33535
  • JoopZzz
    Szia!Leszedtem a A2A C172-est,fel installálom,ott is van a lehetőségek közt,csak mikor töltené be,akkor lefagy az egész..:S Ez miért lehet?
  • [HUN]FaTaL
    Nincs, nem fértek bele a polygonszámba.
  • Hypo #26624
    ja dobozos? akkor lehet valami a wilconal nem stimmel, minden esetre probald ki amit mondtam
  • BB5207
    A pilot shop-nál rendeltem meg, és Ők küldték ki
  • BB5207
    Bocsánat, de van még egy buta kérdésen.
    Az FS9 IFLY 737 gépben van utastér modelezve?
    Köszi a választ!
  • Hypo #26621
    nem tudom most hogy van a wilconal vagy ahol vetted de online reg-nel szokott ez gondot okozni es sajnos nem mindig kapsz rola figyelmezteto ablakot.
  • BB5207
    Kösz Hypo, este megpróbálom !!!
  • Hypo #26619
    windows firewall ba nincs letiltva ? admin modban futasd a regisztraciot
  • BB5207
    Sziasztok,
    Kb fél éve megvásároltam a WILCO 737 Pilot in Command Evolution DELUXE (FSX/P3D) with Airlines pack
    software-t.
    Sikeresen fel is telepítettem.
    Ezen a hétvégén a teljes FSX-t újra telepítésre került, de a program a regisztrálásnál, miután beírom a kódot, állandóan megszakad, azaz nem válaszol !!
    Az internet működik !!!!
    Tud valaki segiteni azzal, hogy mit lehet ilyenkor csinálni ???
    Köszönöm .

Kellemes napot , jó repülést !

• Hypo #26617
    sehol egy solyom?:)))) olyan kihalt mint a valodi reptér:))))
  • Hont
    NEHOGY VALAKI LEMARADJON RÓLA!
    Aki még nem látta feltétlen nézze meg!
  • Hypo #26615
    na várjuk a beszámolódat:) nekem egyenlore elérhetetlen ez de majd egyszer ha lesz I9 procim:)))
  • spyy55
    Mikor begugliztam a LINDA-t, már vártam tőled ezeket :D
  • almostatys
    Nekem az NGX jobban teljesít mint a 777. Még tesztelem a 777-t és eddig vannak pozitív és negatív élmények is. Negatív eddig csak az FPS, illetve az,hogy a szárnyvégek annyira felemelkednek a levegőben mint egy 787-nek. A valóságban nem hajlanak meg ennyire a szárnyvégek egy 777-nél.

777 takeoff in Düsseldorf

De ez legyen a legkisebb probléma.
  • polluxware
    Jááááh!
  • spyy55
    JÁÁÁÁJ, hát ez lenne az? :)
  • spyy55
    Lehet én vagyok diló, de ... LINDA???
  • polluxware
    végét a commentnek később olvastam:))

LINDA-t nézted?
  • spyy55
    Ez az, hogy az 5 jegyű kódtábla is FS controlson belüli dolgokat kezel és nem azt, amit éppen megadnék neki. Talán Pete tudja majd a megoldást...
  • polluxware
    túl hamar írtam az előbb...

szóval a gond az hogy a macro-dat ő egy SET 0 parancsnak veszi... ergó nem TOGGLE (ki/be), ezért is nem kapcsol ki, mert ő csak felkapcs parancsot kap...

alap fs parancsokat lehet inverzálni, de ahhoz egy másik gombot kéne rendelni SET 1 beállítással

hogy macro-t lehet e.....?

esetleg LINDA??? hátha az tudja ezt a gépet....
  • polluxware
    néééééééém jóó.. nem kell macrózni

csak annyi hogy creative profil -> majd jobb oldalon tick a FS default keys-re és alá pedig kezd beírni ,hogy "Fuel pump" vagy keress rá

mouse macro az csak egy régi opcionális maradvány benne... van egyébként pdf hozzá amiben az 5jegyű kódtábla is megvan, meg hogy milyen parancsok

egyébként alapvetően TOGGLE kezdetűek a ki/be , a SET pedig 0,1 értékű lehet vagy lineáris 0-255ig (zsaluk, potik, egyebek)
  • spyy55
    HeHe :) ezt már átrágtam, de keresek benne még valamit!
  • Hypo #26604
    ok ok sorry csak nem volt elsőre világos most nem vagyok az otthoni gepemnel nem emlexem de tudom hogy nem egy bonyolult csak valami trukk van bár azt hiszem pollux mar csinalt ilyet vagy papirzacsi

