423
Nos biztos van több is.. :)
-
mirakon #263 Lehet még kapni, de én is nagyon rég nem ettem már. Lehet ma veszek is egyet. -
30yFan #262 de, ha vörösboros is -
#261 Milyeneket láttál még? -
#260 Vörösboros? Na neee, kolbászost nem akarsz? :-))) -
30yFan #259 külföldön sokkal többféle kit-kat található, bár vörösborost nem láttam még sehol -
berreg #258 nekem a peanut butter-es volt a kedvencem, olyat még lehet kapni? -
#257 Nekem a fehércsokis nagyon bejött, nem is gondoltam volna, h Kitkatből lesz ilyen is. -
#256 Fehér vagy fekete? Mármint csokiban ;-D -
#255 Hát nem tudom, én jobban szeretem a kit-kat-et:D -
Rol06 #254 Egy Értelmiségi Roma lány írta:
"Én roma vagyok. Főiskolára járok. A következő a véleményem.
Hiába lázadnak egyesek a cigányokkal kapcsolatban.
Már késő ! Hosszú évtizedek alatt kiközösítettek bennünket ebben az országban. Ma már nem akarunk magyarok lenni. Volt idő amikor még azzá szerettünk
volna lenni. Ma már romák akarunk lenni, a saját hazánkban, itt. Mint látható mi sokkal gyorsabban fejlődünk mint a magyarok. Lassan megteremtjük a magunk értelmiségét, és a magunk nyelvét beszéljük. Ebben
az országban. Egyre többen vagyunk és egyre többen leszünk. Hosszú távon mi nyerjük meg a versenyt
Néhány évtized, és mi leszünk a többség. Nem fenyegetőzni akarok ezzel, csak megállapítom mint tényt. Eleinte még egymás mellett fogunk élni mi cigányok és magyarok. Lassan érvényt fogunk szerezni annak, hogy a
cigány nyelvet is elfogadják hivatalos nyelvnek. Mi nagy család vagyunk, és nagyon nagy a közösségi szellem, az együvé tartozás érzése. Nagy a gyermekáldás. A magyarokról ez nem mondható el. Világos hogy mi fog
történni. Lassan,és biztosan mindinkább miénk, romáké lesz ez az ország. Mi, vigyázunk majd a magyar kissebbségre. Adunk nekik munkát a saját országunkban.
Európa, és a világ olyan követelményeket támaszt ahhoz,hogy Magyarország bekerülhessen Európába, amelyek megteremtik a feltételeket hozzá, hogy
mindez így legyen. Annyi nép eltünt már a történelem során amikor az adott kor domináns hatalmai ebben érdekeltek voltak. A magyarokat sem fogja megsiratni
senki. Miképpen a magyarok sem siratták meg a besenyőket annak idején.
Ez a vita ezen a topicon ebben az értelemben tehát már értelmetlen. Nem csak a jelen, de már jövő is determinált ebben az irányban. Béke veletek...
Sorry csak kipróbálok valamit... -
#253 a házi készítésű -
#252 Ja, és még a Milka Chocolate Dessert-et imádom :) -
#251 Most az új kedvencem: a Kit Kat Chunky Peanutbutter verzsön -
jojo10 #250 Nekem tetszik ez a játék.Vicces is,és csokit is lehet vele nyerni,amit nagyon sok ember szeret.Hajrá mindenkinek! -
milu00 #249 hm.. én már a csokival kiegyeznék.. bár a vásárlási utalvány is mindig jó. -
#248 "egy nagy uborka, csokival bevonva, meg egy bevállalós csaj. így lehetne szerintem reklámozni..:)(vizuális típusok előnyben)"
Igen arra a játékra gondoltam. Most utánaolvastam és a lényege az hogy aki feltölt egy videót amin valamilyen gépet utánoz és az tetszik is a zsűrinek az 50000 forintos Media Markt utalványt kap + csokit ha jól tudom. -
berreg #247 Mi haverral megyünk du forgatni :) -
milu00 #246 milyen az a jónős csoki???:D:D
milyen nyereményjátékora gondolsz? a tölts föl videót-osra?
