33535
  • metaxx
  • spyy55
    !!!
  • [HUN]FaTaL
    Link

Ez sima madesktop.exe, úgyhogy lehet, hogy angol, nem tudom, rég használtam. :)
  • [HUN]FaTaL
    Azt hiszem még az FS2004 FAQ-ban olvastam erről, akkoriban FSX-re még csak az a fos létezett.
  • CptSAB
    madesktop_hu.exe volt a neve, sajna neten már nem találni, de ha lelek egyet, akkor elküldöm, ki szoktam írni lemezre, csak persze nincs rájuk írva semmi, a másik vinyómon van egy csomó Malévos cucc, csak éppen nincs hová dugnom.. de megoldom valahogy.
  • CptSAB
    2008-tól a Malév megszűnéséig letöltögettem a progit.
  • CptSAB
    Ha még van régi malév menetrend progit, akkor onnét szerintem.
  • metaxx
    Felmész a Virtualairlines oldalára, és a menetrendre nyomsz, és a géptípusnál kiválasztod, a DH4-et.
  • Hypo #25537
    hátha http://airlineroute.net/category/malev/page/2/

illetve Ultimate Trafficban azt hiszem volt malev update anno amiben benen voltak a q400 as jaratok
  • spyy55
    Anno a Malév Q400-asok útvonalainak listáját (hova repkedtek) menetrendileg (időpontok: DEP-DES) honnan lehet előtúrkálni, mert nyomuk veszett...
  • Hypo #25535
    majd mutass azert egy hebert kivancsi vagyok rajuk...:))))
  • polluxware
    na jóó... most az egyszer megkövetem magam...

Bocsánat
  • Nesu
    talán mert ,nem hébier hanem indonéz
  • polluxware
    méér nem a siratófalat látogassa meg? (ha már fussa)
  • Nesu
    A kollégám készül a szabadságra Frankfurt/Main EDDF to WSSS Singapore/Changi Intl
    az emeleten kapott helyet ...

• Clidey
  • Clidey
    Igen, mi is ezzel érveltünk, és sokadik levélváltásra hitték csak el hogy létezik ilyesmi. Úgy látszik arrafelé ez nem divat... :D
    Arianéval nincs tapasztalatom és már nem is lesz. Egyáltalán azt nem értem hogy létezik még az a cég mikor már kinn van a piacon az iFly meg a PMDG... Gondolom rettentő eladásaik lehetnek havi szinten... :D
  • Hypo #25528
    FTC Central mire van allitva? Scenery libraryban hol szerepel az orbyx bejegyzes, érdemes hasznalni a beepitett insertion point-okat, mindig szépen megtartja az orbx sceneryk sorrendjet.

Ami AU-t illeti az is valami bejegyzes hiba lesz FTX Central indit atkapcsol Default-ra FSX indít kilép majd FTX central indit és átállítod AU ra és fFSX indit ha minden rendbe akkor azt kell latnod amit a scenery tervezo odaalmodott.

Egy aprosag meg Ha esetleg USAbol mennel AU ba akkor orbxot felejsd el vagy utkozben feluton kiklepsz FSX bol es FTX centralban allitod hogy epp hiol vagy, mert egyszerre az orbx sceneryk nem muzsikalnak egyszerre csak egy. Majd FTX globalnal mar nem elsz ez.
  • Papirzacsi
    Ne is mond... köcsög banda, remélem valami mérgezőt vettek az árából és be is vették. De azért a warez verziót jólesett utána tolni.
  • [HUN]FaTaL
    Szegény fejlesztő még nem hallott a dinamikus ipről... Állítólag az arigané remek supportja is hasonló.
  • Relax99
    Nem ez az egyedüli pl ausztrália is olyan ,hogy ahol haveromnak sivatag van és kéne is lennie, nekem zöld az egész
  • Relax99
    Üdv!
    Segítséget szerenék kérni evvel kapcsolatban:

Ez elvileg a Washington/ Roche harbor (W39)egyik dock-ja lenne mégis valahogy kiszáradt, orbx au és usa van felrakva.
  • exTrem
    LHsim Lhbp hogy áll ? :) Nagy a csend, ez talán azt jelenti, hogy nemsokára kész ? :) Várjuk!
  • zsoozso1
    A Lenovo az ssd miatt van elötérbe sajna nem használja ki az FSX az sli-t. A lenovo amugy aksi ügyben
    6 cellás 72Whr akkumulátor Az asus 8 cellás akku.
  • Hont
  • Hypo #25520
    3 napig még a boltba is visszaviheted elvileg, szóval megvesz, hazavisz gyorsan telepit tesztel SÍR vagy NEVET, ha SÍR akkor vissza a bolt ha NEVET akkor meg gondolj arra, hogy nemsokára sírni fogsz:))) FS Élet öröm és könnyek:)
  • Hypo #25519
    Hamár hardware téma épp olvasgattam a PMDG 777 fórumát aztán beleakadtam ebbe:)) :"...Just ordered a 3970X o/c to 4.8 (hoping to push it 5.1) with a Titan + 2 SSDs. I have high hopes!..."

