Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
A bgl-t semmi esetre sem szabad konvertálgatni semmivé!!! Az úgy jó ahogy van!!! Emlékszem, napokat szívtam vele, mire rájöttem, hogy ha FSX-es forgalom bgl-t gyártok, miért nem látszódnak a repülők?! Aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve FS9-es bgl-ként mentettem el, és hopp, egyből ment minden mint a karikacsapás!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Ha nem megy, konvertálni kell a *.bgl traffic file-t FSX-re, asszem az AIFP3 nevű progival.
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Azt ellenőrizd le, hogy az Aircraft mappában ott vannak-e az "AI" kezdetű könyvtárak, illetőleg a .../Scenery/World/Scenery mappában ott van-e a Traffic_LHSim_HUN_FS9.bgl fájl.
Illetőleg magyarországi reptereket se ártana telepítened, mert ha az FS nem találja a repteret ahova pakolnia kellene az AI-t, akkor nemes egyszerűséggel nem jeleníti meg az AI-repcsit sem.
Utoljára szerkesztette: Clidey, 2016.09.16. 19:09:25
Amúgy ez volt az:
Félreértés ne essék azért, én sem vagyok ma született kátrány, nekem is vannak "sötét" cuccaim, mint sokmindenki másnak, a különbség csupán annyi, hogy amit én megkaparintok, azt utána nem teszem vissza a netre jópénzért... Ha emberünk kirak egy képet a Zlinről, és odaírja hogy visszafejtette és odaírja hogy visszafejtette hogy 3DSMaxban szórakozzon vele, egy szavam se lett volna - találkoztam már ilyennel. Csak ő nem elégedett meg ennyivel.
Na mindegy, levette, téma lezárva. 😊
De úgy látom léptek, 404 a hivatkozás.
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Utoljára szerkesztette: saca79, 2016.09.16. 15:16:38
Elég régen használtam az FSX-et, most kedvet kaptam elővenni. Megvan a jogtiszta FSX is de most az FSXSE-t raktam fel. Eddig nem még telepítettem semmilyen addon-t. Megpróbáltam a HUN AI-t életre kelteni de nem sikerült. Oda telepítettem ahogy le van írva, árnyák kikapcsolva, de semmi. Nem tudom, hogy esetleg valamit nem jól csináltam, vagy más lehet a probléma? Valami jó tanácsot kaphatnék-e ? Hálás lennék érte. Néztem a FAQ-t de az utoljára 2009-ben volt frissitve, azt hiszem akkor még nem volt SE.
Apropó, lustaság. Úgy látom, más is lusta volt levelezgetni:
Zlin 142
Bárki is volt, szépen visszafejtette a modellt, visszarakta 3DSMax-ba, és feltöltötte szépen erre a honlapra. Persze a tudtunk és engedélyünk nélkül. Szóval ha valaki megkaphat valamit ingyér, legalább annyi gerince legyen már, hogy utána nem akar belőle nyerészkedni! <#boxer>#boxer><#kocsog>#kocsog><#gunyos1>#gunyos1>
Mert ugye az oldal azt mondja magáról, hogy ingyenes 3D modelleket tölthet le az oda tévedő, ám a letöltéshez Diamond level membership szükségeltetik, ami mégiscsak $75.... Szóval rohadjon meg a szemétládája!!!
Írtam az adminnak, kiváncsi leszek a válaszára...

Mivel katonai AI gépeim nem voltak már abban az időben (sem), így azok a gépek járnak Taszárra amelyek rendelkezésemre álltak. És hogy elébe menjek a következő kérdésednek: semmi kedvem nem volt nekiállni levelezgetni mindenféle developerekkel hogy használhassam a vadászgépeiket.
Egy kis segítséget kérnék tőletek. Emlékeim szerint, az AVSIM fórumán volt régebben egy topik ahol használt hardvereket lehetett eladni és az eladás feltételekhez volt kötve. Tegnap kerestem ezt a topikot de nem találtam, ha minden igaz 15 vagy 30 hozzászólás és egy év regisztráció után lehetett meghirdetni az eladásra szánt dolgokat. Mivel nekem csak 1-2 hozzászólásom volt, így esélytelen a dolog.
A kérés a következő, van egy eladó MicroFly kollektív karom, tekerhető gázkarral, hibátlan, alig használt. Az ára miatt itthon nem tudom eladni. 360EUR újonnan postával, az enyémet 260EUR-ért adom postával együtt. (e-bayen már hirdetve van de szeretném több helyre is feltenni) Szóval, ha van valakinek az AVSIM-en regje jó sok hozzászólással és a topik is létezik még akkor segítséget kérnék az eladásban. A vezérlő hibátlan működésű, szép állapotú és igényes gyártás. Egy olasz srác készíti. Élmény vele helikoptert repülni, meg vagyok elégedve vele de a hobbyval fel kell hagyjak egy időre ezért eladó.
Utoljára szerkesztette: CptSAB, 2016.09.14. 22:28:15
Egyébként ja, ez jogos lenne, de mégsem, mert ugye azon VFR reptereket, ha csak alapokat is, be lehet tenni X-be is, és akkor ez a probléma sem probléma már. Nálam tele a légtér akis GA gépekkel, nagy élmény mondjuk pl. Vári Gyula gépével itt-ott összefutni. 😄
Ezzel az AI val meg akkor az a baj, hogy habár a röpcsik megvannak, de a repterek ahova közlekednének, azok nincsenek - legalábbis a döntő többsége. Mert flightplan-t Tomibá FS2004-es VFR reptereihez írtam. Ott viszont nagyszerűen működnek, tele a légtér, és van csomó reptér is. <#awink>#awink>
Tiszta mámorban voltam, mert meglett a második fél órám is aznap. 😊
Egyébként lehet, hogy nem X-re csináltad, de nekem tökéletesen működik alatta, nem tapasztaltam semmi hibát vele. Max, ha az árnyékok be vannak kapcsolva, nem látszik a fel kb. De gépárnyékot úgysem használok ezért sem.
Régebben nekikezdtem a csomag fsx-be való konvertálásának, de aztán abbamaradt a lelkesedés... <#zavart2>#zavart2>
ui.: Tegnap mintha téged láttalak volna beviharzani a klubházba még a sorakozótok előtt - mi ott ültünk kint a teraszon a Jenőkéékkel meg a Potterékkel -, de aztán gondolom eltűntél a sörök között... <#bee1>#bee1>
AI GA traffic Hungary
Erre kellene még valamit kitalálni , hogy a PÜ-k jobban észrevehetők legyenek.
Már kísérletezek új CSS kódokkal, de nem egyszerű, mert ami W10-n jó, az W7 nem működik...Ami PC-n jó, az meg mobilon akasztja meg az oldalt...
Arról nem is beszélve hogy ami fél éve egyszerű volt, most azt se tudom, hogy fehér vagy fekete.
Minden esetre el lehet tökölni ezekkel a scriptekkel!
De ennyiben ki is merült e téren a tudásom... <#zavart1>#zavart1> Az utolsó mozzanat - a hsz háttér átlátszóvá tétele - is csak Sanyi segítségével jöhetett létre! <#worship>#worship>