Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
tessek élménybeszámolni😊 ez min fut?

Clidey

<#vigyor2><#crazya><#hawaii>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

polluxware
fránc.... rossz link

logitech vx gombok.. soory

polluxware

Nesu
Még azért lassan lassan hideg van egy ilyen apróságnak 😊

és egy kis effect tessék tessék by Guitargamery

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

polluxware
elõvettem már a kis méhecskét😉 43órát raktam eddig a kicsikébe.. lassan itt az idõ az elsõ ispection-ra

Nesu
<#integet2><#taps>

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

polluxware
HA-FT is ready to decent.. from tomorrow<#wave>

[HUN]FaTaL
Ja tényleg, pedig elolvastam ezt 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Hypo
Windows 8 is about to be released 26 October 2012

This post is to inform you and give you a chance to make a decisive choice on whether to upgrade or not.

We have ran our product iFly737NG on Win 8 and the results as follow.

FS2004 Not Compatible - crash

We plan to attend to this after Win8 release, but it is unknown how long it would take to make it compatible.
EDIT: (due to Win8 internal workings - indefinitely delayed)

FSX Compatible ­-with restriction.

The fonts on the gauge seems to be of a more bolder type.
This has to do how Win8 renders and it “changes” the fonts characteristics

There is no plan to fix this at the moment.
UAC can not be disabled in Win8 so you are bound to run into some issues.

P3D 1.4 Compatible – with restrictions.

The fonts on the gauge seems to be of a more bolder type.
This has to do how Win8 renders and it “changes” the fonts characteristics

There is no plan to fix this at the moment.
UAC can not be disabled in Win8 so you are bound to run into some issues.

The following are unrelated to our product, but we did observe that P3D 1.4 was very prone to crash under Win8.
We don’t know the reason for this.

Another observation was that our CH Pedal and Yoke from time to time would just disappear from FSX and P3D controls, they were still visible in the Win8 Devices and Printers, but Win8 failed to communicate this to FSX and P3D.

Calibration was also strange under Win8, the movement of the throttle on the CH Yoke did not reflect under calibration in Win 8 devices and printers, but it did work in the simulator. (until such time that the connection just vanished as explained above)
If you run a multi-monitor setup you are going to experience issues if you try to use Full Screen mode.

So this is just a fair notices to be cautious on the upgrade plans, we did run into some issues.

Nesu

Hont
Vagy nem megfelelõ a Libraryban a sorrend vagy le van húzva a scenery csúszka a menûben...
YoGabN
Sziasztok!

Szedtem le addon pályákat, be is raktam õket, mûködtek is tökéletesen, de tegnap óta nincsenek épületek a repülõtereken.. Mit állíthattam el? Választ elõre köszönöm

Haters gonna hate!

[HUN]FaTaL
Az FSX-es kompatibilis?

Hypo
ifly FS9 es Win 8 ami nem kompatibilis

Nekem simán mükszik minden. Azt hiszem az elején az FSX kompatibilitást átállítottam, de lehet, még azt sem...
[HUN]FaTaL
W7, Win8 alatt addonok inkompatibilisek lehetnek (pl. iFly elvileg az).

Hypo
ja nem azert mintha nagyon szar lenne a w8 csak még túl új😊 és w7 en már egy csomo dologra tudunk megoldast, w8 nal sok kerdes még nyitott😊

Ombika
Köszönöm.... <#worship>

Hypo
Én egyenlore maradnék W7 alatt, az már bejáratott...stb w8 al még várnék.

Ombika
Op. rendszernek mit javasolsz? Elég izmos vas, azzal nem lesz baja egyiknek sem...

