33535
  • polluxware
    asztal összeállítás letiltása -> aero:off

szokott segíteni..
  • vonSzuli
    Megpróbálom ezt a variációt is, hátha segít... Jó pár órám van már benne úgyis... :(
  • LWhite
    Lehetséges, hogy ez is ATI/AMD driver gond. Ha 13.9-et raktál fel, mert az a legfrissebb, azzal van probléma FSX-el, szokásosan fekete képernyőt ad vissza.
    Vagy a 13.4-es driver (bár erre a BF4 fog jelezni, hogy frissíts), vagy 13.11 beta (talán 9-es vagy jobb) megoldhatja a gondot. Én most win 8.1 alá raktam fel 13.11 bétát, azzal már semmi gond, 13.9-nél ugyanezt a hibát tapasztaltam.
  • vonSzuli
    Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, mert nem működik megfelelően az FSX-em.
    Most vásároltam új gépet (régin működött a játék) a következő főbb alkatrészekkel: ASRock 970 Extreme 4 alaplap, AMD FX-8320 3,5Ghz (4 Ghz-re húzva), XFX HD7950 3Gb 900Mhz (1000 Mhz-re húzva) GPU, 8Gb Kingston HyperX 2400Mhz RAM. A rendszer Windows 7 Professional 64 bit.

Már többször újratelepítettem a játékot, nem tettem fel a kiegészítőket se (hátha az zavar be), de nem jelentett megoldást. A játék eredeti egyébként.

A hiba:
    Telepítés rendben megtörténik, regisztrálom a programot, el is indul. Alapból ultrára rakja a beállításokat, csak a felbontást kell 1024*768*32-ról 1920*1080*32-re felraknom.
    A sárkányrepülőt kiválasztva (Free Flight) elkezdi betölteni – fekete képernyő előtt kis ablakban tölt -, majd gond nélkül elindul, lehet élvezni a repülést. Ugyanezt vmelyik kétmotoros kisgépnél is el tudtam érni. Grafika maxon, akadás nincs, minden oké, míg nem nyomok egy Esc-et. Erre egyből kilép a teljes programból (1. hiba)…

Ha már egy nagyobb méretű utasszállítót (pl.: Airbus A321, Boeing 737) választok ki, akkor a betöltés elindul (de már nem fekete képernyő előtt, hanem a Windows háttere előtt), de maga a töltési procedúra sokkal hosszabb, illetve a végén marad a windows a háttérben és nem jeleníti meg a játék képét. A repülőgép motorjának hallatszik a hangja, de kép nincs hozzá… A Boeing 747 működik egyedül...

Próbáltam kisebb felbontással, alacsonyabb grafikai minőséggel, de az eredmény ugyanez… Bizonyos repülőgép típusok esetében nem hajlandó megjeleníteni a képet, ami számomra érthetetlen, ha előtte a sárkányrepülőt le tudta kezelni, az ultra grafikán simán futtatta a játékot… Hibaüzenet nincs, nem tudom mi lehet a gond?

Battlefield 4, Bioshock ultra grafikán akadásmentesen, simán fut.
  • Hypo #27345
    azt a cöf-ös mindenedet!!!
  • polluxware
    remélem hogy ezt beszámítják valahol nekem az illetékesek;)

((((jézuskától traffikot kértem:))))
  • polluxware
    Az Úr legyen előtted, hogy az igaz útra vezessen téged,

Az Úr legyen melletted, hogy karjaiba zárjon és oltalmazzon téged.

Az Úr legyen mögötted, hogy megőrizzen téged a gonosz álnokságától.
    Közérdekű! Fontos hogy tovább adjátok!

Az Úr legyen alattad, hogy felfogjon, ha elesel, és kihúzzon téged a csapdából.

Az Úr legyen benned, hogy vigasztaljon téged, ha szomorúság nehezedik rád.

Az Úr legyen körülötted, hogy megvédjen téged, ha ellenség ront rád.

Az Úr legyen feletted, hogy áldás szálljon rád.

Így áldjon meg téged a jóságos Isten.
  • metaxx
    Repülj online, és akkor nem lesz ilyen gondod. :D
  • gviski
    Működik, ha csak egy monitorra van állítva, de amint használom a monitor és a laptop képernyőt szétesik, és nem működik a ENB :-(
  • carlosfly
    Elmondja kb 5x , hogy fordulj vissza valamelyik irányra de nem kell.
    A sokadikra már az éppen aktuális irányodat fogja mondani :) attól kezdve "minden rendben lesz megint".
  • MrSzembeszel
    Lenne még egy másik kérdésem, ha nem gond. Történt, hogy repülés közben akadt egy kis dolgom, és a légi irányító felkért, hogy lépjek kapcsolatba xy irányítóval, és ugye mivel nem voltam a gép előtt és nem válaszoltam rá, törölte az IFR-t, az lenne a kérdésem, hogy lehet újra IFR-t létesíteni, mert próbáltam a "create new IFR plan" opción belül kiválasztva azt, hogy ne rakjon vissza az induló reptérre, akkor is visszavezetne az első wayponthoz, hiába vagyok már az út 3/4-énél.
  • gviski
    Sziasztok!

