Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CptSAB
Off..

Ez Kaposváron is nagy bejelentés volt, átadtak mittudomén hány km új kerékpárutat. Törtem az agyamat hol, amikor a KaposTV-ben megláttam a riportot, azt hittem rosszúl látok.. Annyira tuti a dolog, hogy autósként van olyan utca ahol mostantól nem szabad meglepõdnöm, ha szembõl jön a cajtróger.. fõleg ha azt veszem az amúgy is egy nyomtávos útból vettek el.. Úgy fest divatos hóbórt ez a vezír városaiba, hogy belefestünk a sávba egy kis kerékpáros zónát is. A kátyúkat kerülgetni pár helyen eddig is jó volt a többsávos részeken is.

On
CptSAB
Figyu Tibi! Vidd fel a kis romlott gyümölcsöt azzal a címszóval, ajándék sétarepülés.. majd dobd ki a nagyvezír háza felett!
Clidey
Ezen már túl vagyok. 😊 Mikor egy másik fórumon kerek-perec elmondtam hogy mit gondolok róla és az õ gerincérõl, egy novemberi tájékoztató gyûlésen név szerint keresett engem! Sajna önhibámon kívül nem tudtam ott lenni, de szívesen elmagyaráztam volna neki a dolgokat. És azért fölmerül a kérdés: egy fórumos nicknévbõl hogyan milyen törvényes módszerekkel jutott hozzá az én valódi nevemhez???

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
A fõ baj az, hogy egy tucat látszatintézkedéssel már jól benyalta magát a városlakóknál (pl.: bringautak kiépítése városszerte - értsd: húzatott az út szélére egy sárga csíkot...) így valszeg újra megválassza a sok birka. 😞((((

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

polluxware

polluxware
Namáááán!!

Gestanyó lejelenti a hangulatot... vigyázzá! (van itt is pár belõlük<#miaz>)

Hont
Értem...
Azért kérdeztem, mert Wittinghoff Tamással kapcsolatban vagyok, de cseppet sem fideszes...
Meg is lehet nézni Budaörs infrastruktúráját...
Clidey
Kis suttyó fideszes k*cs*grõl, aki egy-az-egyben másolja a nagyvezér viselkedését-stílusát. Többek közt pár hónapja õmiatta kérhet az ország összes önkormányzata tetszõleges bérleti díjat a helyi repülõklubjától. Eddig ugyanis nem kérhetett, erre ez a kis senkiházi szépen bement a parlamentbe, és napirend elõtt megszavaztatta magának ezt a törvényt, ami 60 éve senkit sem érdekelt... Tehát nem csak a helyi repülõklubokat szivatta meg hanem az országban az összeset.

Hi,
Egyik napról a másikra (vagy valamelyik scenery telepítése után) a pushback traktorok elfordultak 90 fokkal 😊
Hogy lehet ezt kigyógyítani?

Hont
Lesz mostanában javítva az LHSim letöltõ felülete?
Tudtok róla valamit?
exTrem
Urak! Arra tud valaki megoldást, hogy miért csinálja idõnként az fsx, hogy bármilyen reptéren is vagyok nem mozdul meg a gép... ? Slew-ban se tudom mozgatni. A vicc az, hogy ha gyorsítanék akkor a kerekek pörögnek ráadásul, de a gép meg se moccan. Valakinek ötlet ? Eddig nem volt ilyen problémám eddig.

Hont
Melyik polgármesterrõl van szó...?
Clidey
Jaja, nálam is ez a visszatartó erõ... 😞
Nameg a idióta polgármester agyament rendelkezései...hétvégén 3 felszállás/motorosgép...akinek több kell az csak az õ személyes(!) engedélyével és aláírásával. Az istenbarma.
Úgyhogy most keresem az alternatívákat. Ha nem lesz akkor szögre akasztom a szakszóm... 😞

Clidey
Jó lesz ez, csak a piros alsó sarka is legyen egyvonalban a fehér és a zöld alsó sarkával!

Nesu
Köszönöm ,de a PaintKit is tartalmaz tisztábbat <#nevetes1>
mondjuk nem is figyeltem hogy koszos

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Robertoo21
Sziasztok! LHDC-t honnan tudom letölteni fsx-hez? LHsimulations-rõl már nem tudom! 😞

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

Hogy ne kelljen keresned ha esetleg érdekel: http://captainsim.org/yabb2/YaBB.pl?num=1362686514

:-)))
Ja és ha esetleg szeretnél egy tisztább szárnyat ehelyett a mocskos default CS szárny helyett,akkor tudok neked adni vagy a Cs 767 forumáról le tudod tölteni a nem rég elkészült Condor livery-t és annak a szárnya elég szép tiszta.
Igen,most marha jó a kék!!! Még annyit,hogy a Hungarian Airlines felirat a real festésen kicsit mintha összébb lenne nyomva vagy kisebb lenne a tiedhez képest és mellette a "zászló" is kicsit rövidebb az eredeti festésen.De amúgy nagyon jó lesz!

