33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#27069 elnézést későn küldtem el az üzenetet -
#27068 Izé. Az "vissza- vagy ellenörzőlámpákat" akart lenni na. Csak szerkesztgetek szerkesztgetek... :D -
#27067 akkor ,hogy most mindenki tudja mi kell szakszerűen nekem is el lehet árulni mert én is írhatom ,hogy
Parkbremse
vagy hogy Annunciator panel ,ami nem magyar mert a német sem tud németül csak félig :) -
#27066 Én az Annunciatorra inkább a vissza- vagy ellenörzőjelző lámpákat használnám, az Avionics master Switch-re pedig a Repműszerek főkapcsolóját.
Lehet katonáéknál más divat dívik, nem tudom, de a kisgépes repülésben eléggé kevesen hívják a kabint fülkének. Nem is tudom hallottam-e valaha hogy így hívja egy pilcsi... :) Szumma-szummárum, a fülkét max. csak úgy tudnám elképzelni ha előtte van a 'Pilóta' szó is. Anélkül semmi esetre sem. -
#27065 Persze hogy nem számít bajságnak, de törekedni kell(ene szerintem) arra hogy minél szakmaiabbak legyünk FS-en belül is, hisz ez is az egyik céla ennek az egész FS-mizériának, nem? :)
Persze egy hébe-hóba szimulátorozó kocajátékostól az ilyesmit nem szabad elvárni ez tiszta sor. De aki komolyabban veszi a dolgot, annak szerintem ez egy elvárható minimum kéne legyen. :) -
#27064 Háttööö...ahogy én látom minden FS-el kapcsolatos oldalon a szakmai dolgokat erőltetik - teljesen jogosan, tegyük hozzá. Sokan harapnak is arra ha valaki "lejátékozza" az FS-t. Szerintem Téged se dícsérnének meg ha a VA-d fórumjában (gondolom van) nekiállnál kézifékezni meg satöbbi. Ugye? :) -
metaxx #27063 Persze, hogy lehet, sőt kell is. egyet értek. Csak azt mondom, hogy talán nem számít akkor nagy bajságnak, ha mégsem úgy sikerül egy-egy szó, mint ahogy kellene. Hiszen ez nem vérre megy, nem IRL repülés. :D Ettől a pár szótól eltekintve (a kézifék tényleg kicsit erős nálam is) a vedjóó teljesen rendben van. -
#27062 szumiláció a valós dolgok replikálása, akkoor meg miért ne lehetne a helyes kifejezest hasznalni nem lesz tole nehezebba game es meg tanul is az ember, cal of dutyban is a fegyvereket legalabb jol nevezik el:) -
#27061 Sziasztok
Köszönöm a visszajelzést .
Megvallom a vadász repülésben én a pilóta fülkét ismerem ,amit még a nagyapám is pilóta fülkének nevezett ,pedig ő egy repgép szerelő főtechnikus voltr a Pest-vidéki gépgyárban és szakoktató a 208 sz Ipari Szakmunkásképzőben Szigethalmon .
1. Annonciator például Bemondást jelent ,de lehet a Fényjelzőtábla jobb .
2. Az Avionics pedig Repülőelektronikát jelent . -
#27060 óóóó, dehogynem :D -
metaxx #27059 Egyet is értenék veled, ha nem szimulátorról beszélnénk. Aki meg a valós életben akar okos beszélgetésekbe elegyedni szakmailag, az végezzen el egy PPL-t, aztán akkor majd nem fog hülyeséget mondani. :) .. .szerintem. -
#27058 :))) -
#27057 Na az is egy tipikusan repülős kifejezés. Ha egy reptéren így hívod azt a bizonyos alkatrészt nem pedig léghűtést szabályzó lapátoknak pölö, biztos vagyok benne hogy nem fognak teljesen outszájdernak nézni. :) -
#27056 arrow keys....:))) -
#27055 Értem én az érvelésed és persze igazad is van, de attól még lehet - sőt, szerintem kell is - egy ilyen jellegű fordítás szakmai legyen - hisz végsősoron a kifejezések elsajátítása is valahol a tanulási folyamat elején van. :) Már csak azért is hogy ne röhögjék körbe mikor egy szakmai társaságban azt kezdi el ecsetelni például hogy hogyan kanyarodik a repülő... :) -
metaxx #27054 Csak irigykedtek :P :D
Szerintem egészen remek lett. Egy teljesen zéró tudással rendelkező emberkének egy ilyen részletes áttekintés, megváltás lehet. És még tanulhat is okosságot. Várjuk a további részeket. -
#27053 nekem példul a tőled először hallott "Zsalu" kifejezés volt fura annó:)) (cowl flaps)
-
#27052 Na igen, ezeken én is mosolyogtam... :) Parkolófék és kormányrögzítő megnevezés szerencsésebb volna...mondjuk nekem a "Fülke" is meglehetősen tipusidegennek hat...fülkéje a telefonnak van, a röpcsiknek általában kabinja és/vagy utastere szokik lenni. :)
A "Lát jelző panel" se tudom így elsőre micsoda, meg a "Üzemanyag elzáró szelep" is kérdéses számomra... :)
A "Repülőelektronikai főkapcsoló"-n értem mit akar mondani de ez se a legszerencsésebb megfogalmazás...olyan mintha az egész be lett volna dobva a gugli fordítóba... :) -
#27051 ez tök jó próbálkozás:)
ugyanakkor, a kézifék, és a kormányzár elég merész fordítás.. az üzemanyagszűrőben meg nincs dréééner;)
amúgy jobbulást a Picinek!
