Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért majd szólj már ha kijátszottad a Flight Simulatort! Bár, jobban örülnék ha írnál egy végigjátszást. 😄

///M I Love BMW. :)

Annak idején (10-15 éve) elhatároztam, hogy minden gémet végigtolok amivel kapcsolatba kerülök. És ezt a mai napig tartom. Kivétel a repszim. Mert az istennek se jutok a végire. Pedig már baromira unom. Idétlen microsoft, hogy a búbánatba tudott egy ilyen szar történetet kitalálni. De akkor sem adom fel. Maximalista vagyok, nem kicsit, maximálisan.<#eplus2>
amugy apropo a videon felbuzdulva erdekelne hogy Ti hogyan kezdtetek neki a dolognak es mi az ami leultet a mai napig a monitor(ok)elè,hiszen gondolom mar nem 12-16evesek vagytok Ti sem.gondolom mindegyikotokben bennamarad az a gyermeki atszellemules amikor "repultok"a szimulatorral.szóval mi lehet a varazsa??
:-DDD

Rendben,akkor várok vele. Inkább teszek félre a PMDG 777-re,ami elõreláthatólag egy-két héten belül megjelenik végre.
Clidey
Gondolom nem merték megreszkírozni a repülõtársadalom és a repülést szeretõ tömegek reakcióját, így szépen visszatáncoltak a szervezõk.
Lehet ugyan vitatkozni Gyuszibátyánk politikai szerepvállalásáról és ténykedésérõl, ám repülõtudása azt hiszem megkérdõjelezhetetlen.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

polluxware
akkor is felbasztam magam rajta egy pillanat alatt...

egy K!

pillanat alatt

baszki a DEDÓ országa vagyunk....

Gyorsan változik a világ.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Clidey
Le vagy maradva. Már változott a dolog, mégiscsak repülhet.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

OFF

A repülõnapon nem repülhet Vári Gyula õrnagy!

Szégyen, hogy már itt tartunk. <#violent>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Jahh, Fritz lekente õket egyesével. 😄 Te egy állat vagy 😄

Nesu
<#integet2>

Köszönöm a választ !!!!

csak azét kérdezem mert itt olvasgatom a Fakkját és nem lelem a választ ...
na most ,hogy éjszakázom ,nem ugrik be mi az hogy Aránya <#help>
<#wave>

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

polluxware
be vannak azok kenyve zimmmmmmmerittel vástágon...

Egyébként én is azon gondolkoztam, hogy 600.000 tonnányi lõszert rájuk lõttek, de egyik okosnak se jutott eszébe, hogy a MÉH-bõl kölcsönkérjék az autó emelõ baszom nagy elektromágnest! Aztán akkor nem ugráltak volna. 😄

polluxware
háá majd hívom a pirézeket, oszt hirtelen a MÉH-be találják a mágukat a kis Dik csáttogók..

LOL 😄
Azért csak vigyázz az 'Ásgárd' hatalmas tudással, mert a replikátorok ellen mit sem ér 😄

polluxware
1. mai szemmel nézve egy eléggé megavasodott géppel rendelkezem...

2. én mivel "Ásgárd" illetõségû vagyok, így eleve az õsök minden tudásával reldelkezem, és K. nagy a primtám...

polluxware
elveim ellen való ,de...

a válasz igen, minden jelenleg kapható addon gépre, avagy 3rd párty fmc-re vonatkozik

kivéve az Ariáánya

Ezzel most azt mondod, hogy akinek kevés a gépe, ne repüljön? 😄

Értem én mit mondasz, 100%-ig, de te is voltál kezdõ. Én is. Emlékszem, mikor kezdõ voltam, és nem értettem még a navigáció nagy titkait, a GPS-t kinyitva és vizuálisan követve a kirajzolt útvonalat, kézzel tekertem a headingeket egy Budapest Amsterdam vonalon. És, hogy meg voltam elégedve magammal, hogy mekkora király vagyok. 😄

Nesu
Ki tudja ,hogy a Navighraph oldalán a megvásárolt 13 ciklus minden gép adatára vonatkozik ?

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu
szerintem te várj amíg nem éri el a v1.00 -t mert csak idegeskedni fogsz ... <#eplus2>

polluxware
nem az a baj hogy érdekli a téma...

csak istenem.....

háááá hogy néz ki a videón a gép, meg minden😊 totál 0ra levett grafika, totál okádék.... a szövegkörítés, meg elérte a kedves vezérünk által hõn áhított 40es évekbeli tudatlan cseléd szintet

Hypo
bár 10 ezer lenne olyan mint a srác.....de van vagy harom millió

Nem tudom, én sajnos nem tudok az ilyeneken nevetni. Nem mondom, hogy nem néztem én is tátott szájjal a videót, és csaptam a homlokomra vagy 150x, de a lendület, és a bátorság megvan, úgyhogy én ajánlottam neki pár linket, ahol tanulni tud. A megfejtést nem mondtam meg neki, tanulja csak meg maga. 😄

polluxware
igazából ez egyfajta feltünési viszketegség sztem.. hozzátenni nem tduok de legalább látnak😉