Hypo
Na le a kalapom Aerosoft elott, hogy meglépték, bár lehet az elején kellett volna lecsekkolni:
What happened to Deutschland X? Friday, 08.02.2013

Well, it's not 100% clear at this moment, but clearly we messed up. We knew about the weaker areas and they had been worked on in the last week but customer reactions did not reflect that. A good portion of the people who bought it are just not happy and as a result we removd the product immediately from the shop. Currently our management is talking to the external development team to see what their reaction is and then we'll decide how to move forwards with this project. With the weekend and carnival on Monday (rather big in the region of Germany where our HQ is) it might be Tuesday before we got all the information we need. But of course we'll make sure that the customers who are not happy will be taken care off. In the mean time, we apologize for the issue. It's not what Aerosoft should be.
Links:

Hypo
ha teheted szerintem kulon ssd a rendszernek kulon ssd fsx nek mar csak az ssdk meretebol kiindulva, fs9 meg ha még érdekel mehet egy sima hagyomanyos vinyora ahova a tobbi game.

Ombika
Megint elkapott a láz, hogy végre összerakjam a rendszerem csak FSX-re..

Anno mit is írtatok, hogy 2 különbözõ SSD (egyik csak oprendszer, másik 256Gb SSD meg csak játék) vagy inkább minden 1db SSD-n legyen?! Illetve WIN 8 alatt megéri futatni FSX-et , vagy maradjak WIN 7 alatt? <#worship>

Nesu

Mondjuk én tableten próbáltam. Induláskor fullra volt töltve, EDDF-LGAV viszonylatában szüttyögéssel együtt kb. 4 óra. Jobb aksival a tablet simán megcsinálja, a világítás zabál a legtöbbet, azt meg elég jól le lehet venni. Amikor bezártam, több volt mint 40%. Errõl használom a térképeket is, és elég szépen elment a kettõ együtt. De az a fíling amikor a hónom alá csapom a tabletet, és elhúzok bárhova, és közben wireless látom mi történik, na az nagyon odaba. Gondolja bele, hogy a pilcsi a klotyóról tolja a gépet.😊
Clidey
Nos ha már meg lettem szólítva... 😊
Egyelõre csak a free cuccost próbáltam iFly-al, az nagyon aranyos bár az én SGS2-esemen túl sok értelme nincs. De stabilan és faszán mûködött. Csak érdekességképpen próbáltam ki de nem igazán fogom használni - valahogy jobb szeretek a VC-ben pötyörészni. 😊
Amúgyis a mai akksi-üzemidõkhöz mérve szerintem nemigazán van ilyesminek értelme. Mert én spec szeretem a FMC-t basztatni repülés közben. Namármost ha ezt a telómon végzem, egyfolytában lehetne tölteni ugye...szóval azon kívül hogy aranyos fícsör nekem annyira nem dobogtatta meg a pici szívem. 😊
A grafikai kivitelezés természetesen lehetne jobb is, legalább olyan mint a fizetõs változaté, lehet reménykedni talán ez is fog változni az idõ elõrehaladtával.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Tetszik. Aranyosak.
Alaskan Women Bush Pilots

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Hypo
ja én nem értékeltem a cuccost mivel nem is használtam😊 csak általánosságban mondtam APP-fejlesztésrõl😊

Nah azon jót <#eplus2>tem.
Nekem nagyon tetszik, de a mester biztos bele tudna kötni a grafikába, még talán a fontméretbe is.
Az külön tetszik, hogy leprogramozta, hogy csak az az egy eszköz kerüljön át, tehát nem ilyen webes félmegoldás, vagy olyan mint pl. az iDisplay. Ezért aztán szép, gyors és igencsak interaktívra sikeredett. Gondolom ha kifut a béta, fizetõs lesz, de az már most látszik, hogy meg fogja érni.
DancZer
Sziasztok! Eladom a saitek x52 pro flight controllerem, akit érdekel itt megtalálja.

