iskolaundór

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
és kph? vagyis kilopixel per óra?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

I.C.ram
Fenejó a humorod...
Kösz!
Akkor is válaszolok!pofátlanság lenne, ha nem válaszolnék a kérdésedre.:)
Nézz egy kicsit szét a világban, foglalkozz egy kicsit föcivel, biológiával, a természetben nézz szét,kicsit nézz bele a közelmúltba!!!stb.stb.
Nem mondom,h. én minden tudok, de szerintemakkor is 1 lejtõn lefelé haladunk,csak nem tudjuk milyen meredek, és milyen hosszú...
#304: Az csak 1 dolog,h. nem szeretek tanulni.Attól még tanulok, mivel a semmittevésbõl nem fogok tudni megélni...
Nem kell mindent szószerint értelmezni("szeméttelep").1 építõ jellegû hozzászólás többet ér, mint 100 másik hülyeség.Ezzel csak azt akarom mondani,h. inkább<#kuss>olj,mint azárt írj valahova,h. csak kötözködj.
Elõfordul,h. nem egyzik a vélemény a másikéval, de akkor sem ordítom le azonnal a fejét.
Szerintem a legtöbben a fórumozók közül"emberek", így normálisan meg lehet vitatni a problémákat...

Úgy látom én tõlem indult ki ez a "párbaj"...
Ezért merészkedem megkérni a résztvevõit, h. legyenek szívesek máshol folytatni!<#smile>
//,noha nem is én vok a topic vezetõje...:)
, de a címben sem az áll,h. szidjuk szét egymást!<#idiota>
Na,de komolyan... Ha nem tetszett valami bocsánat,a kis kitérés miatt is ,de nem sok idõm van fórumozni, és amikor leülök, jön minden, ami épp az agymban...:)
Véleményem szerint nincs értelme,h. egymásnak dobálózzatok régen megtörtént ballépésekkel,más hibáit mindenki hamar megtalálja -,köztük én is-, de lehet kultúráltabb körülmények között is "jobb útra téríteni a másikat",és akkor talán még a harag is elkeülhetõ.
Nem ismerem a viszonyotokat,meg ilyesmi, de felesleges ilyen jelentéktelen dolgok miatt veszekedni.Ha nem tetszik, amit ír nem olvasod el!
Egyébként kellemes hetet mindenkinek!<#vigyor2>

Rayden14
rám különösöen semmi nem vár csak a sok kicsire nagy adag verés:)

IMYke2.0.0.0
Csak csendben...<#kuss> még felébreszted a betegtársaidat!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

dehogy nõttünk ki. mi B csoportosak vagyunk... nem téged láttunk múltkor játszótéren? pistikével hintáztatok

lál de imádom ezeket az isten beszólásaidat <#eljen>

I.C.ram
De azért a km/h mph átváltásra csak emlékszel?
I.C.ram
Humoros aranyos képek topikban.... Beraktak egy képet... Na dereng valami? Vagy a gyengeelméjûséged után még memória zavarral is kûzdesz?
IMYke2.0.0.0
Milyen rendõrautóról beszélsz ember? Te összekeversz valakivel!
Amúgy, látom, még nem nõttél ki az oviból.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

I.C.ram
Tudod mi a vicc az egészben? Az hogy még most sem vagy képes elismerni a baromságaidat. KB 30 embert ugattál le, és gyökereztél le mikor kijelentetted, hogy egy MPH az kb 1.2 km/h és az 1.6 egy hülyeseég :D Ezt kb még eljátszottad 5-6szor. Volt még ugye a rendõrautós dolog. Rá volt írva a kocsira, hogy Policia erre te kijelentetted, hogy biztos német :D Vagy valami hasonló dolog volt. Szokásos eset lehülyéztél mindenkit, aztán mikor kiderült, hogy már megint baromságokat beszélsz, ment a lapítás sunyulás. Kis gerinctelen szarjankó vagy :P

Kis szaros fajankó vagy :D
IMYke2.0.0.0
Vigyázz, minél inkább kapálódzol annál gyorsabban süllyedsz a szarban! Hallgass, tûrj és süllyedj... <#integet2>

vááá hagy ne mondjak semmit erre... és még te beszéltél IQ szintrõl :DD juj...

