423
Nos biztos van több is.. :)
-
cargame #303 Az biztos ;) -
#302 most nézem fősuli közelében van is 1, lehet benézek holnap oda :) -
#301 Az (illetve aközeli, de ez most nem lényeg, úgyis mindennap a városban vagyok) vagyok, lehet akkor benézek oda :) -
#300 Culinarisban láttam...ha pesti vagy persze:) -
#299 Baaaaszki....ilyet hol lehet venni???? -
ribot #298 -
ribot #297 hmmmm....
-
ribot #296 Kár, h nem lehet kapni! Vagy igen? -
#295 az erdélyi házi csoki minden bolti szart üt -
#294 -
ribot #293 Lehet, hogy bejönne neki, ha nem tartana ki az elvei mellett. De el sem fogadná szerintem! -
#292 Kínáls meg vele, be fog neki jönni;) Ha tényleg küldenek egy rekesszel, akkor meg jut mindenkinek:D -
ribot #291 Ha ez így lenne én egész nap Kit Kat-et ennék....de sajnos a főnök attól még jön! :( :) -
#290 Ez egyébként nem rossz, így vissaztérve, beküldesz egy ötletet, és jön egy vagon csoki? Láttam, h tivadar.blog-on is kiírta a srác, úgyh akkor még cska nem is kamu. Vicces:) -
#289 Van az most is, csak nem oylan jó már, ezért jobb a kitkat, csak roppantasz egyet, ha jön a sátán, és már meg is menekültél:D Most úgyis tolják ezt a dolgozol, mint egy gép kampányt, akkor pl könnyedén távol lehet tartani a főnököt:D -
Wolfsnack #288 a feketemacska pedig maga az ördög
régen volt macskanyelv csoki -
#287 Sokáig nem tudták miért olyan sikeres Magyarországon a kit-kat. De rájöttem:
Nézzük a márkanevet! Magyarul ez úgy hangzik, hogy Kitkat. Ez pedig majdnem ugyanaz, mintha azt mondanánk: Kitekat! Vagyis macskaeledel, azaz átvitt értelemben macska. És miért macska? A macska az alvilág örzője, így ameddig macska van velünk, addig garantált az ördögtelenség. Ennyi.:) -
#286 Miért is ilyen sikeres a Kitkat japánban -
Freeda Krueger #285 Nekem a kekszes csokoládék a kedvenceim. -
yaman #284 azért nekem jobban bejön a japán kínálat, pl kolbászos rájás kit-kat -
berreg #283 Itt van a leírás, össze kell hozni egy jó kis videot és azt beküldeni.
Ezen az oldalon vannak hasonló videok. -
#282 Vannak olyan boltok, ahol lehet külföldi import cuccokat kapni, érdemes nyitott szemmel járni.;) Berreg, hol adnak ingyen csokit? -
yaman #281 íme a Nestlé legújjabb dobása!
http://vicc.zug.hu/galeria/kepek/img_1033.jpg -
#280 Szerinted valami kisboltban nem lehet itthon kapni ilyeneket? -
berreg #279 néztem az oldalon, h lehet nyerni egy karton Kitkat-et, az ellen nem tiltakoznék..:) -
#278 Mo-n csak ezeket kapni: Kitkat katalogus
ezek többsége japán.
-
#277 Kitkat Japánban csak most, limited edition:
Jázmin:
-
#276 És ezeket te hol találtad? Magyarországon van ilyen? -
(a kolbászos kimaradt ;))
Szép gyüjtemény!!! -
(a kolbászos kimarad ;))
Szép gyüjtemény!!! -
-
-
#271 Még néhány KitKat tipus:
vörösbabos:
Kinakós (szójacukros)
Cseresznyevirágos:
A többit kitalálhatja bárki a képből:
-
mirakon #270 Zöldteás???? Szerintem ilyet mo-n biztos, hogy nem lehet kapni. Esetleg kérdezd meg egy kínai étteremeben, hogy tudnak-e neked hozatni:) -
#269 Én például a zöldteás KitKatre gondoltam. Mondjuk kínai oldalon láttam, de valahol tuti Mo.-n is lehet ilyet kapni. -
berreg #268 magyaros Kit-kat-et is lehetne:D az még külföldön is aratna, mint kuriózum :) -
mirakon #267 Szerintem a boltban :) Viccet félretéve, a nagyobb bevásárló központokban biztos lehet kapni. Egyébként milyen különlegességekre gondolsz? -
#266 Hallottam már szalonnásról. Nagyin finom lehet, érdemes elgondolkodni rajta. Kovászos ubival egyenesen pápa! -
berreg #265 na az zsír, régen sokat vettem olyat, mostanában kicsit leálltam vele, pedig az nagyon f@sza. na majd én is beizzítok vmikor egyet:) -
#264 És azt nem tudjátok véletlenül, hogy ilyen KitKatos csokikülönlegességeket hol lehet kapni?