33535
  • Nesu
    valaki tudja ,hogy a repgép látótávolságát ,hol lehet beállítani ?mert 200 méter után eltűnik és nem látszik !!!!
  • Nesu
    Akkor olyan ér hogy rikveszt ?
    HA-MAM ,HA-MDT ...

Köszönöm előre is !!!!
  • Hypo #25943
    egyszer csak kijön Aerosoft Twin Otter Extended
  • Hypo #25942
  • fireman73

• fireman73
    thenksz!
  • Clidey
    A röpcsi is szép de a szkrinsot se utolsó! ;)
  • carlosfly
    Huh ez a cargo fajintos lenne nekem az AIR HAULER-hez. :) Tecccik.
  • fireman73

• fireman73
    Szia!

Elküldtem Alex-nek,hamarosan itt:
  • ezsolti74
    Sziasztok!
    Nem kevés macera után (6 hónap kisebb nagyobb kihagyásokkal) sikerült újra regisztrálnom az oldalon! Hurrá!
    Valamikor ezsolt néven voltam regisztrálva.

fireman73: a HA-MVB festésedet honnan lehet letölteni? A GAJIT féle nem tetszik.

• Nesu
    Kössz nagyon jó lett !!!
    Most tesztelem ,hogy az enyémen hogy bírja a festés LHSM - Tihany távlatban ...
  • Clidey
    Az nem fa, hanem műbőr borítás. :) Amúgy eltaláltad... ;)
  • Nesu
    hát ez a könyöklő a jobb és baloldalon ..
  • Clidey
    Fa keret? Where?
  • Nesu
    az ,hogy olyan mintha cigiztél volna a kabinban és bekormozódott volna a fa keret ?
  • Clidey
    Jahh ok, sorry :))))
  • fireman73
    Igazából erre írtam,és nem kell 2x elmondani
  • Clidey
    Alex már kirakta. ;)
  • metaxx

És mi pórnép is hozzájuthatunk majd esetleg? :D
  • bondi
    Ma esett le egy AN-2

Lezuhant egy szunyogirto repulo
  • Clidey
    Elkészült a YHF.
    A zip tartalmaz egy félig-meddig magyar panelt is (ez még majd ápdételődni fog amint sikerül bejutnom egy Ancsába - a nálunk levő YHF kulcsait sajna elvitte a gazdája :( ), valamint más is változott még a kabinban kiváncsi vagyok rájöttök-e majd. :)
  • Clidey
    Zsolti, neked mindent kétszer kell mondani kétszer kell mondani? :))) #25831 !!
  • fireman73
    Na szóval,hol és mennyiért lehet An-2-vel repülni?
  • metaxx
    Na akkor jó, megnyugodtam, hogy nem csak nálam van a hiba.
  • fireman73
    Igen,igen! Qurvára nemtom mi okozza azt az anomáliát,lehet bug....
  • metaxx
    AN-2-vel valaki tapasztalt olyat, hogy a szimuláció betöltése után el kezd csipogni a gép mint egy ébresztő óra, és nem működnek a kapcsolók? Már sokadjára játssza el velem, rohadtul idegesítő.
  • fireman73
    Most szoliban vagyok,de holnap elküldöm!
  • Hypo #25917
    őszinte részvétem de tulajdonképpen hogy jön ez ide??? attól még ezt nem tesztnek hivják.....
  • metaxx
    Én megértem őket. Egyikük felesége a napokban halt meg. Az is csoda, hogy ennek ellenére ilyen gyorsan kiadták a következő verziót. :(
  • Nesu
    Az Enigam 737 ingyeness lesz e ?

Enigma_Sim This is a payware product, I'm not sure where people get the freeware idea from.
    kb. egy órája · Tetszik
  • Clidey
    :DDDDDDD
  • Hypo #25913
    Micsoda test report:)))))))) "...Recent test report said -
    "my conclusion is that it simply just flies like I would expect it to.
    unexpected departures were non-existant and the Roll rates and landing performance was smooth."

Jo kis QA team-jük lehet lol
  • Nesu
    a letöltés lehetséges ?
  • Nesu
    A330 Xtreme V0.66 RELEASED !

This is also an Interim release addressing the issues with the FDE and Autopilot. These systems as well as the main PID Controllers and Fly by wire, have been totally re written and vastly improved.
    Upper ECAM has also been upgraded ( it is stil A320 spec but Much more to follow very soon !)

Recent test report said -
    "my conclusion is that it simply just flies like I would expect it to.
    unexpected departures were non-existant and the Roll rates and landing performance was smooth.

I also tested the autopilot and no rough turns of any kind."

Update emails going out to all customers NOW !
    (please allow 24 hours before reporting missing download)

ENJOY !

BBS
  • djfules
    Így ahogy mondod! és remélem más fejlesztők is követik a Sibwings példáját! Nincs bajom a glasscockpittel sem szeretem de ezekkel érdekesebb a-ból b-be repülni nem :-) Ezek a gépek lassan már csak egy darabka történelem és jó nézni őket, visszagondolni, és újra átélni ha nem is a repülés élményét velük de valami hasonlót erről szól a simulator (szerintem)... Had folytassam a gondolatmenetedet... és milyen érdekes az is hogy amelyik típus sikeres volt, az a szimulátorban is népszerű és remekül használhatóak hisz nem véletlen lett sikeres!
  • Clidey
    Ez már régi történet. Indításkor kiköpött egy kis olaj-benya keveréket ami begyulladt. Azóta már ki lett javítva a gép, mi több, már én is repültem vele azóta. :)
  • Clidey
    Letöltöttem, megnéztem (nem fs-ben, addig el sem jutott). Inkább nem kommentálnám...
  • Hypo #25907
    hát vagy a kép van rosszul ellőve de az a kék a malévon érdekes... fú lassan már Ancsaundorunk lesz:))))

milyen vicces jonnek ki a kulonbozo kompozit gps glasscockpites kisgepek és mi meg egy régi ósdi dőgre gerjedünk......hát az autóknál is igy vagyok sajnos:)))
  • metaxx
    Jesszusom!