33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
szabeszka #26786 Sziasztok!
FSX teljes fagyás 1 perc után, kép merev, mellé hang forever... csak az insert segít. VGA vagy Memória-probléma?
-Asus z77, i7 3770k, Kingston 1600Mhz 8Giga
és kilóg a szinvonalból egy Sapphire VGA (pörög a ventilátor és nem meleg) -
ezsolti74 #26785 A 4.2GHz teljesen rendben van. Akkor csak a videókártyát kellene cserélned. Az ati eladása után gyakorlatilag féláron megúsznál egy használt gtx580-at még akkor is ha 3Gb-os verziót veszel. -
#26784 AES 2.32-ben még mindig nem lehet pl. a kerozinos járgányt (és társait: cleaning, catering) configolni, hogy hova álljon? Support off. -
#26783 sztem ez a csalós cikk is csak kamu... Papcsák-ról is kering valmi 100millás mutyi story.... De ki hiszi ezt el? most komolyan.... a patakban mosott gyolcs.........
bízzzatok! higggyetek, és ámuljatok;) -
Feketegyöngy747 #26782 Á majd el felejtettem. az új légitársasággal kapcsolatban.
((Akkor szegény angol fickó várhatja a madár bérleti díjáért járó lóvét.))
Na akkor ez is csak egy nagy lehúzás lesz ismét. Ismét csalók kerültek e képbe. Ez engem meg sem lep igazán. NA mindegy!!!
Csak az a tény marad ha a sólyom nem produkál valamit Októberben akkor az egész egy nagy lehúzás -
Feketegyöngy747 #26781 A 2600-as most 4.2 ghz-en fut a proci hűtést és a proci húzását hozzá értő emberre bíztam ha cserélném is a procit megint haza kellene küldenem Magyarországra a gépet majd vissza elég macera a dolog itt viszont Németországban sajna nincs olyan ismerősöm a közelben ki meg csinálná nekem olcsón a beépítést és a tuningot. Itt az ilyen típusú szolgáltatások elég drágák ha nincs valami ismerősöd.
Majd ha valamikor úgy döntök, hogy új gépre vágyok akkor kompletten cserélem a gépet és a régit is egyben jobban eltudom adni mint külön külön alkatrészként. Jelenleg egy gtx van tervben nálam mert sajna most az ati-val nagyon mellé fogtam és így talán egy kicsit (révbe értem ezzel a kártyával) nekem a min. 20 és a max. 25 fps bőven elég teljesen csúcsra meg nem járatom úgy sem az fsx-t elég szép ez így is ezekkel a közepes beállításokkal is.
De köszönöm neked az infókat. Most spóroló üzem módban vagyok másra kell a lóvé nem szeretnék sok lóvét kidobni hardverekre ezért a plusz költségért is szívom a fogam, de hát az élményt azt meg kell fizetni! -
ezsolti74 #26780 Ezeket a procikat bőven 4GHz fölé lehet húzni pláne vízzel. 4,5GHz-et mindegyik K-s tud, ha jó a procid akkor a 4,8-5GHz sem lehetetlen. Már a 4GHz is sokat jelent az FSX-nek. A 2700K-t azért írtam mert ha már cseréled akkor tedd a legnagyobbat az alaplapba amit csak elbír. -
#26779 :))) pedig az igazsághoz hozzátartozik hogy ez a SZABÁLYOS:)) a végrehajtóra és fel, nem pedig a kesz vagyok a felszallasra. Ha kisgépes repulesrol beszelunk:) -
#26778 megelőztél -
#26777 Ohh, köszi! :)
Na jahh, ezt szoktam én is mondani...szabályos fóniázás OFF :DDDD -
#26776 -
#26775 hmmmmm -
Feketegyöngy747 #26774 A garival itt nincs probléma egyszer vettem egy electronikus redbookot a chartokhoz nem az volt amit vártam tőle, de szerencsémre valami gixer volt vele nem igazán reagált a gombok nyomkodására és elég nehezen lehetett bele életet lehelni. Így másnap visszavittem az üzletbe elmondta mi a problémám vele a hölgy egy pár röpke pillantást vetett a termékre majd egy zokszó nélkül vissza kaptam a lóvémat kb 5 percet töltöttem az üzletben. A gari miatt nem aggódom. -
#26773 ha van lehetsőséged kulfoldon megvenni lehet jobban jarsz csak a garira figyelj oda. De lassan jon a karacsonyi arzuhanas -
Feketegyöngy747 #26772 Köszönöm mindenkinek, hogy megosztottátok velem a tapasztalatokat, a kártyáról.
