Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még egy kérdésemre nem kaptam választ el képzelhetõ, hogy elveszett az elsõ írásomba, ott a betû rengetegben.
Melyik ATC a jó RADAR CONTACT V4.3 vagy a PINTSOFT-TÓL a PRO-ATC/X ezek közül nem tudom, valaki használja-e valamelyiket egyáltalán.
Az ULTIMATE TRAFFIC X 2-t néztem ki AI forgalom generálásához. Fogalmam nincs melyik ehhez hasonló softver lenne jó, melyik mekkora fps zabáló.
Ezekhez kérném a segítségeteket.
köszi elõre is.
Egy gépnél, aminek nincs 3D cockpit-ja, hogy lehet rakni neki?
Elõre is köszi 😄
megmondom mi a baj:
kedves vezetõnk, és a többi félkegyelmû már annyira elkoptatta a "nemzeti", és egyéb kifejezéseket, hogy az embörnek önkéntelenül is görcsbe rándul a rekeszizma ezen szavak véletlenszerû hallatán is...
én elsõ hallásra úgy gondoltam hogy ez valmi szíjgyártó féle kamu biznic amiben, full adókedvezménnyel hoznak ide arab gépeket LHBP-re, és magyar fiatal lányok fognak jó pénzért retkes arab gombócokon fetrengeni (egyéb szolgáltatásokkal megspékelve). Magyarán hogy elmondható legyen a SIKER!
ezek után kíváncsiságon túl, én azért megelõlegezem azt hogy drukkolok nekik<#vigyor5>#vigyor5>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Részemrõl én már nem szeretnék hozzá tenni a témához semmit sem.
Még csak annyit szeretnék elmondani, hogy volt 1-2 érdekes ki jelentése az atv-n amin meg akadt a figyelmem.
Még pedig ,hogy nem tudja teljesíteni teljes egészében az igényeket, mert állítólag többre lenne igény már most, ez azért érdekes. Hiszen lóvé állítólag van elég, tehát tudna gépeket vásárolni, mert ehez viszont hozzá tartozik még az is, hogy valami 50%-s kedvezménnyel tudna valami 20 egy néhány db-os airbus A320 típusokat vásárolni amik zsír újak. Azt is mondta az is meg lehet, hogy lecsap ezekre a gépekre.<#rolleyes>#rolleyes>.
Ha meg van az igény csak azért nem tudja ki elégíteni, mert egyszerûen nincs meg neki a megfelelõ szakképzett személyzete sem boingekre sem airbusokra ezért csak a 6 gépes kezdés a boeing sorozatból. Mert ugye hiába van gép, igény, no meg lovetta ha az csak a budapesti reptér aszfaltját díszíti.
Na de ebbõl rögtön következik a kérdés, hogy mi a tökömnek bérel akkor 20 éves gépeket ha venni is tudna mondjuk az is lehet, hogy nagy tételben kap ekkora kedvezményt, ezért bérelnek inkább. Akkor meg miért ennyire öreget? Azt nem akarom elhinni hogy egy 4-5 éves gépek meg olyan rossz állapotban lennének mint ezek a 18-20 éves V.I.P. gépek. ÁÁÁÁÁÁÁHHHHHH a francba is!!!!!!!! van még azért zavar az éterben. Meg kell várni valóbban az AUGUSZTUS. 18-ÁT akkor majd lehet megint errõl baszélni.
Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14
én csak ezt kérdezném...
szóval.........
ha
netalán, esetleg full arab személyzettel fognak repülni, és esetleg a gépeken a WC ajtón kívül máshol nem lesz magyar felségjelzés (jól látható helyen)...
és valmi mutyi adókedvezményes idetelepülésrõl lesz csak szó😊 (a propaganda miniszter meg csak löki majdan a rizsát a sikerrõl....)
"László Kovács · Kiemelt hozzászóló · Miskolc, Hungary
és ki fog rajta utazni, mert én nem az biztos inkább gyalog megyek .
