Melyik a kedvenc csokid ?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadász rulz!

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

RaZoK
az is finom<#finom>

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Dynamic
Na ezt én is megkóstolnám, de ezek már rohadt drágák 700-800 Ft-ot nem adok egy tábla csokiért.Amúgy étcsoki jöhet minden mennyiségben.A kandirozott narancsdarabkás Bocáj nagyon faja, de mostanában a régi csokoládés-alkoholos-meggyes Vadász szeletre kattantam rá😊
Sport szelet, KitKat meg milka/boci ^^
De kül mindenfélét megeszek kivétel étcsokik 😊

toblerone

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

sport szeletre esküszöm
milky way 😄D

RaZoK
<#finom>

Voltan
Ez rulez!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Mirtil
marcipános milka

<#vigyor>

RaZoK

hnoemi
Én meg már írtam, és úgy döntettem, vérdíjat tûzök ki a Kinder Country fejére, azaz... izé, a zacsijára. Vagyis papírjára. Szóval vadásszatok.

&#8222;Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.&#8221; Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?

PíszLávJuniti
az étcsokit szeretem, mazsolával.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

tomsolo
ike, kérek megint -.-

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

A kutyusom a balaton szeletet szereti😊
piros mogyi
Párizsi kocka és a sportszelet is az.

Ne etesd a trollt!

RaZoK
az valóban ízletes 😊
rumos nem?

jax
Snickers, Milka

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Voltan
Tegnap vettem két Sport Duomax-ot. Valami marha jó. Rizzsel, karamellel, enyhe, kellemes narancs-jellegû ízzel, csak ajánlani tudom!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

OrioN the S

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
:ADSAS😄AS😄:ASD:A😄A😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

RaZoK
jól hangzik! 😊)

hnoemi
Az a Lidl-ben kapható fehér csoki- kávé kombináció. De csak azóta amióta ismét nincs Kinder Country. Kisgyerkõc koromban volt, aztán tavaly ismét lehetett kapni pár hétig, most megint semmi. Mi lett vele?

&#8222;Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.&#8221; Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?

Milka Noisette. Nyami!

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Bandee1987

Mostanában ezért rajongok 😊
Imádom az étcsokikat

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Dichter
A Lidl-ben lehet kapni egy csokit, az a neve, hogy Animation. Kis hasábokra van darabolva, nagyon sokféle ízben található. Nálam most az egyik etalon.

ezkellett

Egyértelmûen az ét csoki, de az minden mennyiségben. Balaton, Vadász, Sport szelet. Ja és a legnagyobb a Cherry Queen konyakmeggy. De nem a fehércsokis (azt utálom), hanem a hagyományos. Azonkívül még a Pilóta is bármikor jöhet, természetesen az eredeti változat, kakaós és nem az az újracsinált Pilótának nevezett izé, amely tésztájának olyan íze van, mint a babapiskótának, báááá.....

RaZoK
ma ettem puffaszottrizses Milkát fajintozs volt :Ð

Annakin
"Ritter" v "Bounty"<#finom>

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

RIZLA
Afghan

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

cenobite
Amúgy örök favorit: Bounty és minden ami kókuszos.

Meg nemrég hoztak angliából valami finom marcipános cuccot, nem tudom mi volt a neve. Az is tuti volt.

gamertag: kenobita

cenobite
Robbanócukor... Hmmm... De ezek a maiak nagyon gyengék. A régi az szétvitte a fejedet is ha elég sokat lapátoltál a szádba. <#idiota><#vigyor3>

gamertag: kenobita

Bandee1987
ajjó 😛

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Milka Luflée. 😮|

tibi 😛

bens
kávés merci

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

http://www.izlelo.hu/
Csak ezt találtam. Vki ismeri?

TommoT

Dynamic
"kaptam egy Milka Glück nevezetû csokit és olyan fura érzés volt 😄 Úgy érzzed mintha a pattogna vmi a szádba miután megetted, ilyet evett már vki?"

Hm, komolyan mondod, hogy még sosem hallottál a robbanócukorról?Mert az robbanócukros Milka volt.
Köszi, de én valami konkrét csokiboltra gondoltam, ahol többfajta van. Pl. lindt csokigolyók nem hiszem, hogy ilyen üzletekben vannak.

TommoT

Dichter
Kaisersben lehet kapni Cote D'or-t, ami egy nagyon finom belga csoki. Persze nem mindenfélét, de asszem az alap tejcsoki, megtalálható itthon.

svédet=svájcit 😄

TommoT

lindt golyócskák, az nagyon finnom
természetesen ilyet sem tudok sehol beszerezni, csak egyszer kaptam

TommoT

Természetesen a svájci és a belga csokik. Tudnátok mondani pár bpesti boltot, ahol kifejezetten csokikat árulnak? Szeretnék alkalomra valami speckót, mindenféleképpen svédet vagy belgát, és mondjuk nem az auchan kínálatból, ahol a csúcs a lindt mogyorós táblacsoki. 😊

TommoT

sniper01
<#hamm>

Egy Canon 5D az álmom!

sniper01
Lindt golyócskák,Milka egész mogyorós,meg az összes többi csokika!!

Egy Canon 5D az álmom!

fagylalt
mindenféle csokit szeretek, de a topp az a classzikus After Eight 😊)))

Konyakmeggy...

...igaz a csokicsomagolást elszoktam dobni😊

Ez sem rossz CSOKI!!!

http://gaborszantai.co.uk/