Valahol valamelyik hozzá szólásban olvastam, hogy megérné kicserélni egy 2600k-ra a procit is az-az igazság, hogy a procin egy elég normál vízhűtés csücsül nincs kedvem meg bolygatni elég macera a dolog és a procival egyébként sincs semmi bajom a k-s sorozat csak a tuning szempontjából jobb nagy különbség nincs a kettő között. Bár a 2700K lehet
A gtx680 én csak a gépár.hu oldalon néztem újonnan ott a legolcsóbb helyen is 100,7k körül van az 580 valamivel olcsóbb de szétnézek itt Németországban is mert otthon nagyon elszaladtak az árak számtech. téren (majdnem azonosak az árak vagy egy-két esetben még drágább is otthon) PL: a prox. 52 joystick-ot itt momentán körülbelül "10k-val" olcsóbban megtudom vásárolni újonnan mint otthon.
-
#26771 Na tessék fiúk bővül a csapat:) -
djfules #26770 Ó Nagyon szívesen össze hoznám a repülést és a 3D-t.... Már annyiszor gondolkoztam hogy csinálni kéne egy repcsit is de nem értek a programozáshoz c++ guages és társai de ha modell kell itt vagyok :-) A 3dhome unlimited képzésre járok jelenleg is. Konyítok hozzá egy keveset :-) -
#26769 :)) szép szakmai is ez csak ne lenne annyi hulye mint megrendelo mint céges oldalon, akik mind jobban értenek hozzá ( elméletben):)
na viszont itt vannak srácok akik sceneryket cinálnak nem lenne rossz nekik egy modelező szóval annyira nem is off topic:) -
djfules #26768 Az LHBP utas hídra valaki? Majd megkérdem az lh forumon is... -
djfules #26767 Király! Én modellezek Low and High poly és karakter eddig mental ray volt azt tanultuk most vary képzes van itthon 2 hét és kezdodik a VFX és animácio tanfolyam :-) ennyi... De ez FSX fórum bocsi srácok :-) jó hogy más is igy gondolkodik fly and 3D :-) -
#26766 mikor mit mostanában azért már elég keceset sajnos, inkább szakértek:)))) Texturázást és bevilágitást illetve final composition...ezeket szerettem, modellezni annyira nem, de blender-el kezdek hozzászokni:) -
djfules #26765 Ja néha félre olvasom :-) Na de örülök hogy hozzá értő rokonlélek lakozik benned is :-) Mayaval miket csinálsz? -
#26764 de megérte elolvasni:)))
"...végrehajtóra és fel" -
metaxx #26763 Így van :D -
#26762 köszönjük, hosszabb a cikk mint maga a gép élménytartalma:))))) -
metaxx #26761 Kókai Tibi kolléga A2A C172 Szemléje elérhető
http://www.fotelpilota.hu/a2a-accusim-cessna-c-172-szemle/
Két dologra hívnám fel mindenki figyelmét!
