Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok. Egy gyors kérdésem lenne. Van 2 db játékvezérlõm illetve a billentyûzet
. Ha ezt mind a gépre dugom a akkor maga a a játék fel fogja ismerni?? Illetve fogom is tudni használni ezt a 3 dolgot egyszerre?
"Ennyire nehéz feladat ez számukra" Mint már írtam, ahhoz hogy legalább "90-95%"-ra leszimulálják ismerni kell a teljes gépet! Magyarán meg kell nekik tanulni Airbus-t vezetni és nem biztos hogy van kéznél egy pilóta vagy netán az Airbus aki segít nekik. A programozás része sem egyszerû, ha az lenne nem lennének bug-ok sem más gépekbe pl Captain sim-be ami azért elég jó gépeket csinál kinézetre. Pontosan ezért tart egy egy modell akár évekbe is mire piacra kerül. Igény van rá szerintem de idõ idõ és nem csak ez az egy project-jük van az aerosoft-nak.....Pedig szerintem is fel kéne gyorsítani ezt a folyamatot.......

Papirzacsi
VIszonylag kevesen repülik itt az A2A Simulations gépeit, így szerintem meglehetõsen méltatlanul szorulnak a gépeik a modern sugaras vackok mögé, de élményben és meglepetésben bármelyik másik kiadó gépeit lekörözik. Történt pár perce ugyanis, hogy ülök itt a laptop elõtt, B377 éppen repül Amerikai Szamoa és Tahiti között a másik szgépen, mikor egyszer csak megszólal a stewardess az utastájékoztatón:
-"Elnézést, van önök között orvos?"
Lepadlóztam! Mondom akkor ez itt döglik meg, mert a legközelebbi sziget is 2 órára van.
Majd pár perc múlva bejön a sztuvi a pilótafülkébe és jelenti:
-"Kapitány! Van egy beteg utasunk, de szerencsére van orvos a fedélzeten, minden rendben lesz."
Ajánlottam is neki, hogy úgy legyen, mert én ugyan le nem szállok a végállomás elõtt! <#idiota>

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hát igen. Egy normális airbust azért összedobhatna már valamelyik gyártó, amelyikben minden mûszer le van szimulálva vagy legalább 90-95%-uk. Ennyire nehéz feladat ez számukra vagy csak szimplán nincs rá akkora igény mint a Boeing-ra? Pedig frankó lenne már A330-al és A340-el repülni!
Nibron! Egyszerûbb megoldás nincs? :-) Elvágni nem szeretném,ugyanis még csak 4 hónapos a Joy és garis.
Erre nem is gondoltam. De ezt át lehet ott configolni? Nekem csak annyi kellene,hogy pl amikor az elsõ osztályról nézek kifele a szárnyra ,akkor egy kicsit feljebb tudjak nézni,mert a szárny vége majdnem kilóg már a monitorból.
Hypo
Szerintem nem fognak mivel a Boieng el vannak jo kapcsolatban.

Aerosoft airbus-al az az igazi gond hogy az extended azon kivul hogy nem olyan bugos mint az elso amit kiadtak es van benne egy "kicsit" melyebb szimulacio semmi ezert ennyit kar volt varni.

Persze szep ha szepnek lehet nevezni egy airbus pilotafulkejet mondjuk egy boeing utan de izlesek es pofonok.

Inkabb a QW csinalta volna meg jobban jartunk volna Avro szeria elég pöpec.
Esetleg Iflyos fiuk raszanhatnak magukat.

Papirzacsi
Én meg azt nem értem, hogy ha ennyire zavar az a kamera, akkor miért nem konfigurálod át az aircraft.cfg-ben?

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Elvágod középen, összeforgatod annyira, hogy jó legyen, és amikor már jó, összeragasztod pillanatragasztóval. Idõnként a rugó alatti nyomótányért finoman meg kell olajozni, mert különben koptatja azt a mûanyag felületet, amelyen támaszkodik. Ha letörlöd a mûanyagport, és jól csúszik, azzal is sokkal puhább lesz.
Elvileg fog. Lehet,hogy évek múlva lesz kész,de fog. Ha jól emlékszem amikor a 777-es sajtótájékoztatója volt,akkor szó esett az Airbusról is. Aztán,hogy lesz e belõle valami...

Használ valaki Cyborg Fly 5 joystick-ot? Hogyan lehetne esetleg állítani a rugóján? Piszkosúl kemény.
[HUN]FaTaL
Most azért szar az Airbus mert nem tudsz forogni szárnynézetben? LOL?

Tegyél fel valamilyen kamera addont és olyan kamerát definiálsz amilyet akarsz.

"akkor igazán adhattak volna a mûszerek pontosabb kifejlesztésére is,mert ahogy észrevettem,rengeteg kapcsoló nem mûködik."
Nem is volt cél, hogy PMDG szintû gép legyen.

