Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na márcsak egy jó Flight logger program kéne, valami kis egyszerû is jó, hogy statisztikailag is elmondhassam mennyit repültem :-)
Nem tud valaki ilyet?
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
AVSIM Software and Hardware Guide for FSX
SimLauncher v7.2 a progi angol csak a komment német.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Átfutottam a CS ofisül topikját és a problémáid többségérõl említést tesznek. De könnyen lehet hogy mindegyikrõl esik szó csak én nem találtam az alatt az öt perc alatt míg keresgéltem ott.
Szóval ha ezek után mégis megvetted a gépet, nem tudlak sajnálni érte. Ezért mondtam hogy vásárlás elõtt nem árt tájékozódni. Szemmel láthatóan ez neked kimaradt most meg itt nyafogsz. Vegyél PMDG-t persze! Náluk nincs is bugreportos topik, á dehogy, nehogy azt hidd!! Pffff....OMG...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Nekem 18ezer Ft sok pénz! Ha ennyit kiadok,akkor elvárom,hogy ilyen alap dolgok normálisan mûködjenek!
Szerény véleményem szerint az hogy melyik kiadó hogyan számozza a termékét, teljesen indifferens. Felõlem akár mondhatja rá azt is hogy v10.9... az a lényeg amit tud a gép, tehát:
Tudom javasolni hogy mielõtt bármire is költöd a pénzed, szánj rá egy kis idõt és olvass utána picit. Legfõképp fórumokon - képzeld, a CS B777-nek is van!! - ahol a valódi júzerek fídbekkelnek nem csak egy száraz fícsör-listát kapsz az ofisül honlapon. És akkor tisztába lehetsz egy pillanat alatt hogy mit szándékozol venni -> ergo nem érhet túl nagy meglepetés.
Ha a fentiek ellenére mégis bevásárolsz valamit, csak magadat égeted ha nekiállsz miatta nyílvánosan nyavajogni.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Na most már azt kell kitalálni,hogyen lehetne használni a repülöt.
Na szép napot
Ez a Captain Sim mindig az extrákkal volt elfoglalva,pedig elõszõr az alapvetõ dolgokat kellene megcsinálniuk,ami szükséges lehet a repüléshez!
Egyéb ként "Like" mert én is imádom a régi masinákat a repülés hõskorát hozzák vissza az a sok kis mutatós mûszer, mûvészet velük repülni... imádom az összes A2A-t ! De ez még nem tapasztaltam amit te... :-)
Annyira ajnározzák az ifly-t is volna mit rajta csinálni. Nekem egyáltalán nem jött be ->unistall, de nem akarok hasonlítgatni kinek a pap kinek a papné.... :-)
De éreztem az íróniát 😊
Kicsit lehetnének összeszedettebbek.
Azért megnyugtató hogy javítgatják...
így talán van rá esély....
viszont van egy olyan érzésem ,hogy inkább a brand név lesz csak mádzsárra utaló dolog...
ladikusként😉
Viszont olcsó. És amennyiért adják, annyit teljesít is talán. A yoke és a pedál kivételével. Mert az a kettõ, drága a "jóságához" (ehelyett van egy másik magyar szó, de nem jut az eszembe) képest. Én a yoke-t szétszedtem, és a mechanikát is, és az elektronikát is újracsináltam. Most 12 bites. Viszont nem mûködik az óra, de nem is baj, mert legalább nem világít a pofámba. A pedált odaadtam egy ismerõsnek.
Érdekes dolgok ezek a vezérlõk, mert nekem most egy G940 van, a joy és a pedál rohadt jó, de a gázkarral már azért vannak gondok. Ez miatt már egyszer garanciában kaptam egy bontatlan dobozt, és az újnál is elõjönnek ezek a hibák. Azért ez egy prémium termék lenne. Ha lejár a garancia, a throttle és a pedál is át lesz elektronikázva 12 bites axisokra, a gombok is más pozíciót fognak visszaadni a mode kapcsoló állásától függõen. A potik mindig szar minõségûek, pályafutásom alatt, csak a microsoft sidewinderekben láttam jót. Azok sokáig is bírták.
Van egy PMDG/ POSKY merge ami elég frankó,az egyetlen bajom vele,hogy a strobe már akkor is villog ha csak a red light-ot kapcsolom fel. Ezt szeretném beállítani normálisra.
Van megoldás. De azt biztosan nem akarod.😊
Szóval egyelõre marad az olajozás, meg a tányér tisztogatása, azzal is könnyíteni lehet rajta.
Alapvetõen ezért szar az összes cyborg joy. Alapvetõen cseszték el a bot támasztékát. Aki kitalálta nem hiszem, hogy jó tanuló volt fizikából. Egyébként a saiteknél elég sok antifizikus van. Pl. a yoke is nagyon szarul van megcsinálva mechanikailag. Szar elektronikát raknak bele mindenbe, nem is igazán értem, hogy miért okoz ekkora problémát egy egyszerû usb-s játékvezérlõ elõállítása. Pedig a yoke-ban egy elég klafa mikrokontrollert alkalmaznak, de zajos az elektronika és a firmwaret is elbaszták. Nem tudtak kb. 300 sort jól megírni.
Annyira nem vagyok oda a home cockpitért, mert én nagyon sok típussal szeretek repülni minden géphez nem lehet cockpitet építeni....de azért majd írd meg hogy sikerült kiváncsi vagyok rá talán képet is dobhatnál...