-
#245 Endrus37 jól mondod. Ezek a legjobb csokik. Mondjuk én még ide vennem a Twixet is. Étcsokis Kit-kat a legjobb! -
Endru37 #244 Nos lássuk: Lindt narancsos körtés, Boci sima tej, Bouty, Snickers, Kit-Kat 4 db-os, Rafaello. Asszem ennyi :) -
berreg #243 Hát szerintem ha chilis csoki van akkor már simán lehet csokisuborkás+jónős is :D -
#242 Hát lehet,most már nehezebb kitűnni a többi gyártó közül lehet hogy ezzel jobban figyelnek rájuk,nem tudom...! Van most egy nyereményjátékuk is ha jól tudom, de ha már valaki írta volna akkor sorry.
-
milu00 #241 sztem pont ezzel az agyamentséggel tünnek ki a többiek közül!!:);) én ha elmegyek étterembe is a különlegességre utazok! -
#240 Azért ez elég meleg...uborkás csoki. Szerintem a többség kihagyná. Zöldséget azért már ne rakjunk a csokiba. Amúgy a Kit-kat reklámok meg tényleg picit agyamentek mostanában de ettől még nagyon finom csoki:) -
berreg #239 Twix meg Kit-kat a nyerő. De az uborkás ötletbe is benne vok :D -
milu00 #238 dugipofi, ez nagyon nagy!!! biztos jól meg lehetne valósítani, meg minden. a kit kat mostanában úgyis picit agyament, de kreatív reklámokkal nyomul... viszont ez biztos kiverné az ORTT-nél a biztosítékot;)..:D -
dugipofi #237 uborkás csokit?? egy nagy uborka, csokival bevonva, meg egy bevállalós csaj. így lehetne szerintem reklámozni..:)
(vizuális típusok előnyben) -
Accera #236 Hát nem tudom, ez annyira idegen. Milyen reklámmal lehetne eladni egy uborkás csokit? Érted Mo-n még a mogyoróvajra is fintorognak jónéhányan. -
milu00 #235 simán, miért ne? nem halok bele. (ugye nem????? :D ) -
#234 A legegyszerűbb fajta csokik között is nagy különbség van néha. Sokszor azok a legjobbak amik ritkák és annyira nincsenek a köztudatban. -
Accera #233 Az uborkás csokit is megkostolnád????? -
milu00 #232 egyetértek. nem kell itt annyira kísérletezni, jó nekem a hagyományos is!!!!! -
Tomika24 #231 Igen és akkor ennyi erővel akár csinálhatnánk uborkás csokit is de nem lenne nagy a kereslet iránta! Inkább maradok a természetes csoki ízeknél! -
milu00 #230 ééérdekes lenne, határozottan érdekes..:) mondjuk nincs olyan amit meg ne kóstolnék, de nem garantálom h hűséges vevő lennék..sőőőt..:P -
#229 Sütőtökös változathoz mit szólnátok? Amúgy sokszor ezek az elvakult ízek már nem is jelentenek újdonságot. Külön érzed a csoki ízt és mellé valamilyen aromát ami a csomagoláson szerepel. -
milu00 #228 ha vki megy ki kínába, vagy nem tom mit írtatok, hol lehet kapni, hozzon nekem meg dugipofinak 1-1 ananászos kit katet!!!:P -
dugipofi #227 fújmár, padlizsános kit-kat.. a padlizsán oké, de csokival.. ennyi erővel lehetne lencsés, vagy brokkolis is.. broá. a kitkat úgy jó ahogy van..
max az ananászosat kóstolnám meg.. -
milu00 #226 na nem mondjátok komolyan, h ti megkóstolnátok ezeket? mert még a kivis, az oké, de nálam már a zöldteás is kiverte a biztosítékot!!:) -
berreg #225 kelkáposztás kit kat??? na ne már.. ennél már csak a sóskás lenne durvább..:S:D -
angelacska17 #224 az is jön előbb utóbb... :)