Lenovo y510p

Nesu
Az Extended -nek meg van sajátja 😉

Hypo
hát kérem nem olyan egyszeru ennyi devicera jo GUIT csinalni de azer tvannak alap dolgok amiket nem art figyelembe venni TAP meret Most important😊

Beleolvastam és a második sorban kiderült, és nem is ezt akartam kérdezni, hanem hogy fizetõs vagy free?😊
A nõk érezhetnek így amikor menstruálnak.😊
Szóval már itt is volt pár nappal korábban a "737 Virtual Avionics CDU" androidra. Asszem Tibi bácsi linkelte. Ezt tapasztaltam ki egy kicsit az az elmúlt napokban. 10"-oson fantörpikus, 7"-on is jó, de a gombok mérete az ujjamhoz a 10-esen passzol. Egyetlen hibája amit eddig észrevettem, hogy idõnként leszakad, és azután nem hajlandó újrakonnektálni. Újra kell indítani a VAInterface-t. Javított rajta az írója, de még így is elõfordul. Fõleg ha a pc-n taszkot váltanak. De ha nem cseszegetik, akkor elég stabil. És Tibi bácsi tudná megkifogásolni még, hogy a kék szín nem olyan kék, ill. hogy a 10"-oson kicsit megnyúlnak a gombok.😊
NGX-en próbáltam, az iFly-osra még nem volt idõ.
Na ezt a cuccost csak ajánlani lehet.
Hypo
fantasztikus hiány potló film😊)) keyword searchbarba youtubon ad 816 results-ot😊))

de jó pap holtig tanul

Nesu
egy kis fsx tweak video özön

Hypo
szerintem igen

Micsoda szerencse😊 😊.
Ez almás termékekhez van?
Azért ha valaki kokpit bilder-ben gondolkodik, annak egy ilyen eszköz be is teszi rendesen a kaput, mivel így esélyed sem lesz a kapcsolók állapotának lekérdezésére, tehát sosem tudod szinkronizálni a kapcsolók állapotai alapján a szimulátort. Például amikor betöltõdik a flight, rögtön szinkronizálni kell, mivel tök más lehet a kapcsolótáblán és a szimben. Aztán ugye amikor a szim kapcsolgat, vagy te az egérrel. És ennek a megoldása az egyik legnagyobb probléma. Meg lehet csinálni, de peremfeltétel, hogy ismernünk kell a kapcsoló állásokat. Na ez a cucc, ezt az alapvetõ dolgot rántja ki alólad.
Hypo
volt rola szo nemrégiben, itt egy reviewTabletFMC

Annak aki érti mondom aki érti mire való és nem villamosmérnök mint te.. nagyon jó kis cucc ide fs-be is maradjunk ennyibe!

Üdv
Alapvetõen influenzás.😊 Meg mondtam, hogy leköt a meló.
Nálam a futó pont így van kapcsolóval megcsinálva. Sima usb-s vezérlõ két gombjára van kötve egy a "gear up", a másik a "gear down" funkciót látja el. Ha lesz egy kis idõm, akkor megcsinálom, hogy legyen off állás is. De ehhez nem kell semmi más. Legegyszerûbben úgy lehet megcsinálni, hogy a press eseményt hozzárendeled az up-hoz, a release-t pedig a down-hoz. Nem fog a futó fel le járni, csak ha kontakthiba van. És akkor elég egy érintkezõ is. De jobb a kétfunkciós, mert úgy jobban szinkronizált, és csak úgy lehet megvalósítani a repeat funkciókat (lásd korábban).
Azt hittem, hogy pl. knob-hoz akarod használni, de ahhoz sem kell ilyen.
Mivel ez egy fsx fórum, az fsx függetlenség ez esetben irreleváns infó. Az sokkal jobban érdekelne, hogy fsx-hez, akár még az fs9-en belül értelmesen mire lehetne használni.
A leíráson ezek szerint van még csiszolni való, mert a megismertek alapján szamóca. Abszolúte nem derül ki, hogy mit takar. Pl. lehetne azzal kezdeni, hogy a problémaként emlegetett "De mit tegyünk ha gomb helyett kapcsolót akarunk használni?" kérdést újrafogalmazni, mert arra a válasz esetünkben: semmit. Egy leírásnak fel kell vázolni a problémát és a megoldást kívülállónak is érthetõ formában. Azért leírás.
Tényleg fáradt vagy 😊. Leírtam nem SIM függõ! Vannak autós simek is! De elmondom még1x lassan hogy megértsd 😊. Vannak akik fejükbe veszik, hogy csinálnak egy kis panelt egy tök egyszerût és azon fogják kapcsolgatni a dolgokat nem pedig a billentyûzeten (elképesztõ dolgokak láttam már a neten). Elmegy vesz egy kapcsolót aztán otthon szétbergel egy 1000.ft-os joyt, hogy:"de jo lesz erre rákötök egy kapcsolót ez lesz a futó"....Ráköti, teszteli futó ki be ki be ki be...Hmm gondolkozik miért van ez de aztán rá jön, (mert ugye a a csávó nem elektronikai zseni) kéne valami amitõl ha megnyomom nem tartja nyomva viszont ha elengedem akkor is megnyomja azt a gombot vagy akár másikat...Ez egy igen egyszrû megoldás a home építkezésre a kapcsolók terén alapfokon. Nem csak FS-hez, bármihez billentyûzeten vagy joy-on keresztül. TECCIK ÉTENI? 😊

