Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JoopZzz
Végre szórja nekem is!:L Haverját is szeretem "cessna 188"😊Bár egy jó MG an-2-nek jobban örülnék,vagy MD 500e MG változat,ka-26 új rotor animációval.Nagyon szép képek!Megpróbálok én is a Gawronod-ról,csak én ilyen szépet nem tudok.
macleody
Köszi.
Egy pár szép free Splash Screens az oroszoktól.

Erre már rá fog férni egy elkülönített FSX telepítés <#wow1>

1 TB SSD $600 alatt

Még egy link, hátha hasznos valakinek

simMarket Newsletter Archives

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

polluxware
de mééér a kifutót permetezed?

szúúnyog?

polluxware
mûûveljed csak azt a magyar fûûdet😉

DDT rulez<#idiota>

Clidey

<#taps><#crazya>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

exTrem
De az.

macleody
Hali. Ez nem egy A380-as? Most találtam a fotóim közt.

Nesu
FSX | The World's First 1cm/pixel Airport

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nekem nem igazán tetszik és szárny nézetnél az is olyan mintha kintrõl hallanám a hangját és nem olyan mintha a gép belsejébõl.
757 RR-hez találtam ilyen hangot,de eddig csak ahhoz.
exTrem
NGX soundja nagyon komoly, fsx-hez a jelenlegi legjobb.

Sziasztok!
Nem tudtok esetleg olyan realisztikus engine hangot,ami passenger szárny nézetnél ne úgy szóljon mint külsõ nézetnél? Tehát ha szárnynézetre váltok,akkor tényleg olyan hangja legyen az engine-nek, mintha bent ülnék a gépben. Szeretném minél realisztikusabbá tenni a repülést ilyen téren is. 737, 747, 757, 767 és 777 hang érdekelne.
Hypo
😊))) hát a saturationt a curve-t állitja a kép alapján...... hát érdekes😊))

Üdv mindenkinek!
Kevesebbet kérdezek,többet olvasok technikával sikerült megoldanom a problémákat és mégegyszer köszönöm a segítségeteket! Az Ifly-t tettem fel elsõnek és meglepõdve tapasztaltam,hogy vc-be,amikor esik az esõ nincs vízcsepp animáció. Gyorsan "guglizgattam" és azt javasolták: FS9/texture-bõl a megfelelõ bmp-ket,másoljam át.
Sajnos nem jött be.
Szívesen elfogadnék pár ötletet!
Elõre is köszi

Elég nagyot, itt az összehasonlítás:
SweetFX-el:

SweetFX nélkül:

Saját képek.
Hypo
muhahahaha

A harmadik lépésnél azt a szerszámtartási technikát azért nem tanítanám.<#eplus2>
Hypo
aki nem szeret maga buherálni és van saitek throttle tessék http://www.flightsimpm.com/apps/webstore/products/show/2818525

Ombika
SWEETFX mennyit dob ennél a játéknál?

Meg a hiba, a SweetFX okozza a crash-eket jiba nélkül (tehát nem dob üzenetet miért omlott össze. Tehát mostmár csak az lenne a kérdésem (hátha valaki tud valamilyen megoldást), hogy hogyan lehet ezt orvosolni. ENB-t próbáltam és álandóan összomlott, tehát az kiesett. Milyen alternatívák vannak még?
Hallottam még továbbá FXAA-rõl, azzal csak az a bajom, hogy nem tudom, hogy tudom átvinni ezeket a beállításokat a SweetFX-bõl? Esetleg valakinek voltak ugyan ezek a problémái SweetFX-el? Egy bizonyos idõ után kimegy hiba üzi nélkül az FSX-bõl.
Elõre is köszi 😊
m814
<#eljen>

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Hypo
Micsoda szakmaiújságírás ez kérem😊)
http://index.hu/tech/2013/04/09/ugy_szall_fel_a_dreamliner_mint_egy_vadaszgep/

Tehát akkor most ki lehet jelenteni, hogy a GSX okozza a problémát? Mert akkor GSX support. Esetleg a GSX-et kipróbálni más reptereken. Mert azért nem mindegy, hogy csak az LZIB-en okozza vagy máshol is.
Már kerestem ilyen fajta hibáról de eddig a neten állandóan csak az uiautomatincore.dll-el voltak elfoglalva amivel enekm nincs problémám. Avsim-en küldtek egy linket egy AppCrashView nevû programról ami sokkal többet mutat mint az alap Win 7-es event viewer de az sem észlelt hibát egyik kiegészítõl sem, sem az FSX-nél. Egy olyan tippem van, hogy akárhányszor GSX-el inditottam annyiszor 40-50 percen belül kilépett hiba kiírása nélkül. De az a nagy gondom, hogy GSX nélkül a pozsonyi reptér nem ér semmit. Csak azt nem értem miért nem csinálnak hozzá AES támogatást.
De azért köszi 😊
Valamelyik windows naplóban azért csak van valami bejegyzés a hibáról. Ezenkívül próbálj meg egy másik útvonalat ami messze van ezektõl a területektõl. Pl. KORD-KMIA. Vagy valami hasonló kb. másfél-kétórásat.
Elég sok mindent használsz. Meg kellene próbálni szakaszokban hibát keresni.
Papirzacsi
Hozzámdobnák is elhajolnék... :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Helósztok, nem olvastam visszafele, de azért remélem tud valaki segíteni az FSX-el mert már kikészít. Szóval az lenne a problémám, hogy eddig az ENB-vel állandóan becrashelt a sim szóval kerestem valami alternatívát, ez lett a SweetFX amit sikerult is bekonfigurálni. Na tehát az a problémám, hogy most amikor kb. 40-50 percig repulok pl. (így teszteltem hogy mostmár, hogy megy-e) Taxi2Gate Pozsonyból repulok PMDG 737NGX-el Mallorcára (Pozsonyban GSX-et használva) és ahogy mondtam kb 40-50 percen belül kimegy minden hibaüzenet nélkül (pont akkor amikor elmentem) mindezt úgy, hogy Uiautomationcore.dll meg van a (jó verzió), szóval kimegy és fel sem kínálja, hogy újraindítja tehát semmi üzi, hogy miért. Ez mind Windows 7-en FSX Sevice Pack 2-vel, GSX-el, Active Sky 2012 és Radar Contact 4.3-mmal ugy, hogy AS2012 és Radar Contact háttérben fut. Pontosabb leírást a problémámról egy az avsim-on írtam: Avsim de eddig nincs jó megoldás rá. Az Event Viewer-ben sem jelez semmi hibát az FSX-szel és más dologgal sem már.
Elõre is köszönöm 😊
Hypo
ja persze mi is😊
rezsicsökkentésbõl aszem kijön😊

