Újabb kritikák érték az Xbox 360-at

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AMD64
Ez aztán a a bizonyító erejû video.
Csak 2 vágás van a filmben.😊

AMD64(FX)

PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

"Kb. fél embernek összekarcolta a lemezét a DVD-meghajtó és most sírnak százan, hogy mennyire szeretnék visszacserélni a játékukat egy másikra, mire az sg-re elér már ezren vannak. Persze az MS elles majmok is sírnak, de nekik még xbox-uk sincs, csak szórakozásból írogatnak a fórumokba."

Bármennyire is úgy szeretnéd beállítani, nem csak fél embernek karcolt. Ha így lenne, akkor a boltok sem így reagálnának:

GameFly Responds to Xbox 360 Disc Scratching Issues

The disc scratching problem is evidently widespread enough that GameFly has prepared a 'form letter' to send to all consumers who return Xbox 360 discs with defects on them, commenting:

"We have received reports that certain XBOX 360 consoles have caused damage to GameFly videogames. Unfortunately, we have been notified that you recently returned a damaged XBOX 360 game.

As a precaution, we have removed all XBOX 360 games from your GameQ. Please contact Microsoft at 1-800-4MY-XBOX. Please do not rent XBOX 360 games until you have resolved this issue.

In the future, should GameFly receive XBOX 360 games from you that have been damaged, you will be charged a replacement fee.

AMD64
Nem vagyok egy Xbox fan de azért kiváncsi leszek hogy a ps3-ban a 0 tapasztalattal bíró BR meghajtû hogyan fog muzsikálni.Gyakorlatilag egy normális nagy példányszámban gyártott darab sem létezik belõle.

AMD64(FX)

Omegared
Mekkora lett? Kicsi. Mit vesztett? nem lehet bele rakni vinyót. Pedig az jó móka...

Dzson
Menj vissza a spermafoltos igzbogzod mellé kisgyerek. 😊)))))

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Dzson
"És a PS2 se egy konstrukciós csoda.. Hányadik revíziónál tart?"

És nézd meg, emkkora lett. Pont, hogy a SONY nem sajnálta a pénzt integrálni és fejleszteni a gépet, kisebb csíkszélességû procik stb. A reviziók pedig ez mellett a kalózchipek ellen is kellett. Emellett a mikrofos ugyanazt a konzolt árulja majdnem ugyanazon az áron mióta...

PS2-t állva használom, és nem egyszer mozgattam, vagy lefektettem olvasás közben és a lemeznek kutya baja lett.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

NEXUS6
Ez totál így van!

Megváltoztak a közgáz elméletek. Régebben azt mondták, hogy az emberek adott pénzbõl a legjobb minõséget akarják. Ugyan sem a vásárló sem a gyártó nem tudta pontosan, hogy az adott terméknél mi is az a legjobb minõsg, de ez volt az elv és a cégek nem próbálkoztak a vevõ megrövidítésével. Ha csak a konkurenciát tudták vele bosszantani, mert a vevõ nem érzékelt belõle semmit, akkor is beleraktak olyan dolgokat a cuccosokba, amitõl az jobb volt.

Aztán kb amikor Nashnek kiosztották a Nóbeldíjat, akkor mindenki rájött, hogy a vevõnek halványlila segédfogalma sincs egy termékrõl. Hanem azt veszi amivel talán a legkevésbé jár rosszul.
"Szal nem is a minõség számít, meg a vevõ is becsapható? Hát akkor nosza rajta!"
Ez van ma! Még szinte õk tesznek szívességet, fõleg az ilyen monopolgecik esetén, hogy engedik, hogy megvásárold a legújabb csilivili (belül made in china) termékeiket.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Enkil
szegények jól megszívták
egyébként a ps2-õ elsõ szériái között is voltak olyanaok melyek a dvd filmeket kezdték el ugyanígy össze karcolgatni sajnos nekem is ilyen van de szerencsére csak a filmeket karcolja néha a másolt dvd játékokat nem

Ma2ska
Az ilyen hirekkel csak azt éritek el, hogy Dzsonni fiu szexuális élete aktivabb lesz átmenetileg. Erre a hirre 6x rárántott biztos.

