iskolaundór
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
30, 40 évesen is
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
ha pl. érdekes dolognak tartanád az írók/költõk életét akkor megjegyeznéd
bár...
engem spec érdekelt mind a történelem, mind az irodalom, de sohasem tudtam ki mikor és hol született, anyja neve, stb
mondjuk aki ilyennel akar foglalkozni
nem mindenki kis kocka, vagy matekbuzi
képzeld van olyan, akit a humán tárgyak jobban érdekelnek mint az egyenletek
mire jó olvasni? nem is tudom, talán nem leszel 3 szavas primitiv fasz
verset is azért tanulsz, hogy trennirozd az agyad, nem másért
ez egy alapkézés, arról szól, hogy megismerd a világot, kialakuljon a személyiséged, a gondolkodásmódod
késõbb majd foksz szakosodni, nem kell aggódni
vagy miért nem mentél akkor szakmunkásképzõbe? ilyenekkel ott nem tömik az agyad
na mert aztán te meg már tudsz mindent
önteltség rulez
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
A matekot én szeretem. De a képleteket, a tételeket utálom, nagyon. A logikus, gondolkodtató matekot szeretem, ha képleteket kell megtanulni annak szerintem a világon semmi értelme. régen gondolkodni tanított a matektanárom, semmilyen jegyem nem volt ötösön kívül. Mostmeg tanuljam be a rakás képletet... hát pf, kettesre állok.
A többi tantárgy sztem rendben van, mert mindben van olyan dolog, aminek hasznát vehetjük az életben, és néha érdekes is (najó a matek nem, de arra szükség van akkor is).
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
nem rossz film..sõt a törit is bírnám!...csak ha nem kéne azt a rehadli sok évszámot megtanulni...az eseményvonalra tökéletesen emlékszem..csak azok a redvás évszámok....ehh..ezekkel nem bírok...de szerencsére beszereztem egy atlaszt (elcsortam a könyvtárból😛) s abba temérdeknyi meg van belõlük =)....de így is meg kéne tanulnom még jópárat...de nem nagyon megy....
dixitque deus fiat lux
TomBond: igen, én hasonlóképpen jártam... bevittem a papírjaimat, az érettségimet, technikusimat, szakképesítéysemet, felsõfokú papírjaimat... erre azt mondják, túlképzett vagyok. Elmegye4k másik helyre, odas diplomával fel tudnának venni, node az meg nincs... és diplomával kapnék 90 ezer Ft-ot havonta, annyit egy takarító cigányasszony is kap, akinek öt gyermeke van. Akkor miért tanuljunk?
hát igen =)... én épp úgy állok hozzá az egészhez, mint Goth....és csak az a baj, h bármennyire is meg szeretném tanulni pl a törit nem megy...és nem azért mert nem tudom megjegyezni a dolgokat, hanem meg sem tudom próbálni megjegyezni õket.Komolyan...leülök a töri füzet elé és csak nézem....és csak bambulok rá....meg így vagyok pl az irodalommal...költõk életável....verselemzésekkel...stb...
szal egyszerûen reménytelen vagyok...de tudom h ez az ÉN hibám és nem az iskoláé....tudom h Én vagyok az, aki nem tudja beseggelni az anyagot, mert nem bírja a gyomrom....és tudom....legalábbis gondolom h ez nem a suli hibája.De szerencsére van egy pár tantárgy mint a biosz,kémia és fizika, amit nem kell h tanuljak, mert órán megjegyzem az anyagot...érdekes, h iradolomból meg töribõl nem...szal szerencsére a bioszt meg a kémiát szeretem is, és ha haza megyek nem azzal leszek elfoglalva, h megtanulom, amit az iskolában feladtak bioszból, hanem utánanézek a neten egy pár olyan dolognak, ami a mai bioszanyaggal kapcsolatos, de mégsem tanítják a suliban, hanem esetleg az egyetemen fogják... Szal leszarom azokat a tantárgyakat amelyek nem érdekelnek(kb 3as ra tudom), és ráhajtok azokra amelyekbõl jó vagyok, de nem úgy h beseggelem az aznapi anyagot...=)
dixitque deus fiat lux
Nem szerettem iskolába járni, ez meg is látszott a jegyeimen, épphogy meg nem buktam több tárgyból. Tanultam egy szakmát amibõl nem lehet megélni abban a városban ahol élek. Rájöttem (kb. 25 évesen) hogy ha nem akarom az életemet munkanélküliként tölteni akkor bizony tanulni kell. Tanultam még egy szakmát. Most 30 évesen tartok ott, hogy idén érettségizem, levelezõ szakon. Az átlagom mindig 4-es fölött van. November óta munkanélküli vagyok. Bárhová elmegyek munkára jelentkezni nem foglalkoznak velem mert nincs érettségim, mondom hogy most fogok érettségizni. Jöjjek vissza utána -mondják.
Tehát ez a 22-es csapdája! Dolgozni nem tudok mert tanulok, tanulni viszont nem tudok ha dolgozok.
