2: ha eltűnök a fórumról, akkor idegbajt kaptam, letöröltem az összes scenery-készítőt, felgyújtottam a gépet, és kidobtam a harmadikról.
(a 2. opció alapjául az SbuilderX-szel töltött első fél órám szolgál... 😄 )

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

berczy
😄DD

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB