Melyik a kedvenc csokid ?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pharaoh

Pharaoh

Pharaoh
Még néhány KitKat tipus:
vörösbabos:

Kinakós (szójacukros)

Cseresznyevirágos:

A többit kitalálhatja bárki a képbõl:

Zöldteás???? Szerintem ilyet mo-n biztos, hogy nem lehet kapni. Esetleg kérdezd meg egy kínai étteremeben, hogy tudnak-e neked hozatni😊
supperlevi
Én például a zöldteás KitKatre gondoltam. Mondjuk kínai oldalon láttam, de valahol tuti Mo.-n is lehet ilyet kapni.

magyaros Kit-kat-et is lehetne😄 az még külföldön is aratna, mint kuriózum 😊
Szerintem a boltban 😊 Viccet félretéve, a nagyobb bevásárló központokban biztos lehet kapni. Egyébként milyen különlegességekre gondolsz?
kicsikacsa23
Hallottam már szalonnásról. Nagyin finom lehet, érdemes elgondolkodni rajta. Kovászos ubival egyenesen pápa!

is it okay if i think its lame to dance?

na az zsír, régen sokat vettem olyat, mostanában kicsit leálltam vele, pedig az nagyon f@sza. na majd én is beizzítok vmikor egyet😊
supperlevi
És azt nem tudjátok véletlenül, hogy ilyen KitKatos csokikülönlegességeket hol lehet kapni?

Lehet még kapni, de én is nagyon rég nem ettem már. Lehet ma veszek is egyet.
de, ha vörösboros is
supperlevi
Milyeneket láttál még?

Eloldeszka
Vörösboros? Na neee, kolbászost nem akarsz? :-)))

külföldön sokkal többféle kit-kat található, bár vörösborost nem láttam még sehol
nekem a peanut butter-es volt a kedvencem, olyat még lehet kapni?
supperlevi
Nekem a fehércsokis nagyon bejött, nem is gondoltam volna, h Kitkatbõl lesz ilyen is.

Eloldeszka
Fehér vagy fekete? Mármint csokiban ;-D

kicsikacsa23
Hát nem tudom, én jobban szeretem a kit-kat-et😄

is it okay if i think its lame to dance?

Egy Értelmiségi Roma lány írta:

"Én roma vagyok. Fõiskolára járok. A következõ a véleményem.
Hiába lázadnak egyesek a cigányokkal kapcsolatban.
Már késõ ! Hosszú évtizedek alatt kiközösítettek bennünket ebben az országban. Ma már nem akarunk magyarok lenni. Volt idõ amikor még azzá szerettünk
volna lenni. Ma már romák akarunk lenni, a saját hazánkban, itt. Mint látható mi sokkal gyorsabban fejlõdünk mint a magyarok. Lassan megteremtjük a magunk értelmiségét, és a magunk nyelvét beszéljük. Ebben
az országban. Egyre többen vagyunk és egyre többen leszünk. Hosszú távon mi nyerjük meg a versenyt
Néhány évtized, és mi leszünk a többség. Nem fenyegetõzni akarok ezzel, csak megállapítom mint tényt. Eleinte még egymás mellett fogunk élni mi cigányok és magyarok. Lassan érvényt fogunk szerezni annak, hogy a
cigány nyelvet is elfogadják hivatalos nyelvnek. Mi nagy család vagyunk, és nagyon nagy a közösségi szellem, az együvé tartozás érzése. Nagy a gyermekáldás. A magyarokról ez nem mondható el. Világos hogy mi fog
történni. Lassan,és biztosan mindinkább miénk, romáké lesz ez az ország. Mi, vigyázunk majd a magyar kissebbségre. Adunk nekik munkát a saját országunkban.
Európa, és a világ olyan követelményeket támaszt ahhoz,hogy Magyarország bekerülhessen Európába, amelyek megteremtik a feltételeket hozzá, hogy
mindez így legyen. Annyi nép eltünt már a történelem során amikor az adott kor domináns hatalmai ebben érdekeltek voltak. A magyarokat sem fogja megsiratni
senki. Miképpen a magyarok sem siratták meg a besenyõket annak idején.
Ez a vita ezen a topicon ebben az értelemben tehát már értelmetlen. Nem csak a jelen, de már jövõ is determinált ebben az irányban. Béke veletek...

Sorry csak kipróbálok valamit...

