380
valyon miért?
-
#340 Tegnap vkit fejbedoptak 1 kosárlabdával és elájult. nagyon durva lehetett. agyrászkódása van. -
#339 nem 8? -
#338 legalább a saját újításaimba nem köss bele, ha megkérhetnélek
egyszerüen ebből űzöl most már sportot, látom -
#337 sd
-
#336 ezt az egyik topicban találtám. szerintem jók
Ellenorzoi beírások:
"Órán rendetlen voltam, tiszteletlenül beszéltem" - és alatta a tanár aláírása.
"Az osztályfonöki dícséretet még mindig nem íratta alá. Megintem."
"T. szülo, Pisti a szünetben osztálytársának étkezésre kínálta a nemi szervét. Ezért blablabla részesítem"
"Kémia óra folyamán padtársával zümmögött és brummogott."
"Gyermekük óra alatt orvul elfogyasztotta padtársa uzsonnáját."
"Kémia órán a kísérleti anyagot elfogyasztotta."
"Gyermeke az órámon írószer nélkül akart írni."
"Lacinak két ellenorzoje van. Én mosom kezeimet. Osztályfonök."
"Fia olvashatatlanul ír. Bár, párszor még így jár jobban."
"Kesztyuben ül az órán, mert fázik a keze és nem írja a szavakat"
"Óra alatt kukorékolt!"
"A gyerek a szünetben az iskola keretein kívül játszott."
"A gyerek az órán beszél, és állandóan jelentkezik."
"Körzojével veszélyeztette társai testi épségét"
"Elkobozta társa tízóraiját"
"Fia óra alatt a pad sarkával jéghokisat játszott a terem körül, eközben MÁV bemondásokat tartott, melyben a rólam elnevezett szerelvény közeledtére figyelmeztetett."
"Szellemessége és feltunési viszketegsége a pofátlanság határait súrolja."
"Fia a szünetben sztrájkot szervezett. Letörtük."
"Nem elég, hogy a szünetekben állandóan krétacsatákat vív osztálytársaival, ráadásul mindig veszít."
"Tuvel látta el barátait, hogy osztálytársait szúrkálják."
"Gyermeke azt mondta, hogy szerinte jó gondolat lenne az egyik osztálytársát bántalmazni, ezért figyelmeztetem."
"T. szülo, a gyereke állandóan tolem kér tollat. Lássa el otthon írószerrel."
"Tájékoztatom, hogy gyerekének egy ideje átható kénszaga van."
És egy pár méltó szüloi viszontválasz:
"Fia az órán szöllot (így!!!) evett."
"Kedves tanárno, október van, mit egyen a gyerek, banánt?"
"Kedves szülo, tájékoztatom, hogy Péter az étkezdében többször is kézzel evett evoeszköz helyett."
"Köszönöm a tájékoztatást, már tanul lábbal is."
"A fiú túl sokat foglalkozik a lányokkal."
"Tanárno, kövezzen meg, de én ennek inkább örülök!"
"Jancsika rendszeresen nem issza meg az iskolatejet."
"Kivégzésérol gondoskodom."
"Fia az órán állandóan beszél!"
"Szerintem az anyjától tanulta. Mindkettonek ellátom a baját!"
"Értesítem a T. szüloket, hogy fiuk történelemkönyve lapokból áll."
"Ellenoriztük, valóban."
"Katika nem tud olvasni!"
"Ha tudna, nem járatnám iskolába."
"T. Szülo! Leánya irodalomórán vihogott. Tanárno"
"Megdorgáltam. Akkor is vihogott."
"T. szülo, fia órán neveletlenül beszélt. Figyelmeztetem."
Szüloi válasz: "Engem?"
"Megkérném önöket, hogy ismertessék meg gyerekükkel a kulturált vécéhasználat alapjait!"