Tanuljatok az esetembõl és örüljetek hogy van lehetõségetek tanulni.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
és 1-re állok és beadom a dogát és tudom hogy elbasztam 😮
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nálunk pont hogy forditva van!A tanároknak van baja velünk!
Mi majdnem hogy egész orán dumálunk,igaz,hogy az én osztályomba 1 csaj sincs,de akkor is az fordul elõ sûrûn,hogy a tanároknak kell hivni az igazgatót vagy a helyetesét!
😊
Ugyhogy aki nem nagyon birja a tanárját hivjon minket!😄DDDDDDDDDDD
De azé vannak kivételek! 😞(Ott aztán kussba vagyunk!
hulye felfogas???
rosszul indulsz ki a dolgokbol..
elso dolog:
SULI!! nem kell csinalnod semmit.. nem kell 8-12-16 oraban gurizned es nyalnod a fonokod segget... nem kell adot fizetned.. nem kell benzinre koltened.. biztositassal szarakodnod.. semmivel. majd rajosz 25 evesen hogy mennyivel jobb volt szaros fizikat meg kemiat tanulni mint szopni a nagybetus VILAGBAN!!!
nekem is mondtak ilyeneked.. nem hittem el. ti se hiszitek...
viszont bevallom nem tudnek ujra pad moge ulni es orakat tanulni otthon a konyv felett... egyszeruen nem megy... viszont belatom hogy mennyivel zsirabb volt ulni szaros 45 perceket majd jott a szunet.. baromkodtunk a suliba es ezen kivul alegnagyobb gondom az volt hogy a julcsi ma nem jott suliba.. ennyi...
megjegyzem nincs bajom... irok sor negativ dolgot, de szerencsere nem sajat tapasztalatom az hogy szopni a nagybetus VILAGBAN!
ja es a fizika meg kemia meg ilyenek.....
ezek nem azert vannak hogy te ne unatkozz es hogy hetente ne csak 4 kulonbozo ora legyen.... hanem azert mert mondjuk az egesz osztalybol lesz 4 gyerek akinek bejona fizika. ok elmennek egyetemre es professzorok lesznek..pedig o egy kis aszaros gyujtogato volt a telepen..oszt megis bejott neki a fizika...
vagy ott vagy a hulyegirnyo gyerek.. akinek bejon a tesiora. .es hopp.. 10 ev mulva elsportolo es a tv-ben vigyorog rad.... de van akinek a nyelvtan jon be... vagy legyen foldrajz... hidd el... ha minden olyant meg kene tanulnod fizikabol... foldrajzbol es minden masbol ahogyan azt azok teszik akik rakattannak az ilyen tntargyakra.. megrokkannal... tanulsz valamit... ha bejon tovabbhaladsz azon az uton.. ha nem akkor a helyi coraban leszel arufeltolto es soha nem erted meg mi a fasznak kellett azt a sok szart tanulnod...
"decimeter"
en olyat rohogtem, hogy nemigaz!
miert? mert nem emlexem mikor hallottam ezt a szot utoljara😄
sokmindent tanulunk... sokmindent felejtunk
Tudom, hogy attól, hogy semmire nem megyek vele még meg kell tanulnom hogy menjek valamire, de egyszerûen mostanába már nem megy, valami elkezd tiltakozni bennem ha leülök egy könyv fölé, nekem ezt nem veszi be a gyomrom.
Szerettem az iskolát elsõtõl ötödik általánosig, ameddig írni olvasni számolni tanultunk, utána jött egyretöbb baromság, és amikor jött a kémia, akkor mondtam hogy nah jó, a kurva anyátok.
Dolgozó emberek mondjátok meg nekem, hogy középiskolában megtanult fizikai - és kémiai ismereteknek, a megtanult fogalmaknak nap mint nap hányszor veszitek hasznát?
Sejtettem, hogy egyszersem. Szóval minek is van nekem szükségem erre?
Kung Fu-t tanulok, mert tudom, hogy van értelme.
De ha az utcán megtámad 2 cigó, a konstitúciós izomer fogalmával nem tudom õket pofánvágni.
De a megoldás nem abban van, hogy felrobbantjuk az összes iskolát.
Hanem abban, hogy megölünk mindenkit aki tanár akar lenni 😄DDDDDD
Minden szarban követjük a nyugati trendet, csak ebben az egy dologban nem, de mért nem? Az oktatási rendszerben van nekünk egy jó magyar, fejteletömõs-agyfelbaszós-kínzós módszerünk.
Kedves oktatásügyi miniszterünk, de baromálat, mikor akarsz már megdögleni?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
...majd rajosz 30 evesen mennyivel jobb suliba jarni.. es 21 evesen is igy gondolom..ahhoz kepest hogy nagyon is jol keresek
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
Elõször mindenki szõke hajjal születik(kivéve aki nem) és mit tesz az iskola? Mindenkinek barna hajat. <#duhos2>#duhos2>
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(