98
-
#58 Nem is értem miért nem adnak minden igzbogz3,6-hoz beton talapzatot... A sok hülye user ide oda forgatja amikor az szigorúan tilos. -
#57 Ezt a lemezösszekarcolós kamuzást egyszer már elsütötték ha jól emléxem az xboxnál, nagyon kreativ marketingesek dolgoznak a Sonynál tényleg ha csak ennyire futja. -
#56 Egy gond van az egésszel hogy a videóban a konzolt elfektetik , szerintem nem azért észült állónak ez a doboz hogy utána fektetgessék...mozgassák.. -
lmisi #55 Helyes rakjanak csak, legalább megismerhetik milyen amikor 2 óra esztergálás után lefagy a pad és újra kell indítani -
#54 Nagyon jól mondod több cég is "BEMUTATOTT" blu ray technologiáju meghajtókat , csakhogy ez nem ugyanaz mint ha azt mondanád hogy nagy példányszámban legyártott darabokról van szó amit már sokan használtak és teszteltek , ezáltal kiküszöbölve gyermekbetegségeit. De hát a BR igen csak gyerekcipőben jár ne mondd hogy nem -
lmisi #53 Most olvastam, a vinyó nélküli változat nem megy a netre http://hardwired.hu/art.php?id=19&p=3
Mert valamit frissíteni kell, ammeg vinyó nélkül nyente...
Kacagtató hogy a játékállásokat core pack esetén el se lehet menteni. No ennyit még a hirhedett MS-től is elvárt volna az ember. Hiába no, mindíg lehet egyel visszább lépni ;-) -
ExploZiv #52 műszaki suliba eszterga gépek helyett sztem ilyen izét is tehetnének :D -
#51 sosem értettem egyébként hogy miért kell egy párezres fordulaton épp olvasó gépet mozgatni, rúgdosni stb... Minek? a játékkölcsönzőnél az is lehet egy gyakori ok hogy össze vissza van ragasztva a lemez mindenféle matricával, vonalkód, azonosító stb., az meg tudjuk mit tesz a lemezzel olvasás közben. főleg ha a gép mozog is. -
#50 Mi van? Nulla tapasztalat? Sok SONY pc-s dvd cd írót olvasót és asztali dvd/cd irót olvasót láttam, sőt Vaio feliratú laptopot is, de mikrofos feliratút egyet sem. Olvasgass híreket, több cég is bemutatott blu-ray olvasót már. -
#49 Az userek 2%-a használ vinyót. Az online nagyobb móka, net adapter került is bele jól. :)))) -
#48 Ez aztán a a bizonyító erejű video.
Csak 2 vágás van a filmben.:) -
#47 Meg is találtam....
-
REAL_CIÁN #46 "Kb. fél embernek összekarcolta a lemezét a DVD-meghajtó és most sírnak százan, hogy mennyire szeretnék visszacserélni a játékukat egy másikra, mire az sg-re elér már ezren vannak. Persze az MS elles majmok is sírnak, de nekik még xbox-uk sincs, csak szórakozásból írogatnak a fórumokba."
Bármennyire is úgy szeretnéd beállítani, nem csak fél embernek karcolt. Ha így lenne, akkor a boltok sem így reagálnának:
GameFly Responds to Xbox 360 Disc Scratching Issues
The disc scratching problem is evidently widespread enough that GameFly has prepared a 'form letter' to send to all consumers who return Xbox 360 discs with defects on them, commenting:
"We have received reports that certain XBOX 360 consoles have caused damage to GameFly videogames. Unfortunately, we have been notified that you recently returned a damaged XBOX 360 game.
As a precaution, we have removed all XBOX 360 games from your GameQ. Please contact Microsoft at 1-800-4MY-XBOX. Please do not rent XBOX 360 games until you have resolved this issue.
In the future, should GameFly receive XBOX 360 games from you that have been damaged, you will be charged a replacement fee. -
#45 Nem vagyok egy Xbox fan de azért kiváncsi leszek hogy a ps3-ban a 0 tapasztalattal bíró BR meghajtű hogyan fog muzsikálni.Gyakorlatilag egy normális nagy példányszámban gyártott darab sem létezik belőle. -
#44 Mekkora lett? Kicsi. Mit vesztett? nem lehet bele rakni vinyót. Pedig az jó móka... -
#43 Menj vissza a spermafoltos igzbogzod mellé kisgyerek. :)))))) -
#42 "És a PS2 se egy konstrukciós csoda.. Hányadik revíziónál tart?"
És nézd meg, emkkora lett. Pont, hogy a SONY nem sajnálta a pénzt integrálni és fejleszteni a gépet, kisebb csíkszélességű procik stb. A reviziók pedig ez mellett a kalózchipek ellen is kellett. Emellett a mikrofos ugyanazt a konzolt árulja majdnem ugyanazon az áron mióta...
PS2-t állva használom, és nem egyszer mozgattam, vagy lefektettem olvasás közben és a lemeznek kutya baja lett. -
#41 Ez totál így van!