-
#27050 -
#27049 A2A Cessna 172R Trainer |0.rész| Pre-Flight Magyarul
-
#27048 Miért, nem itt van? :))) -
perko #27047 Bocs, nem a #27045-re, hanem a #27044-re szántama választ. -
perko #27046 Azért ez már kezd paródiába átmenni, ha eddig még nem volt az.
Szívcsakrával reagált körözésére Welsz Tamás -
#27045 Egy ígéretes oldal okosodáshoz... -
#27044 http://index.hu/gazdasag/2013/11/14/zuros_cel_zuros_mult_solyom_uj_magyar-afrikai_tulajdonosa/
:) -
#27043 persze Heisenberrrrrrrrrrrrg;) "pirátesbéy"
-
#27042 na hát ezen hanyatttt vágtam magam tegnap:) -
heisenbergxxx #27041 sziasztok azt szeretném kérdezni van-e lehetőségem arra hogy a boeing 737 ngx navigációs adatbázisát frissítsem cycle 1311-re INGYEN! -
#27040 Érdekes KingAir -
#27039 :))))) afriakai magyarok az arab magyrok altal letrehozott nezeti solyomra.....egyre viccesebb::)))))) a végéna kinai magyarok a CÖF el egyűtt a CBA dolgozok tamogatásával megvették a mi pénzunkbol....:))) -
taylor35 #27038 Afrikai magyarok csaptak le a Sólyom Airwaysre....Afrikai magyarok csaptak le a Sólyom Airwaysre -
#27037 Nekem 1x volt a telepítőjével gond ,amikor is 1 nap után a Kászperskáj átengedte a blokkádon vagyis felajánlotta a lehetőségét a futtatásnak .... de nem is engedte az elejétől és nem a végén buziskodott
Kapcsold ki a vírusirtót ,hátha megy ... -
#27036 Köszi a tesztet! akkor valmi a flight1 aktívátottal meg a win7el lehet... 2.5 pont ez miatt lett elvileg:)))
szóval ha fokkerezni akarok, akkor Vista install
Köszi mégx1 -
#27035 de már törlöm is mert 10 FPS -em van a 2D-s fülkében -
#27034 -
#27033 A telepítőt rendszergazdaként indítva (tartalmazza az sp1 -t) sikeresen települt ,de egy ablak feljött miszerint lehet ,hogy nem működik rendesen és lehet választani újratelepítés és vagy elutasítás között .
Ugyan ez az Sp2.5 esetében .és tökéletesen működik !!!
b Na -
#27032 nekem x64 -em van ,de mindjárt feltelepítem és kiderülhet ,hogy hol a bibi ... -
#27031 tindéri vagy , csak ez azután lenne hogy ha már feltelepült:)
Egyébként!
Ha ORBX PNW-t rakom fel, ott is ez a szabvány windóz ablak ugrik fel, aztán nyomok rá egy "feltelepült sikeresen" gombot, és nincs is vele töb gondot...
próbáltam már egyszerű asztal összeállítással is (aero nélkül)
valki járt már így win7-el? -
Ezt találtam :
NOTE:- .DOES NOT WORK WELL ON WIN 7 64BIT (Which i have) FPS drop in main cockpit
.Also there maybe textures missing of the FMC, please go to the Digital Aviation folder in FSX and read the RAR fokker fonts to sort the proplem!!!!
.2D cockpit only!!!!!