Anaid
a házi készítésû

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Bandee1987
Ja, és még a Milka Chocolate Dessert-et imádom 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
Most az új kedvencem: a Kit Kat Chunky Peanutbutter verzsön

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Nekem tetszik ez a játék.Vicces is,és csokit is lehet vele nyerni,amit nagyon sok ember szeret.Hajrá mindenkinek!
hm.. én már a csokival kiegyeznék.. bár a vásárlási utalvány is mindig jó.
gibbone
"egy nagy uborka, csokival bevonva, meg egy bevállalós csaj. így lehetne szerintem reklámozni..😊(vizuális típusok elõnyben)"

Igen arra a játékra gondoltam. Most utánaolvastam és a lényege az hogy aki feltölt egy videót amin valamilyen gépet utánoz és az tetszik is a zsûrinek az 50000 forintos Media Markt utalványt kap + csokit ha jól tudom.

mirror\'s edge

Mi haverral megyünk du forgatni 😊
milyen az a jónõs csoki???😄😄
milyen nyereményjátékora gondolsz? a tölts föl videót-osra?
gibbone
Endrus37 jól mondod. Ezek a legjobb csokik. Mondjuk én még ide vennem a Twixet is. Étcsokis Kit-kat a legjobb!

mirror\'s edge

Nos lássuk: Lindt narancsos körtés, Boci sima tej, Bouty, Snickers, Kit-Kat 4 db-os, Rafaello. Asszem ennyi 😊

Hát szerintem ha chilis csoki van akkor már simán lehet csokisuborkás+jónõs is 😄
gibbone
Hát lehet,most már nehezebb kitûnni a többi gyártó közül lehet hogy ezzel jobban figyelnek rájuk,nem tudom...! Van most egy nyereményjátékuk is ha jól tudom, de ha már valaki írta volna akkor sorry.

mirror\'s edge

sztem pont ezzel az agyamentséggel tünnek ki a többiek közül!!😊😉 én ha elmegyek étterembe is a különlegességre utazok!
gibbone
Azért ez elég meleg...uborkás csoki. Szerintem a többség kihagyná. Zöldséget azért már ne rakjunk a csokiba. Amúgy a Kit-kat reklámok meg tényleg picit agyamentek mostanában de ettõl még nagyon finom csoki😊

mirror\'s edge

Twix meg Kit-kat a nyerõ. De az uborkás ötletbe is benne vok 😄
dugipofi, ez nagyon nagy!!! biztos jól meg lehetne valósítani, meg minden. a kit kat mostanában úgyis picit agyament, de kreatív reklámokkal nyomul... viszont ez biztos kiverné az ORTT-nél a biztosítékot😉..😄
uborkás csokit?? egy nagy uborka, csokival bevonva, meg egy bevállalós csaj. így lehetne szerintem reklámozni..😊
(vizuális típusok elõnyben)
Hát nem tudom, ez annyira idegen. Milyen reklámmal lehetne eladni egy uborkás csokit? Érted Mo-n még a mogyoróvajra is fintorognak jónéhányan.
simán, miért ne? nem halok bele. (ugye nem????? 😄 )
hewand
A legegyszerûbb fajta csokik között is nagy különbség van néha. Sokszor azok a legjobbak amik ritkák és annyira nincsenek a köztudatban.

Az uborkás csokit is megkostolnád?????
egyetértek. nem kell itt annyira kísérletezni, jó nekem a hagyományos is!!!!!
Igen és akkor ennyi erõvel akár csinálhatnánk uborkás csokit is de nem lenne nagy a kereslet iránta! Inkább maradok a természetes csoki ízeknél!
ééérdekes lenne, határozottan érdekes..😊 mondjuk nincs olyan amit meg ne kóstolnék, de nem garantálom h hûséges vevõ lennék..sõõõt..😛
hewand
Sütõtökös változathoz mit szólnátok? Amúgy sokszor ezek az elvakult ízek már nem is jelentenek újdonságot. Külön érzed a csoki ízt és mellé valamilyen aromát ami a csomagoláson szerepel.

ha vki megy ki kínába, vagy nem tom mit írtatok, hol lehet kapni, hozzon nekem meg dugipofinak 1-1 ananászos kit katet!!!😛
fújmár, padlizsános kit-kat.. a padlizsán oké, de csokival.. ennyi erõvel lehetne lencsés, vagy brokkolis is.. broá. a kitkat úgy jó ahogy van..
max az ananászosat kóstolnám meg.. <#miaz>
na nem mondjátok komolyan, h ti megkóstolnátok ezeket? mert még a kivis, az oké, de nálam már a zöldteás is kiverte a biztosítékot!!😊
kelkáposztás kit kat??? na ne már.. ennél már csak a sóskás lenne durvább..:S😄
az is jön elõbb utóbb... 😊