Megváltoztak a közgáz elméletek. Régebben azt mondták, hogy az emberek adott pénzből a legjobb minőséget akarják. Ugyan sem a vásárló sem a gyártó nem tudta pontosan, hogy az adott terméknél mi is az a legjobb minősg, de ez volt az elv és a cégek nem próbálkoztak a vevő megrövidítésével. Ha csak a konkurenciát tudták vele bosszantani, mert a vevő nem érzékelt belőle semmit, akkor is beleraktak olyan dolgokat a cuccosokba, amitől az jobb volt.
Aztán kb amikor Nashnek kiosztották a Nóbeldíjat, akkor mindenki rájött, hogy a vevőnek halványlila segédfogalma sincs egy termékről. Hanem azt veszi amivel talán a legkevésbé jár rosszul.
"Szal nem is a minőség számít, meg a vevő is becsapható? Hát akkor nosza rajta!"
Ez van ma! Még szinte ők tesznek szívességet, főleg az ilyen monopolgecik esetén, hogy engedik, hogy megvásárold a legújabb csilivili (belül made in china) termékeiket. -
#40 szegények jól megszívták
egyébként a ps2-ő első szériái között is voltak olyanaok melyek a dvd filmeket kezdték el ugyanígy össze karcolgatni sajnos nekem is ilyen van de szerencsére csak a filmeket karcolja néha a másolt dvd játékokat nem -
#39 Az ilyen hirekkel csak azt éritek el, hogy Dzsonni fiu szexuális élete aktivabb lesz átmenetileg. Erre a hirre 6x rárántott biztos. -
#38 PS2 nem csinálja meg? LOL -
#37 Nincs belőle készletem. Csak ennyiért tudok :)
Skyline: Nem is vitattam, és pontossan a PS2 is egy nagyon jó cucc. sőt. Én csak a szokásos "hurrogjunk me jóóóó meg me trendi"-t útálom.
Ennyi erővel lehetne ehurrogni mindent... Ma mindent egy max két évre gyártanak... Kedvenc történetem: Taiwani gyártó, tervezők elött az asztalon a prototípus.
- Vegyük ki ezt az alkatrészt, meg ezt meg ezt meg ezt meg ezt meg ezt, hopppá most nem műxik. Najó visszatesszük de nem ezt hanem egy olcsóbbat...
Akik nem értik ez egy költségcsökkentés. Ezért szar ma minden. Végletekig (amíg még működik)leegyszerüsítik a terméket (pl egy tápegységet megcsinálnak fele annyi alkatrészből, vagy kihagyják a védő áramköröket) hogy minnél olcsóbb legyen a gyártás. Na ezért szar ma minden. 10 éve még csodájára jártunk ha bexart egy 486 vagy egy P1-es lap. Trágyát csinál mindegyik gyártó legyen az MS, Sony, Toshiba, Lg vagy akárki... Erről szól ez az egész. -
#36 Az öcsém le is töltött egy ilyen döntsük el/állítsuk fel videót, a gép rendesen leesztergálta a lemezt.... -
Skyline #35 lakásfűtés gáznélkül alacsony áramfogyasztással:) -
Skyline #34 Lehet hogy tetübb banda de övék a konzoltrón joggal:) -
lmisi #33 Kicsit kiforratlanok tünnek az új konzolok. Igen a PS3 is. Mivel ha komolyan veszik a nyári megjelenést, már rég kéne néhány demo példánynak teszt szinten léteznie.
- A fő gond az szerintem, hogy a konzol gyártók most a PC elé gondolták belőni magukat. Na ez többé kevésbé sikerült is, de a pc-s hibajelenségeket is megkapták. /Persze most nem egy 200eft-os videokarival felszerelt pc értettem itt/. Csak ez konzol szinten nem igazán nyerő.
Nem véletlenül voltak relatíve egyszerűek és jól kipróbált technóra épülőek a konzolok. Mert csak így garantálhatóak a hosszú probléma mentes működés. Ezt sem olcsón mivel a warez chipek a gari ugrását vonja maga után.
De most könyörgöm egy vadi-új alig tesztelt IBM chip a konzolok lelke. Ráadásul még hivatalosan is eléggé melegszik. Ha most ennyi probléma van vele, mi lesz 200-300 üzemóra után? -
fflx #32 igy mar ertheto, hogy miert probalod vedeni alcazott diplomatikussaggal ezt a ... dobozt.
ha en is belefektetnek x osszeget, nekem se tetszene, ha lehurrogjak, lagalabbis amig a keszleteim nem fogynak el :) -
#31 Az senki ne feljtse el, hogy egy elektronikai cikk árát a legjobban úgy lehet lenyomni, ha olcsó alaktrészekből rakjál össze. Pl ne is számitsatok brand Ram-okra. úgyan akkor az se egy utólsó dolog ,hogy valószínűleg az optikaimeghajtóra kiírt pályázatott a legolcsóbb és legtöbbet szállítani tudó cég nyerete meg! -
#30 86e nincs áron alul... Annyiért új Core csomagot adok neked garanciával... -
#29 Tökre birom mikor emberek elfelejtik a korábbi éveket :)) Vagy csak friss (viszonylag) húsok az Sg fórumain? :)
Elárulom nektek a pregen konzolokkal is volt legalább ennyi gond... És a PS2 se egy konstrukciós csoda.. Hányadik revíziónál tart? Miért kell mindíg mindent és mindenkit elásni 1000 méterre? El tudom képzelni hogy a szitkozódók kb a Tomi hardvere oldalon láttak 360-at, a szitkokat-tapasztalatokat pedig a suxxxms.com-ról szedték.
