33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Chrenkó #27269 Értem,és köszönöm.
-
#27268 Valószínű feltelik a memóriád valami miatt!
Általában rossz adonnok miatt van...
(meg a sok nézet váltás is elő hozhatja.) :) -
Chrenkó #27267 Sziasztok.Maga a memória gond az mit takar?64 bit es a rendszer. -
#27266 Ez már rég nem igaz, bankfüggő.
Visa Electronnal pl. lehet fizetni, de van olyan bank, ami nem engedi (pl. a CIB-nél netes kártyát kell csináltatni külön, ingyenes, de jár mellé külön számla és biztonságosabb). OTP-nél lehet vele fizetni. K&H-t nem tudom. -
perko #27265 Lehet hogy a simmarket ezt még nem tudja -
#27264 Ez nem igaz ma már. -
#27263 Akkor nem az,ennyire nem domborodik ki. Viszont egyszer a Rise of Flight oldaláról ezzel is tudtam fizetni.Köszi,akkor ez lehet az oka. -
perko #27262 Gondolom Hypo erre gondolt
Mert csak ilyennel lehet neten vásárolni. -
#27261 Az számok kissé kidomborodnak,bele vannak ütve a kártyába. -
#27260 dombor nyomott? -
#27259 Sziasztok! A simmarketről rendelt már valaki cuccot? A K@H visa kártyát elfogadja? (Nem sikerült vele vásárolni,de nem jöttem rá hol a hiba.) -
#27258 memóra gondnak tűnik...
-lapozó fájl mérete
-32bit oprendszer esetén OOM
-highmemfix kapcsoló.. -
Chrenkó #27257 Sziasztok.Még egy kérdésem lenne.
Az a helyzet,hogy ismerkedésem során,repkedek repkedek.Mivel ismerkedem a játékkal,így elég sokat váltogatok kameranézetet.Ez azt jelenti,hogy hol kintről nézem a repcsit hátulról,vagy kissé (srélyen) oldalról.Utána meg meg cabin nézet,és ezt sűrűn váltogatva.
Hogy mi a gond?
-Az,hogy olyan 7-8-9 váltás után megunja,és Fatal Error hibaüzenettel kidob.Ennek a megoldására lennék kíváncsi.
Köszönöm szépen előre is.
Sziasztok.
-
#27256 ez a baj.. -
#27255 LHPP
a sorrend a következő:
LHS_LHPP_X
LHS_LHSM_X
LHS_LHDC_X
LHS_LandmarksX
LHS_MASX
LHS_LBP_FSX
AddonScenery
.... -
#27254 Library Sceneriben nem jó a sorrended!
Az aktuális reptér legyen a sorban legfelül!
Bár ez inkább layer hibának tűnik!
Melyik reptér ez? -
#27253 mit tettem fel rosszul? :-)
-
#27252 cfg.ben átírtam, most mintha jó lenne -
#27251 hát ehhez nem nagyon értek, de elvileg úgy van beállítva hogy a gpu-t is eléri -
#27250 a gép bios-ában kell megadnod hogy miről menjen a kimenet... lehet hogy a kimenet csak a cpu-ba épített vidkarit éri el -
#27249 hogy mi? :D
még annyi, hogy tegnap amikor feltettem a FSX-et, akkor még felismerte az nvidia-t azóta hülyült meg amikor most este rátettem a monitort :S -
#27248 uefi bios méybí? -
#27247 Sziasztok! Rendszeresen olvasom a fórumot (és a Fotelpilótát :D ), de nem nagyon szoktam hozzászólásokat írni.
De most van egy problémám ami a következő:
FSX nem ismeri fel a videókártyámat :-S csak a i7-et.
A configom a következő
Laptop
Acer Aspire 5755G
Intel Core i7-2670QM 2.2GHz
Nvidia GeForce GT 540M
8GB DDR3
Szerintem nagyon más nem kell.
Jelenleg a következőt ismeri fel: Intel(R) HD Graphics 3000 (a NVIDIA GeForce GT 540M helyett)
NVIDIA Vezérlőpultban 3D beállítások kezelésénél a fsx.exe-re be van állítva az Nagy teljesítményű NVIDIA processzor, elvileg így jónak kéne lennie. de így sincs elég FPS.
Még annyi hogy monitor van rá kötve és így kiterjesztet asztalt használok.
Előre is köszönöm :-)
-
Chrenkó #27246 Köszönöm.
De azt csak az időjárást szabályozza.Nem? -
#27245 My Q400 Throttle Quadrant 1.0 :)
-
alul 3 pöttyből a felső kettő érdekel téged -
Chrenkó #27243 Sziasztok.Megint én bátorkodom zavarni.
Azt szeretném tudni,hogy hol és mire,vagy mit kell átállítanom,hogy a repülési idő valós legyen.Ugyanis én megnéztem és az van beállítva,hogy norm,de szerintem az nem jól van.Ugyan is szerintem,az Albán térségből,azért nem húsz perc a Ferihegyre az út.Nem?
Ebben kérnék valami tanácsot.Köszönöm szépen előre is.
Sziasztok. -
Chrenkó #27242 Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
-
#27241 Fly Tampa Update http://www.simflight.com/2013/11/27/flytampa-st-maarten-1-6-fsx-p3dv2/ -
#27240 -
#27239 repair lett a vége, nem tudom mi törölte ki -
lajko78 #27238 Sziasztok. Tudnátok nekem segíteni keresek egy programot valahol láttam már de nem tudom mi a neve, virtuális pilótafülkében amikor elfordítom a gépet valamerre akkor a kamera nézetem is automatikusan arra fordul nem kell külön a joystickomon nekem arra fordítani. remélem értitek mire gondolok. Előre is köszönöm szépen segítségeteket! -
#27237 Minden ingyenes cucchoz mellékelnek redme fájlt, hogy mit és hová kell pakolni, ha bemásolós a cucc. Illetve az is leírják, hogy melyik szimhez készült az addon.
Ha installos, akkor meg általában csak a célmappát kell kitallózni.
-
EZEK A FIZETŐS CUCCOK
aerosoft.com
flight1.com
simmarkets.com
simw.com
EZEK FREE
avsim.com - library
flightsim.com
-
#27235 Próbáld innen: http://simviation.com/ -
Chrenkó #27234 Sziasztok.
Bocsánat a zavarkodásért.Akkor most ott járunk,hogy amit le lehet különböző oldalakról szedni,mint kiegészítő,az csak a megadott szimulátor típusra érvényes.Gondolok it arra,hogy ami a Flight sim2004 re meg csinálva,az csak arra jó.De akkor azt szeretném kérdezni,hogy kiegészítőket lehet letölteni a Fligt x-re?Vagy nektek honnan vannak a repülőgépek?Mert,hogy ugye a Virtual Transport oldalán vannak kiegészítők,de azok,most így Karácsony közeledtével,kicsit drágák.Azért is érdeklődtem,hogy ingyenes cuccokat honnan lehet leszedni,és azokat hova kellene másolni,hogy játszható legyen.Köszönöm szépen szíves segítségetek.
Sziasztok. -
#27233 Csak FSX duma hangja off? Repgép hang van? -
#27232 repair !! -
#27231 persze. de még a beállításokból is eltűntek a választható pilótahangok és Rod bácsit sem hallom lecke közben. Ezért nem raknám újra -
#27230 rádió bevan kapcsolva?