ez lehet segit
    http://www.md80project.dk/portal/files/downloads/Throttle/Throttle%20Part%20III.pdf
  • spyy55
    Nem-nem :) FSUIPCben sikerült hozzárendelnem a joy szabad gombját a Majestic Q400-as MCP paneljén a TERRAIN INHIBIT-re. A joy gombjával be tudom kapcsolni (ON), a fény világít is rajta, de mikor ismét megnyomom a joy gombját, akkor már nem ugrik vissza OFF állásba. Egérrel ugyebár ez működik minden gombon/kapcsolón, de így Create Mouse Macro módszerrel FSUIPCben nem akarja a "vissza funciót". Billentyű parancsa nincs.
  • Hypo #26602
    na várjál hát akkor azt alapbol nem is lehet kapcsolni? akkor hogy akarod bármire is konfigolni....nem értem.

Tehát van egy gombod aminek ON/OFF állása van és ezt szeretnéd FSUIPC vel a joy egy gombjára rakni?
    de bill-ról tudod vezérelni ezt az ON OFF ot mert ha van bill parancsa ugy markonyebb a szitu FSUIPC ben is.

amugy milyen gép ez amirol beszelunk most?
  • spyy55
    Nincs. Ezért próbálom "szűsz" gombon tanulni FSUIPCot.
  • Hypo #26600
    van a gombnak amit szeretnel bill parancsa amugy?
  • spyy55
    Üdv Mindenki! Egy kis FSUIPCes segítséget szeretnék kérni. Van egy SAITEK CYBORG joystickom, amin van pár gomb. FSUIPCban sikerült Create Mouse Macro módszerrel a joy B gomjához hozzárendelni egy gombot, ami a cockpitben megnyomás után benyomva marad és világít (mint pl. egy FUEL PUMP kapcsoló/gomb). Azonban a joy B gomjának újboli megnyomására nem történik semmi (vissza kéne ugrani alap helyzetbe és a fényének kialudnia). Egérrel persze sikerül, mint mindig. Próbáltam úgy is, hogy egy új Macroval kikapcsoltatom, de az sem jó megoldás. Pete fórumokon és manualban erre nem is találtam megoldást. Van valakinek ötlete? (FSUIPC 4.9)
  • Hypo #26598
    -:))) volt rá egy pár euróm, hogy ezt mondod, de egyet kell hogy értsek veled.
    Ezt a gépet még én is elkezelem pedig nem vagyok gépész:))))))))

Ja valami oldtimer jobb lett volna
  • Papirzacsi
    Őszintén szólva nem tetszik. Már nem a kidolgozás, hanem a választott típus. Túl modern, nem kell benne gépészkedni. Valami oldtimer masina jobban tetszett volna.

A flightmodel olyan amilyen. Joystickkel nem egy leányálom irányítani, de tetszik ahogy bedugózik, meg hogy ki lehet lebegtetni rendesen, talán már túlságosan is.

SZóval maradok a P51-nél az a nekemvaló, csak ezekre a repterekre picit nagy és gyors. :)
  • N3suten

Nagyon szépen köszönöm !!!

Már törlöm is a 2.0 és teszem fel a tiéteket az LHBP_X -et !!!!

• m814
    Szia!
    Levelező szerverünk picit behalt
    ,igy elnézést hogy itt válaszolok.
    Ha belépsz a webshopba már ott kell hogy találd a nyereményed.
    Jó repülést!
  • N3suten
    Még nem jött meg az aktiváló kód és a link !
  • Hypo #26593
    szép hogy tetszik a cessna primitiv kis joszág nem?:))
  • Papirzacsi
    - FSX
    - REX
    - FTX pacific northwest
    - FTX Swanson
    - FTX Siletz Bay
    - ENBSeries (megfelelően beállítva)
    - A2A C172
  • NagyiBMX
    Azt a rohadt, tudnál küldeni itt vagy priviben egy leírást azokról a programokról amiket használtál?
  • Swy00
    1628 failed to complete the istallation felirat fogad mikor fel szeretném tenni erre a gagyi win 8-ra az fsx-et. google-ön találtam pár megoldást, de egyik sem segített. valami bennemaradhatott a gépben, hiába törlök mindent, nem hajlandó elindulni az install. valami új tippje valakinek esetleg lenne?
  • djfules
    Szásszor jobban vártam mint bármelyit! Most installálom az FSX is müködik azt hiszem 34 iskolakör legalább lesz ma este KÖSZÖNET ÉS GRATULA AZ LHSIMNEK!!!!
  • Hont
    BRUTÁLIS!!!!!

• Papirzacsi
    Egy kis próbakör :
    a2a_c172_01
    a2a_c172_02
    a2a_c172_03
    a2a_c172_04
    a2a_c172_05
    a2a_c172_06
    a2a_c172_07
    a2a_c172_08