98
-
irkab1rka #18 " Azonban a cég szerint ezek csupán elszigetelt jelenségek és ezekből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni."
Na majd pont a MS mondja meg, hogy miből vonhatok le messzemenő következtetést, és miből nem :DDDD -
#17 Csak így tovább Ms!Előre a lenini úton...Aki meg 360-at vesz és rossz csak magát okolhatja mert megvette nem?? -
pemga #16 Nem, nem kabaré. Ezt úgy hívják: háború :). Az MS kb. ugyanilyen erővel próbálja lejáratni a Sony-t. Őszintén szólva nekem kibicként tetszik és roppant jól mulatok :). Félreértés ne essék: addig jó amig háború van, mert akkor nincs monopolhelyzet és előtérbe kerülhetnek a vevői érdekek, kívánságok is. -
#15 Ezert nem szabad rogton a megjeleneskor megvenni ezeket a szorakoztato elektronikai termekeket. Majd egy ev mulva lesz annyi tapasztalata a gyartonak, hogy ezeket a hulye hibakat kikuszoboljek. -
ppista #14 Én a helyedben csendben lennék,mert az MS fizetett rajongói téged is leugatnak. /lásd lentebb/ -
Mice #13 "ezek csupán elszigetelt jelenségek és ezekből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni. "
mint ha csak a madárinfluenzásokat hallanám vagy nem csak én asszociáltam erről a félmondatról erre? :) -
rolika #12 igen, korábban is azt írták, hogy akkor karcolódik, amikor menet közben felállítják, vagy elfektetik a konzolt -
#11 Nem ártott volna kicsit utánaolvasni a dolgoknak, mielőtt újabb bulvárhírt kreálnátok...
Az Xbox-okban Hitachi-LG olvasók vannak, amelyekkel igazából semmi baj, csak valamilyen okból az X360 nem állítja le, folyamatosan pörgeti a lemezeket (hogy ez most hardver, vagy szoftverhiba, még nem egyértelmű). Ha eközben vki mozdít a konzolon, vagy a lemez egyenetlen súlypontú (és libegni kezd), fennáll a karcolódás veszélye - ugyanúgy, mint bármely PC esetén.
-
archkoven #10 Kb. fél embernek összekarcolta a lemezét a DVD-meghajtó és most sírnak százan, hogy mennyire szeretnék visszacserélni a játékukat egy másikra, mire az sg-re elér már ezren vannak. Persze az MS elles majmok is sírnak, de nekik még xbox-uk sincs, csak szórakozásból írogatnak a fórumokba.
Egy kabaré ez a kampány ami manapság az MS ellen folyik.
Tanulság: minél sikeresebb vagy valamiben annál több lesz az irígyed és az ellenséged.
Nagyon meglepne ha ez a dolog most éppen nem lenne felnagyítva. -
#9 látom beindultak a főugatók, élükön a nagyokos nexus6-al... jó lenne ha az SG nem csinálna nagyobb ügyet a dologból mint amekkora!! -
Aspirin #8 Nem tudom miért erőltetik ezt az álló dobozos koncepciót. Vízszintes kiépítésben sokkal biztonságosabb lenne. -
Skyline #7 Ha így folytatják nem is kell megvárni a ps3 megjelenését,megbukik a box jóval azelött is:) -
#6 meg most komolyan, nem engedhetik meg maguknak h oylan olvasót tegyenek bele ami működik rendesen... ez egy vicc.... -
Justil #5 Nexus6, ebben nagy igazság van :D -
#4 Ezt a szart letesztelték egyáltalán, mielőtt kidobták a piacra? -
#3 A M$ helyében én simán tovább passzolnám a kérdést a driver gyártójának. Persze ha minden hibás alkatrész esetén ezt tenné, akkor gyorsan kiderülne, hogy az M$ logon kívűl ők nem sok mindent adnak a termékhez. Viszont az legalább nem romlik el!;) -
#2 Ez szánalmas, még egy retkes dvd olvasót se tudnak normálisan megcsinálni :D -
Carti19 #1 Hát ez LOL