PMDG nem fog Airbust csinálni.

http://goo.gl/gd6Zi5

Nesu
szerintem a csomagolás éppen ,hogy nem olyan jó belül több a jó benne mint kívûl

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Való igaz,hogy a wilco-hoz képest 100-szor jobb és a grafikája is gyönyörû,de ha már adtak a csomagolásra,akkor igazán adhattak volna a mûszerek pontosabb kifejlesztésére is,mert ahogy észrevettem,rengeteg kapcsoló nem mûködik.

Amúgy tényleg nem értem,hogy a szárnynézeteknél miért nem forgatható a kamera. Ez így elég gáz,hiszen az elsõ osztályról nézve a szárnyat,kilóg a vége a monitoromból.. minden gépnél forgatható szárnynézetnél a kamera minden irányba.
Nesu
Free PDF to JPG

From Free PDF Solutions:

Absolutely Free PDF to JPG, PDF to BMP, PDF to PNG, PDF to TIFF conversion. When it comes to converting PDF files, FREE PDF to JPG will help you complete this task simply. On top of the standard JPG file, Free PDF to JPG will also convert other file formats such as, PDF to BMP, PDF to PNG, PDF to TIFF. Unlike some of the other programs that state they are free, Free PDF to JPG is completely free and will always remain like this.

What's new in this version: Fixed Description.

Read more: Free PDF to JPG - CNET Download.com http://download.cnet.com/Free-PDF-to-JPG/3000-18497_4-75728284.html#ixzz2IvzfRkBW

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Izlések és pofonok, szerintem nagyon jó lett, nem kell mindentõl PMDG minõséget várni holott nyilván felállított egy etalont. Valószínû a PMDG-nek megvoltak a megfelelõ hátértudás hozzá lásd a 2000 oldalas kézikönyvet hozzá. Nekik biztos az volt a cél hogy a max-ot hozzák. A aerosoft-nak lehet más volt a koncepciójuk ezzel, lényeg a lényeg a wilco- hoz képest 100-szor jobb. Már repültem vele jó pár útvonalt és szerintem hozza a szintet.... A BlackBox meg nincs még kész még csak a 0.6 körül van a verzió...
Véleményem szerint minden gépet meg lehetne csinálni PMDG mínõségre csak kell hozzá a gyártó támogatása, pilóták teszteléshez és egy jó programozó a grafikát meg csak az igényesség miatt....Kérdés az kinek vann ekkora háttere+pénze minderre?......

Hát én akkoris többet vártam ettõl az Aerosoft Airbus Extended-tõl minden téren, azok után amennyit késett! A Blackbox féle Airbus meg egyenesen f.s! Úgy látom,ki kell várni amíg a PMDG leszimulálja az Airbust,mert eddig egyik gyártónak sem sikerült megbírkózni vele normálisan.
(ÚÚÚ de gáz) SZABHATÓ

Köszi kipróbálom a trimet! Király hogy ennyire vágátok a SIM-et! <#taps> Én azt szeretem ebbe a legjobban hogy minden személyre szapahtó benne csak a reinstall kerüljön el mindenkit <#zavart2>

Én is ezt mondtam

Clidey
Nálam megfelelõen gyors az egérrel való nézelõdés a VC-ben, olyan mint bármelyik más repcsinél. A szárnynézet meg azért olyan amilyen, mert olyan fajta kameratípust definiáltak oda. Nyílván nem véletlenül.......

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Más gépeknél gyors a camera mozgás a VC-ben,csak az Aerosoft airbus-nál nem. Ráadásúl ennél a gépnél a szárnynézeteknél a kamerát nem is lehet mozgatni. Ez csak nálam ilyen vagy másnál is?
polluxware
elevator_trim_limit ="17.500" -> ha ezt állítod, nem fog passzolni a trimm kárnyához (elvileg)
limit
elevator_trim_effectiveness="1.000" -> neked inkább ezt a sort kéne változtatnod
hatékonyság

ennek a két sornak az értékeit kell modosítani (lineáris a dolog, tehát osztod szorzod)

polluxware
Apropó én elsõre azt tapasztaltam hogy a trim elég érzékeny lehet ezen állítani valahogy? (Aircraft.cfg?)

igen

Huh!

FTX Global will have a price tag of AU$195 / US$205 / 154 EUR, which includes a lifetime free upgrades.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Hypo
http://forum.avsim.net/topic/198678-fsx-vc-pan-rate-speed/

Mint minden captain sim-nél ennél is van egy két bug (hiba) de töpségével együtt leket élni... Még csak ma próbálgatom e kicsikét de úgy tûnik elsõre ez eddig a legjobb munkájuk Mint már írtam lejjebb is Az EFB je jól meg van csinálva, használható! (bár ha van egy 10"-os tableted inkább azon, én ott nézegetem a chartokat....)
Apropó én elsõre azt tapasztaltam hogy a trim elég érzékeny lehet ezen állítani valahogy? (Aircraft.cfg?)

