33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#25865 goooo around
-
#25864 -
fireman73 #25863 Szuper Scenery letöltő oldal! -
metaxx #25862 Zászló update... fehér lett középen:D
-
znady #25861 full hd a projektor,es teljesen sotet lesz a szoba.akkor is inkabb a tv re szavaztok?ez a szoba csak a szimulator e tehat nem lesz ,as zavaro tenyezo -
djfules #25860 Hány ancsája volt magyarországnak? Jöhet mind HA- livery Pack"Hmmm? lehet ha lesz időm én is kiokosodom egyet mert felénk is van reptér é ott is áll két ancsa :-) -
metaxx #25859 Előkerült egy másik fénykép, más szögből, így már jobban látszik a felső szárny, és totális módosításra volt szükség, szóval frissítettem a linket, aki leszedte, töltse újra. (Ezért gáz, ha csak 2-3 fénykép van az adott gépről :D)
http://fotelpilota.hu/letoltesek/
-
fireman73 #25858 -
fireman73 #25857 :-D SibWings oldalán,ha felrakja Alex.... -
metaxx #25856 http://fotelpilota.hu/letoltesek/
-
metaxx #25855 Nah, nehogy szó érje a ház elejét, itt van a HA-ANC régi színeiben is. Link hamarosan.
-
djfules #25854 Ja és a mikor lesznek elérhetőek? A HA-MBE érdekel nagyon! -
djfules #25853 Jól van na :-) Csakl nem tudtam kit dicsérjek!!! Nagyon jókat csinálsz és hál istennek be is lendültél. Szerintem az Ancsához lesz a legtőbb repaint felrakva :-)
Classic felejsd el szerintem várd meg míg kijön az Enigma simulations gondozásában egyébként meg pass de van paintkitje csinálj egyet :-)
-
fireman73 #25852
-
BB5207 #25851 Urak,
a Wilco 737Pilot in command evolution Deluxe edition-hoz hol találok a classis series B737 330/ -400/-500 hoz MALÉV festést ???
köszönöm a választ
-
#25850 Ezt a festést már FS9-ben is szerettem, a Vlagyimir Zsihulszkij félében. -
fireman73 #25849 Szerinted? -
djfules #25848 Te csinálod ezteket? -
#25847 Nagyon jó :) -
fireman73 #25846
-
djfules #25845 Nem csak a tiedben, mindenkinél... Ez ilyen "Simulátorbetegség" minden kiegre éveket kell várni úgy hogy nincs dátum megadva. Várjad ->szerintük.... értem én hogy bonyolult meg minden na deee nemán, nézd a PMDG-t hónapok ig semmi majd az is talán jövöre.... -
Pelsodriver #25844
Érdeklődnék tisztelettel, hogy valaki tud-e arról valamit, hogy mikor jelenik meg az ORBX Global, egyáltalán a nyáron várható-e a megjelenése az első résznek? Nagyon gyéren szivárognak az információk az én keresőmben... -
#25843 FullHD tv-t egy nem full HD projektorra? A többit már leírták... -
#25842 Mikor érhető el ??? -
BB5207 #25841 Nem hagyott a sikertelenségem békén, és ismét megpróbáltam. SIKERÜLT !!!! Már tudom, hogy hol rontottam el !!! -
BB5207 #25840 Sziasztok.
Segítségeteket szeretném kérni. Nagyon megtetszett az An-2, és hála nektek, sikeresen fel is telepítettem.
Hiába kínlódok vele már közel egy hete, sehogy sem bírom beindítani . Hiába böngészem a "User Guide-t"
El kezd forogni a propeller, ne nem pörög fel a motor, majd simán leáll.
Előre is köszönöm a segitséget
Kellemes napot kivánok ! -
djfules #25839 Egyértelmű FSX...
Maradja tv-n szerintem projector-hoz teljesen sötét szoba kéne hogy kijöjjenek a szinek, egy idő után unalmas lesz és akármilyen jó akkor sem jobb mint egy full-os Led tv...messzebbről is kell nézed... de te tudod -
danka200 #25838 szerintetek melyik a jobb fsx vagy fs2004? -
znady #25837 Urak!le szeretnem cserelni a 40"colos full hd samsung tv egy jobbfajta lg an 110w projectorra!szerintetek erdemes?termeszetesen fsx fut rajta azert kerdezem,van e valakinek tapasztalata mi a kobb elvezetesebn stb,....
-
fireman73 #25836 Érdekel! Bp-i vagyok! -
djfules #25835 Attól fűgg hol? -
#25834 Ha tudok intezni egy ancsas reppenest kit erdekelne? -
Mikor megláttam a repaintokat,majdnem hanyatt vágódtam a székkel Nagyon szépek!!!Videó is tetszik
#Nesu#
#metaxx#
#fireman73# -
metaxx #25832 >>"Azért don't igyál előre a bear skinjére! :)))"
Aúúú, az ilyen mértékű Hunglish már fáj. :D -
#25831 Hát én nem tudok róla hogy szerveznének utasozást Ancsával. De repülőnapokon viszont mindig lehet velük repülni, legutóbb például Szolnokon volt rá lehetőség, legközelebb pedig Dunaújban lesz 22-én. Az árakat nem tudom sajna. -
#25830 Azért don't igyál előre a bear skinjére! :))) -
fireman73 #25829 De jó neked! Tényleg most hol lehet An-2-vel séta repülni és mennyiért? -
metaxx #25828 Az YHF maga lesz az orgazmus. :D -
#25827 Ezesetben azt kell mondjam maga a tökéj!!! ;)))
Én ma voltam kinn a reptéren YHF részletfotók ügyében... ;) -
metaxx #25826 Örülök, hogy tetszik. :) Kis színfolt az unalmas 737-esek világában. És közzé van téve. Ha elolvasod a 0. perc cikket, a végén ott a megás link a teljes flightplan-el, pdf doksival, sceneryvel (fsx) mindennel. Sok sikert a túrához.