I.C.ram
Ehhh. Te ostoba fajankó.
IMYke2.0.0.0
Könnyedén keresztül nézek rajtad. Nem vagy senki(m), így a véleményedre sem adok. A véleményedet megtarthatod, nem kell hangoztatnod. Láthatatlan vagy számomra. <#bdead>

I.C.ram
Te meg egy kis szarjankó, már megbocsáss. Kb 20x eljátszottad ezt, hogy leugáttal mindenkit, aztán koppantál, és mikor elnézést kellett volna kérni egyszerûen leléptél. Undorító szokás, és akkor te adsz itt kiselõadást az ifjabb korosztálynak az erkölcsökrõl? Szánalmasan nevetséges.
IMYke2.0.0.0
Szakadj már le rólam! Unalmas vagy. <#levele>

I.C.ram
Hány km/h egy mph? :D Nagyon szeretsz sunyulni. Leugatod a másiakt, aztán mikor kiderül, hogy nagy baromságokat írsz eltünsz a francba. Jellemten...
IMYke2.0.0.0
Remekül tudod használni a Fórum keresõjét, ehhez nem kellett ész - az amit Te mûveltél, na az a szó kiforgatás klasszikus példája. No komment.

hm, gondoltam felhívom a figyelmedet néhány korábbi hozzászólásodra:

"még akkor is, ha ez egy nyilvános fórum, melyben mindenki olvashatja a mások üzeneteit!"
Hát mindenki nem olvashatja, mert pl. a gyûrûsférgek alapból nem tudnak olvasni.

"nem kéne nagyon az emberek fölé emelkedve mindenkinek osztanod az észt!"

Mindenkinek nem lehet osztani az észt, mert lehet hogy vannak még emberek a mi galaxisunkon kívül, esetleg olyan lények, akik a gondolkodás egy egészen más módját ismerik, amihez nem használnak észt.

"[nem Lehrer-nek, hanem mindenkinek, aki a tanulást rühelli:]"

Rohadtul egoista lehetsz, ha azt hiszed, hogy minden ember a te kommentedet fogja olvasni.

na szal nem kell itten kötöszködni, értem? ^^

pontosan ^^

IMYke2.0.0.0
Nem forgatom ki a szavaidat. Szószerint értelmezem õket.
Te azt állítottad, hogy mindenhol nyomják az indiánokat felfele. Meglátásom szerint, akkor vagy mindent látó és tudó vagy, vagy egyszerûen rettenetesen általánosítasz!
Ezutóbbit meg rohadtul gyûlölöm, nemre, fajra és korra tekintet nélkül!

Herr Lehrer
Mind nem, csak a nagyrészük

Your suffers will be legendary even in hell!

Dying Soul
te neked meg mindig ki kell forgatni az ember szavát... Gratula!
najó, nem kérek a vitából, nem ez a topik témája

IMYke2.0.0.0
Akkor ezek szerint Te minimum Isten vagy, hogy mindenhol ott a szemed... Gratula!

Dying Soul
:(
nincs köze a topikhoz, de mindenhol nyomják az indiánokat felfele, de hagyjuk :/

Mike
nem szeretsz tanulni, de a sírod ne legyen szeméttelep?

Mike
marha szép volt tényleg
kár, hogy fogalmad sincs mirõl beszélsz
gondolkodj már légyszi egy kicsit, és gondolj bele mélyebben, hogy mit is irtál le

ja és ne válaszolj, mert az sg nem politizásra lett kitalálva

Mike
fájóan hülye vagy

A szóismétlésekért bocs!
Nemigazán vok topon.
//Kérem töröltetni majd ezt a hsz-t:) thx

Igen eltértem a tárgytól...
Bocsánat, majd indítok egy új topicot, ha lesz idõm.
De, akor térjünk vissza az eredeti irányba.Én sem szeretek tanulni, sõt a mostani félévim Qva xar lett, még nemtom anyámnak hogy adom be,h. ne kapjon szívrohamot.<#idiota>

Na jah!Csak szerintem ez elég valószínû...
Valószínûleg nem élem már meg,h. bekövetkezzen valami hasonló, de nem szeretném, ha majd a sírom helyét felásnák,h. radiokativ hulldaékgyûjõ legyen helyette...,v. szeméttelep

optimista egy világkép =)