Szüloi válasz: "Laci szerint ezt ön neki kevésbé cizelláltan mondta: "Ne sz@rj az ülokére, te hülye!" Ez kulturált viselkedés???" -
#335 hy! :-)
:()=> mi van itt? -
#334 kilopixel per óra az kp/h lenne :P -
#333 Mint például Gyözike? -
#332 ejnye már, miért kell ezt csinálni?
Imike, Marci, miért nem tudjátok ezt privátban megbeszélni, ahelyett, hogy szétoffolnátok egy topikot? -
#331 imike, neked kisebbrendüségi komplexusod van? -
#330 és kph? vagyis kilopixel per óra? -
#329 Fenejó a humorod... -
Heavy knight #328 Kösz!
Akkor is válaszolok!pofátlanság lenne, ha nem válaszolnék a kérdésedre.:)
Nézz egy kicsit szét a világban, foglalkozz egy kicsit föcivel, biológiával, a természetben nézz szét,kicsit nézz bele a közelmúltba!!!stb.stb.
Nem mondom,h. én minden tudok, de szerintemakkor is 1 lejtőn lefelé haladunk,csak nem tudjuk milyen meredek, és milyen hosszú...
#304: Az csak 1 dolog,h. nem szeretek tanulni.Attól még tanulok, mivel a semmittevésből nem fogok tudni megélni...
Nem kell mindent szószerint értelmezni("szeméttelep").1 építő jellegű hozzászólás többet ér, mint 100 másik hülyeség.Ezzel csak azt akarom mondani,h. inkábbolj,mint azárt írj valahova,h. csak kötözködj.
Előfordul,h. nem egyzik a vélemény a másikéval, de akkor sem ordítom le azonnal a fejét.
Szerintem a legtöbben a fórumozók közül"emberek", így normálisan meg lehet vitatni a problémákat...
-
Heavy knight #327 Úgy látom én tőlem indult ki ez a "párbaj"...
Ezért merészkedem megkérni a résztvevőit, h. legyenek szívesek máshol folytatni!
//,noha nem is én vok a topic vezetője...:)
, de a címben sem az áll,h. szidjuk szét egymást!
Na,de komolyan... Ha nem tetszett valami bocsánat,a kis kitérés miatt is ,de nem sok időm van fórumozni, és amikor leülök, jön minden, ami épp az agymban...:)
Véleményem szerint nincs értelme,h. egymásnak dobálózzatok régen megtörtént ballépésekkel,más hibáit mindenki hamar megtalálja -,köztük én is-, de lehet kultúráltabb körülmények között is "jobb útra téríteni a másikat",és akkor talán még a harag is elkeülhető.
Nem ismerem a viszonyotokat,meg ilyesmi, de felesleges ilyen jelentéktelen dolgok miatt veszekedni.Ha nem tetszik, amit ír nem olvasod el!
Egyébként kellemes hetet mindenkinek! -
#326 rám különösöen semmi nem vár csak a sok kicsire nagy adag verés:) -
#325 Csak csendben... még felébreszted a betegtársaidat! -
Goth #324 dehogy nőttünk ki. mi B csoportosak vagyunk... nem téged láttunk múltkor játszótéren? pistikével hintáztatok
lál de imádom ezeket az isten beszólásaidat -
#323 De azért a km/h mph átváltásra csak emlékszel? -
#322 Humoros aranyos képek topikban.... Beraktak egy képet... Na dereng valami? Vagy a gyengeelméjűséged után még memória zavarral is kűzdesz? -
#321 Milyen rendőrautóról beszélsz ember? Te összekeversz valakivel!
Amúgy, látom, még nem nőttél ki az oviból.