Omegared
PS2 nem csinálja meg? LOL

Omegared
Nincs belõle készletem. Csak ennyiért tudok 😊

Skyline: Nem is vitattam, és pontossan a PS2 is egy nagyon jó cucc. sõt. Én csak a szokásos "hurrogjunk me jóóóó meg me trendi"-t útálom.
Ennyi erõvel lehetne ehurrogni mindent... Ma mindent egy max két évre gyártanak... Kedvenc történetem: Taiwani gyártó, tervezõk elött az asztalon a prototípus.
- Vegyük ki ezt az alkatrészt, meg ezt meg ezt meg ezt meg ezt meg ezt, hopppá most nem mûxik. Najó visszatesszük de nem ezt hanem egy olcsóbbat...
Akik nem értik ez egy költségcsökkentés. Ezért szar ma minden. Végletekig (amíg még mûködik)leegyszerüsítik a terméket (pl egy tápegységet megcsinálnak fele annyi alkatrészbõl, vagy kihagyják a védõ áramköröket) hogy minnél olcsóbb legyen a gyártás. Na ezért szar ma minden. 10 éve még csodájára jártunk ha bexart egy 486 vagy egy P1-es lap. Trágyát csinál mindegyik gyártó legyen az MS, Sony, Toshiba, Lg vagy akárki... Errõl szól ez az egész.

PLaci
Az öcsém le is töltött egy ilyen döntsük el/állítsuk fel videót, a gép rendesen leesztergálta a lemezt....

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

lakásfûtés gáznélkül alacsony áramfogyasztással😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Lehet hogy tetübb banda de övék a konzoltrón joggal😊

Kicsit kiforratlanok tünnek az új konzolok. Igen a PS3 is. Mivel ha komolyan veszik a nyári megjelenést, már rég kéne néhány demo példánynak teszt szinten léteznie.
- A fõ gond az szerintem, hogy a konzol gyártók most a PC elé gondolták belõni magukat. Na ez többé kevésbé sikerült is, de a pc-s hibajelenségeket is megkapták. /Persze most nem egy 200eft-os videokarival felszerelt pc értettem itt/. Csak ez konzol szinten nem igazán nyerõ.
Nem véletlenül voltak relatíve egyszerûek és jól kipróbált technóra épülõek a konzolok. Mert csak így garantálhatóak a hosszú probléma mentes mûködés. Ezt sem olcsón mivel a warez chipek a gari ugrását vonja maga után.
De most könyörgöm egy vadi-új alig tesztelt IBM chip a konzolok lelke. Ráadásul még hivatalosan is eléggé melegszik. Ha most ennyi probléma van vele, mi lesz 200-300 üzemóra után?
igy mar ertheto, hogy miert probalod vedeni alcazott diplomatikussaggal ezt a ... dobozt.

ha en is belefektetnek x osszeget, nekem se tetszene, ha lehurrogjak, lagalabbis amig a keszleteim nem fogynak el 😊

\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP

Moyko
Az senki ne feljtse el, hogy egy elektronikai cikk árát a legjobban úgy lehet lenyomni, ha olcsó alaktrészekbõl rakjál össze. Pl ne is számitsatok brand Ram-okra. úgyan akkor az se egy utólsó dolog ,hogy valószínûleg az optikaimeghajtóra kiírt pályázatott a legolcsóbb és legtöbbet szállítani tudó cég nyerete meg!

There is only one Boss!

Omegared
86e nincs áron alul... Annyiért új Core csomagot adok neked garanciával...

Omegared
Tökre birom mikor emberek elfelejtik a korábbi éveket 😊) Vagy csak friss (viszonylag) húsok az Sg fórumain? 😊
Elárulom nektek a pregen konzolokkal is volt legalább ennyi gond... És a PS2 se egy konstrukciós csoda.. Hányadik revíziónál tart? Miért kell mindíg mindent és mindenkit elásni 1000 méterre? El tudom képzelni hogy a szitkozódók kb a Tomi hardvere oldalon láttak 360-at, a szitkokat-tapasztalatokat pedig a suxxxms.com-ról szedték.
Lehet kicsit nagy és meleg a tápja, meg vannak még hibái, de attól még egy nagyon jó kis cucc. Jé és van egy itthon...
Volt a Ps történetében is elég hasonló kacifántos eset, dehát az MS-t szidni na az a trendi... Holott szerintem a Sony egy sokkal tetvebb banda... Kiváncsian várom mikor kijön a PS3 akkor mi lesz. Isten mentsen meg minket a világszerte hírhedt sony meghajtóktól... pedig 1000% hogy az lesz benne.Holott szerintem a Sony még tetvebb egy banda.