Üdv

A mai nap nem az én napom.😊 Megint csak benéztem. Mondjuk eléggé leköt a meló közben.
Vegyük a relést, az egyszerûbb. Amikor a kapcsolót "b" állásba kapcsolod, akkor áram fog folyni egészen addig míg a kondi fel nem töltõdik, ezért a relé meghúz, és "megnyomja a gombot". Amikor a kondi feltöltõdött már nem folyik áram, tehát elenged, és "elengedi a gombot". És így is marad míg vissza nem kapcsolják a kapcsolót "a" állásba. Ekkor a kondi és a relé fognak egy áramkört alkotni, és mivel fel van töltve a relé megint meg fog húzni (még egy press esemény), egészen addig míg a tekercs ki nem süti a kondit (még egy release). Értem én, villamosmérnök lennék, bár ez most így leírva röhejesen hangzik, röhögnek is kollégák, mondják, hogy rakjam be az áramkörszimulációba.😊
De a kérdésem még mindig az, hogy mire használsz egy kétállapotú impulzust az fsx-ben? Nincs skype, van helyette fasza tûzfal.
Hont
Én is lassan kapisgálom amit a Zoli mond!
Nem feltétlen kell egybõl kondenzátorba gondolkodni, hogy a késleltetést megold!
Egy pillanatra én is elmentem ebbe a zsákutcába, de aztán már értem a lényeget!
Valóban elég széles körben fel lehetne használni....
Én régebben gyártottam, (igaz nem túl nagy tételbe) hajókba kapcsoló táblákat!
Na pl ott is most baromi jó lenne egy ilyen!
De akár háztartásban is!
Egyébként bele tetted a bogarat egy egyszerûsített OverHead panelhez!
De ha skypen megkeresel elmondom szoban hogy megértsd 😊 nem titok a cim. carlosito.fly
NEm! Nagyon rosszul latod! Epitsd meg majd rajossz! Parat mar epitettem hagy tudjam mirol van szo! NEm tudom mekkora tapaszatalatod lehet hogy igy feléledt a rajz alapjan az elektronika az agyadban, Epitsd meg aztan gyere vissza szamolj be hogy mi is ez.

Na várjál kicsit...
Amit ide belinkeltél, az azt csinálja, hogy amikor megnyomsz egy gombot, akkor azonnal zárja az érintkezõt, és ezzel kiváltja a press eseményt, amikor viszont elengeded, a kondi a kisüléséig behúzva tartja a reed relét, illetve a az optócsatoló ledje "világít", ezáltal nyitva tartja a kapcsoló tranzisztort, ami ugye továbbra is bekapcsolt állapotot fog mutatni, annak ellenére, hogy a kapcsoló már nincs bekapcsolt állapotban. Magyarán itt egy késleltetett kikapcsolásról beszélünk. Amit abban a leírásban meg sem említesz. Illetve szó van kondiról meg relérõl, de nincs kontextusba hozva semmivel (nem is értettem, hogy mi akar az lenni), de most már lõn világosság.😊 Tehát ezek szerint a progi késleltetett kikapcsolást a gombokhoz? És mennyi az az idõ? És mire jó? Nem akarok kötekedni, de tényleg érdekelne, hogy mire használod.