:)
  • zsoozso1
    OK.köszi akkor még rágom magam.
  • Hypo #25517
    Hát a Lenovo azért csak szolidan játékra való és ismerve fsx-et, bár lehet, viszont a kijelzője kisebb a felbontás ugyan az, az lehet már picike ehhez a felbontáshoz mivel a kijelző pixelmérete a szokásos semmi extra. Az asus az nagyobb kijelző talán ebben az jobb viszont gondolom az aksi idő emiatt lehet romlik.

speckóra mindegyik jó, de én valahogy ezekbe a notebook desktop kiváltó gépekbe egyenlőre nem hiszek.
    De gondolom neked csak a hordozható gép az opció - akkor talán az asus. De ha fsx szaggat ne engem szidj:)

• Hont
    Kb ugyan ez, csak PC-be...
    Laptoppot azzal használtatnék, aki megtervezte!
  • DrBrown
    Köszi szépen! Így már ok lesz. Érdekes, hogy ezt kihagyták a szimulátorból, csak így trükközve lehet megoldani. Mindegy, jó így is!

Kösz még1x!
  • zsoozso1
    Urak!
    Van esetleg valakinek tapasztalata FSX szinten ASUS G75VX-T4080H
    Intel Core i7-3630QM 3.4GHz turbo, 4 mag
    memória 16GB DDR3
    winchester
    750GB 7200rpm
    grafika nVidia GeForce GTX 670 3GB DDR5
    kijelző 17.3" wide 1920 x 1080 FULL HD LED
    Vagy
    Lenovo IdeaPad Y500
    Y500_120G_SSD (i7-3630QM, 16GB RAM, 120GB SSD + 1TB HDD, GT 650 SLI 4GB, DOS)
    laptoppot vásárolnék melyik lenne jobb?
  • metaxx
    Parancsolj, ez segíteni fog

• m814
    Ha nincs program szombatra...

• DrBrown
    Sziasztok!

Szeretnék kérdezni valamit. Meg tudnátok nekem mondani, hogy hogy lehet elérni azt, hogy a gépek ne járó motorral induljanak. Már majdnem az összes küldetést megcsináltam és szinte mindenhol járt a motor. Most próbálgatom a free flight-ot és ott is mindig így indít el. (Kint a kifutón, minden bekapcsolva.) Pedig már átállította a realizmust Hard-ra és végignéztem minden opciót, de sehogy sem tudok rájönni. Biztos valami elkerüli a figyelmem.

Kicsit reálisabban szeretném próbálgatni a gépeket, de így eléggé unalmas.

Köszi előre is!
  • gfarkas
    Bocsi, nem csak KALÓZ hanem vaksi is...
  • gfarkas
    Oszt mi van akkor, ha változó az IP címem - mint pl. nekem - amikor indítom a tűzrókát akkor ad a szolgáltatóm egy címet. Akkor én a történelem legnagyobb digitális kakóza vagyok....
  • Hypo #25508
    hát van mit fejlődniük a marketingest es a beta tesztelot remelem kirugtak már
  • Clidey
    Na hát jahh. Anno nekem is volt egy afférom egy ugyanilyen rendszerben megvásárolt FSD Pilatus Porterrel. A végén kisült hogy szerintük én egy mocskos kalóz vagyok mert a szerverük regisztrálta hogy másik IP címről akarom telepíteni a szarukat ergo loptam a cuccost. Na azóta messze kerülöm az ilyen kiadókat, az FSD-t meg különösen. Csak remélni tudom hogy a Majesticék értelmesebben kezelik a dolgokat...
  • [HUN]FaTaL
    Ennek az értelmét sosem értettem. Ha már online szarakodnak, akkor tiltsák a warez kulcsokat azt kész (úgyis crackelik, szóval tökmindegy ez is), de, hogy a fizető vásárlókkal cseszekednek állandóan, szerintem szánalmas.