33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#27549 Nekem arra lenne szükségem, hogy az fs fusson az egyik monitoron teljes képernyőn, a másikon meg az Opes EFB ilyenek -
#27548 Nem oldották meg sajnos -
#27547 :))))) -
captpvz #27546 A válasz nagyon jó! Többször igyekeztem felvenni a kapcsolatot a csapattal, de semmi válasz. :-((
Ebben az esetben sincs senki aki tudna és esetleg segítene? -
Nyiri #27545 Biztosan megoldották. Nem mentem a mélyére. Tipikus support stílusban válaszoltam egy kérdésre :) -
#27544 :)
-
#27543 na te is fejlodsz:)))))) es megoldottak software driver es hardware nelkul a normal full screent tobb monitoron? -
Nyiri #27542 Csak beírtam a google keresőbe, hogy fsx dual monitor és elég sok találat van videókkal, segédletekkel. -
#27541 szerintem kell hooza valami software hogy megoldjad. matrox triple az hardware es softwaresen oldja meg a kerdest. vagy kett fullsize windowt hasznalsz - neha a teljesitmeny meg jobb is. -
#27540 két szárny-al probaltam már de ket monitorral még sose:)))))))))
-
#27539 Két monitorral repül valaki? Meg lehet oldani valahogy, hogy ne ablak módba kelljen futtatni az fsx-et? -
metaxx #27538 Vaagy tedd fel a kérdésed az ivao hu fórumon. :D
http://hu.forum.ivao.aero/
vagy FB oktatás csoportban, és hátha segítenek azonnal
https://www.facebook.com/groups/ivahuoktatas/ -
captpvz #27537 Szép Estét!
Keresek egy embert, aki járatos az IVAO dolgokban.
Szeretnék segítséget kérni több dologban is.
Skype-on meg tudnánk beszélni, ha kérhetem.
Kérnék szépen privát megkeresést egy IVAO-s gurutól. :-))
Köszönettel. -
carlosfly #27536 Köszönöm :). Rá ér ... holnapra is jó :D:D. -
#27535 -
#27534 Háttöööö...a szegény IL-18-as se nagyon akaróddzik elkészülni mert hol kedvem nincs vele bíbelődni hol időm...szóval...nem ígérek semmit, de azt betartom! :D -
carlosfly #27533 Tibi bácsi! :D Tudom most unatkozol és azon gondolkozol, hogy ehhez a Project Tupolevhez Tu-154b2 (FSX) kellene csinálni egy hibátlan malév festést :). Kerestem minden felé de nem igazán találtam szépet. Léci léci léci..
Üdv Carlos -
#27532 sok jo leszallast akkor, PNW, PFJ CRM must have orbxtol es ha erdekel a GA akkor Australia SP4 egyutt a freeware ausztraliaval fantasztikus -
Feketegyöngy747 #27531 Köszönöm a választ.
Most sikerült meg vásárolnom az ftx globalt még nem tettem fel az fsx-re.
Remélem, hogy müködni fog eddig csak egy dolog nem müködöt az fsx-ben az egy traffic irányító volt.
Mikor ki akartam iktatni ezt a gyökér alap fsx-es irányító szarságot, mondjuk az fájt mert kereken 50€ ba került, így aztán megint egy másik alternatíva után kellett néznem,+50€ ismét.csak így halkan megjegyezném, hogy(ez sem müködik 100%-an jól mikor valami oknál fogva át kell startolnom és ezt jelzem a toronynak egyszerüen kilép a programból és ennyi). olcsóbb lett volna az egész ha onlinen játszok de sajnos ezt most az idő hiánya miatt nem tehetem meg :(
Szóval így most már nagyon megnézem, hogy mit vásárolok, meg a global-ról viszont jókat olvastam a neten, a tapasztalatok eltérőek de szerintem azt gépe válogatja, az enyém egy elég izmos paripa, csak a kártya veti vissza én hülye fejel atit választottam hozzá, gforce helyet de az idén azt is orvosolni fogom végre.
Akkor a global egyenlöre elég lesz, meg várom majd, hogy ezzel mit fog egyáltalán kezdeni.
Na igen van egy pár repülőtér feltelepítve, azokat először kapcsoljam ki az fsx scenery könyvtárában és úgy telepítsem a globált, hogy minden rendben működjön? -
Ez a lenyeg kb, DE mindezek mellett amugy en nagy ORBX fan vagyok, de a Global-al ovatos lennek.
Ugyanis alap dolgokat ir at az FSX edben es onnantol kezdve csak az van hogy abba remenykedhetsz mukodik majd mas nem orbx scenerykel. -
Feketegyöngy747 #27529 sziasztok egy olyan kérdésem lenne ,hogy most jelent meg az ftx global vector, ez egész pontosan mit jelent
ahogy ott nézegettem a képeket mintha még jobban rendbe rakná a domborzati viszonyokat és még pontosabbá tesz egy párdolgot a városoknál, mondjuk leszállásnál rohadt érdekes lehet, de ha még életemben nem jártam ott abban a városban szerintem teljesen mindegy hogyan néz ki a levegőből,( de akkor meg mi értelme van az ftx globalnak ?) nem igazán értem.
