33535
  • polluxware
    sajna az A2A C172 valmiért nagyon fps zaba.... remélem valmit javítanak rajta, mert látványhoz kiépest ez picit sok (sztem)

annó B-17el is volt ilyen gond, de aztán heggeltek valmit rajta

(a lényeg hogy elegen nyavajogjanak a fóóórumban)

• Clidey

Sorry, egyelőre ezt az egy képet találtam amin látszik az fps is.
  • Clidey
    Nos, én az elmúlt napokig ugyanezen véleményen voltam mint te. Olyannyira hogy még a bétatesztben sem láttam értelmét részt venni.
    Aztán levarezoltam :) Sanyiék tárhelyéről és felraktam a rilízelt verziót, és próbából csináltam egy LHSM-LHBP utat az A2A C-172-vel. Tököl előtt kezdett esni az fps, és szentül meg voltam győződve róla hogy meg sem fog állni 5-6 fps-ig. Ugyanis az AS LHBP 6-8 fps-t tudott kiizzadni magából tartósan, de mivel az LHS LHBP jóval részletesebb (habár hálaégnek kevésbé zsúfolt járművekkel ergo sokkal valósághűbb e tekintetben is!) így többre nem számoltam.

Akkor kezdtem gyanút fogni, mikor a 13R küszöbtől már csak alig 1-2NM-re voltam és az fps még mindig 20 körül ugrándozott...és impaktkor sem ment lejjebb 15-nél, ami az én lassan a hetedik évét taposó vasamon nem kis teljesítmény! Sőt, bizonyos irányokba fordulva az fps felugrott 25-30-35-re is akár, ha pedig kikapcsoltam a VC-t ennél is feljebb ment! Szóval állam a padlón hevert, ezt nevezem én optimalizációnak!
    Persze az igazsághoz tartozik hogy természetesen nincsen fullra húzva a grafika, olyan erős közepes vagy annál picit jobbra van konfigolva, de ha visszanézed az ide feltöltögetett képeimet, szerintem nem nevezhető nálam az FSX csúnyának!

Tehát én azt tanácsolom neked, kár halogatni a vásárlását, mert ha nem is egy PMDG 737-el, de egy fps-barátabb röpcsivel bátran lehet gyakorolni az ILS megközelítéseket LHS Ferihegyen egy ősrégi asztali számítógépen is!
  • berczy #26663
    Nagyon jó kis interjú. Látva ezt, meg a videót, ilyenkor azért mindig megremeg a kezem, hogy tesztek fel FSX-et, de nincs kedvem szenvedni...
    Megvárom az FS9 verziót, első vevők között leszek. :)

(de az a látvány...)
  • Hont
  • Hypo #26661
    :( patch?
  • bur07
    Ez nem sikerült.Más ötlet? PMDG ennyire gép igényes?
  • metaxx
    LHSimulations LHBP_X Interjú
  • Miklós24
    EZdok Camera 1.15 FSX letöltő link:

http://data.hu/get/6926389/EZdok_Camera_1.15_FSX.rar
  • Miklós24
    Fs live traffic akinek kell letöltőlinkje:

http://data.hu/get/6911571/ANFS301Setup.exe
  • Miklós24
    Follow me car kiegészítő a flight simulator x -hez

letöltőlinkje: http://data.hu/get/6926378/Daniel_van_Os_-_FollowMe.rar
  • Hypo #26655
    I see, PMDG -nel és másnál is ( ahol nem kerik máshogy) érdemes mindig a default cessnat betolteni, es aztan a gépet. Én csinaltam egy mentést ahol cold and darkban van a cessna mindig azzal kezdem.

