Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: zolee145, 2017.01.24. 22:21:28
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
FSX:
Hogyan tudok Európában téli tájat varázsolni csapadék nélkül?
Ha az USA számos területe felett repülök gyönyörű téli táj képét kapom,viszont Európa felett a 'winter' szezon nagyon gyenge
Nekem PMDG737+LHBP (LHsim)+Orbx global+Vector+FSglobal2010 15-20 fps.Én ezzel majdnem meg vagyok elégedve csak annyi hogy a microsoft gépek használnak két magot(feladatkezelő) míg a PMDG egy magot pörget maxon. FSX steam van. cfg tweak affinity mask stb megvan.A gépem első generációs i5 szóval még 2 magos. Mindez 3D cockpitben.Annyira nem rossz csak furcsállom hogy pont PMDG nem használja ki a magokat.Esetleg ha valaki tenne egy screenshotot hogy a feladatkezelőről hogyan használja ki a PMDG-je azt megköszönném.Lehet nálam van a baj.Tudom hogy 4magos kellene de ugyanez volt egy másik gépen ahol valóban 4 fizikai mag volt (i5 3.4GHZ).Ott is csak egy pörgött maxon.Ha másnak ki használja akkor másfele tapogatózok. 😊 Csak ahogy nézem pont aktuális az fps gond. Köszönöm.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
A 71. évemben vagyok és egyes dolgokat nem értek.
Mit jelent az, hogy átrakom window üzemmódba és áthúzom? Nos, most itt van előttem bekapcsolva a két monitor, fennt az fsx, gép betöltve.rákkantintok az útvonal kijelzőjére, felugrik, felviszem az egeret a bal felső sarkába, átvált a nyil mutatóújra benne kereszt, az egéren jobb katt, egy kis téglalap jelenik meg,--Undock Window ---kipipálva, keretbe foglalódik, . Címe: INBD FO CRT Popup. Bal egérgombbal áthúzom, amig tartom lenyomva addig látható a belseje, amint elengedem fekete lesz a belső. Ha visszahúzom megint rendben van. Most visszahúztam megint és most rendben van. Tehát esetleges az eredmény.És ha az egyik sikerül, akkor a többi is jó lesz, ha nem akkor mind fekete belsejű
Más módszerrel is átlehet húzni??
Kösz
Airbus az aerosoft fele? LHBP a LHSIM fele? milyen beallitasok mellett produkalta a 10 fps-t ?
Következö kellene:
FSX CFG
VGA Beallitas
Utoljára szerkesztette: Hypo, 2017.01.20. 09:15:21
Két monitoros módban használom az FSX-et. Gyakran előfordul, hogy amikor áthúzom a 2. monitorra Pl. az FMC-t, azon az oldalon, amikor felengedem az egeret, fekete lesz a belső területe. De ez akkor is előfordul, amikor a kiugratható műszereket, pl. műhorizont-- viszem át. Ha ez állandó lenne, akkor érteném, de nem rendszeresen fordul elő.
Ha már az egyiket sikeresen áthúzom, akkor a többi is rendesen megjelenik.
Találkozott már valaki ilyennel? Mi lehet a hiba?
Kösz!
Aircraft: Aerosoft Airbus X A319Crew: FS2CREW + Global Voice Pack (Crew for this video: IT)
A Checklist es Captain Co pilot az szerintem vagy FS2crew vagy aerosoft
Utoljára szerkesztette: Hypo, 2017.01.16. 20:37:13
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Viszont érezhetően jobban optimalizált, stabilabb, és grafikailag is többet nyújt. <#wink>#wink>