Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14
zuhant le a San Franciscó-i gép "
Négy hónap várakozás után,végre megjelent a Captain Sim 777-hez a legújabb frissítés,illetve egy vadonatúj telepítõ az 1.2 Nem tudom hogy csinálják ezt Captain Sim-ék,de ezek frissítésrõl frissítésre csak jobban elkúrják ezt a 777-est! Minden szar rajta,de a weather radar és TCAS most mûködik!
Bocs,hogy megint itt nyafogok,de már tényleg rohadtúl elegem van ebbõl a csapatból! Nincs valami nemzetközi fogyasztóvédelem vagy valami amivel meg lehetne szorongatni a töküket?
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
http://fotelpilota.hu/ltba_lhdc_fg/
Itt az irodában rendelkezem ennek egy régebbi verziójával. Nem rossz, kicsit talán túlárazott, fshez viszont tökre megfelel.
Én egyébként egy ilyet nyüstölök hosszú évek óta mindenféel probléma nélkül. (hiányossága, hogy kör alapterületen mozog csak)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Aztán lett egy X52-m, ami szintén hibás volt, x. perc után kivágódott a csûrõ valamelyik végállásba, és nem lehetett visszahozni. Jó párat zuhantam miatta, úgyhogy az is kuka lett.
Végül, már 3.ik éve ezzel tolom, és imádom. hibátlan. Igaz újra meg kellett tanulni repülni vele, de ma már nem is tudnék mással 😄
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
FSPS - FSX BOOSTER 2013
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Kissé el vagyok kenõdve, mert nem igazán erre számítottam. Na mindegy, félek marad a 2004-es, de azzal az a bajom, hogy már nem jön ki rá semmi új.
No, mindegy. Valahogy elképzelhetetlennek tartok egy LHBP - LFPG utat 20 FPS körül mondjuk egy PMDG 7474-el Ai, real weather mellett.
Szerintem visszatérek 2004-re, bár újraépíteni a ~75 GB cuccot nem lesz egy élmény.
Sajnos le kell mondjak errõl, mert nekem fontos a normális tempó a játékban, fõleg, hogy nagygépest repülök legtöbbször és megyek forgalmas repterekre is.
Nagyon köszönöm a segítséget!
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Tuning nélkül nem fog összejönni a 20fps, talán a 14-15fps igen. 3.4 GHz-nél van a lélektani határ. Érdekes módon onnan több fps növekedés érhetõ el mint az alatt 100MHz-re vetítve az kép.k. szám emelkedését. Tehát a 3.4-3.5 GHz a minimum a 20-22fps-hez nagyobb reptereken. Természetesen ez függ a videókártyától is és a program egyébb beállításaitól és az addon-tól amit éppen használsz. Nekem annó az i7920-am mellé ati 5990 volt berakva, a beállításokra már nem emlékszem de nem spóróltam rajtuk, a proci 3.8GHz-en ketyeget.
Lehet csökkenteni a felbontást de nem éri meg, akkor inkább FS2004.
Ha a netes progival babráltad a cfg-t akkor lehet, hogy azt használtad amit én javasoltam. Csekkold le.
Nagyfelbontású textúrákat az újabb addonok használnak, legyen az reptér vagy repülõ.
Az LHSimulations jön ki egy új LHBP-vel nem sokára, azt érdemes lesz megvenni!
Miért instabil a procid 3GHz-en? Az nagyon kevés! Nem lehet, hogy az alaplapod vagy a memóriád hibás?
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
No, nyomultam ezerrel az elmúlt napokban ezzel az FSX-el ismét. A lenti configgal nem fog rendesen futni, mi? Akárhogyan optimalizáltam a cfg-t, akár hogyan állítottam, AI nélkül, Mega Airport BP-el, egy iFly 737-el csúnyán 10-11 FPS. Mondom, ai nélkül. FPS limitert, multi core beállítást is használtam mégsem megy emberien. Szerintetek érdemes küzdeni vele, vagy ez nem lesz jobb, maradjak FS2004-en?
Esetleg próbáljam még, valamit ötlet, hogy hogyan állítsam be, hogy hsználható legyen? Mondjuk olyasmire gondolok, hogy ~20 FPS-t ki lehet hozni egy forgalmasabb reptéren egy komolyabb géppel, vagy esélytelen?
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
www.smart-bus.hu