Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam mondjuk egyetlen iiiiiiiii termék kap helyet és ez pedig az i7 core proci .
Ez is csak megalkuvásból ,mert egyáltalán nem ér annyit ,szerintem .
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
AXE Company Route szerkesztõ 1,01
http://forum.aerosoft.com/index.php?%2Ffiles%2Ffile%2F1882-axe-company-route-editor%2F
Az airbus a "remény" repülõgépe...mindig a következõ gyártóban reménykedünk.<#worship>#worship>
Semmi bajom Aerosoft-al de ez az Airbus háááát😊)) na de mindegy SibWings készulhetne már el az most jobban izgat😊
Az aerosoft-ról az jut eszembe, hogy kiadnak valamit X-el, majd rögtön nekifeszülnek az extended-nek, ami ugye már a második X. Ha az sem jó, Kovi megcsinálja a három X-es verziót, mert hogy azt nem lehet elb*ni? Amúgy meg a régi fõnököm mondá, hogy nem lehetett volna elsõre jól megcsinálni. Na de õ nem értett hozzá.😊
Ha az AS busza, akár 18 hónap után ilyen lenne, mint most az ifly, azt hiszem igazán örvendetes lenne.
Egy NGX bértollnok....<#mf1>#mf1>
http://secure.simmarket.com/dirk-stuck-design-basler-bt-67.phtml
Mindig ez az örökös PMDG vs iFly hmm.... Szerintem rendszerileg nem nagyon lehet különbséget tenni, ami van azt meg valószínû sosem használod ki, ha csak nem olyan szinten ismered a 737-est...
Az biztos fejlesztésekkel nem fognak leállni ahhoz túl összetett modellek és mindig lesz rajta mit javítani...Csak idõ...most az iFly-osok voltak a gyorsabbak...
Részemrõl FS9 iFly -- FSX NGX és <-- itt a pont, az az igazság, hogy én igénylem a normális texturákat, hiába torz a pilóta fülke még mindig hihetõbb látványt nyújt. A készítõk sem hûlyek valamiért így csinálták meg, ennyi. Amióta kijött az FSX azóta azt használom százszor szebb jobb többet ad mint az õsrégi FS9.
Aki meg FPS gondokkal küzd, mert már a csapból is ez folyik, annak két lehetõsége van 1. kompromisszumokat köt 2. gépet fejleszt , én mind a kettõt megtettem és nem tartozom a i7-esek sorában és érdekes tök jól fut. Ez van ilyen a game! FS9-et már a polcról is elraktam, minden tiszteletem a készítõkért azon tanultam...de XXI. század van nem lehet elkerülni a fejlõdést....
Ezek nálam is jelentkeztek, de WD40 megoldotta! Azóta semmi gondom vele! (kb10 éve használom)
csavarokat kiszedni, azt majd meglátom meddig jutok... Van valakinek tapasztalata, 5lete ezzel kapcsolatban? Elõre is kösz a HELP_et.
Tájékoztatlak hogy egy-két utat bizony lerepültem az NGX-el is, akár hiszed akár nem. Csak hogy legyen összehasonlítási alapom. És én kérek elnézést hogy ezek után ilyen véleményem alakult ki e két termék kapcsán és nem az NGX-et preferálom!
Saját bevallásod szerint is éppen te vagy az aki mindenféle alap nélkül mond véleményt a másik add-onról.........hmmm........
Se megmondósnak sem szakembernek nem tartom magam, de ezt nem is az én feladatom eldönteni. Aki ad a véleményemre az ad, aki meg nem az nem. Szuverén jog, tudod. 😊 Azonban talán a nagy átlagnál picit jobban belelátok egy add-on fejlesztésébe, és pontos(abb)an tudom mivel jár annak fejlesztése, bugtalanítása ésatöbbi ésatöbbi... Talán ezért is vagyok picit érzékenyebb arra amikor valaki nekiáll kritizálni egy-egy cuccost hogy mennyi hiba van benne hogy ez nem jó meg azt nem tudja, közben pedig lövése sincs a dolgok hátterérõl.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Veled ellentetben azonban mindket termeket kiprobaltam, es mertem venni a batorsagot, hogy az en butus kis hattertudasommal osszehasonlitsam oket ( es itt hibazhattam, hogy a korai verzios ifly "feature-jeit" emlegettem), ahogy tobb ezer mas ember is megtette mar. Semmi bajom veluk, egy dolgot ereztem akkor is, nagyon siettek a kiadassal, mert nem volt mindegy, hogy megelozik-e a konkurrens termeket vagy sem. Megeloztek, de ez szvsz az elso verzio minosegere erossen hatassal volt.
