Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igenam de ez fs 9re van!😞
Clidey
Ezért a trágyáért még ennyit se adnék. Amikor megjelent nagy szám volt ez tény, viszont grafikai kidolgozásilag már akkor is a hányinger kerülgetett tõle.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Nesu

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Hypo
fórum keveredés😊

Papirzacsi
Csak ne felejtsük el, hogy ez a gép 2004-ben készült. Fsx-et nem is támogatja.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Nesu
és még az esõcseppek is látszódnak a szélvédõn ....

Mert a szelet ,védeni kell !!!

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Hypo
nem rossz nekem meg van. Na ezt azért jobban ki kéne fejteni, szóval nem AN2, viszont az FDE eleg jo ahhoz kepest, VC hááát de mondom a celnak megfelel, repultem vele 4 et kb ennyi😊)))

Esküszöm nem én találtam ki 😄

"Great Plane that B314. Worth to buy it. "

Kell ennél több? 😄 Engem meggyõzött. Jó, hát nem egy A2A, de van. 😄

Clidey
OMG! És mit dicsérnek rajta? Az árát, ugye? 😊)))

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Nesu
elég gyengus

Nesu
Végleg búcsúzik a Malév retro festése

Szerzõ: Tóth Máté | Dátum: Ma, 06:18

Az AIRportal.hu értesülései szerint hamarosan új üzemeltetõre talál a Malév egykori retro festésû, Bombardier Dash-8 Q400 repülõgépe. A korábban HA-LQD lajstromjelet viselõ turboprop új színekben folytathatja pályafutását.

jó (felhõs) reggelt mindenkinek!

egy olyan perverzióm lenne, hogy keresek egy ingyenes Boeing 314 Yankee Clipper-t mert a Ken Follett könyv annyira magával ragadott, hogy most muszáj lerepülnöm. A problem az, hogy eddig csak olyan bénaságokat találtam, hogy más tiszta ideg, vagyok. Ne tud esetleg valaki olyat ami normális. már csak annyi az igényem h ne maszat legyen a VC. Vagy olyan oldalt ahol legalább ellenõrzik h azért a feltöltött modell ne legyen egy összecsapott romhalmaz?
kiprobaltam amugy ma. a projektort,vegre megjott a kabel ami a hulye apple thunderboltot butitja le vga ra.es most tessek kapaszkodni cseszhetem az egeszet,mert dual ba nem kepes kinyomni a kepet digitalisan es analog,kvazi,gy a projektor megy a vga kabelen vagy a hdmi kimenet amin most a pfd megy...
na ehhoz szoljatok hozza.
a 2saitek quadrant ra 70font ert csinalnak angliaban egy hasonlo moddingot.
6000dollar ez a cucc
spyy55
Emlékeim szerint 2 Miklós mondta nekem az árat.

[HUN]FaTaL
Mennyiért vesztegetik?

http://goo.gl/gd6Zi5

Hypo
én még most is néha néha😊)))))

spyy55
...sokat álmodoztam errõl <#sniffles>

Hypo
Na sok sikert hozzá, nem könnyû de minden megoldható egy kis elszántságal. Kár hogy anyagilag nekunk elerhetetlen például a JetMax cég megoldása, de elég pöpec plug and play😊))
FB-n érdemes a pageuket olvasgatni meg vannak ott emberkek akik ha kerdes van segitenek. Illetve http://www.cockpitbuilders.com/community/index.php a fórumon sok kérdésre találsz választ és sok nagyon jó leirás is van.

Sziasztok!

Megvan már valakinek a Flightbeam KIAD? Másnál is olyan ratyi az FPS mint nálam? 7-9 között ingadozik és megcsináltam a tweak-et is a Flightbeam forumán leírtak szerint. Nagyon szép scenery kár,hogy ilyen szar a frame! :-(
Én akkor az elõzõt vettem alapul: :-)
Clidey
Ezt a rilízt picit elsietted Zsolti, a szárnyon egy oldalon van a lajstromjel, a svancára pedig ragasztott Lajosbácsi egy szép címert:

😞((

Clidey
Don't akard hogy vulgárisabban fejezzem ki magam! 😊))))

gaspen
nem vagyok szendvics

Clidey
Dehogy fos, te vagy szenya!! 😊))

koszonom a segitseged.nos volt alkalmam mar valodi 737-800 asban ulni.tudom kb erzetre milyen tavolsagban vannak a dolgok.alapjabaveve ezt az erzetet szeretnem megkozeliteni ezzel.egyre jobban a projektor mellett vagyok,hiszen igy mindket ablakon latom a tajat.most az a terv hgy veszek egy ocska laptopot es egy sima vga kimenettel es egy 20"monitorral teszek magamfole egy overhead panel wiew -t.
van valami otletetetk hogy ezt hogy a legegyszerubb megcsinalni?meg miaz higy slew mode?mert valami ilyet olvastam a kulfoldi forumokon,hogy ha a secondary pc-n is fut az fsx akkor annak ilyenkor slew mode ban kell menni.egyenlore a default 737essel allitgatom a rendszert,de lehet elgondolkodom az ifly home cockpit builder edition on
gaspen
Persze, mer' fos