Jah!Sajnos!<#sir>
Bár ezért elég sokat tesz a nemzet...!<#szomoru1>
Igazi magyar vezetõ rétegre lenne szükség, aki minden erejébõl segíteni próbál, elindítani az országot a szakadékból kivezetõ úton.Olyan értelmiségiekre, akik nem elsõsorban saját hasznukra akarják fordítani a politikai hatalmukat,befolyásukat.Széchenyi István és családja.Kossuth Lajos
Deák ...Nagy költõink,íróink,és a nép, akik nélkiül nem sikerülhetett volna nekik.Az egy szép ,szebb világ volt.
Ez a kapitalista rendszer tönkreteszi az egész viláot, és a pénz,hatalomhajhász emberiség a földet lassan de biztosan a sötét halálba taszítja önmagával együtt.

Dying Soul
Lassan szégyen magyarnak lenni

A cigányozás legalább olyan dolog lesz,mint a köszönés régen -,nem manapság,mert sok PARASZT azt sem tud-!
Ennek túlsúlyban õk az okai.Kivívják maguknak viselkedésükkel,a külvilághoz való hozzáállással... ,nah + a természetük is ...
Természetesen vannak olyan cigók, akik rendes körülények között élnek,becsüetesen dolgoznak -,néhol rendesebben,mint a fehérek- szavahihetõk,isolázottak,környezetük is elfgadja emiatt õket.
De a többség nem ilyen!!!
A baj az,h. egyre több joghoz jutnak,többhöz,mint akármelyik magyar; míg a magyarok népességszáma csökken, õk egyre csak szaporodnak,s lassan "többen lesznek,mint mi".
... ... ... stb.stb.stb.
I have to go!<#idiota>

Lehet annyira utálta a sulit már álatlános 1-ben is,h. elfelejtett bejárni nyelvtanórára mikor ezeket a szavakat tanulták<#idiota>
A pótlást meg azóta sem irmeri, nemhogy a hibajvítást<#hehe>
-ha egyáltalán van lehetõség kijavítani a címet-

Sanyix
Ja mostmá a negatív diszkrimináció helyett pozitív dizskrimináció van :)

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Mike
van
én egyik haverom apja révén az
apja világ életében melózott, és tök jó fej
igaz haver se volt hülye, mert azzal a szesszel ment ki Kanadába, hogy itt üldözik, azóta is kinn él, már vagy 7 éve :)

Mike
azt rühellem, hogy a cigók mindig erre hivatkoznak, ergo nekik mindent lehet, mert ha szólsz egybõl fajgyülõlõ vagy :(

Mike
azért mindkettõ elég nagy paraszt

Fenrir
Hmm, én nem érzem magam túl öregnek de amikor én jártam iskolába akkor még nem ilyen nézetek voltak. Mondjuk akkor a diákok sem köpködték le vagy anyázták a tanárt nyílvánosan, az órán. (sajnos ez elõfordult a régi iskolámban pár éve, a volt oföm mondta)

Btw azt mondjátok hogy tanulni xar...Hát ha nem fogtok ki valamilyen jó titkárnõi állást akkor a meló sem jó, én 12 órázom váltott mûszakban kint a hidegben, mint pl amilyen ma hajnalban is volt. (gyk -17 celsius fok)

Nem egy leanyálom, szívesebben lennék a fûtött iskolában ahol csak figyelnem és tanulnom kell csak éppen nekem már ez az idõ lejárt és továbbléptem :)

A halál csupán a kezdet...

te viszont okos.

cicai
hát te hülye vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#idiota><#banplz>

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

fsdfdfdsfsfsdgsdgdgsdfhd

cicai
ahha<#szomoru1>

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

nxfn
ezt pont kinézném belõled

Lacc
Detto, bár nem kétlem, hogy van köztük normális is. Csak én még egyet se láttam.
Hidd el annyi ilyet ismerek és annyi ilyennel találkoztam már, hogy az alapján már nyugodtan általánosíthatok is akár. Legalábbis a mi környékünkön több az ilyen cigó mint a normális...

Loál János
Ez nagyon jó, igazi nagy arc csávó lehet, hogy emögé bújik, gratulálok a szüleinek, meg mindenkinek az országban, aki erre neveli. <#eljen>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.