iskolaundór

← ElőzőOldal 8 / 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem csodálom hogy iskolaundorod van, ha ennyire szar a helyesírásod...<#wilting>

War. War never changes.

Sanyix
Dehogy megyek dolgozni lol akkor is korán kéne kelni 😊 szerzek még pár papírt ha ilyen egyszerû (eddig van érettségi+ecdl, nagyon minimális tanulással), aztán lehet szó munkáról.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Dynamic
Összeteheted a 2 kezed amíg iskolába jársz, mert 1 évbõl 4 hónapig otthon vagy.Majd ha dolgozol, lesz huszonegynéhány nap szabid egy évben oszt hali😄
Mondjuk az igaz, hogy olyan szempontból jobb a munkahely, hogy van pénzed(már ha normális munkahely) és nem vagy rászorulva a szülõkre, akik vagy adnak pénzt vagy nem ha meg akarsz venni valamit, és azt csinálsz munkaidõn kívül amit akarsz.
RelakSfromhome
pl mert írni sem tudnak...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Rayden14
Kedden suli :@<#mf3>

agyhalál
#4 és #19: ott a pont.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

gnar killer
általában ami kötelezõ az sose jó(;

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

DEXTER92
Iskolaundor Hivatalos Weboldala Egy haverom odlala 😊

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

jah de ha dolgozik és utánavisszamehetne tanulni egy idõ után megint dolgozni akarna 😊 szal nem az a lényeg hogy az egyik vagy a másik jobb mert egyik se hanem hogy az embernek mindig az kell ami nincs 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Lacc
Nekem van olyan hogy már egyetemrõl visszamennék suliba, mert tele van a tököm az egésszel 😄
akyyy
téma:valyon miért?
1#:vajon miért...
hm

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Alexease
Majd ha kikerulnek az iskolabol, rajonnek mennyivel jobb is volt iskolasnak lenni, "csak" tanulni, massal nem is foglalkozni😊 De ezt csak az latja be aki kikerult az iskolabol, annak mar mindegy, annak aki meg tanul ezt nem lehet megmagyarazni, vagyis ez egy orok korforgas😊)))

Hasonloan a szuloi nevekeshez - mar akit nevelnek egyaltalan😄 Ott is utaljak az emberek az "igy csinald, ugy csinald, ne csinald" papolast, de majd rajonnek a lenyegere kemenyen, hogy a szuleik is tapasztalatbol "papoltak", es Ok is "papolni" fognak😊))))

Termeszetesen ez nem biztos hogy igaz a beleszuletett majer, politikus, maffiozo es hasonlo vagy idokozben azza degradalodott egyenekre...😄
akyyy
én szeresema sulit csa ne lenne annyi EGYES!: ÁESDÉ

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Dying Soul
<#eplus2>

cicai
igazad van de ez igy van.

mikor iskolába jársz dolgozni szeretnél, mikor dolgozol akkor iskolába szeretnél vissza menni.

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Met
egy idõután nem kötelezõ suliba járni, lépj ki, menj el egy gyárba valami futószallag mellé pl. csirkét belezni (mert a "végzettséged" miatt másra nem vagy alkalmas) és 2 óra múlva sírva szaladsz vissza az iskolába

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

cicai
nem mert mindenkit cseszegetnek, pedig még nem is szivatjuk öket

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Sanyix
De van de van! Korán kell kelni 😊 tanulni viszont nemsokat kell 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Talán mert fingjuk sincs arról, hogy rövidtávú elõnyök érdekében ("szarjuk le a sulit, a tanulást, mindent") magukkal csesznek ki hosszútávon?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Met
azért bunkók mert házifeladatot adnak fel és még feleltetnek is?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

cicai
a tanár miatt nem nagyon

on butter?

__|__ ________(*)________

nyami
látom te a nyelvtant se szeretted -.-

ne károgj már neki

szerintem a sok bunko tanár. tisztelet a kivételnek

DanielT
Gondolom te azért, mert folyton szembesülsz azzal, hogy még helyesen írni sem tudsz...
bigfoot
mert tanulni kell,mert sztem az odajárással nincs bajuk

sweech
mert szar

cicai
vajon miért van hogy a kölkök és a kamaszok utálják az iskolát?

← ElőzőOldal 8 / 8