33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#27229 Srácok eltűnt az atc-m. A menü megvan de nem beszél senki. ATIS se szól és a szalag txt se megy. Találkozott már valaki ezzel a hibával? -
#27228 ha ott csak fs9hez van akkor nem az nem jó fsx-re -
#27227 ugye vannak maguk a gép addon-ok és vannak a destések az két különböző dolog, elöször kell maga az add on Pl Ifly 737 vagy PMD NGX ha ezeket megvetted akkor le tudod tolteni hozzajuk a mlev festeseket vagy a kamu solymot:) -
#27226 Szerintem tedd fel a kérdést, ne kérj engedélyt -
Chrenkó #27225 Sziasztok.Nekem tud valaki segíteni? -
#27224 van egy olyan opsön az A2A Cessna-ban hogy "auto c&d=on/off" , ha ez ON állapotban van akkor mindig egy lekötözött fagyos gépet kapsz betöltésnél.. -
#27223 Szóval felejtsem el, hogy ez egy Katanához hasonló gép (mentésügyileg)? Kár... -
#27222 katanáról volt szó;) a kép amit linkeltél, arról annyit hogy ha "used" gombot benyomod, kapsz egy random óraszámmal rendelkező 30éves széthajtott csesznát amit lehet is rögtön szerelgetni mert majdnem minden sárga rajta.. -
#27221 :)))))) párttagnak nem kellett lenni?:)))))) hol van az már, az útóbbi években lett egy csomó új cég, nyomatták az olcsón PPL-t aztan se normalis gép se műszaki háttér se valós képzés, minden csak a pénzról szól itt is sajnos.
Nagyon kevés a jó és öszinte hangulatú hely. Többség kisebb okosságokal vagy mutyival probalja fenntartani a magyar kisgépes repülést, óragyűjtés cimen CPL hez kötött tevékenység okosba más meg ne tudja meg a többi ilyen. Ugyan az van itt kicsiben mint az egesz orszagban NAGYBAN. Siralmas. aztán könnyes szemekkel visszanéznek a Szocializmusba amikor még mézesmadzagként szolgált a pogári repülés, addig se csináltak forradalmat az emberek ameddig repültek.... vitorlazo kulbok ...stb álami pénzen sokan kitanulták a szakmát.... -
#27220 régen volt olyan, hogy ha klubtag voltál a reptéren, akkor igen szép kis kedvezmény járt a repült órákra, és egyéb nyalánkságokra ... -
#27219 ebben van valami, gyakorlat teszi a mestert, csak hát én nem tudok barterban repulgetni olcsón mint EGYESEK -
#27218 Na ehhez egy narráció, és tökéletes , ... -
#27217 helyes, nálam is ott van mindig a terkep rajta az útvonal ésa többi nyalánkság -( kitöltött flightplan - mobilon leadva) mert ma már ez is luxus akkora arcú pilóták vannak Magyarországon, hogy nekik nem kell reptervet leadni, fónia ismeretek is smafu de van szép 172xp meg garmin nagy gps meg szep fekete pilóta táska és menő napszemüveg...... -
#27216 ww -
#27215 Szia! -
#27214 Szóval a piros karcsiban lévő kütyüket ne maceráljam, akkor marad a használt állapot. -
Chrenkó #27213 Sziasztok.
Üdvözlök mindenkit.Mint új tag,szeretném megköszönni,hogy itt lehetek.
Nem sokat tudok még a repülésről,és előszór a 2004 szimulátor került közvetlen közelembe.Az is nagyon megtetszett és most már egyből át is ugrottam a X-re.
A repüléshez a tudományt a:http://fs2004faq.uw.hu/ oldalról tanulmányozgatom.
Minap valahol (rejtély),megtaláltam a volt MALÉV-os gépet,és az új Sólyom gépeket.De ezek 2004-re készültek.Nos a kérdéseim:
Ezeket a gépeket be lehet-e tenni az X-be?Vagy külön kell a X-re letölteni?Mert akkor honnan?
És még egy valami.Mit hova kell másolgatni,hogy akkor megfelelően működjenek.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget előre is.
Sziasztok. -
#27212 ha nem böksz semmire akkor úgy marad... az olaj csak az a2a csesznánál "savanyodik" meg..
van olyan opsön hogy random, akkor a gép marad ugyanaz, csak mintha más repült volna vele utoljára, így érdemes átnézni -
#27211 szűűz maris... te ugye csak pest környékén repkedsz igaziból, UGYE?!
ez még játszásdiból is meredek volt... -
#27210 Nem :) Repülés után mikor (ékek, lock, kötelek a helyén) elhagyom' a gépet, akkor a következő betöltésnél (lehet az akár más reptéren is) úgy maradjon, ahogy azt ott hagytam! Mint pl. egy hanyagul ott hagyott, koszos Katana. Vagyis az alkatrészek "elhasználódjanak". -
-
#27208 Én az AIR NAV PRO RETRO verzióját használom. :-) Még sosem merült le. :D
-
#27207 mire gondolsz egészen speciell? úgyérted hogy repülés közben menthetsz mint a pmdg ngx, md11nél? -
#27206 ez ?
-
#27205 A2A C172-nek létezik az a funkciója, hogy elmenti magát, mint Katana??? Ha igen hol? -
#27204 -
#27203 A magassági kormányt, előretolása után elengedni ... -
#27202 na de hogy????? mert ez nekem is új.. de mivel töfködöd lefelé? valmi gomb? -
#27201 A2A C172 Trainer | Orrfutó : ELLENŐRIZNI a rugózást
-
#27200 -
#27199 Pontosan erre céloztam...!
De persze csak poénkodok...tudom hogy szép csúszásmentesen fordulsz! Csak leszállni nem tudsz.... -
#27198 nem muxik a muszer Maestro kulonben olyan középen lenne a golyó hogy csakna:)))) van is rajta egy sarga matrcia INOP -
#27197 nem szokott belépni neki? -
#27196 Viszont azt már tudjuk miért nem tudsz csúszásmentesen repülni! -
#27195 kicsit becsapós mert mint látszik azért igy is megcsinalom papiron a flightplant meg mindent a biztonság kedveért:) -
#27194 AIR NAV PROfizetős progide kibaxott jo ipaden az olben gpsmoving mapes van hozzamagyar legterek ingyen stb elég jó
RÉGI MÓD:
ÚJ MÓDI:
-
#27193 köszi
érnavot meglesem... perpill mostanság magyar vfr-kedek a katanyával.. és gondoltam rákérdezek;) -
#27192 :))))))) Ritkán szoktam mivel full tank-al szoktam felszallni es az utvonal mindig beljebb van mint a max repidő.
AIRNAV PRo-t használok valós repülésnél ( egyénként megy fsx el is) abba van kis fuel planner szerű. A súly az már egy másik kérdés de arra is AIR NAV-ot használok, de régen volt egy tök jó kis navlog-om amiben volt uzemanyag kiszamitasitablazat anno azzal csinaltam papiron:) megkeresem hátha segit. De a szokásos volt rajta kb ez:
TRIP:
CONTINGENCY (5%)
Final Reserve
Taxi
Vegyük hogy 28L eszik óránként utazón. - a trip 1 óra: 28L+2L taxi+0,9L Contingency+18L final reserve
-
#27191 eladták a "Sólymot"... be sem linkelem már a cikket... -
#27190 valós repkedéseidnél, a c172-re hogy számolsz benyát? ezt ha van időd, picit írd már körbe... (de csak ha van időd, és ékezeted hozzá;)