Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Melyiket? Olbia meg Bari van, Milánó nincs.
http://goo.gl/gd6Zi5
Sydney (ami szerintem feleslges,mert a Flytampa nekiállt és az sokkal jobb lesz mint az FSDT féle)
Milan (amit Aerosoft már megcsinált)
Bejing
Narita
Cape Town
Moscow
Johannesburg
Doha
Eddig Sydney kapta a legtöbb szavazatot,én viszont a Narita-ra szavazok.
Tudom,hogy van egy Frankfurt airport update az új kifutóval,de az nincs kidolgozva olyan szépre mint a már meglevõ pályák(olyan mint egy default FSX kifutó textúra) és ha jól emlékszem,akkor már a múlt év õszére ígérte az Aerosoft,hogy megjelenik a Frankfurt Main Airport v2.
Más. A fotóreál szkenerikkel vigyázni kell, mert álatlában marha nagy méretû bgl-ekbõl állnak, és az fsx-nek be is kell töltenie a struktúrája miatt. Ezért aztán ha valaki, pl. ngx-el repül, ami már önmagában nem a legstabilabb környezet, ezzel csak olajat lehet önteni a tûzre. Tehát ha állandóan elszáll az fsx, az ngx repülése közben, annak érdemesebb legelõször ezeket a sceneryket letiltania, és úgy próbálni. Volt egyszer, hogy svájcra van valami professzionál addon, az okozta a gondot. Szóval jobb volt nem használni, mint használni.
Úgy értem, hogy amikor próbálva lett, akkor a reptér pont frissült, az aes viszont még nem. Azóta bõven lehet, hogy javította Oliver.
A back gomb miatt pedig bárki...még akár én is.😊
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Van hozzá 3rd party autogen (még a régihez, össze kell vonni a layereket, így az nl2000 toolból az évszakváltás nem megoldható az autogennel együtt, de egy sima átnevezés az egész), itt.
#24227: Azért csak lesz ahhoz valami patch, mert amúgy nem nézett ki rosszul.
FSX en nem tudom melyik jobb e vagy ez milyen mivel kerulom a nagyreptereket😊
Kiváncsi lennék az eltérésekre mit láttam tegnap és mi a helyzet nálatok... 😊))
Köci!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Jaja, mint mondottam, erõs közepesre van húzva a grafics, és még így is néha be-beröccen LHBP. Igaz tettünk rá 50% forgalmat is.
PMDG vagy iFly esetén biztos kellene még butítani a grafikán - viszont jobban repülne a repcsi az biztos. Igazából két dolog volt érezhetõen rossz benne: emelkedett mint a rakéta aztán meg nem akart lassulni eprócskor.
Apropó, a prepar3d-s cuccban nem lehet, hogy az activesky-ból töltötték le a fényeket és azért volt ronda? Mert azt nem szabad, inkább benn kell hagyni a default-ot. Asszem rexnél is ez van. Viszont az ifly-os cucc nem rossz ötlet, meg is lepõdtem amit írt, hogy default 737-ük van. Bár a prepar3d valós gépigényét tekintve nem csodálkozom. Még a default bójingel is kompromisszumos a dolog. De mondjuk tényleg meg kellene próbálniuk az ifly-t, és ha be tudják lõni, jöhet a kokpitbilder. Merthogy mégiscsak üzleti vállalkozás. És talán az ifly a legkidolgozottabb.
Gép buzulást nekem már nem kell annyit csinálni, de tény ha felrakok, netán leszedek valamit, jó eséllyel kicsit revidiálni kell néhány beállítást, esetleg eltûnt dll-t keresni. Ezért aztán jó otthon lenni néhány kérdésben. Úgyhogy én már csak vc-ben, fsx-el repülgetek. Viszont van buzulás a sok idehordott "szeméttel". Az biztos, hogy úgy nem mûködik, hogy egyszer beállítod, oszt jónapot. Sok kollégámnak (tekintélyes %-ukat már megfertõztem) is én állítgatom, pedig megvan/meglenne a hozzáértésük. Nekem nem nagy fáradtság, meg ugye érdekel is. Meg tudok egyszerre dolgozni, buzulni és repülni is.
Nah, hallja a madárvadászat csak igazival jó.
