Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
80 szazalekukban ugyan az a mechanika tok mindegy ebbõl a szempontból, az elektronika anno a Plextorba volt a legjobb na meg az 1x es audio iras lehetosegrol mar ne is beszéljünk, asus nál voltak gondok hiszen õk csak a nevüket tették az írókra.

[HUN]FaTaL
Tényleg, ezt el is felejtettem 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
USB-vel szereltet, aztán lehúzni a francba, amikor nem kell, ne zörögjön 😄D (Nekem már nincs a gépemben DVD).

Egyébként szerintem mindegy. Sony, Samsung kerülendõ. Bár ahány ember, annyiféle tapasztalat. Rengetegen szidták az ASUS-t, LG-t annó, de nekem egyikkel sem volt gondom. Viszont PIO DVD olvasó szart már be annó úgy, hogy kattogott, mint az állat és körkarcokat csinált a lemezeken. De ez meg már baromi régen volt, 10+ éve (írók akkoriban még aranyárban voltak).

Szóval szerintem teljesen mindegy 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Az Asus nálam feketelistára került. Nagyon sokat romlott az utóbbi idõben. Egyébként én dvd-nek LG-t szoktam használni, olyat ami támogatja a dvdram-ot. Azokkal nem szokott gondom lenni.
TalánITT a megoldás.
Régen 1 kutya volt a kettõ 😊. Frissítetted a firmwarét az Asuson aztan kiderült hogy Pio..Szerintem tök mindegy.
Nesu
Milyen DVD írót érdemes venni ??
ASUS vagy Pioneer ??

Elõre is köszönöm a válaszokat !!!

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Sziasztok! lenne 1 problémám egy ilyen hiba üzenetet ír nekem ki a játék amikor be akarok lépni: Error ID =25 null esetleg valaki tudna segíteni? köszi ha válaszol valaki.
És mi a helyzet a TSS airbus hajtómû hangokkal azok jobbak Mert meg van mind a kettõ, a CFM IAE is...

Én már kipróbáltam,a hajtómûvek hangja nem változott,csak a VC-ben hallani pl: trim hangját,flapsek hangját és egyéb alaphangokat.
Én kicseréltem a hajtómûvek hangját az avsimrõl letöltött realisztikus Airbus hangra.
New Aerosoft Airbus X Extended Sound Pack! Na majd holnap reggel letesztelem, õszintén engem kicsit zavart a "gyári" hang szett....
http://asn.aerosoft.com/?p=18792

Sziasztok!

Csak szólok annak aki még nem vette meg a Captain Sim 777-est és tervezi,hogy megveszi, NE TEGYE!!! Iszonyatosan rossz lett a gép!!! Magam is tapasztaltam és a hivatalos fórumukon is sokan szidják,hogy nem lehet vele rendesen repülni!
Nesu
EDDT és a Malév 2013 01. 31.

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Hypo
az nálam is játszik😊)

Hont
Ami a röhej, hogy FMS meg Ipod, tablet és a többi kütyü mellett én is így irogatok mint a fickó...😊<#mf2>
Papír+ceruza!<#vigyor2>
Hypo

Alaszkában lesz ez magának nyami...<#taps>
ha el nem ba...
Hypo
van mar ilyen szvsz tok felsleges de hatek es pofonok

Nesu
Online Karrier program többet a fotelpilota.hu -n vagy a fotelpilóta facebook oldalán

bondi
Sracok, A Rex Latitude-rol van vkinek tapasztalata? Erdemes megvenni? Megy az NGXel vajon? Vagy legyek en a teszter ?😛

Hypo
ez igaz😊 viszont ha nekunk mondjak hogy VV laci azt meg mi nem ismerjuk generacios szakadek😊)))))))))))

CptSAB
off.. Ha ma azt mondod egy fiatalnak, hogy Jean Gabin, megkérdezné ki az? Pillangó? Mi az tetoválás, manga? Fingjuk sincs.. esetleg a Pillangó még beugrana, hogy ja ez az a film, amit decemberben szoktak késõ este adni, de olyan uncsi, hogy öt perc után átkapcsoltam. Steve McQueen és Dustin Hoffman nagyot alakítanak. Aki csak egyszer is megnézi, nem hiszem, hogy a végét el felejti.

off vége

Sajnos általános, hogy a filmekben ennyire el van pongyolázva a repülés fizikája. Az Airport sorozatra emlékszem, láttam mindet, akárcsak az S.O.S Zuhanunk-at ez utóbbi valahogy inkább megfogott. Charlton Heston szereplésével.
Nesu

Annak akit érdekel. Megjelent ésitt megvásárolható az Orbx - FTX: NZ NZMF Milford Sound Airport
EUR€25,50

