Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon rossz az irány, már ami a gondolatmenetedet illeti!
A Malév a GDP 0,9% hozta...
Tavaly beletolták a magánnyugdíjak 3000milliárdját, idén belerakják a Takarékszöv.pénzeket!
Jövõre bajban leszünk. Kurva nagy bajban!
és lám... a stadionok kiemelt beruházásokként csak épülnek, és épülnek, és épülnek......
fáj, fáj, fáj😊)
bánja a fene védjétek õket, mert ha csorog nektek is belõle úgy fene bánja....
csak ne gyertek már "ész érvékkel", a fényevõk oldaláról...
fáj..<#szomoru1>#szomoru1>
Olvasd el Ortega Gasset: A tömegek lázadása címû könyvet, amely a tömegemberrõl szól. Irigy és pitiáner, és a média által vezéreltek a gondolatai, egyénileg már csak nem gondolkodik, mert az már energiaigényes.
De ha már nem olvasod el, csak annyit gondolj végig, tegyük fel, van 2-3 haragosod,mert valamihez te hozzájutottál, amihez õk nem, és minden rosszat állítana rólad, akkor az úgyis van? Volt ilyen kor, az ötvenes években! Nem kéne visszahozni.
Úgyhogy ezek ott nem közönséges bûnözõk, felnõtt kultúrember látatlanban nem mond ilyet, hanem azt mondja, más párttal szimpatizálok, ezeket nem szeretem. Ez így elfogadható, nem próbállak meggyõzni, mert semmi értelme, ez olyan, mint a vallás.De ha már fórumozunk, pláne ha egy ilyen általában színvonalas fórumon és értelmes emberek közösségében tesszük, tartsuk be a minimális viselkedési szabályokat!
Én is lezártam a vitát!
Sajnos amint látom idõközben megjelent az általam már jól ismert B.Márton egykori komcsi most fidesz agitátor és telitrollkodta a szavazást de legnagyobb sajnálatára a szavazást befolyásolni nem tudja! 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Úgyhogy kérheted kifele magadnak nyugodtan de akkor is az az igazság hogy ezek ott közönséges bûnözõk. Javaslom olvass nézz több médiát; másról se szól csak hogy épp ki lopott csalt mutyizott!
Na téma off.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
www.smart-bus.hu
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
De tény, hogy elég ha az elõbb említett Wittinghoffból indulunk ki!
5 pert indított ellene a ftyesz, az összeset elvesztették! Ment volna a budaörsi reptér is, ha Ö nincs!
Remélem most él a viszont perelés lehetõségével és oda csap, más nem Hágán keresztül!
Ez a Dióssi Csaba milyen társasághoz tartozik...???
Ja! Ö is? És már megint csak itt tartunk.<#falbav>#falbav><#shakehead>#shakehead>
Ez az érvelés demagógia-szimulátorban elmenne, de engem nem gyõzött meg. És a cirka kétmillió választójuk tagjaként kikérem magamnak , hogy bûnözõknek nevezz megválasztott politikusokat. Ha valamit bizonyítani tudsz róluk, jelentsd fel õket, és ha a bíróság kimondta jogerõsen, hogy bûnösök, akkor majd megemelem a kalapom elõtted, öreg! Itt a pont, inkább játsszunk!
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Aki esetleg nem volna képben, innen vagy innen tájékozódhat.
Nagyon köszönöm mindenkinek!!
hadd járjon õõõõõ a róóózsááááába bokáig..........
éljen, a éljen a kapitány úr sokááááig😊
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Egy kedves ismerõsöm tollából!
"Péter Konok írása"
- Üdvözöljük kedves utasainkat a Sólyom Nemzeti Légitársaság kánaáni járatán. Kérjük, csatolják be biztonsági öveiket, és tapsolják meg a Kapitányt!
- Elnézést, kisasszony...!
- Asszony vagyok, uram. Az SNL gépein csakis rendes, keresztény házasságban élõ utaskísérõket alkalmaznak. Itt van a táblácskám is: Kovács Jenõné. Szóval miben segíthetek?
- Miért kell elõre megtapsolni a kapitányt?
- Mert nehéz utunk lesz Kánaánba, és a Kapitány úr erõt merít az önök szeretetébõl és bizalmából.
- Rossz az idõ?
- Az idõ jó. Csak a Kapitány úr még soha nem vezetett repülõt.
- Úristen! Akkor mégis mit vezetett?
- Fekete kisbuszt. De azt viszont virtuóz módon, elengedett kézzel, öv nélkül. Õ egy igazi légtornász. Elboldogul egy repülõvel is.
- Hölgyem, én azt hiszem, leszállnék, mielõtt felszállunk.
- Azt sajnos nem lehet, az ajtókat már bezártuk. De hajoljon csak közelebb: valójában nem is szállunk ám fel. Csak ne mondja el senkinek!
- De akkor hogyan jutunk el Kánaánba?