Válasz ·
· 22 órája
Tibor Csányi · Kiemelt hozzászóló · Rendõrtiszti Fõiskola
Kumiszt és ülés alatt puhított húst fognak felszolgálni.
Válasz ·
· 9 órája"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14
Az viszont télleg nem rossz, h V.I.P gépeket alakítanak át...
Vágó úr nyilatkozata nem rossz, amit fel vázolt az jó, ha valóbban így lesz mint ahogy ott elmondták.
Az is kiderült nem az USA-ból jön a madár hanem valamelyik nyugat európai légitársaság használta mint V.I.P gépként New York-ot repülték vele valóbban a gép öreg 18-20 év körüli de nagyon jó a mûszaki állapota. Mondjuk az elsõ hivatalos indulás utasokkal az még zûrzavaros mert aug.,szept., és még okt. is szóba került, nem tudom melyik lesz az igazi.
Az én kezdeti kétségeim majdnem teljes egészében eloszlottak így, hogy már láttam a sajtótájékoztatót, még is csak többet lehetett meg tudni.
Csak azt tudom mondani ki kell várni mi lesz a vége.
Végsõ soron ha bejön neki akkor rengeteg egykori ott dolgozó (teljesen mindegy pilóta vagy utaskísérõ vagy éppen földi kiszolgáló személyzet) embernek nemcsak a munkáját, de az életét is vissza adják ezzel, hiszen nagyon sok embernek nem csupán csak egy munkahely volt az egykori MALEV.
Vágó úr nagyon magabiztosan nyilatkozott ezek szerint nagy háttérrel rendelkezik.
Remélem sok minden úgy alakul mint sokan azt szeretnék v. akarják.
A LÉNYEG AZ VÉGSÕ SORON," HOGY NE ARRA FIGYELJÜNK AMIT MOND, HA NEM AMIT TESZ" ez lesz itt a lényeg.<#kacsint>#kacsint>
A francba!! ismét majd vadászhatom akkor össze az új festést a szimulátoromba.
Én nem irigylem õket egy csöppet sem sikerüljön nekik mit szeretnének.
De mint olvasgatom a jövõbeli terveket még hozzá 4 éven belül szeretnék mindezt elérni.
Én a számokat tartom túlzásnak amikrõl beszélnek.
Az USA-ból meg használt repcsit nem igazán nyerõ ötlet venni, bocsánat nem veszik õket csak bérelni fogják ezeket az öreg madarakat, ez nem egy jó dolog. Fõleg a felmerülõ költségek miatt mint ahogy azt te is írtad. Mikor majd az összes európai légitársaság a költségeik leszorítására törekszik.
Szegény arab befektetõnek elkurják a pénzét és majd oda adják pár milláért a TEC-nek...😊 😊 😊
Egyébként tegnap a Váradi megmondta a frankót!
Ma olyan új légitársaságba pénzt fektetni, mint homokot vinni a sivatagba...
A másik dolog meg amit csinálnak az több mint közröhej! Még az égegyadta világon semmilyen engedélyük sincs meg...Az az egy 500 elavult ócskavasat meg nem fogják tudni engedélyeztetni!
Már alapból egy elavult technika, arról meg hogy eddig az USA-ba repült és szinte semmi itteni szabálynak nem felel meg ne is beszéljünk!
A felszálló tömeg és fogyasztás arányát már fel se hozom...
De egy biztos fapadosok talán a mai napig nem repülhetnek a frankfurti reptérre csak valami által el ismert légitársaságok, de mi alapján azt nem tudom, van egy pár reptér ha jól hiszem ahová nem repülnek egyáltalán fapadosok. Szerintem nem azért mert nem szeretnének mert nem engedik be õket. De mondom ezekben nem vagyok 100%-ig biztos ezeket valahol olvastam vagy hallottam.
de éppen most olvastam a hvg.hu a legfrissebb hírt meg a népszabadságban . Érdekes figurák lesznek a tulajdonosok.<#kacsint>#kacsint>
Ti tényleg elhiszitek ,hogy lesz valami ebbõl a légitársaságból?