Malév 767-300
Nesu
Na most talán megvan a kék ...

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Mit szoktak ilyenkor mondani? Amazing!!! :-)
Nesu
alakula ...

(Aki nem ismeri...) és a q400-assal ismerkedik:
http://www.smartcockpit.com/plane/BOMBARDIER/DASH-8-400.html

Sajnos sokan elhiszik tanult emberek is.:-(
Ok, mondjuk pl. nem Szolnokon tanultak, de akkor is...
Köszi, kipróba
Isten barmai!!!
http://hir.ma/egeszseg/titkos-repulogepek-mereggel-permetezik-az-embereket-megdobbento-kepek-es-video/18598
és ezt van aki elhiszi???
valójában... http://contrailscience.com/contrail-or-chemtrail/

Win8 nekem is csinalta. Tedd ki teljes ablakba es vissza. Nekem ugy megjavult.. 😊 (asszem ki is kell huzni a joyt es vissza)
Ja, legújabb és régebbi FSUIPC-vel is csinálja.:-(
Nem tudja valaki, hogy miért kapcsolja ki egy-két gép a joysticket win8-ban? (pl. Airbus extr.)
PMDG-vel nincs ilyen gondom.
Hypo
Tököl. Jun-jul meg kell nyomni😉 csak az a rohadt penz😉

Hypo
Megdumaljuk de nemsokara😉 csak hetvegen 2 hetente vannak csak a "nagy" forgalom miatt hetkozbe meg mèg zürös kicsit.

gfarkas
Hogy a Cápti mit bír, nem tudom, nem üzemeltettem sajnos, de a Tábornok úrnál néha 10 felett volt a G mutató....0-ázták is hamar ....

CptSAB
Cápeti sem lett már igazán repülõgép a bemutatók után. Picit deformálódott. De mutattak olyan repülést vele, hogy ámult a világ lám mit tud az öreg kályhacsõ.
polluxware
sztem inkább 220-ról<#buck>

Clidey
Mostanában Börsrõl vagy Tökölrõl üzemelsz?

Clidey
Akkor jó, megnyugodtam! <#vigyor2><#wave>

bondi
Hypo bacsi, mikor repulunk???

Hypo
<#puszi>

bondi
Hát még én hogy unom a besenyeit, amikor minden hetkoznap masfel orat akrobatikazik 50000 "lelkes" hallgatonak...

gfarkas
Azért kell vér a pucába 1943-ban épített (ha jól értettem) géppel ilyentén repkedni még ha megért néhány nagyobb javítást, akkor is. Az ablakrögzítés sem egy megszokott mutatvány. ;-😊)
Nekem tetszett, hiába öreg masina nem vén masina....
Egy rendesebb Kositzky Attila vagy Dózsa Gyuri féle mûrepülés után is elõfordult, hogy a 21-esen néhány szegecset cserélni vagy pótolni kellett......;-😊)

Hypo
ja dehogy haragszom, ezért? lol mondjuk ha jol emlexem a szerelo mondja is ezt hogy miert is csak pozitiv terhelesu dolgokat csinal

Clidey
Én sem mondtam hogy nekem nem tetszik, csak a technikai hátterére akartam picit rávilágítani...
Azé' remélem ne haraguggyámá Hypobácsi!! 😊

Hypo
sorry csak épp egy Vargával beszéltem de nem õ rá gondoltam de a lényegen nem változtat na mindegy.

kisgyereknek minden video bejön, én úgy látszik ebbe a csoportba tartozom.

Clidey
Vargát? Lemaradtam valamirõl? 😄😄😄

Nesu
Jó kis cucc !!!

Hypo
ki mondta hogy ördöngösség??? de jó a video ennyi. besenyeit meg a Vargat mar unom

Muta meg Tibi bának, mindjárt nem lesz az kész.<#mf1>
Nesu

Malev Boeing 763 HA-LHC Departure from LHBP

Clidey
Látványosnak látványos egy ilyen kétmotorostól, de nem egy akkora ördöngõsség, lévén végig pozitív terhelésû palástorsókat meg bukfenceket gyárt ami nem jelent sokkal nagyobb terhelést mint egy talpon repülés mondjuk egy picit dobálós idõben (2-3G max.). 😊

Hypo
szerintem érdemes végig nézni.