Végezetül egy jó mondat az állandó szitkozóknak:

"Építõ kritikákat elfogadunk. De akinek egyszerûen nem tetszik, az CSINÁLJON JOBBAT!"
Tessék megfogadni. <#ejnye1>

Pontosabban a mindenféle külsõ és belsõchipelés miatt beszaró fejekre gondolsz?😊
39-es szériáju ps2-m van a pc mellett már lassan 4-5 éve és eddig 0 baja volt csak annyi a dolog titka hogy 1: nemszabad gagyi chipet belerakatni 2: cd-s játékot nenagyon erõltessünk...

A 360-asról annyit hogy akárcsak a ps2 vs xbox vita esetében alul fog szépen maradni csak ezúttal látványtéren is nemcsak játékkínálat szinten😊
Van kb fél-1 évük hogy beszedjék a gubát utánna jön a ps3 és onnantól kb 1 hónap és máris meglesz elõzve ennek a zizének az összes eladása...
Amúgy mégmielött itt jönnének hepajkák hogy mekkora genyák a microfossal az emberek meg ilyenolyan ellenkampány...Nos nem nevezném szándékos ellenkampánynak az aproneten elég nagy számban elõforduló xbox 360 tulajokat...Hoppp..Miért szabadulnak ilyen gyorsan?😊
És fõleg miért áron alul (pl: 86ezer)...Ezen elkéne gondolkodni és aztán magyarázni nem pedig azért mert imádjátok a kis xbox-otokat és mostz jól bevéditek a kövekezõgenerációs baszt😊

Dzson
Olcsóbb lesz jóval. Egyébként egy PS3 technológiáért kiadnék még ennyit is mert fényévekkel van a pécék és igz3,6 elõtt. Egy pécpre éves szinten is elkölthetsz ennyit ha nem akarod hogy rángassanak a legújabb szar gamék ha bekapcsolod a HDR-t (amit PS2-n 2 éve látni szoftveresen teljesen jól). 😊😊😊😊😊

Dzson
Mit vártok egy ilyen cégtõl?

Az összes vindóz sebezhetõ!

Már nem azért, de nekem vagy 6-8 éve már volt függõlegesen beszerelhetõ CD íróm, ami nem karcolással írta a biteket. Szóval igazán átmenthették volna a technológiát ebbe a retekbe. Gondolom elõzõ konzolokban is volt valami optikai drive, tehát ha ez légbõlkapott hír volna, akkor már légbõlkapták volna elõzõ generációs konzoloknál is, nem csak pont az xbox360nál.
NEXUS6
Ez nem M$ féle EULA, vagy MSZMP KB határozat, amit kötelezõ, de legalább is ajánlott elolvasni. A hsz-okat meg pláne.

De azért megköszönöm értékes hozzászólásodat!😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Ha ez télleg így van, akkor a jóöreg PSX-es "kinyitom a fedelet berakom a lemezem" rendszer a nyerõ😉

Emlékszem volt hogy a monitor mellé oldalraállítva raktam a PSX-et, ami a nagy amplitudojú, kábelen végighullámzó Tekken hullámok hatására nagyot puffanva eldõlt. A lemeznek meg azonkívûl hogy leugrott a tengelyrõl más baja nem lett😉

Szal szerintem ezek már nem konzolok, túl bonyis az egész. Valamelyik cég pl vízhûtést ajánl az X360-hoz. Atyaúristen!

Mint a ps2, ami szintén a beszaró dvd olvasóiról volt hírhedt?

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Majd az lesz vicc amikor megjelenik a Ps3 250.000 ft-ért.<#nevetes1>
Dzson
Ez a gép egy vicc. Melegszik a tápja, belül sem nem megfelelõ a hûtés, karcolja a lemezeket, a teljesítménye egy mai csúcs pc-nél nem több (az eddigi játékok alapján amibõl van 3 értelmes a többi meg fos). Ezzel akarják lenyomni a PS3mat...?

