Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudom van akinel szepen fut.......ezt mondjak a skoda tulajok is hogy hat azert megerte azt a 6 millat ......
Nézz meg egy UK2k Heathrowt mondjuk egy PMDG 737-tel 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Nálam szinte a duplája lett! 😊 Bár elõtte se volt sok...<#vigyor5>#vigyor5>
Hozzá teszem mikor összeraktam a gépet az alkatrészeket jól el találtam, jól tudtak együtmûködni. Pedig nem a legdrágább dolgokat válogattam bele megpróbáltam észerûen a középkategóriánál maradni. Egyadül csak a videó kártya volt nagyon drága, de meg érte.
http://goo.gl/gd6Zi5
Legalább is nekem baromira nagy különbség volt 3,6 és 4,2GHz között! Mindenképp érdemes kínlódni vele.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat hasznos információk voltak a számomra.<#nevetes1>#nevetes1>
Sajna én nem tudok annyira elmerülni a szimulátor világában a munkámból kifolyólag már vagy 2-3 hónapja nem repültem.
A tárolónak meg vennék egy Verbatim háttértárat!
Ez így simán kijön 60 ból és a betöltésre nem kell egy félórát várni!
Köszi a válaszokért. Nos elõsször is a probléma ott kezdõddik, hogy az FSX-et elõször én is ssd-n futattam egy 128GB-os van beépítve. Higyéttek el nekem ugyan olyan rossz mint egy sima hdd-n lenne asz egész.
Na jó az is hozzá tartozik az igaszsághoz, hogy minden alapon fut a proci nem 4,2 vagy4. 5 ghz hanem 3.6 ghz és szét volt patrícionálva az ssd lehet ez is baj volt nem tudom. De a tõllem okosabbak (számíástechnikai szakemberek) kik többet értenek a számító géphez mint én egy alap végfelhasználó, az ssd nagyon jó a rendszer felgyorsítására de adatok tárolására nem igazán jó vagy mi fene . Ezt nem igazán értem, meg mondom õszintén , mert az ssd-a jövõ, legalább is én így gondolom. egypként a Német FLIGHT magazin ban van egy pár konfiguráció, ott 2.db ssd van beépitve a gépekbe egy a rendszernek ,egy pedig fsx-nek, és harmadikgenerációs i5 procikkal természetesen mindegyik húzott 4.2-4.4-en üzemelnek. Egyépként pmdg-t 747,737, a320 extended-et erosoft-s, fsdreamteam-s,flytampa-s, kiegészítõket használok. Az fsx-nek a a beéllításai extra hoch (ezt autómatikusan állítja az fs magától telepítés után).
Jó magam egy kicsivel lentebb veszem az értékeket, ez pont az élvezhetõ grafikai beállitások alsó határa, ugyan is egy nagy reptéren szaggat. Budapest aerosoft meg, megöli sikerult elérnem a 0.3 fps-t, azt hiszem a31R kifutón de a többin sem rózsásabb a helyzet. ja igen bocsánat nem fogalmaztam elég világosan fps problematikám van lehet, hogy ez nem vinyó problematika mint inkább proci teljesítmény, lehetséges.Ja igen a hdd 1T-s 60 ezer ft környéki a 10.000rpm-es 64 MB cache-val , ennyi pénzért meg csak egy 256GB-os ssd-t kapnék. A nagyobb gigás ssd hahah..<#vigyor2>#vigyor2> le se mrem írni az árát. Hát a tárhely és az ár érték aránya miatt nem igazán tudom mi lenne a legjobb.<#rinya>#rinya>
Ha ssd-t használnék, akkor az fsx-et raknám rá. Viszont én inkább a raid mellett döntöttem. Nem olyan gyors mint az ssd, de teljesen kielégítõ. Én 4 jól válogatott vinyót járatok párhuzamosan, mondjuk nem pont az fsx miatt. Szóval 2 db 7200-as sata3-as minél nagyobb cache-el, jobb mint egy 10000fpm-es. És ami itt nekem a lényeg volt: a kapacitás/ár arány.
Egy egyszerû kérdéssel forddulnák hozzátok, most lessz a számítógépem egy picit tuningolva, mert sajnos rá kellett jönöm arra az egyszerû tényre, hogy hiába van i72600 procim egy ssd-vel párosítva és egy igen jó vedeó kártya és megfelelõ számú DDR3 ramokkal, az fsx-nek sajna erõmû kell. Szeretnék egy új vinyót vásárolni ki zárólag csak az fsx számára. Éppen csak azt nem tudom, hogy a 7200 rpm elegendõ e számára vagy inkább a 10.000 rpm-et válasszam 64MB cache-l . (Az op rendszert ssd-vel fogom futtatni. Azon csak a windows lessz, megtalálható).
Nos csak azért kérdem mert igen borsos ennek a vinyónak az ára, és ha megfelel a 7200 rpm, 64MB cache-l akkor nem vásárolnám meg a drágábbat.
Elõre is köszi a válaszért. <#rolleyes>#rolleyes>
Amit használni szeretnék az efesikszhez:
- REX
- 1-2 Addon reptér
- Esetleg valami GEX szerûség
Konfig az aláírásomban, ha ez segít valamelyest. Van ESÉLYEM rá?