En azt erzem hogy fsx sose lesz igazan jo, es az egyre komplikaltabb addonok igaz elmennek rajta de összességében hatalmas kompromisszumokat kell kötni. Ez van sajnos na nem mintha mas lett volna a helyzet barmikor is ez a szimulator dolog mindig 80% gep buzulás és 20% repülést jelentett😊 Én ebbe már belefáradtam, ezért nagy kompromisszumot kellett kötnöm, fsx en elrepulgetek vfr ben szep tajak felett GA gepekkel nagygepes repules marad fs9, ami a vicc hogy a jo regi konfigom eddig minden jatekot szepen elfutatt ugy hogy ebbe a mokuskerek fogyasztoi dologba percenkenti hardwer upgrade stb nem megyek bele.
Inkabb abbol a penzbol kimegyek tokolre es repulok a legjobb szimen😊 egy valos gepen aztan jonapot
Én csak virtuál cockpitban tesztetltem, tehát ez a szösszenet nem vonatkozik a 2D paneles állapotokra.
A föld befeketedés, erõforrás hiányra utal, mert a rajzoló nem tudta kirajzolni a területet. Vagy memória, vagy nem sikerült több leírót nyitnia (optimalizálás,memória). Esetleg túl leterhelt a géped, pl. a proci majd megszakad. De az biztos, hogy optimalizációs hiba.
Ha már IFLYrõl van szó,akkor nekem is lenne egy kérdésem. FSX leterhetõsége melyiknél a lehkisebb? PMDG vagy a IFLY vagy esetleg més NG van még?
Az a baj,hogy tegnap elrepültem LFPOba /AEROSOFT/ PMDGvel és müködött AES. 9000 láb alatt a föld befeketeted.
Köszönettel
Cégek csapatépitõ treninghez, ajendek gyereknek...stb. Csak kell egy kicsit nyomni, esetleg youtube csatorna meghivnak egy regi malev pilotat aztan felveszik stb
Ami talán a kivetítõkbõl is adódik...A nem túl éles kép, de azt leszámítva szerintem a célnak tökéletes!
Megmondom õszintén még a jól megszokott zérótime után is kellemes csalódás volt!
Akinek van rá keret az semmi esetre se hagyja ki!
Pont most keszulunk Hypoval, csak ezert en sajnalom a 16 rugot. Itthon jobb a latvanyom, a Highflyban pedig 10 rugoert repulok 1 orat, ami a szegenyesebb grafikai kornyezet ellenere a procedure gyakorlasra sokkal hasznalhatobb sztem.
Maga a kokpit nagyon faszányos, csomó minden mûxik benne, de a 3 batárnagy képernyõt szokni kell; folyamatosan az volt az érzésem mintha csúszva repülnénk, lévén a középsõ képernyõ nem az én "tengelyemben" van, a szimulátor pedig úgy jeleníti meg mintha ott ülnék. Szerintem a távolabbra helyezett egy, de durvanagy projektor használhatóbb (mint pl. a Kozma-féle home-cockpit) és/vagy a görbített vetítõvászon.
Nem is tudtam hogy az FSX-es LHBP ilyen ronda... 😄 Legalábbis ami az effekteket (világítás, pályafények) illeti. Batár nagy fény-pacák amerre csak néz az ember. Belenéztem a settingsbe, beállítgattam benne ahogy szerintem jó, de sokkal szebb nem lett...a default fx fájl lehet ronda amivel tele lett rámolva LHBP. 😞
Én nem használok FSX alatt LHBP-t, esetleg valaki aki igen, rakhatna ide pár éjszakai képet nála hogy néz ki csak úgy viszonyításképpen. Ezen a szimulátoron túl a ronda fény/világítás-effekteken az egész ground sokkal világosabb volt mint a környezõ generic textúrák. Tudom néha FS9-ben is megfigyelhetõ ez a hibajelenség (textúra-hiba), de itt hatványozottan ronda volt.
A röpcsi default FSX NG, ami egy rakéta, de mondtam a Gabinak hogy egy backup után nyugodtan kísérletezzen más NG-k *.air és *.cfg fájljaival, igaz nagy rá az esély hogy ezek a komoly cuccok (iFly, PMDG) már nem csak egyedül ebbõl a két fájlból veszik az FD-jüket, de egy próbát azért megér.
Habár nem kifejezetten a real pilóták a célközönség, hanem inkább a széles népek, ezért se lett annyit foglalkozva azzal hogy normális FD legyen rajta. A mûszeres dolgokat viszont kiválóan lehet rajta gyakorolni. Igaz, nálam az AS2012 épp beszart, és 36 csomós szelet generált LOWW-ra, de legnagyobb meglepetésemre tök jól végigrepültem az ILS-eprócsot, és nem is detonáltunk be. 😊
Szóval összegezve azért jó kis cucc, bár nincs viszonyítási alapom a HighFly-os kokpittel. Szerintem fogok még ide menni a jövõben. 😉