Hypo
csak a fizikát hazudtolják meg a többi rendben😊)))

mea maxima culpa 😄

Clidey
Ha már a szakmát emlegeted...olyan figura nincs hogy átfordulás...palástorsó viszont tökre van! 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Csak nem azt akarod ezzel mondani hogy az Airport '77 és folytatásai mind hazugság? Basszus, most gondolhatom újra az életem!!! 😞(((

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
Komolyan mit vártatok egy Amcsi filmtõl realitást??? LOL

Igen a hölgyeménynek 'jó adottságai' vannak az elején, és amúgy Denzel is jól hozza az alkoholistát, de a szakmai részektõl sírtam keményen. 😊 Különben is, én csak 1 utasszállítót ismerek, ami sikeresen hajtott végre egy teljes átfordulást, a 707. 😊 Abba még volt anyag 😄

Clidey
Inkább te vagy (sajna) tipikus. Olvasni azt nem tudsz (segítek: komment mezõ bal alsó sarok), de hõbörögni azt annál inkább.
Na mindegy.
Oldd meg.

polluxware
<#whatever>jaj

Relatív. Én pl. a Jean Gaben féle változatot láttam gyerekkoromban, és azután követeltem a szüleimtõl a könyvet. A pillangóval ugyanez volt a helyzet. A háború és béke külön szám volt, mert én Münsterben nõttem fel, és ott nem lehetett könnyen hozzájutni ehhez a könyvhöz, egyszerûbb volt a tv-n megnézni. Nem volt videó, számítógép, sõt a média mint a mai napi fogalom sem létezett. Keleten még tv sem nagyon volt. Maradt a rádió és a könyv. De ahogy elnézem, manapság már teljesen másképp tanítanak az iskolákban is. Mások az elvárások. Pl. bennünket nem kellett sportolni küldeni.
CptSAB
Nem nézni kellett volna, hanem elolvasnia elsõre.. Egy könyv mindig ezerszer érdekesebb, mint egy film. Harmadikos voltam amikor Walter Lord - A Titanic Pusztulása címû könyvet olvastam ki. Ötödikesként a Séták a Római Magyarországon, hatodikos voltam, amikor kiolvastam a Sógun mind a két kötetét nyári szünetben. Imádtam könyvtárba járni. A mai fiatalokkal az a baj, a könyv mint fogalom nem létezik.. Ez most nem kötekedés, csak tény.
Már az elsõ hsz-ból megállapítottuk, hogy egy nagyon ügyes gyerek vagy, és igazából nincs szükséged segítségre, megtudod oldani egymagad is.<#vigyor4>
A lányommal a múltkor megnéztük a nyomorultakat. Na az nem volt semmi. Tipikus eset, hogy az amerikaiak hogy tudják teljesen elcseszni a világ egyik legszebb történetét. A kiscsaj egy szót sem értett meg belõle. Azóta pedig nem tudom rávenni, hogy elolvassa, mert mint ahogy mondta, ilyen szar zagyvalékot nem fog elolvasni. Valamelyik ZS osztályú amerikai szemétben pl. lelopták a pentagon vagy a védelmi minisztérium teljes anyagát egy floppyra.<#eplus2>
Papirzacsi
Pl. a DVD-n nézted? :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Jaja, láttam én is öt perc után fogtam a fejem a repcsis részeknél! <#vigyor2> Páromnak meg folyton mondtam ilyen nincsám....
De amúgy tetszett ezt leszámítva fõleg a Denzel.....meg a csaj az elején<#vigyor2>
Amúgy márr rég jártál erre...😊

Aki még nem látta ne nagyon adjon ki érte pénzt... ez a Denzel gyerek azért tud valamit... 😊

Nagyon köszönöm!
Ne mindegy, hogy mihez kéred a segítséget.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

FSX Keyboard Commands

Kötelezõ utóirat:
Google a barátod <#email>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

köszi.. tipikus magyar segítségnyújtás..
na mindegy
majd megoldom
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy van leírás valahol billentyûzet kiosztásról?

Köszönöm

17.000 ért Vettem annó 5-6 éve a mai napig napi szinten el van indítva...szóval megérte....nincs tõb hozzá füzni valóm....<#nezze>

Vagy van még az a lehetõség, hogy lekapod az 576kb polcáról a cuccost és gond nélkül feltelepíted.
Hidd el menni fog.

Üdv Carlos
Clidey
Nem tudnánk!

Clidey

Sziasztok!
Vki tudna segíteni nekem a Flight Simulator X telepítésében.. mert már leszedtem pár helyrõl, de játék opciót egyik sem kinál, csak ilyen-olyan kiegészítõk telepítését..

Szóval amire szükségem lenne az az, hogy lépésrõl lépére irja le vki mit kell telepíteni ahhoz hogy végre játszható legyen a game.

köszi
Akkor szerencsés vagy,én meg nem annyira. Nekem csak az update van fent az 1.04-bõl,de szárnynézetnél nem tudok mozogni semerre.