///M I Love BMW. :)
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Hol van kerem ezekhez kepest az MSZPS tolvajok, azok is loptak de itt ez már intezmenyesitett, és meg is etetik az emberekkel hogy nem baj amig egy magyar foldesur zsakmanyol ki hazaszeretetbol addig neked jo
Az, hogy az ember a napi politikában nem ért egyet, az egy dolog... ez így lesz amíg világ a világ. Mindenki azt veszi észre csak, ami az õ hitét igazolja. Viszont ez az állandó nyilasozó vádaskodás a részedrõl... ez már sok(k).
www.smart-bus.hu
az a valaki aki beszédet mondott ott.... jéééééééééézus mária, kis betûvel...
az a tömény setétség, még a nap is elbújt a felhõk mögé..
Sajnos tudatában vagyok ,hogy az eddigi szar csak elõjátéka annak, ami majd jönni fog ,hogy ha kiborul egyszer a bili ,és a cirkusz közepette mint tûzbõl a Phóóóenix madárka megjelennek a haverok ,hogy rendbe tegyék a "SZENT CÉLT" (elõkerülnek a dúlt keblû mélymagyarok.....)
hátha így leesik.....
www.smart-bus.hu
régi idõk biztosan....
sztán mesélj, házmesterek a listákat összeírták már, hogy halad a készülõdés?<#ravasz1>#ravasz1>
Mesélj, mi mindent? 😊
www.smart-bus.hu
ez mindent elmond: "Ha elérhetetlen, szent a cél, az elbukás is ünnepély..."
www.smart-bus.hu
ugyan maszopos a polgm. ,de a narancsos többség most szavazott meg (csomó civil lakos tiltakozása ellenére) egy Szemétégetõ erõmûvet, a lakótelep !!közepére!!...
megy a mutyi ezerrel😊)))
www.smart-bus.hu
Azért az is szép hogy míg városunkban az utolsó kis pici 20 fõs sakk-szakkör is kap évi x-tizenezer forint támogatást a várostól, addig a sportrepülõk nemhogy egy fillért nem kapnak de súlyos milliókkal(!) akarják õket megvágni... Egyenlõ pályák egyenlõ esélyek, mi?!
A szijjártó-futsal világhírû csapatunknak meg ki van nyalva a segge, pláne most hogy felkerültek az NB I-be... Persze az van nyilatkozva hogy nem kapnak a várostól pénzt, de a háttérben azért csurrannak-cseppennek a százezrek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Örüljetek neki, a záróvonal nem betonból van és a nitró is oldja, ahogy a népi bölcsesség mondja. Kurmányváltás után felmostok, vagy úgyis lekopik pár év alatt. A bringaút itt is mánia.
Nézzétek meg a pápai Fõteret (vagy 2 éve az egész belváros felfordítva, a mentõ nagykörön próbálja betartani a 15 percet) , a Dunántúl egyik legszebb barokk fõterét sikerült agyonb...ni, korcsolyapálya, kínai térkõ, szökõkút és egyéb ilyen nyalánkságok amire aztán baromi nagy szüksége van a városnak, persze munkahely az nincs, a parkokat közmunkások csiklandozzák idõnként, a tavalyi avart még most hordja a szél.
On
Én kádárhuszár voltam, de semmilyen szolgálat (sem civil, sem katonai) abban az idõben nem foglalkozott velem az elsõ ellenõrzés és a nõsülésem elõtti asszony ellenõrzés kivételével, pedig a repgépek 2 legtitkosabb berendezését üzemeltettem, javítottam. (vagy nem vettem észre :-)) )
Amelyikrõl én beszéltem, azt olyannyira nyomon követi ez a kis takonygerincû polgármester, hogy mikor kényesebb témát kezdtünk el megbeszélni-kritizálni, nemes egyszerûséggel odaszólt a moderátoroknak és bezáratta a topikot! És amilyen egyszerû agyú idióta, ezt egy nyílvános megbeszélésen be is vallotta (hanganyag bizonyíték van róla...)!! Azt hiszem ez már kimeríti a politikai hatalommal való visszaélés bûntettét....hogy arról a bizonyos törvénymódosítás megszavaztatásáról már ne is beszéljek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Nohát itt is ugyan az van ezekszerint csak pepitába... 😄Elég mókásan néz ki, mikor "elkerítettek" egy bringautat a már rég meglévõ autóútból, majd az út végén levõ keresztezõdésben a bringaút sárga csíkja nem megy ki az út végéig hanem a keresztezõdés elõtt 5-6 méterrel nemes egyszerûséggel szépen be van vezetve a susnyákosba... 😄 Eeeeezt nevezem...!!! Az idióta vadbarmok!!! Annyira tetszett le is fotóztam magamnak!
Na igen, vettek x liter sárga festéket majd nagy mellénnyel hírdetik a médiába hogy õk bizony bringautat ÉPÍTETTEK... Hazug egy banda egytõl-egyig!
On
www.smart-bus.hu
legyenek erõszakosak.. bánja a fene
,de legalább ne ennyire primitíven hazudjanak máááár...
a "Bajusz" fedõnevû ügynök és bandája tökéletesen megtanulta az akkori szisztémát, és most nemzeti szalaggal átkötve újra alkalmazza a már jól bevált módszereket😉
nem fura hogy kormány váltásig olyan nyugodtan és szépen lehetett politizálni a fórumon?
aztán hirtelen megszünt, mondván nyugalmat akarnak....
(((((((((persze azért egy nyilas topityot eltürtek egy ideig, amíg nem vált túl feltünõvé hogy csak az maradt meg😊))))))))))
dehát istállom😊))