Nalad csak azt erzem, hogy egy sertett kisgyerek fikazza azt a jatekot, amit nem akar megengedni maganak, mert fix ideaja szerint semmivel nem er tobb penz, mint az amit mar megvett maganak. Az is lehet hogy a hardware a gat, de ettol meg nem repultel vele. Ez rendjen is lenne, csak akkor Te milyen alapon hasonlitod ossze oket?😊 Ugyan ki nem probaltad, de ez szar az szar benne, lattam screenshoton meg youtube videon. Torz a VC, ugy szar ahogy van. En ezt is elfogadom, latom ugyis te vagy itt a megmondos szakember, nagyon nem maradtal meg alul vitaban ezen a forumon, ugyhogy bocs hogy beletrafaltam, reszemrol befejeztem.
Hiába a PMDG csilivili textúrái, még mindig nagyságrendekkel többre tartom az iFly-t, már csak ha megnézem hogy ezért az árért mit kapok a PMDG-nél és mit az iFly-nél. Egyértelmûen az utóbbi felé billen a mérleg. A supportja pedig egyenesen elsõrangú!
Emlékezzünk csak: mikor az iFly megjelent, egyedül a PMDG ócska régi szar FS9 NG-je volt a viszonyítási alap. Attól pedig még az elsõ generációs iFly is fényévekkel volt jobb. Akkor miért is volt számodra mégis kiábrándító...? Nekem nagyon úgy tûnik hogy csak a fikázás a célod semmi egyéb.
FSX alatt sem volt komolyabb gondom az iFly-vel, fps is elfogadható mind a mai napig a magam 6 éves vasán...bár igaz hogy az FS9-est használom döntõen.
Pedig nekem nagyon úgy tûnik hogy nagyon is PMDG-fan vagy, ugyanis "a termékre nagyon rosszat nem tudok mondani" kijelentésed eléggé megmosolyogtató...pláne annak fényében hogy lefikázod az iFly fps-ét, majd késõbb kijelented hogy tulajdonképp a PMDG-nek is szar... 😄
Ismételni tudom csak magam: egyrészt szerinted a NGX jelenlegi állapotára milyen hosszú bug- és hiánylistát lehetne felsorolni? És milyen hosszú lesz ugyanígy 18 hónap múltán? Ne legyél már ennyire naív...
Másrészt azért mert te nem tudsz róla rosszat mondani az még nem jelenti azt hogy a cucc hibátlan! Ennek fényében pedig az iFly-t fikázni a hibalistája hosszának okán meglehetõs hozzánemértésre utal.
Nem, nem vagyok iFly bérlistán csak én inkább az egyenlõ pályák egyenlõ esélyeket preferálom ahelyett hogy nekiállnék ész nélkül fikázni.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
10 juróba fájt , a PMDG re már félre van téve egy HUNI (100 juró)
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
de csak kérésre mert most cserélgetem le .
EHAM VALKO MID SAM BUMUX GITUS RIGDI TESDO GAPLI OMOKO 4817N 4426N 4229N 4032N 3835N 3539N 3045N 2946N 2847N 2748N 2550N 2054N 1555N TRAPP UMREM DAGTO UTGIN TIM DOBDA ILNER BUVKU AKSUM ARVOT
KLM B777 -ek reppenik ezt az útvonalat
van egy régi kollegám aki Perui
KLM BOEING 777 200

http://goo.gl/gd6Zi5
Ahhoz képest amit tud, szerintem ez elenyészõ!
arról nem is beszélve, hogy szinte folyamatosan dolgoznak rajt, hogy még tökéletesebb legyen!