Nem vagyok semmi jónak az el rontója<#zavart1>#zavart1> és én is örülnék annak ha ismét lenne egy igazi magyar légitársaság.
De sajnos az eddigi sajtó értesülésekbõl, a nyilatkozatok hiányában az-az alig mondtak valamit, szerintem sok mindenki de fõleg a rep.. Szakma is joggal szkeptikus. Fõleg az aug. 23-i indulás az rögtön itt van, és egy airbus festésen kívül semmi mást nem lehetett még látni. Rengeteg a nyitott kérdés,nagy a köd az egész körül. Az elképzelhetõ,hogy szándékosan. A marketing meg viszont amatõr munkára utal, bár nem tudom vajon van-e nekik marketingesük vagy felkérte-e már valamilyen céget az arculat kialakításához. De mind idáig még nem legalább is én így tudom, mert különbözõ cégek bejegyzésein kívül, még igazi tevékenységet senki nem jelzett vissza. Na igen és még voltak olyan kijelentések amik szerintem is irreálisak. pl: a 2014-re szeretnék el érni az egykori MALEV 3 milliós utas forgalmát majd a késõbbiekben meg 50 gép-bõl álló gép parkot. Az én szerény véleményem szerint nagyon magasról szeretnének indulni, de reálisan át gondolva mi egy kis ország vagyunk és nem igazán jól mûködõ gazdaság híján.(most még! remélhetõleg lesz ez jobb is), elég lesz ha 2014-re az 1 milliót elérik. A legjobban az a pletyka tetszett ahol valaki azt mondta idézem "majd turkisch és az emirates airlines futhat apénzük után" ez azért már nem nagyképû ha nem bátor kijelentés volt. (A hülyeség nem összekeverendõ a bátorsággal), már csak azért sem mert a türkisch most márz.-ban adott le 117db vadonatúj a320-ra rendelést.
Na mindegy ,talán lesz belõle valami <#taps>#taps> nem szeretném az én meglátásom szerint a hibákat tovább boncolgatni. minden esetre az jó döntés ,hogy airbusokat akarnak vásárolni hiszen most egy pár légitársaság közel 1000 db airbust rendeltbe így valóbban hozzá lehet jutni 4-5 éves gépekhez.
Állítólag az elsõ gépük nem airbus lesz hanem egy AVRO RJ BAE 146-os gép ezzel szeretnének indulni.
Az árakra azt mondták igen alacsonyak lesznek, ezzel ellentétben errõl a géprõl az a hír járja elég nagy az étvágya nem tudom hogy akarják majd költség hatékonyan üzemeltetni. na mindegy!! HAJRÁ MAGYAROK CSAK ELÕRE.<#mf1>#mf1><#wave>#wave>
ÁÁ... igen szeretném meg kérdezni tõletek mi a véleményetek a V4 atc-ról, vagy inkább a PRO/ATC-t vásároljam meg? szeretném már végre le cserélni a gagyi microsoft-os atc-t. Ja igen és kinéztem az ultimate traffic x-t. Érdemes meg vásárolnom vagy sem? nem tudom mennyire fps zabáló. Természetesen nem full-ra beállított ai forgalomra gondolok, csak ésszerû keretek között.
Elõre is köszi a válaszért.
JA igen és innen is szeretném üdvözölni a fotelpilóta szerkesztõjét szoktam olvasni az írásait különbözõ tesztekrõl. Nagyon frankó, hogy végre van magyarul is egy ilyen honlap.<#wink>#wink><#wave>#wave>
Nem tudjátok véletlenül,hogy a Level-D 767 Freightert hol tudnám megvásárolni? Sehol nem találom a cargot neten,még csak a virágbolti verzióban sem.
Minden gépre ezt mondják, hogy ilyen még nem volt soha😊))) Ez is az xy gépbõl átvett g1000 kár érte
További szép napot...