Melyik a kedvenc csokid ?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
De kül mindenfélét megeszek kivétel étcsokik 😊
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
„Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.” Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
„Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.” Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?
Milka Noisette. Nyami!
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Mostanában ezért rajongok 😊
Imádom az étcsokikat
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Meg nemrég hoztak angliából valami finom marcipános cuccot, nem tudom mi volt a neve. Az is tuti volt.
gamertag: kenobita
gamertag: kenobita
Csak ezt találtam. Vki ismeri?
TommoT
Hm, komolyan mondod, hogy még sosem hallottál a robbanócukorról?Mert az robbanócukros Milka volt.
TommoT
TommoT
természetesen ilyet sem tudok sehol beszerezni, csak egyszer kaptam
TommoT
TommoT
http://gaborszantai.co.uk/