• bur07
    Csak azt nem értem a többi gépnél miért nincs gond. (Bocsi)
  • bur07
    C:/ főkönyvtárban van.
    De ,mint olvasom fsuip4 is okozhatja a gondot. Vagy Cessnával indítani a repülést.
    Csak azt nem értem a többi gépnél miért nincs gong. Bár QW AVROnál is folyamatosan csilingel az fsx, de nem áll le.Hangfalat kikapcsolom és repülők tovább.
  • Hypo #26652
    Akkor ujra kene raknod a pmdg-t es most az installt jobb eger gomb es run as administrator ba futtasd.
    Fsx a C meghajton van gyokerbe vagy a program fileok kozott?
  • bur07
    Futtatás rendszergazdaként gondolod? Akkor nem.
    Gyári dobozos és csak 800/900.
  • Hypo #26650
    bolti ngx? admin modban telepitetted?
  • bur07
    Úgy látszik öregszem, de nagyon.
    Újra raktam mérgembe a fsx-et, mert a PMDG NGX nem igazán akart működni. Mondjuk most se. Texturában a törzs nem töltődik be,csilingel az fsx és utána kidob. Az fsx.cfg változtatom. Összes kiegészítő programot frissítettem. (kép kártya,hang, stb) .Töredezettség mentesítést megcsinálta. Ezek sem segített a probléma megoldásában. Az egész gépet nem szeretném újra rakni. Esetleg van valakinek valami ötlete.?
    Köszönettel
  • Hypo #26648
    jaja en tableten nezem tokeletes
  • polluxware
    amit hiányolok belőle, az a régi print funkció.. (mondjuk az a plan részét nem menti rá a képre) -> viszont ha printscreen-el photoshopban elmented pdf-be, akkor a pdfkneeboard pluginnal lehet fsx alatt nézegetni

nagyon hasznos kis planner egyébként (külön meglehet nézni a repterek infóit, és chartjait is)
  • Hypo #26646
    ok sorry nem szoktam EU ban repulni igy nem is figyeltem, nekem új infóként hatott, és lehet mások meg nem is ismerik.
  • Rudi50
    Az Lhsim-es ferihegy együttműködik a előző lhbp 2-vel? Mert a várost szeretném megtartani és az meg ebben nincs tudtommal.
  • polluxware
    kábé 1 éve van már global:))

bát thenks for mentsöning
  • polluxware
  • Hypo #26642
    Ja akit érdekel SKYVECTOR most már GLOBAL nem csak USA
    elég jól muxik egy plan
  • Hont

• N3suten
    beugrottatok ... !

elnézést ,de ezt nem tudtam ,kihagyni
  • polluxware
    mondjuk én nem láttam piráton, úgyhogy nemtom honnan az enfó....
  • polluxware
    nem biztos hogy magyarok rakták fel... van english nyelvű honlap is
  • Hont
    Na nemá...
    Akkor is! Akiben van egy szemernyi kis szolidaritás a készítőkkel szemben az megveszi azért a pár forintért ami ki kell érte adni...!
    Hogyan lesznek így ilyen minőségi kiegészítőink, ha még a saját fejlesztőinket se támogatjuk...?
  • N3suten
    az LHBP_X már az öbölben ???
  • BB5207
    Szia Hypo, Sajnos tegnap nem volt időm kipróbálni az általad javasoltat.
    Ha kipróbálom értesítelek az eredményről !!
    Kellemes napot kívánok !
  • BB5207
    Köszönöm Fatal!
  • bur07
    Köszönöm! Este megnézem.
  • Hypo #26632
    MI a probléma, felraktad ahogy a manualban van, fscrew kis ablak megjelenik, bekapcsolod, beallitod hogy Preflight vagy egybol APU cagy EXT power es mar kezdodnie is kell, A flow-kat nezd meg a manualban. De el kell indulnia ha mindent jol csinaltal. Ifly-nal amint beallitottal mindent rogton aram ala helyezi a gepet,
    DE ha EXT PWR-t állitottal akkor neked kell a ground connection-el aramot kerni, Ha APU-t akkor meg azt te inditod.
  • bur07
    Azt olvastam,hogy igen jó program!DE.....
    Csak úgy jártam vele mint a fox-al. Megvettem és nem tudom használni. Se mikrofonnal, se gombokkal nem tudom használni. Jobb megfogalmazást nincs rá.A leírás szerint a másodpilóta megcsinálja preflight chekket , néni megkérdezi hogy be lehet-e szállni és kész. A többi szöveget nem tudom kicsalni belőle. Magyar leírásod nincs? Esetleg privátba folytatni? (Nekem NGhez és B747 van meg)
  • Hypo #26630
    Hali, nekem megvan MD11 hez, IFLYhoy, LevelD hez. Nagyon jo progi, simán muxik, semmi gond vele. A FLOW-kat kell megtanulni, de hát a procedurak a nagygépes repulesek alapjai. Én nem repulok nelkule, fspassengers.el is muxik.
  • bur07
    Kérek valakit akit ért a fs2crewhoz. Button érdekel. Vagy meséljen valaki valamit róla. Légyszi
    Köszönettel
  • Nyiri
    Jó videó. Sajnos már az LHB nem sokáig lesz ott.
  • JoopZzz
    Szép képek!