Lehet kicsit nagy és meleg a tápja, meg vannak még hibái, de attól még egy nagyon jó kis cucc. Jé és van egy itthon...
Volt a Ps történetében is elég hasonló kacifántos eset, dehát az MS-t szidni na az a trendi... Holott szerintem a Sony egy sokkal tetvebb banda... Kiváncsian várom mikor kijön a PS3 akkor mi lesz. Isten mentsen meg minket a világszerte hírhedt sony meghajtóktól... pedig 1000% hogy az lesz benne.Holott szerintem a Sony még tetvebb egy banda.
Végezetül egy jó mondat az állandó szitkozóknak:
"Építő kritikákat elfogadunk. De akinek egyszerűen nem tetszik, az CSINÁLJON JOBBAT!"
Tessék megfogadni. -
Skyline #28 Pontosabban a mindenféle külső és belsőchipelés miatt beszaró fejekre gondolsz?:)
39-es szériáju ps2-m van a pc mellett már lassan 4-5 éve és eddig 0 baja volt csak annyi a dolog titka hogy 1: nemszabad gagyi chipet belerakatni 2: cd-s játékot nenagyon erőltessünk...
A 360-asról annyit hogy akárcsak a ps2 vs xbox vita esetében alul fog szépen maradni csak ezúttal látványtéren is nemcsak játékkínálat szinten:)
Van kb fél-1 évük hogy beszedjék a gubát utánna jön a ps3 és onnantól kb 1 hónap és máris meglesz előzve ennek a zizének az összes eladása...
Amúgy mégmielött itt jönnének hepajkák hogy mekkora genyák a microfossal az emberek meg ilyenolyan ellenkampány...Nos nem nevezném szándékos ellenkampánynak az aproneten elég nagy számban előforduló xbox 360 tulajokat...Hoppp..Miért szabadulnak ilyen gyorsan?:)
És főleg miért áron alul (pl: 86ezer)...Ezen elkéne gondolkodni és aztán magyarázni nem pedig azért mert imádjátok a kis xbox-otokat és mostz jól bevéditek a kövekezőgenerációs baszt:) -
#27 Olcsóbb lesz jóval. Egyébként egy PS3 technológiáért kiadnék még ennyit is mert fényévekkel van a pécék és igz3,6 előtt. Egy pécpre éves szinten is elkölthetsz ennyit ha nem akarod hogy rángassanak a legújabb szar gamék ha bekapcsolod a HDR-t (amit PS2-n 2 éve látni szoftveresen teljesen jól). :):):):):) -
#26 Mit vártok egy ilyen cégtől?
Az összes vindóz sebezhető! -
Komolytalan #25 Már nem azért, de nekem vagy 6-8 éve már volt függőlegesen beszerelhető CD íróm, ami nem karcolással írta a biteket. Szóval igazán átmenthették volna a technológiát ebbe a retekbe. Gondolom előző konzolokban is volt valami optikai drive, tehát ha ez légbőlkapott hír volna, akkor már légbőlkapták volna előző generációs konzoloknál is, nem csak pont az xbox360nál. -
#24 Ez nem M$ féle EULA, vagy MSZMP KB határozat, amit kötelező, de legalább is ajánlott elolvasni. A hsz-okat meg pláne.
De azért megköszönöm értékes hozzászólásodat!;) -
#23 Ha ez télleg így van, akkor a jóöreg PSX-es "kinyitom a fedelet berakom a lemezem" rendszer a nyerő;)
Emlékszem volt hogy a monitor mellé oldalraállítva raktam a PSX-et, ami a nagy amplitudojú, kábelen végighullámzó Tekken hullámok hatására nagyot puffanva eldőlt. A lemeznek meg azonkívűl hogy leugrott a tengelyről más baja nem lett;)
Szal szerintem ezek már nem konzolok, túl bonyis az egész. Valamelyik cég pl vízhűtést ajánl az X360-hoz. Atyaúristen! -
MacrosTheBlack #22 Mint a ps2, ami szintén a beszaró dvd olvasóiról volt hírhedt? -
Malbeth #21 Majd az lesz vicc amikor megjelenik a Ps3 250.000 ft-ért. -
#20 Ez a gép egy vicc. Melegszik a tápja, belül sem nem megfelelő a hűtés, karcolja a lemezeket, a teljesítménye egy mai csúcs pc-nél nem több (az eddigi játékok alapján amiből van 3 értelmes a többi meg fos). Ezzel akarják lenyomni a PS3mat...? -
#19 Na látom felkeltek a légyfejű mikrofos-jugend huszárok...