Dzson
Na látom felkeltek a légyfejû mikrofos-jugend huszárok...

" Azonban a cég szerint ezek csupán elszigetelt jelenségek és ezekbõl nem szabad messzemenõ következtetéseket levonni."

Na majd pont a MS mondja meg, hogy mibõl vonhatok le messzemenõ következtetést, és mibõl nem 😄DDD

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Ryo san
Csak így tovább Ms!Elõre a lenini úton...Aki meg 360-at vesz és rossz csak magát okolhatja mert megvette nem??

Playstation id:RyosanHUN Live id:Ryo san HUN

Nem, nem kabaré. Ezt úgy hívják: háború 😊. Az MS kb. ugyanilyen erõvel próbálja lejáratni a Sony-t. Õszintén szólva nekem kibicként tetszik és roppant jól mulatok 😊. Félreértés ne essék: addig jó amig háború van, mert akkor nincs monopolhelyzet és elõtérbe kerülhetnek a vevõi érdekek, kívánságok is.
Tbone
Ezert nem szabad rogton a megjeleneskor megvenni ezeket a szorakoztato elektronikai termekeket. Majd egy ev mulva lesz annyi tapasztalata a gyartonak, hogy ezeket a hulye hibakat kikuszoboljek.

Én a helyedben csendben lennék,mert az MS fizetett rajongói téged is leugatnak. /lásd lentebb/
"ezek csupán elszigetelt jelenségek és ezekbõl nem szabad messzemenõ következtetéseket levonni. "

mint ha csak a madárinfluenzásokat hallanám vagy nem csak én asszociáltam errõl a félmondatról erre? 😊

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

igen, korábban is azt írták, hogy akkor karcolódik, amikor menet közben felállítják, vagy elfektetik a konzolt

PetruZ
Nem ártott volna kicsit utánaolvasni a dolgoknak, mielõtt újabb bulvárhírt kreálnátok...
Az Xbox-okban Hitachi-LG olvasók vannak, amelyekkel igazából semmi baj, csak valamilyen okból az X360 nem állítja le, folyamatosan pörgeti a lemezeket (hogy ez most hardver, vagy szoftverhiba, még nem egyértelmû). Ha eközben vki mozdít a konzolon, vagy a lemez egyenetlen súlypontú (és libegni kezd), fennáll a karcolódás veszélye - ugyanúgy, mint bármely PC esetén.
Kb. fél embernek összekarcolta a lemezét a DVD-meghajtó és most sírnak százan, hogy mennyire szeretnék visszacserélni a játékukat egy másikra, mire az sg-re elér már ezren vannak. Persze az MS elles majmok is sírnak, de nekik még xbox-uk sincs, csak szórakozásból írogatnak a fórumokba.
Egy kabaré ez a kampány ami manapság az MS ellen folyik.
Tanulság: minél sikeresebb vagy valamiben annál több lesz az irígyed és az ellenséged.
Nagyon meglepne ha ez a dolog most éppen nem lenne felnagyítva.

EvilDevil
látom beindultak a fõugatók, élükön a nagyokos nexus6-al... jó lenne ha az SG nem csinálna nagyobb ügyet a dologból mint amekkora!!

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

Nem tudom miért erõltetik ezt az álló dobozos koncepciót. Vízszintes kiépítésben sokkal biztonságosabb lenne.

A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.

Ha így folytatják nem is kell megvárni a ps3 megjelenését,megbukik a box jóval azelött is😊

bld
meg most komolyan, nem engedhetik meg maguknak h oylan olvasót tegyenek bele ami mûködik rendesen... ez egy vicc....

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Nexus6, ebben nagy igazság van 😄

mousee
Ezt a szart letesztelték egyáltalán, mielõtt kidobták a piacra?

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

NEXUS6
A M$ helyében én simán tovább passzolnám a kérdést a driver gyártójának. Persze ha minden hibás alkatrész esetén ezt tenné, akkor gyorsan kiderülne, hogy az M$ logon kívûl õk nem sok mindent adnak a termékhez. Viszont az legalább nem romlik el!😉

Sanyix
Ez szánalmas, még egy retkes dvd olvasót se tudnak normálisan megcsinálni 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Hát ez LOL <#banplz>

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

← ElőzőOldal 2 / 2