98
  • irkab1rka
    " Azonban a cég szerint ezek csupán elszigetelt jelenségek és ezekből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni."

Na majd pont a MS mondja meg, hogy miből vonhatok le messzemenő következtetést, és miből nem :DDDD
  • Ryo san
    Csak így tovább Ms!Előre a lenini úton...Aki meg 360-at vesz és rossz csak magát okolhatja mert megvette nem??
  • pemga
    Nem, nem kabaré. Ezt úgy hívják: háború :). Az MS kb. ugyanilyen erővel próbálja lejáratni a Sony-t. Őszintén szólva nekem kibicként tetszik és roppant jól mulatok :). Félreértés ne essék: addig jó amig háború van, mert akkor nincs monopolhelyzet és előtérbe kerülhetnek a vevői érdekek, kívánságok is.
  • Tbone
    Ezert nem szabad rogton a megjeleneskor megvenni ezeket a szorakoztato elektronikai termekeket. Majd egy ev mulva lesz annyi tapasztalata a gyartonak, hogy ezeket a hulye hibakat kikuszoboljek.
  • ppista
    Én a helyedben csendben lennék,mert az MS fizetett rajongói téged is leugatnak. /lásd lentebb/
  • Mice
    "ezek csupán elszigetelt jelenségek és ezekből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni. "

mint ha csak a madárinfluenzásokat hallanám vagy nem csak én asszociáltam erről a félmondatról erre? :)
  • rolika
    igen, korábban is azt írták, hogy akkor karcolódik, amikor menet közben felállítják, vagy elfektetik a konzolt
  • PetruZ
    Nem ártott volna kicsit utánaolvasni a dolgoknak, mielőtt újabb bulvárhírt kreálnátok...
    Az Xbox-okban Hitachi-LG olvasók vannak, amelyekkel igazából semmi baj, csak valamilyen okból az X360 nem állítja le, folyamatosan pörgeti a lemezeket (hogy ez most hardver, vagy szoftverhiba, még nem egyértelmű). Ha eközben vki mozdít a konzolon, vagy a lemez egyenetlen súlypontú (és libegni kezd), fennáll a karcolódás veszélye - ugyanúgy, mint bármely PC esetén.
  • archkoven
    Kb. fél embernek összekarcolta a lemezét a DVD-meghajtó és most sírnak százan, hogy mennyire szeretnék visszacserélni a játékukat egy másikra, mire az sg-re elér már ezren vannak. Persze az MS elles majmok is sírnak, de nekik még xbox-uk sincs, csak szórakozásból írogatnak a fórumokba.
    Egy kabaré ez a kampány ami manapság az MS ellen folyik.
    Tanulság: minél sikeresebb vagy valamiben annál több lesz az irígyed és az ellenséged.
    Nagyon meglepne ha ez a dolog most éppen nem lenne felnagyítva.
  • EvilDevil
    látom beindultak a főugatók, élükön a nagyokos nexus6-al... jó lenne ha az SG nem csinálna nagyobb ügyet a dologból mint amekkora!!
  • Aspirin
    Nem tudom miért erőltetik ezt az álló dobozos koncepciót. Vízszintes kiépítésben sokkal biztonságosabb lenne.
  • Skyline
    Ha így folytatják nem is kell megvárni a ps3 megjelenését,megbukik a box jóval azelött is:)
  • bld
    meg most komolyan, nem engedhetik meg maguknak h oylan olvasót tegyenek bele ami működik rendesen... ez egy vicc....
  • Justil
    Nexus6, ebben nagy igazság van :D
  • mousee
    Ezt a szart letesztelték egyáltalán, mielőtt kidobták a piacra?
  • NEXUS6
    A M$ helyében én simán tovább passzolnám a kérdést a driver gyártójának. Persze ha minden hibás alkatrész esetén ezt tenné, akkor gyorsan kiderülne, hogy az M$ logon kívűl ők nem sok mindent adnak a termékhez. Viszont az legalább nem romlik el!;)
  • Sanyix
    Ez szánalmas, még egy retkes dvd olvasót se tudnak normálisan megcsinálni :D
  • Carti19
    Hát ez LOL