Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah, nehogy szó érje a ház elejét, itt van a HA-ANC régi színeiben is. Link hamarosan.

Ja és a mikor lesznek elérhetõek? A HA-MBE érdekel nagyon!

Jól van na :-) Csakl nem tudtam kit dicsérjek!!! Nagyon jókat csinálsz és hál istennek be is lendültél. Szerintem az Ancsához lesz a legtõbb repaint felrakva :-)
Classic felejsd el szerintem várd meg míg kijön az Enigma simulations gondozásában egyébként meg pass de van paintkitje csinálj egyet :-)

Urak,
a Wilco 737Pilot in command evolution Deluxe edition-hoz hol találok a classis series B737 330/ -400/-500 hoz MALÉV festést ???
<#conf><#nemtudom>
köszönöm a választ

L Viper
Ezt a festést már FS9-ben is szerettem, a Vlagyimir Zsihulszkij félében. <#taps>
Szerinted? <#falbav>
Te csinálod ezteket?

L Viper
Nagyon jó 😊

Nem csak a tiedben, mindenkinél... Ez ilyen "Simulátorbetegség" minden kiegre éveket kell várni úgy hogy nincs dátum megadva. Várjad ->szerintük.... értem én hogy bonyolult meg minden na deee nemán, nézd a PMDG-t hónapok ig semmi majd az is talán jövöre....

Érdeklõdnék tisztelettel, hogy valaki tud-e arról valamit, hogy mikor jelenik meg az ORBX Global, egyáltalán a nyáron várható-e a megjelenése az elsõ résznek? Nagyon gyéren szivárognak az információk az én keresõmben...
Papirzacsi
FullHD tv-t egy nem full HD projektorra? A többit már leírták...

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Nesu
Mikor érhetõ el ???

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nem hagyott a sikertelenségem békén, és ismét megpróbáltam. SIKERÜLT !!!! Már tudom, hogy hol rontottam el !!!<#wink><#wave>

Sziasztok.
Segítségeteket szeretném kérni. Nagyon megtetszett az An-2, és hála nektek, sikeresen fel is telepítettem.
Hiába kínlódok vele már közel egy hete, sehogy sem bírom beindítani . Hiába böngészem a "User Guide-t"
El kezd forogni a propeller, ne nem pörög fel a motor, majd simán leáll.
Elõre is köszönöm a segitséget
Kellemes napot kivánok !<#integet2><#integet2>

Egyértelmû FSX...

Maradja tv-n szerintem projector-hoz teljesen sötét szoba kéne hogy kijöjjenek a szinek, egy idõ után unalmas lesz és akármilyen jó akkor sem jobb mint egy full-os Led tv...messzebbrõl is kell nézed... de te tudod

szerintetek melyik a jobb fsx vagy fs2004?
Urak!le szeretnem cserelni a 40"colos full hd samsung tv egy jobbfajta lg an 110w projectorra!szerintetek erdemes?termeszetesen fsx fut rajta azert kerdezem,van e valakinek tapasztalata mi a kobb elvezetesebn stb,....

Érdekel! Bp-i vagyok!
Attól fûgg hol?

bondi
Ha tudok intezni egy ancsas reppenest kit erdekelne?

JoopZzz

Mikor megláttam a repaintokat,majdnem hanyatt vágódtam a székkel<#hehe> Nagyon szépek!!!Videó is tetszik<#worship><#worship><#worship>
#Nesu#
#metaxx#
#fireman73#
>>"Azért don't igyál elõre a bear skinjére! 😊))"

Aúúú, az ilyen mértékû Hunglish már fáj. 😄

Clidey
Hát én nem tudok róla hogy szerveznének utasozást Ancsával. De repülõnapokon viszont mindig lehet velük repülni, legutóbb például Szolnokon volt rá lehetõség, legközelebb pedig Dunaújban lesz 22-én. Az árakat nem tudom sajna.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Azért don't igyál elõre a bear skinjére! 😊))

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

De jó neked! Tényleg most hol lehet An-2-vel séta repülni és mennyiért?
Az YHF maga lesz az orgazmus. 😄

Clidey
Ezesetben azt kell mondjam maga a tökéj!!! 😉))
Én ma voltam kinn a reptéren YHF részletfotók ügyében... 😉

Örülök, hogy tetszik. 😊 Kis színfolt az unalmas 737-esek világában. És közzé van téve. Ha elolvasod a 0. perc cikket, a végén ott a megás link a teljes flightplan-el, pdf doksival, sceneryvel (fsx) mindennel. Sok sikert a túrához.

Nesu

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu

Nesu
Nagyon jó jöhet !!!

A szárny tetején meg van koptatva,oldalt nem kopott kép alapján.....
Nesu
A HA-MBV már elkészült GAJIT jóvoltából ... csak citromszínben

Clidey
Nagyon szééép!!! 😉))
De ha még nem töltötted fel sehova, akkor elõtte picit "koptasd" meg a lajstromjeleket pláne a szárny tetején, mert most olyan sterilnek hat a kopott koszos gépen... 😊

Én vettem annak idején egy Saitek Pro Flight joy-t, nem volt olcsó kb 30e , de minden fillért megért én mindent ezzel repülök én erre esküszöm most tervezek egy rudder pedált venni és talán még egy throttle hozzá hogy a több hajtómûves gépekhez külön legyen minden...

Jút eszembe a Fõldkörüli útvonalad nagyon testszik és megszeretném én is próbálni (ahogy engedi az idõm), nem teszed kõzzé a flight plant?

Ha kisgéppel repülök IFR-t, annak ugyanúgy van autópilótája, mint a nagyoknak. Ott is felesleges a bot. Ha kisgéppel VFR-ezek, akkor normális géppel teszem, mint az A2A Piper Cub, vagy az Ancsa, amit olyan szinten ki lehet trimmelni, hogy szintén semmi szükség botra. Persze tudom, a szokás nagyúr, és hazudnák ha azt mondanám, hogy könnyû volt az elején jobb csuklóról bal hüvelyk újra átszokni, mert egyáltalán nem volt könnyû. De Volt Logitech Force 3D-m, volt X52-m, és mind közül, a gamepadot imádom a legjobban. Kicsi, nem foglalja el a fél asztalt, pont annyi gomb van rajt amennyi kell, minden együtt, és ha megszoktad, annyira természetes lesz a kormányzás vele, hogy nem is érted, hogy elõtte miért volt szükséged joy-ra. Pl. Helizni mindig is esetlenül tudtam joy-al, de gamepaddal imádom az R22-t kergetni, mert nagyon jól manõverezhetõ. 😊 Szóval hajrá gamepad

Köszi!

Majd a SibWings oldalán...
Oké :-) és amit te raktál fel az hol érhetõ el?

Malev-osat Clidey csinál!
Wow! Grat!! Hol érhetõ el a repain? Malévosat njem csinálsz?

Nagyon szépen köszönöm! :-) Szép hétvégét mindenkinek!

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Ízlések és pofonok, de repszimben vfr-t repülni gamepaddal kb. olyan mint a halnak kerékpárt adni.<#eplus2>
Nesu
Egy kis Napos Csel ...