33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#25785 Hát igen. A lentebb linkelt Zlinért meg pénzt kérnek. ÁÁÁÁÁÁ -
#25784 texturakat add felhok égbolt meg guruló ut és vizfelulet -
#25783 és ingyé van szóval:))) -
#25782 hello, szeretném feltenni a rexet meg ami brutál grafikát csinál a játékban, volt egy jó kis youtubeos tutorial ,de már nem találom sajnos. Mit ajánlotok, ha grafikát szeretnék tuningolni?
Hangokhoz melyik a legjobb mod? -
fireman73 #25781
-
#25780 No igen.
Ezekkel a default gauk-kal is nagyon szépnek néz ki belül. Sajnos ma nem tudok FS közelébe kerülni, de holnap leszedem és kipróbálom -
#25779 :)))) a float se rossz -
#25778 Nagyon megvan a feelingjük. A Cargo változat lesz a kedvencem, már látom :) -
#25777 őszintén bevallom fsx en nem próbáltam de fs9 alatt fent van a kicsike lehet szeretni szerintem. Én amugy is imadom ezeket a regi dögöket:) -
#25776 Hmmm. A képek alapján minőségi a kidolgozás. -
#25775 Khmmm...az orrkúp kék... :)))) -
#25774 Hátha valaki nem ismeri Van FS9 és FSX verzió
-
fireman73 #25773
-
#25772 A név garantálja a minőséget - már a cseh srácok is tudják... ;) -
#25771 Nagyon szép -
metaxx #25770 Kész. :)
-
metaxx #25769 -
Swy00 #25768 hülye kérdés: tesztelés céljából nem húzza be a futóművet? mit tesztelnek ezzel? -
Swy00 #25767 aki releváns a témában nem szöszi így inkább az attraktivitást helyezték előtérbe mint a szakértelmet a riporter kiválasztásakor... nők... :D -
metaxx #25766 azért lehet érteni. jól kell koncentrálni de lehet érteni. :) Imádom a szöszi riportert, azt kérdezte az előbb: "mire gondol ilyenkor a személyzet?"... pf mire gondolna b+!, hogy ne le essen a gép :) -
Swy00 #25765 egy mp-vel maradtam le a linkkel. :D (egy kuka hangot nem értek ebből a francia-angolból) -
metaxx #25764 Már megy a közvetítés aki szeretné nézni
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DC9qmo7roWc#! -
fireman73 #25763 Megvan! Rájöttem.... -
fireman73 #25762 Tegnap feltettem ezt a scenery-t,de sajnos észrevettem,hogy az áll helyek így néznek ki:
Mi okozza ezt az anomáliát?
Valakinek ötlete? -
fireman73 #25761
-
fireman73 #25760 Sajnos nem tudom,én meg a függőleges antenna színét keresem! -
metaxx #25759 Melyik fájlban van a futómű tartó? Mert nagyon nem találom, és annak feketének kéne lennie. :) -
fireman73 #25758 Jó lesz! -
metaxx #25757 Kiskoromban az első Ancsa amit láttam, az a Kiliti reptéren álló HA-ANC volt. Egyből már gyerekként beégett az agyamba a lajstrom, és a napokban rákerestem, és nem örültem.
HA-ANC
Akkor még más színben volt, de ezzel legalább könnyen megtanulható a paintkit, szóval egyelőre nagyon pre-alfa ANC festés.
-
fireman73 #25756 Majd nézzétek a SibWings download section-jét
Ott lesznek elérhetők!
A Honvédségi Ancsának is lesz frissítése! -
#25755 Bjutiful plén, bjutiful Zil, bjutiful Uaz :) -
fireman73 #25754
-
#25753 Hát, nem gyenge ezért pénzt is kérni -
#25752 Úgyúgy! :DDD
Azért vannak határok... :)))
Na jó, akadt egy-két kirívó példa mellyel sajnálatos módon beszennyeztem vinyómat (fosvilkó 737 pl.), de már elmúlt, többet ilyet nem teszek senki kedvéért nemhogy a sajátoméért! :DDD -
#25751 Örülök ha Neked is elnyerte a tetszésed! :DDDD -
#25750 YHF, ANV, MEA. + magyar panel. És Te? :) -
djfules #25749 Nem fog, szerintem nem baj ha technika fejlődik és nincs már minden cockpitben analóg műszer én is nagyon szeretem a a régit főlleg a ruski technikát annak van lelke, DE... a világ fejlődik ez a jővő nem értem miért baj nem kell elfogultnak lenni megh kell ismernni az újat és megtalálni benne a szépséget. -
#25748 Leszállás után az utasok nem tapsikolnak, hanem beficcen a képükbe egy utas tablet, és kell nyomni egy lájkot, ha tetszett a landing. A nagy monitoron a stewardesek feje felett egyből megjelenik a tetszésindex.. Borzasztó gondolatmenet, csak meg ne valósuljon.. -
#25747 checklist itemeket is likeolni kell benne:) -
#25746 repülő tablet..