Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdemes erre: INTEL™ CORE 2 QUAD Q9300 4 x 2,5 GHz
cserélni az E8200-amat (igaz, hogy 99%-on, de még élvezhetõen fut az FSX nálam 4GB RAM.mal P5B alaplapon)?
Mennyit szabad ma adni ezért a CPU-ért?
W7Prof x64 | ASUS P5B 4GB | Core 2Duo E8200 2,66GHz | 9500GT 500MB driver:8.17.12.8026 | DirectX 10 | Philips 15\" 1024x768 75Hz | SAITEK Yoke+1Quadrant és pedál.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Na de most komolyan...nem kell hozzá atomfizikusnak lenni, hogy betalálj a virágboltba, és onnan a megfelelõ csokrot kiválasztva, hozzájuss a keresett virághoz. Talán annyi segítség elég lesz, hogy a nemkívánatos virágszálakat nem peccselni kell, hanem cserélni.
Asszem a fórumszabályzat ennél többet nem tesz lehetõvé.
Amúgy pedig rengeteg jegyzet, videó meg mindenféle született eme gyöngyszemrõl. Azokat is meglehet sasolni. Konfig, mûködés, halott német katona, minden. Már egy jó ideje kiadták és sokan használják.
Van egy patch file, ami le is fut, de utána sincs változás. Ötlet rá?
Köszi
<#crazya>#crazya>
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Adhatnák már kifele akutjaúrizstenit!
a X -pláne meg szerintem már csak az fs9 vagy fsx be bele õlt pézz miatt sem az .
pedig a 2012 es év repszimulánsa ... <#eplus2>#eplus2>
#25058 : az facca <#violent>#violent> violation sex drugs ? <#ejnye1>#ejnye1>no thaks just monster Tanks !!! <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#eplus2>#eplus2>
na de majd késõbbbbbbb....
J41-ben ez a legcikibb😊))
minden elõkészítve, cirka 45perc a cold&dark.. aztán a moci indításnál véletlenül kifelejtem a 2.esen a fedõõrt, és már ég is az egész cucc
resetelni a hibát meg ugye nem lehet.... szóval LOADING megen
mondjuk nekem mindig maguk az addon gépek a fontosak, és nem az hogy megszámolhatatlan menyiségû fa, felhõ, meg traffic legyen körülöttem...
Ha csak nem felejti el amit a reklám képeken videokon lát, mert ha ugyan azt akarja otthon is hát nem lesz könnyû dolga, nem lehetetlen, csak hát sok idõbe és pénzbe tellik.
Szerintem mindenki itt már át esett a következõn és ennél idegesitõbb kevés van:
rákészülsz délután repülni fogsz. Fligthplant kidolgozod, METART megnézed, Opus indit fsx indit es meg a tobbi kis cucc indit, gepet felkeszited repulesre, fspassengers utasok beszálnak elindulsz, repülöd az utat, jön az approach, chartok a szemed elött majd 5nm a reptertol kidob fsx😊))) 5 orád ment kárba az estébõl😊))