Érdemes-e egyáltalán megvásárolni? mondjuk nem ocsóó 45 ercsibe fáj.
Mint láttam jön az ftx global openlc Europe. Akkor ez is egy ilyen domborzati dolgokat rak majd rendbe Európában,és a városokat pontosabban le modellezi?
Meg mondom őszintém nekem ezek a domborzatot rendbe rakó ki egészítők egy dzsungel.
(Megvetted ezt óoóo de még vedd meg ezt is akkor jobb óóó de nicsak ott egy másik ami még szuperabb.)
szóval van valakinek ezzel kapcsolatban valami tanácsa?
Köszi. -
Frenky #27528 Sziasztok! Az Nvidia VGA_hoz melyik drivert érdemes feltenni? Van egy szokásos és játékra +írt. Gondolom értelemszerűen játékra a GAME változat kell. Mi az eltérés a kettő között? Most vettem egy új gépet és ez Nvidiás. -
bur07 #27527 Esetleg tud valaki a Multi Crew Experienceről? Csak voice ként lehet használni? Esetleg gombokkal is használható?
Köszönöm a segítséget. -
captpvz #27526 Még több bocsika a zavargásért, az EFASS oldalról közvetlenül letölthető. -
captpvz #27525 Bocsi csak a kép maradt le, a szövege ez lenne : MasterserverWarning - Synchronization lost. -
captpvz #27524 Szia Mindenki!
Használják (ismerkednek) valakik itt a fórumon az EFASS segédlettel? Nekem 2 nap óta a frissítésnél ezt adja. Nincs letöltés, kilép. Tud valaki okosságot a problémára, vagy mindenkinél ez a szivattyú van most? Köszönettel a válaszra várva, addig is jó leszállásokat.
-
metaxx #27523 http://ruczi.tripod.com/nav.htm -
Blacktom #27522 A lényeg lemaradt, tehát kezdőnek kellene valamilyen egyszerűbb megoldás. Egyelőre a kiegészítők, moddolás, stb nem érdekel. -
Blacktom #27521 Sziasztok, egy röpke kérdésem lenne. Régebben használtam már az FS X-et, most megint szeretnék szimulátorozni, milyen progit ajánlotok? Az ne zavarjon, hogy pont az X topikjába írtam, nyilván kipróbálhatok mást is. Csak ne a legbonyolultabbat - ha lehet ilyet mondani szimulátoroknál. Nem tudom az elmúlt 5 évben sokat változtak-e a lehetőségek, nem is értek hozzá. Előre is köszönöm.
Illetve egy másik kérdés, tudtok-e egy jó tömör 20-30 oldalas általános leírást repülésről, elsősorban pilótafülkéről? Nyilván nézek tutorialokat is, de ha van jó anyag azt kinyomtatnám. -
77pxdumbo #27520 Üdv!
Ha valakinek van esetleg eladó Thrustmaster MFD Cougar Pck-ja, akkor már talált is rá vevőt, személyemben.
Írjatok, ha akad valakinél egy elfekvő db. -
#27519 pushback szerintem -
#27518 Egy menetrendi kérdés: Ennél az útvonalnál a Depart Time az az idő, amikor a kaput zárják (majd pushback kezdődik), vagy az, amikor TakeOff (elemelkedés) van? Ugyanez Arrive Time-nál hogy értendő? -
Solt #27517 Parancsolj. -
perko #27516 Itt van is raktáron 8190 Ft.
Microsoft Flight Simulator X Gold Edition
-
Feketegyöngy747 #27515 sziasztok.
egy olyan kérdésem lenne, hogy most megjelent a legújabb hifi tech fejlesztése csak azt nem tudom hogy eléglesz-e a upgrade vagy újból meg kell vásárolni az egészet mert nekem a 2012 active sky van meg.
Azt gondolom én legalább is hogy a upgrade elég bár nem vagyok benne biztos
az utolsósegítséget szeretném most meg köszöni. -
#27514 EZT VEDD MEG, minden benne van. A többi kiegészítővel igényed szerint csinosítgathatod a simet. --> (ATTENTION: fps zaba lesz) -
#27513 Sziasztok! Meg szeretném vásárolni az eredeti játékot, de már úgy hogy SP2-t is tartalmazza. Ha megveszem a Deluxe edeition-t az már benne van? Mit érdemes venni : My traffic x-et vagy ultimate traffic x-et? -
#27512 Én szeretem a típust, de nekem gond mert 2D műszerfalat nem használok maximum az FMC-ét. -
bur07 #27511 Mondtam, hogy nincs benne. Aki szereti a típust annak nem gond.Szerintem -
#27510 Aligha hinném, hogy működő VC van benne.