Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv közöttünk!
Az OOM hiba többnyire valamelyik hibás vagy rosszul feltört illegális scenery okozza!
Ami a laggolást illeti arra van több optimalizációs trükk!
RCH683 kollega ITT olvasható írása segíthet!
Mivel magát a programot ismerem már több éve hálisten az alapokat mondjuk úgy sikerült elsajátítani. Általában PMDG 747-el szoktam repülni addon scenery-k -el. Igazáből ez az egyetlen "játék" ami fent van a gépen. (zenével foglalkozok és ahhoz is építettem egy erősebb gépet két éve.)
I7-4790, 8gb RAM, 128 Gb SSD, GTX 760 2Gb ez utóbbit kifejezetten az FSX-hez szereztem be.
Viszont rendkívül bosszantó hogy eszméletlenül akadozik földközelben, felszálláskor és leszálláskor egyaránt. Sőt újabban fantasztikus hibaüzenettel kidob a program miszerint kifutottunk az elérhető memóriából, és ezért indítsam újra más beállításokkal.
Olvastam hogy a virtuális memóriát kell növelni igazából 5Gb szabad van a meghajtón, hülyeségnek tartanám hogy azt mind meg is egye.
64bit-es Win7-es rendszeren futtatnám.
Minden ötletnek és segítségnek szívesen örülnék, rendkivül bosszantó mikor több órás út után a touch down elött 1 percel kapok egy ilyen "szerelmes üzenetet" a programtól, a bosszantó Lag-ról nem is beszélve ami földközelbe van.
Tiszteletettel és köszönettel: Csirkeh
Utoljára szerkesztette: Csirkeh, 2016.12.26. 12:24:31

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Próbálgatom a repülést, de kicsit megkoptak az emlékek. Utoljára FS2004 volt, de az is nagyon régen. Van egy kormányom (autóhoz való) és két pedál szett, vagyis összesen 4 pedál. FS2004-nél a kormányt kormánynak érzékelte, szóval földön az orrfutót vezérelte, levegőben a csűrőt. Ha jól írom. A két pedál volt a magassági kormány. Ha nem nyomtam középállás, ha az egyiket nyomtam akkor fel, ha a másikat akkor le. Na ezt akarnám FSX-ben beállítani. Lehet?
Jelen állás szerint egy Cessna-t vízbe dobtam, másik 5-öt meg a kifutón törtem rommá. Így kicsit unalmas, és ha macska lennék is fogytán lennének az életeim...
Eladó egy CH Products Flight Sim Yoke (szarvkormány).
Érdeklődni privátban!
Utoljára szerkesztette: geri1900, 2016.12.19. 18:56:39
Tipikus kettős holttér szituáció. Egy ilyen miatt halt meg a német műrepülő-legenda, Manfred Strößenreuther is. <#rinya>#rinya>
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Feltettem a ServInfo 2.02-öt, de nem tudom használni. Hiába a Shift-Vatsim, nem tölt be semmit. Valamit állítgatni kell benne? Mert erről semmi leírást nem találok.
Aki tud, segítsen!
Kösz
Utoljára szerkesztette: papa10000, 2016.12.04. 11:53:27
Utoljára szerkesztette: berczy, 2016.12.02. 18:19:23
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Lh sim oldalán ugyan van leírás a problémáról de nálam megmarad a hibaüzenet, hiába...
Elég jó pláne ha futatsz mas dolgot is fsx/p3d mellett, cfg be affinity a cpu es ht allapot szerint aztan ezzel szepen real time lehet csekkolni meg pakolgatni a maradek CORE-ra a progikat...
Egyvalami nem tetszik a REX-ben az meg a víz , bárhogyan állítom boralmas a színe <#schmoll2>#schmoll2>