én példul ilyen szellemben fórumozok bizonyos helyeken😊

a foci a kedvenc témám😊)))

"Nézzétek meg és segítsetek ha van valami amit nem jól csináltam!!!"
Könnyebb lenne felsorolni mit csinált jól. Azért kíváncsi lennék mi volt a terv. De sebaj, innen bõven lehet hova fejlõdni.
polluxware
2100 vagy 2200 én ott szoktam mönni😊

ááááh.. jó ez

Sziasztok! Megvan valakinek már a Blackbox féle A330? Érdemes megvenni?
senkit nemakarok megbantani,de ezen annyit rohogtem szegeny kissrac..ILS TUTORIAL:

http://www.youtube.com/watch?v=JmpXEOE12XY&feature=youtube_gdata_player

Hypo
FS2Crew NGX hez update http://forum.avsim.net/topic/407513-emergency-ngx-updated-to-version-23e/#entry2664753

polluxware
biztos egy vak komondor neki szaladt a gépednek... common things theeeese days😉

Hypo
😊

exTrem
Videókártya volt a bûnös. Amint megmozdítottam a gépet és kicsit kihúztam már el is tûnt ez az "effekt"

Hypo
win 7 settings és a desktop stilusok es egyebb beallitasoknal nez korul de ez nekem kabel es vga nak tunik nem beepitett effektnek altalaban a kabel vagy a csatinal lehet valami

exTrem
Na csak szép lassan 😄 Mi az az Aero, desktopon effektekeket hol lehet állítani ? Megmozgatni nem mozgattam még meg de majd mindjárt. De pá napja iylen ,semmit nem is állítottam inspectorban sem, sehol.

Hypo
hmm nem egy windiowsos beepitett effektnek tunik kicsit vga gyanus megmozgattad a kartyat kabel rendbe bedugva? Aero kikapcs, es a kulonbozo desktop effektek kikapcs?

exTrem
Urak. Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy windows 7 alatt mitõl tapasztalom pár napja azt, hogy az ikonok jobb oldalán egy elmosódott paca van (olyan mintha valami gagyi tükörkép effekt lenne) és nem csak az ikonoknál hanem ha bármilyen menüt megnyitok akkor minden így tükrözõdik a jobb oldalt. Csináltam egy képet a ami google-rõl, így jobban érthetõ a probléma: link

Hypo
Normal mappal van megoldva, mar nem is tudom, talan valami brutal nagy dirt brush-al csinaltam, azert tunik kicsit papirszerunek. Kicsit elmosom majd jobban a huplik "elet", hogy rendes horpadas-szeru legyen. De ez majd valahol a vege fele, van meg mas rakat dolog elotte, ami gazosabb 😊

-- http://www.x-plane.hu

Clidey
Nem azt mondtam hogy nem huplis a durálborítás a 410-esen hanem hogy ez az effekt amivel csináltad szerintem nem adja azt a hatást. Ez valami papírgyûrõdésre hasonlít most. Valami más effekt kéne, de hogy milyen, arról gõzöm sincs... 😊)))

Hypo
😊 én nem fogom mondani, de amúgy persze miért ne, a lényeg hogy neked tetszik e nem az hogy nekem vagy barki masnak teszik e

bondi
Most mondjatok azt, hogy erdemes lenne feltennem az xplane demot kiprobalni. Megteszem 😊

Hypo
na jo de ez nem orosz😊))) ott a lemezmegmunkalas eleg nagyvonalu😊)))))

Kicsit finomitok meg majd rajta, w.i.p. 😊
Orosz kepeken lattam meg ennel is sokkal horpadtabb gepeket 😄

Clidey
Nagyon kafa ez a igszplénes lönégytíz, az Imi is dícséri nagyon! 😊
De nem hiszem hogy szegénynek ilyen horpadt volna a törzse... 😄 Értem én hogy mi a célja ennek az effektnek csak szerintem az nem így néz ki. Valami más effektel próbáld meg szerintem!

Hypo
<#eljen>

Offolok egy kicsit, ha mar ugy is a skypeon megy a porges 😊

Hypo
😊 na szupi, a pro verziora beneveznek.

Jövõ héten talán meg tudom venni a gépet, és akkor lesz róla részletes szemle az oldalon.

Hypo
ok koszike

Nesu
Egy nagyon szerény beszámolóra sem futja .
Még nem repültem vele ...
Szép ,igényesen megszerkesztett külsõ és belsõ magas felbontású textúrák jellemzik .
Meglepetésként ért a pilóták fizikája is .Külsõ nézetbõl figyelve ,egy esetleges kemény orrfutó letételekor ,erõsen elõre dõlnek .Zavaróan magas a rázkódása a gépnek ami annyit jelent hogy nyugalmi helyzetben ,az EZDOK camera rezgõ effeckt -je rázkódást jelez pedig a repülõgép álló helyzetben van .
.....
éjszakázom így nem sok idõm van repkedi és a BBS A330 -t is kóstolgatom.