REX-et és a ENB Graphics Mod, hogy lehet összehangolni, mert nekem most a REX mellet nem akar működni az ENB.

Előre is köszönöm a választ
  • MrSzembeszel
    Köszönöm szépen nektek a a segítséget, és elnézést a kifejezésért. Ez valóban nem egy idióta "játék" :) Jó repülést :)
  • Hont
    Ez elég macerás téma! Tényleg az a legegyszerűbb, ha elolvasod!
    Nagyon sok dolgon múlik! (szél, légnyomás, hőmérséklet,géptípus)
    Ja és arról nem is beszélve, hogy melyik milyen sebi...? :)
  • metaxx
    A legegyszerűbb, ha elolvasod amit csak tudsz a témában. :) Ha csak most kezdtél el repülni (NEM JÁTSZANI!) akkor, mindenképpen érdemes a szakirodalommal kezdeni, abból, minden kérdésedre választ kapsz.

http://www.ivao.hu/oktatas/kezikonyvek/
  • MrSzembeszel
    Sziasztok!

Teljesen amatőr vagyok a témában, nemrég kezdtem el játszani a szimulátorral. Alap szinten már elsajátítottam a dolgokat az alap B737-essel, most a B747-essel ismerkedek. Flight Planban létrehoztam egy hosszabb utat, 31.000 lábra emelkedtem az utasítások szerint, itt azonban 360kn-nél overspeedet jelez a gép, ezért 355kn-re állítottam és így repkedek. De közben ahogy találkoztam a levegőben más gépekkel is, és a rádiót is elfigyeltem, van olyan gép amit 40.000 lábra küldtek, és figyeltem hogy más gépek 35-40.000 láb magasságban is 400kn fölött utaznak. Ez nálam miért nem megy? Valamit én csinálok rosszul, vagy ennyi lenne a vége az alap gépeknek?
  • Hypo #27333
    :) az egyik legjobban elkoltott EUR volt FSX re na meg LHSIM sceneryk:)
  • spyy55
    #27329 + #27330!
    Na akko' felmászok egy felhőre és a szélén ülve körülnézek :)
  • Hypo #27331
    gyorsabb voltál:)))
  • metaxx
    Akkor egy kis önreklám. :D
    Parancsolj, OpusFSX: http://www.fotelpilota.hu/evn1/
  • Hypo #27329
    érdemes utána názned:) Ha szép átmenetet szeretnél 2 fajta időjárás között akkor ne keress tovább. Legszebb völygek között meghuzosó felhöket ezzel láttam. rendszer igánye lofax,
  • spyy55
    Erről az OPUS témáról még nem is hallottam :)
  • metaxx
    Egyetértek Hypo-val. akkor inkább kicsit áldozz többet, de az Opus magaslatokkal jobb :D
  • Hypo #27326
    OPUS:))
  • spyy55
    Pont e hónapban szeretném meglepni magam az ASE NORMÁLIS működésével! Kíváncsi vagyok, melyikre éri meg beruházni. Eddig Evolution-t részesítem előnyben...
  • metaxx
    Sajnos nálam is előjött
  • Hypo #27323
    Active Sky új megjelent
    http://www.hifitechinc.com/products/activeskynext
  • Hypo #27322
    :)))))))))) még a vodka szagát is éreztem a videón:))
  • eyecandy
    FSC9-et lehet egyszerre használni fsx és p3d alatt?
  • gfarkas
    Like !
    Nagyon szép.
  • Clidey

• spyy55
    Friss AES 2.33 LHsim-es LHBP-n valakinél jól működik a Pushback? Mert a gépet pl. R224-ről nem a taxi út (vonal) közepéig tolja és ráadásul ugrik 90°-ot jobbra a gép, szóval ismét a parking felé nézek.
  • spyy55
    Oldalszél 2-3 m/s.
  • Hont
    Szembe szeled volt?
  • spyy55
    265 kg maradt tankonként = 530 kg!
  • Hypo #27314
    20kg/min vagy 1200kg/h aztán
    Vmo-10, around 1000kg/hr
    Vmo-20, around 900kg/hr
  • Hont
    Szerintem meg nem kevés...
    B737 re szoktam hajtóművenként 1250kg-ot számolni normál körülmények között.
    Nem tudom, mit választottál alternatív-nak, de szerintem annak elégnek kell lenni.
  • spyy55
    Szerintetek ez reális? (nekem túl kevésnek tűnik)

• Hont
    Ez rendesen meg volt pakolva...
  • Nesuten