exTrem
Kíváncsi vagyok rá azért 😊

Clidey
Hûdetotálhidegenhagy... 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

exTrem
Félre ne érts, úgy tanulsz, ahogy neked kényelmes, de miért adnál ki egy angol nyelvû könyvre pénzt, mikor több mint kiváló magyar nyelvû könyvek vannak az IVAO magyar lapján a Pilóták / Kézikönyvek (Pilóta) alatt?

exTrem
Kicsitõl a nagyig, egészen az alapoktól. Utána manualok tanulmányozása és élesben gyakorlás.

Köszi a tanácsokat mindenkinek.
Találtam egy könyvet, ami elég jól magyaráz, persze angol nyelvû:
Wiley.Microsoft.Flight.Simulator.X.For.Pilots.Real.World.Training.Jun.2007.pdf
Asszem ezt is fogom böngészni, meg szorgalmasan csinálgatom majd a FSX trainingjeit is. 😊

Ti hogyan, mibõl tanultatok meg repülni?
Ombika
<#eljen>

Nesu
FSX | ORBX Southern Alaska

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu
be !!!
kössz

"TCAS Test Pass" természetes jó. TCAS be volt kapcsolva?
polluxware
jaj teeeeeeeee....

kis bökkkködõõ

Nesu
Kössz a segítséget
na ,most a PMDG 737 -rõl van szó !
engem az zavart meg ,hogy eddig az alapcsomagban " TCAS SystemTest OK " szöveg hallható ,itt pedig a 737-6700 csomagban meg egy egyszerû " TCAS Test Pass " fogadott ...
A Pass -t értem mert a használatban ,pl . :termékek Q tesztjei így vannak felmatricázva " Q 8 Pass" ez meg azt jelenti ,hogy 8 elõírt termékteszten ment át és esetle a 9. -t elbukta ...
mégis az egyszerû szöveg ,megakasztott ,ráadásul múltkor nem jelezte a Forgalmat ...
szóval ennyi <#nevetes1>

Hypo
ivao.hu / pilótáknak / segédanygagok, navigáció alapjai vfr alapjai radiozas alapjai, letölt elolvas betanul.

Hypo
😊))))))) TEst OK, TEst Pass ugyan az tulajdonképpen, a lényeg a test sikerult!!!

Nem olyan fura az angol na jó nem egy rovásírás......

Nesu
Köszönöm a választ !!!

alert
Mindketto azt jelenti, hogy jo. Nem csak egy ceg gyart TCAS computert, illetve vannak regi es uj verziok is. Egyik ilyen masik olyan. Valoszinuleg meg ezt is szimulaltak 😊

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Én bátran merem ajánlani neked az IVAO Tréning szekcióját, a nulláról is tanítanak. A staff weboldalát itt leled: IVAO Staff oldal, írj egy levelet a TC-nek, aki Ruszcsák Ádám, õ bizonyára fog tudni neked segíteni, és ad melléd egy oktatót, akivel egy rendes tervet kidolgozva, pár hónap alatt elsajátíthatod az alapokat. Sok sikert!

Tudtok valami oktatóanyagot a neten FSX-hez? A beépített oktatójával próbálkoztam anno, de egy idõ után baromi nehéznek és kivitelezhetetlennek tûntek a feladatok, pedig joy-jal toltam. Gondoltam, most újra megpróbálkozom, mert látom, van aktív élet a fórumon.
Vagy inkább FS9-cel próbálkozzak?
Célom, hogy online repülhessek majd valamelyik hálózaton.
Köszönöm Szépen! De most valahogy elindult,rátelepítettem a Service Pack 1-et mert nekem 2-3 volt a gépemben ez meg más volt "SP1 Working..." valami és elindult. Végre. 😊) De köszi,ha nem mûködne megint megpróbálom azt amit küldtél.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

macleody
Próbáld meg ezt: FS Registry Repair
Próbáltam,feltelepítettem újból az alapjátékot,mindenféle patch nélkül de ugyanaz a hiba CFG-t is át neveztem de úgyse megy.

Itt a kép a Hibáról:

Aki segít annak nagyon szépen köszönöm,nagyon szeretném már játszani.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Most telepítem újra a játékot,hátha úgy fog menni.