- A Kapitány úr idõnként ilyeneket fog mondani, hogy "Kedves utasaink, félúton vagyunk, nem érdemes kinézni az ablakon, mert csak a nyugati ugart látnánk", meg hogy "Kedves utasaink, most már nemsokára Kánaánba érkezünk".
- És mikor érkezünk meg?
- Amikor Õ azt mondja, hogy ez már Kánaán. Mikor hogy.
- De hát ha megérkezünk, és el sem indultunk, akkor minden ugyanolyan lesz?
- Dehogy. Közben eladták a lépcsõt. Majd ugrani kell.
Szép dolog hogy így véded ezeket a mostani öltönyös bûnözõket, talán még igazat is adnék neked ha a hatalomra kerülésük utáni egy-két hónapban dõlt volna be a Malév. De nem így történt. Hosszú hónapok, s évek(!) teltek el még, ami alatt sokminden cselekedetre lett volna lehetõség! De nem tették õk sem, csak küldözgették oda a politikai élet egy más területén már egyszer megbukott ejtõernyõsöket akik szépen felvették a havi pár millájukat és azon kívül mást nem csináltak. Hát így tényleg nem lehet megmenteni egy céget! Azt akarni is kell ám! Szóval maradjunk annyiban hogy a Malév csõdjéért igenis az a kormány a felelõs akinek az uralkodása alatt történt meg. Azzal ne takarózzunk már kéremszépen hogy "jaaa hát mi ezt már így kaptuk!"... És az sem a megmentésre utaló jel hogy csak döntjük bele a lóvét ész nélkül... attól még nem fog valami rentábilisan mûködni!
Nemzeti?Idegen tõkével? Na ja! Mint a Túró Rudi ,vagy a Tibi csoki.....
Ha nem kacsa az egész, akkor is csak egy újabb pénztalicska.....
On
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Nem vagyok én olyan rosszul informált, de nem akartam ebben a fórumban politizálni. Ez az elõzõ kormányok sara, a jelenleginek már nem sok dobása volt az utolsó keneten kívül...Futhatott volna egy-két kört még, aztán kaptunk volna ezért is egy kötelezettségszegési eljárást.Alapvetõ, hogy a légi közlekedésben a nagyok felzabálják a kicsiket, hány nagynevû légitársaság lett mára már történelem! Az adott gazdasági világkörnyezetben furcsállom, hogy éppen most akar berobbanni egy alapvetõen business-classra alapozó társaság, hogy ez nemzeti lesz, abban egyelõre kételkedem...
Ismét visszatérek a repülés világába. 😊 Vuiszont sok kihagyás után nem igazán tudom hol tart még a technika. FSX-el folytatom, 2004-rõl. Miket érdemes tennem, kipróbálnom, ilyen kérdéseim lennének. Legjobb ajánlott boeing, airbus, kisgépek? Esetleg egy jó kis kisgépet tud ajánlani valaki Magyarországon nézelõdéshez?
Elõre is köszi, ha valaki veszi a fáradtságot és ír egy kisebb összefoglallót. 😊
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
De ez már nem sokat változtat a tényeken...
Nem tudja esetleg valaki,hogy kiküszöbölte már az ORBX azt a hibát,hogy GEX-el és UTX-el is lehessen normálisan használni és amikor ORBX területen kívûl repülök,akkor ne legyen a terrain homályos?
PL: Telepítve van az ORBX England ami gyönyörû,de amikor átrepülök Franciaországba,akkor a francia táj már homályos,mert ott az UTX és GEX van telepítve. Ugyanígy homályos minden olyan terrain,ahol nincs ORBX. Ha az ORBX-et kikapcsolom defaultra,akkor minden GEX és UTX terrain is kiélesedik.
Szóval van erre már valami javítás?
Azért, kedves barátom, mert a tulajdonosváltások ellenére veszteségesen mûködött. Amikor a kormány meg segíteni akart rajta pénzügyileg, ezt az EU megtiltotta. Ez a kezdeményezés meg valamilyen közel-keleti beruházókhoz. köthetõ,tehát magáncégnek tûnik, nem államinak. Kevés még az információ, várjuk ki, mi sül ki belõle.
ez mar megint valami mutyi nem???mi a feneert kellett megszuntetni a malevot ha ost sokkal tobb penzbol akarunk az emirates meg a turkish airlines -mostkapaszkodj meg!!-VETELYTARSAI LENNI???? heeeeeee?
El voltam tájolódva 😄
Segítséged kérek Q400ban. Gázkart F1-F4 szabályzom.Na az lenne a kérdésem,hogy ha megnyomom F1-et ne álljon reversbe a gázkar. Esetleg tud valaki valami megoldást?
Köszönettel
Kicsit komolyabbra fordítva: FL410-en a 320kts már nem egy alacsony sebesség. Nagyon nem. Sõt, qva sok.<#smile>#smile>