Beszéltem egy két hozzá értõvel és le voltak tõle nyûgözve!
Azt mondták, hogy lassan oda fejlõdik ez az egész, hogy amit az iFLY nem tud, azt a real sem!😄
Nekem nagyon bejön! (mást nem is használok, mert minden nap ad valami újat!)
((((Csak az a "A" oszlop...😄😄😄)))))
Talán akkor lenne jogos a fikázásod ha a FP3.1 után hosszú oldalakat körmöltél volna ide hogy miért nem jó ez vagy miért hiányzik az, mert bizony te ezeket észrevetted és/vagy hiányolod.
De gyanítom a lenti listából egy darab se tûnt fel neked eddig ergo nem is zavart hogy léteznek-e, mûködnek-e vagy sem. Ne gondold hogy az istenített NGX-edhez ne lehetne egy ugyanekkora listát összeírni... Bizony ilyen ez a szakma...
Ellenben veled most én nem fogom felrakni az NGX-et mert nem érdekel mi visz rá valakit arra hogy azzal az izomból elbaszott virtual kokpittel tolja... 😛
About Open Beta from Steve:
As I posted before Xmas we would be releasing an open beta update for the iFly. What does this mean? It means we have been addressing some of the issues that were spotted in the forum and by our test team, as we are not planning another feature pack/update for at least 12/18 months users can take advantage of the files our test team are working with.
With the open beta it is entirely your choice if you want to add the files. You will see a list of the fixes below and if there is something there that is important to you I would install the update. As we are sharing our test files there will be no update to these if you find issues. We will record any issues found and if and when the development team find time they might release an update. We have no plans to add any new features or requests at this time.
If you install the beta files and have issues, please reinstall FP 3.1 as it is the current official build. We do not support the beta builds in the traditional way and while we will help if you encounter problems it will be to help you get back to a stable 3.1, if there are issues we will take note of them for the future, but there will be no further update to the files at this time.
Happy flying.
----------------------------------------------------------------------
Fix List:
1.Landing gear horn F15-gearup
2.DUAL CMD ILS activation refined
3.AutoBrake - Manual Landing refined
4.Early DECEL Point & VREF and FAF Approach Speeds
5.RNP Approach VNAV Path Descent
6.ND Range Rings and LIDO
7.iFly config updated
8.CRZ DES & DES NOW logic refined
9.Certain PERF inputs should not Delete after EXEC
10.ILS Deviation Scales refined
11.Pro Client versus FSX ND magenta Drawing
12.FS9: Loss of System B - No ALT flap
13.Available Max Reverse Thrust increased
14.IRS display in HDG/STS mode
15.DES page > FORECAST
16.Creating reference points based on transition waypoints
17.KEY_COMMAND_FMS_IRS_1_MODE_ATT and KEY_COMMAND_FMS_IRS_2_MODE_ATT
18.ND Bearing Pointers
19.Switching between pth and spd descent mode effects the target speed .M value on CDU
20.EFIS APP and VOR mode displays corrected
21.ALT INTV and alt restriction on CDU legs page
22.Early descent before TOD
23.SLP3 and low cruise
24.FS9 HUD brightness
Can’t be fixed is a FS9 limitation
25.Screen ILS disagreement
26.CDU Hold Constraint Display
27.CBE RTE DATA Entry
28.CBE Conditional Waypoint
29.TOGA pitch mode not reverting to ALT ACQ
30.MCP heading gets synchronized when arming VOR/LOC
31.Manually entered waypoints get deleted after over flight
32.DES path refined
33.ERASE button on DES FORECAST page added
34.HECA no curve
35.FS9 700ER switch bug
36.PAVD with the NAKED5 departure
37.APP mode with no ILS signal available
38.NPS pointers
39.T/D and Thrust Control
40.MCP approach mode bugs
41.CLR scratchpad Button
42.Updated procedure introduction pdf included
43.Low Airspeed logic refined for Take Off
44.Red Bars will only appear after approx. 5 seconds from gear sensors detect airborne
50.The Yellow band will only appear ones you move the flaps selector
51.ADI 60’ reference
52.Corrected certain texture and model files
53.ND Drawing issues
And many more…………