Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan kérdésem lenne, hogy miért van az, hogy FL410-on repültem és már 320kt-s sebességnél overspeed-et jelzett?
Minél magasabbra megyek, annál alacsonyabb a max sebesség
Elõre is köszi!
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Ahogy Zacsi is írta az FSUIPC-ben az alább emlegetett beállításokat (nullpozíció, fékszárny állások) teljesen jól be lehet állítani arra amire csak akarod.
A helyedben megpróbálnám csak az alap windows-os driverekkel, tehát a profilert unistallálnám. A logitechnél arra is figyelni kell, hogy a 32 bites rendszerhez 32 bites csomag kell, míg a 64-eshez a 64 bites csomag. Elõfordul, hogy fut egy másik olyan alkalmazás amely játékvezérlõt használ, és az rántja magára a cuccost. Bár ez elég spéci eset, mert az usb eszközök elvileg nem kizárólagosak. Pl. pont a profiler lehet ilyen, ugyanis az átírja a vezérlõeseményeket pl. bill. eseményre, ilyenkor nem közvetlen a kapcsolat a vezérlõ és a progi között. A profilert töltsd le a logitechtõl, mert lehet, hogy a kapott cd-n nem jó verzió van. Kipróbálhatsz egy másik vezérlõt is. Szóval lehet próbálkozni.
Egyébként én a saitek yoke-oknál találkoztam ilyennel a kezdetekben, ott a saitek szoftvere volt a rossz.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Fsuipcet sem használtam még, az tanulásra vár. Remélem vele minden beállítható majd.
Remélem lesz lehetõség menteni egy config beállítást a hardverekre külön-külön gépekhez...
viszont erdemes egy fa keretbe befogni a ket gazkart es kb 40fokosan bedonteni.
ugy mar olyan igazibb...
Egy ideje problémám, hogy FSX futása közben a joystickom egyszerûen eltûnik. Egy Logitech Force 3D Pro joystickról van szó. Néha csinálja akkor, ha ablakot váltok, pl. meg akarom nézni a chartot, vagy ha hosszabb út során sokáig vagyok utazómagasságon (remélem ez nem szentségtörés 😊 ),
de néha ilyenkor sincs baja.
Az utóbbi idõkben már próbálok figyelni rá és nem váltok ablakot, de ha pl. IVAO privát chat ablakban társalgok (gondolom valamilyen szinten ez is ablak váltás), akkor is eltûnik a joy. Tegnap pl. kifutóra gurulás elõtt történt, kellett is egy FSX restart, mert nem tudtam visszahozni. Párszor elõfordult már leszállás elõtt (ilyenkor milyen jó az autoland) vagy kifutóról leguruláskor (na itt csak a csoda segít 😊 ).
Egyszer-kétszer visszajön az irányítás, de teljesen random. Érintkezési problémát nem észlelek, mert a logitech profiler gond nélkül látja akkor is, amikor FSX-ben már eltûnt.
Találkozott már valaki ilyennel? Köszönöm elõre is a segítséget, mert kezd egyre idegesítõbb lenni a probléma!
Valaki tud még hasonló Magyar festést...?
Én meg csak egyszerû primitív földi halandó! (meg mán kicsit lehasznált is.)<#mf1>#mf1>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
De ez csak az én egyéni privát véleményem nem akarok senkit sem meggyõzni sem vitázni. 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Szerintem is jobb ha taposható, mintha a joyt próbálnád tekergetni...
(Aztán lehet hogy csak nálam vannak ilyen rossz beidegzõdések, amiket alkalmasint nem igazán tudok felül írni)
Ezeket a hardvereket lehet egyébként úgy kalibrálni, hogy a 0 pontot pl. kissé feljebb, vagy lejjebb toljam (érzékelését. Újramatricázás is szóba jöhet). A Reverserek miatt kérdem, mert a 01 képen lévõn eléggé kicsi szakasznak tûnik a 02-höz képest (0-tól a pirosig).
Szóval én a magam részérõl felesleges pénzkidobásnak tartom õket.
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Akinek van tapasztalata, megoszthatná.
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Van valakinek tapasztalata a PRO Flight Cessna Yoke Systemrõl? Esetleg errõl van vélemény?
A throttlebõl kettõ lenne a dupla hajtómûvû madarak miatt.
Amúgy HA-ANV released with full Hungarian panel... 😊))
Available soon... 😊