Hont
Pedig egyszerû!
Egyébként nem rossz elgondolás, amit csinálsz!
Clidey

Nem saját munka hanem Gaspen elvtársé, csak nagyon szenya és nem ossza meg senkivel! <#rinya>

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=327448980720735&set=a.327448957387404.1073741827.100003669074775&type=3&theater
feltoltottem egy fotot ide most,de nemtudom miert nem jelenik meg--
Üdv!

FSX Demo-hoz lehet valahonnan letölteni valami olyan modot, amitõl normális grafika lesz? 3D-s csinos pilótafülke, körbenézõ lehetõség, ilyesmi?

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Hont
Ezt már nem is akváriumnak hívják, hanem ez egy tropikárium...<#vigyor>
Kicsit OFF
Picasso semmi a légi forgalomhoz képest

"A világ légi forgalmának egy hónapnyi adatsora kellett ahhoz a vizualizációhoz, ami modern képzõmûvészeti alkotásnak is beillik. Alekszej Papulovszkij a Plane Finder nevû alkalmazás harminc napjának adatait vette alapul, amikor elkészítette a Contrailz nevû oldalt."

Légtérfestészet

Budapest rulez.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Hypo
hát ha ez a helyzet akkor két megoldás van az egyik a projektor ( esetleg homorú feluletre vetitésel még jobb élmény, illetve a fresnel lencse http://www.simprojects.nl/adding_a_freshnel_lens.htm

Hont
Dobjál már fel képeket ide a forumra, mert engem érdekelne...<#integet2>
zart a kokpit,es amiota nem 20centirol bamulom a 40es tv-t es megcsinaltam egy meretaranyos tervrajz alapjan az ablak elotti reszt is sokkal realisztikusabb ezert gondolom,hogy jobb lenne a projector,bar a szerkezet meg megvan most megis az ebay re varok hogy kuldjek a vga kabelt,mert tul uj a gepem 😊)es nemkepes a hdmi out lebutulni vga ra.de ez mar egy masik tortenet.addig meg tv.most epp kocsiulest keresek.Kozma Andras úrnál pl opel vectra szekek vannak.kicsit atalakitva ugyan de eleg jo
Clidey
Vadászkutya legyek ha értem hogy ha a mellékelt ábra szerint tudnak csinálni egy elfogadható méretarányú kokpitet, akkor a 737NG-ét miért kellett úgy izomból elqrni?????

Hypo
Szép úk képek PMDG-tõl http://forum.avsim.net/topic/412156-24jun13-pmdg-777-virtual-cockpit-preview/#entry2700499

a hozzászólásokat ne olvassátok az már már buzulás ahogy ömlengenek😊))

Hypo
egy full hds kijelozo utan a projector az vicc kategoria, DE ha nagy kivetitesrol beszelunk es joval messzebbrol nezed akkor azert a project or is eleg jo. Az talan egy epitett cocpitnel ami zart annal jobb a projector, de azstali konfignal szerintem egy jo hds tv boven eleg. En egy Samsung full hds al nyomom tokeletes

ezek rohadt jok ezeke a videok az uj airportokrol,meg husz szazezer ora 😊editalas utan persze igy nez ki egy nasa geepen a cucc,de nekunk por nepnek sosemnem lesz ilyen gepunk amin real time igy fut a dolog.jomagam inkabb arra hegyeztem ki a dolgot ugy egy eve,hogy epitek egy kabint,beleteszek megfizetheto pl saitek cuccokat es csak a tajat teszem ki a monitorra.ezert kerdeztem nemreg hogy mit javasoltok monitor tv vagy projektor.hogy lehet ide ipad rol kepet betolteni,megmutiznam.
Csak az alap szürkés zöldes kékes (ilyet hánytam a szalagavató után kb.) színig jutottam el, aztán felforrt az agyvizem 2 ventilátor mellett is, és abbahagytam, de már be se fejezem, mert minek, ha kész van? 😄 Dehogy haragszom, annyival kevesebb munka. 😄

Nesu

Ahhhh....nehari,egyébként kíváncsi vagyok a munkádra!
Nem baj,ha több van!
<#taps>
Na bakker, épp a hétvégén álltam neki én is MEA-nak, még jó, hogy a melegtõl nem volt kedvem dolgozni, csak az alapozásig jutottam el. 😄

Tervek nincsenek,amilyen hangulatom van <#pias>
JoopZzz
Szia!Azt szeretném kérdezni,hogy lesz (HA-MBZ,HA-MEN?Nagyon ügyes vagy!!