1. A Cikk elég hosszú, nem tudod elolvasni egy 5 perces tízórai szünetben
2. A cikk a megjelent 1.0-ról szól, az update utáni tapasztalatok a végén vannak.
Ezért a teljes kép érdekében, tessék végigolvasni! :D
-
#26760 Ott a Blender például, sokkal jobban szemelyre szabhato UI, low poly modelling nagyon szupi vele, texturák dettó és inygenes is és erőmű se kell:) Én spec Mayat szeretem. -
#26759 elhiszem:)) akkor viszont lehet az olvasásal vannak gondok, nem azt mondtam hogy nem jó de nem ugyan az a szitu mint mondjuk FSX nél ahol AIT kártya eleve szopás pedig nem rossz kártyák azok, erre mondtam hogy maxhoz az ATI nem rossz választás, persze mindennél van jobb. a MAxnál is van jobb:)) kérdés mire használja az ember. -
djfules #26758 Tudom nem azért mondtam csak nem tudom honnan vetted hogy nem jó az nvidia pont hogy a legjobb a max hoz még az én kártyám is.... csak mondtam és nem dicsekvés képpen ,de van vizsgám maxból mellékesen :-) -
#26757 na jó de ezek meg megint más kategóriák te meg a 650-est hoztad szóba. Azért hasonlisd már ossze azok árát ehhez. -
djfules #26756 Ó de hogy nem, csak nem a gamer kártyáknál kell keresni ott a quadro és a tesla ennél jobb kell? rádásul a VGA alapu szimulácioról nem is beszélve Nvidia physx és az iRay stb... Vágom :-) ....Na ez egy kis off volt :-) -
#26755 mondjuk maxhoz nem mindig az nvidia a jo valasztas plane opengl -
djfules #26754 ja ezt én se vitatom főleg hogy az árak is mennek le ezt 30 ezerért vettem és hát most 3 ezerrel drágább a 2G-s :-( Cserélek majd én is mert 3D max-ozok és ahhoz kéne egy jobb de az FSX elketyeg :-)
Ja ha már itt vagyok az LH_LHBP scenery-ben benne vannak az utashidak animálása is ez hogy jön elő mert a Ctrl+J nem műkszik? -
#26753 hali ja én nem is mondtam hogy csak a 680 a jó, csak mivel megemlitette ezert mondtam hogy hosszu tavra se rossz megoldas. a 650 se rossz de annak rovidebb az életciklusa ergo hamarabb lesz kevés. -
djfules #26752 Én egy GIGABYTE GTX650 DDR5, 1GB -ot használok és meg vagyok vele elégedve nem feltétlenül kell annyit kiadni egy kártyáért ez kb 28 ezer körül van a 2GB.os 33 ezer szerintem megéri az árát... csak egy tipp -
#26751 amugy a 680 nem rossz választás meg hosszu tavra sem, siman hozza a 760 eredmenyet sőt, egyedul a 780 es a titan jobb ami nem magyar embernek lett kitalalva, bar avsimen egy ket sracnak van es 4 fps el tobbet kaptak hát azert 300 ezer ft ot fozetni....... 780 a max de az se olcsó, szóval ha jó áron kifogsz egy 680 at el leszel vele elég sokáig. Én még mindig egy 8800GT vel nyomom és fsx en kivul egy jatek se okoz problémat..... -
ezsolti74 #26750 Most néztem 40K-ért garancia nélkül van GTX580-as. 60K környékén van garanciás. -
ezsolti74 #26749 Használtan 1-1,5 év garanciával, 40 000Ft körül tudsz venni hardveraprón GTX 580-at. Ha van még keret rá mindenképpen cseréld a procit K-sra, akár 2700K-ra. Hardveraprón el tudod adni a procit is és a videókártyádat is. -
Feketegyöngy747 #26748 Megtaláltam mindent mit kerestem igaz az én procim nem 2600k csak egy sima 2600 de ez gondolom mindegy csak most azt nem tudom, hogy melyik a kettő közül gtx 580 vagy 680. A 680-as elég drága annyit biztos nem fogok érte adni, már csak ezért sem mert ha valamikor úgy döntök, hogy egy teljesen új gépet építek akkor már ott vannak a többet tudók és a későbbiekben majd nem ugyan ezen az áron megfogom tudni vásárolni mint a mostani 680-t így több mint valószínű maradok az 580-nál. Remélem nem fürdök be vele mert akkor teljesen mindegy mennyit de kidobtam tök fölöslegesen egy kis lóvét a semmire. de csak megpróbálom elhinni az ott leírtakat és remélem, hogy működni fog a dolog.
Köszi a segítséget. -
#26747 NICK BACSI