Az Airbusznál meg a hogy beállították a a készítõk ú gy mükszik nem tudsz szerintem variálni rajta, bár én jojstick (minekhívják ezt) HAT swich-ével fordítom a camerát nálam is lasó de ha lenyomod a space akkor eggérrel gyorsabb...

Az FSX-el kapcsolatos kérdésem pedig az,hogy megvan valakinek a Captain Sim 777 1.0? Ez gondolom már végleges verzió. Minden frankón mûködik rajta, a kijelzõkön is,mindenhol?

A másik: Az Aerosoft airbus extended-nél lehet állítani valahol,hogy gyorsabban tudjak forogni a VC-ben vagy ez ilyen marha lassú eredetileg? A szárnynézeteknél pedig miért nem lehet mozgatni a Joystickot? minden egyes szárnynézet fixen áll és nem lehet forogni.
Sziasztok!

Lenne pár kérdésem,az elsõ nem FSX,de vannak itt olyanok akik repülnek a valóságban,ezért az elsõ kérdésem hozzájuk szól: Múlthét vasárnap érkeztem haza Toronto-ból és amikor a torontoi reptéren fordultunk ki a kifutóhoz este,a mögöttünk taxizó gépen és még az mögött vagy 2 gépen nem égett semmilyen fény amik szintén taxiztak a kifutó felé. Ez megengedett dolog,hogy nem ég a taxi fény és semmilyen fény a gépen taxizás közben?

Szintén Torontoban történt amikor az indulásom elõtt 2-3 nappal korábban kimentem a reptér egyik kifutójához kamerázni és fotózni,hogy amikor bekapcsoltak a leszállófények és az orrfutófény az egyik oda érkezõ gépen,akkor a pilóta elkezdte villogtatni õket úgy,mint amikor valaki villogtatja a tompított fényszórókat egy autón. Ezt vajon miért csinálta?
köszönöm.
polluxware
itt az 1éves évforduló😉 magyarán sztem tök áktuális lenne

A reptér területén van 1-2 épület azonkívül olyan amilyennek írtad.
Van fent valakinek alap fsx? (utx / gex mentes) rex nem gond. Ha igen megnézné, hogy Lampedusa-n vannak-e házak, épületek stb.. mert nekem spec csak egy nagy folt az egész néhány bokorral.
Google a barátod tényleg rá kell keresni PDF converer to image! (aki még nem tudta volna)

Nesu
Nekem is megvan !
egy kicsit másoltak a PMDG -rõl ,de egész jó

Thanks! Minõ boldogság! (Ne törödj velem felpörögtem ettöl most 777..<#taps>

Nesu
Mondjuk itt keres rá a nevére van 100 festése

Ja még annyit valaki tudja, hogy csinálok PDF->JPG vagy más kép file-t? (vagy marad a Print screen) :-)

Akinek megvan Captain SIm 777, ajánlom figyelmébe a Manual 2 elolvasását az EFB vel kapcsolatban! Mûködik! nagyon állat szerintem tök jól megoldották! Nekem tetszik csak reoülés elõtt bemásolod a chartokat és go <#smile> (nem röhög ha tudtad én most fedeztem föl)

Nincs mit :-) A videóban szerepel a Lotus L-39 Magyar paineket honnan tudom letölteni az egyik megvolt, de már elhánytam... :-)

Nesu
Köszönöm az infót !!!

Egy kis felüdülés 😊))

Hypo
hát szerintem max a nevuket tudod osszehasonlitani😊

Captain SIm 777 1.0 <#taps> Még jó hogy megvettem 10 euroért múltkor, lehet nem lesz olyan jó mint a PMDG-jé lesz de addigis jó lesz annyit megért legalább lesz összehasonlítási alapom <#vigyor3>

Jó látni, hogy a fecni tépkedés még a mai technikánál is megvan.😊 Egyébként arra gondoltam, hogy az utasoknak is kellene checklistet csinálni:

Üres az ülés.....checked
Fej feletti csomagtároló nyitódik/záródik...

Összes üléshelyzet kipróbálása...
Olvasó lámpák ellenõrzése...
Fúvókák ellenõrzése...
Hívógomb ellenõrzése...
stb...

Ááá, szerintem volt valami a bablevesben.
Hypo
ok ok nyitott vagyok a hangulatváltásra😊

Talán feldobni kicsit a hangulatot?😊
[HUN]FaTaL
Hetedszerre sem sikerült rendesen 😊))))))))))))

Emlékeim szerint ez egy hivatalos screen volt, még a megjelenés elõtt. Hogy mit szeretett volna vele, azt nem tudom 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Hypo
😊))))))))))

Clidey
Ez tetszik. A többi nem annyira!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Kikérem magamnak! Az nem az egóm! A skizóm! 😄DDDD

Clidey
Hát igen... 😊
Sajna azóta sincs annyi idõm hogy egy hasonlót témájú videót összehozzak... 😞 Anno akartam egy Maléves utolsó 737 kirepülõst eredeti rádióforgalmazással, satöbbivel, de az sem valósult meg...most meg már aktualitását vesztette.