-
#320 Tudod mi a vicc az egészben? Az hogy még most sem vagy képes elismerni a baromságaidat. KB 30 embert ugattál le, és gyökereztél le mikor kijelentetted, hogy egy MPH az kb 1.2 km/h és az 1.6 egy hülyeseég :D Ezt kb még eljátszottad 5-6szor. Volt még ugye a rendőrautós dolog. Rá volt írva a kocsira, hogy Policia erre te kijelentetted, hogy biztos német :D Vagy valami hasonló dolog volt. Szokásos eset lehülyéztél mindenkit, aztán mikor kiderült, hogy már megint baromságokat beszélsz, ment a lapítás sunyulás. Kis gerinctelen szarjankó vagy :P
Kis szaros fajankó vagy :D -
#319 Vigyázz, minél inkább kapálódzol annál gyorsabban süllyedsz a szarban! Hallgass, tűrj és süllyedj... -
Goth #318 vááá hagy ne mondjak semmit erre... és még te beszéltél IQ szintről :DD juj... -
#317 Ehhh. Te ostoba fajankó. -
#316 Könnyedén keresztül nézek rajtad. Nem vagy senki(m), így a véleményedre sem adok. A véleményedet megtarthatod, nem kell hangoztatnod. Láthatatlan vagy számomra. -
#315 Te meg egy kis szarjankó, már megbocsáss. Kb 20x eljátszottad ezt, hogy leugáttal mindenkit, aztán koppantál, és mikor elnézést kellett volna kérni egyszerűen leléptél. Undorító szokás, és akkor te adsz itt kiselőadást az ifjabb korosztálynak az erkölcsökről? Szánalmasan nevetséges. -
#314 Szakadj már le rólam! Unalmas vagy. -
#313 Hány km/h egy mph? :D Nagyon szeretsz sunyulni. Leugatod a másiakt, aztán mikor kiderül, hogy nagy baromságokat írsz eltünsz a francba. Jellemten... -
#312 Remekül tudod használni a Fórum keresőjét, ehhez nem kellett ész - az amit Te műveltél, na az a szó kiforgatás klasszikus példája. No komment.
-
Goth #311 hm, gondoltam felhívom a figyelmedet néhány korábbi hozzászólásodra:
"még akkor is, ha ez egy nyilvános fórum, melyben mindenki olvashatja a mások üzeneteit!"
Hát mindenki nem olvashatja, mert pl. a gyűrűsférgek alapból nem tudnak olvasni.
"nem kéne nagyon az emberek fölé emelkedve mindenkinek osztanod az észt!"
Mindenkinek nem lehet osztani az észt, mert lehet hogy vannak még emberek a mi galaxisunkon kívül, esetleg olyan lények, akik a gondolkodás egy egészen más módját ismerik, amihez nem használnak észt.
"[Nem Lehrer-nek, hanem mindenkinek, aki a tanulást rühelli:]"
Rohadtul egoista lehetsz, ha azt hiszed, hogy minden ember a te kommentedet fogja olvasni.
na szal nem kell itten kötöszködni, értem? ^^ -
Goth #310 pontosan ^^ -
#309 Nem forgatom ki a szavaidat. Szószerint értelmezem őket.
Te azt állítottad, hogy mindenhol nyomják az indiánokat felfele. Meglátásom szerint, akkor vagy mindent látó és tudó vagy, vagy egyszerűen rettenetesen általánosítasz!
Ezutóbbit meg rohadtul gyűlölöm, nemre, fajra és korra tekintet nélkül!
-
#308 Mind nem, csak a nagyrészük -
#307 te neked meg mindig ki kell forgatni az ember szavát... Gratula!
najó, nem kérek a vitából, nem ez a topik témája -
#306 Akkor ezek szerint Te minimum Isten vagy, hogy mindenhol ott a szemed... Gratula!
-
#305 :(
nincs köze a topikhoz, de mindenhol nyomják az indiánokat felfele, de hagyjuk :/ -
#304 nem szeretsz tanulni, de a sírod ne legyen szeméttelep? -
#303 marha szép volt tényleg
kár, hogy fogalmad sincs miről beszélsz
gondolkodj már légyszi egy kicsit, és gondolj bele mélyebben, hogy mit is irtál le
ja és ne válaszolj, mert az sg nem politizásra lett kitalálva -
#302 fájóan hülye vagy -
Heavy knight #301 A szóismétlésekért bocs!
Nemigazán vok topon.
//Kérem töröltetni majd ezt a hsz-t:) thx