iskolaundór
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor is válaszolok!pofátlanság lenne, ha nem válaszolnék a kérdésedre.:)
Nézz egy kicsit szét a világban, foglalkozz egy kicsit föcivel, biológiával, a természetben nézz szét,kicsit nézz bele a közelmúltba!!!stb.stb.
Nem mondom,h. én minden tudok, de szerintemakkor is 1 lejtõn lefelé haladunk,csak nem tudjuk milyen meredek, és milyen hosszú...
#304: Az csak 1 dolog,h. nem szeretek tanulni.Attól még tanulok, mivel a semmittevésbõl nem fogok tudni megélni...
Nem kell mindent szószerint értelmezni("szeméttelep").1 építõ jellegû hozzászólás többet ér, mint 100 másik hülyeség.Ezzel csak azt akarom mondani,h. inkább<#kuss>#kuss>olj,mint azárt írj valahova,h. csak kötözködj.
Elõfordul,h. nem egyzik a vélemény a másikéval, de akkor sem ordítom le azonnal a fejét.
Szerintem a legtöbben a fórumozók közül"emberek", így normálisan meg lehet vitatni a problémákat...
Ezért merészkedem megkérni a résztvevõit, h. legyenek szívesek máshol folytatni!<#smile>#smile>
//,noha nem is én vok a topic vezetõje...:)
, de a címben sem az áll,h. szidjuk szét egymást!<#idiota>#idiota>
Na,de komolyan... Ha nem tetszett valami bocsánat,a kis kitérés miatt is ,de nem sok idõm van fórumozni, és amikor leülök, jön minden, ami épp az agymban...:)
Véleményem szerint nincs értelme,h. egymásnak dobálózzatok régen megtörtént ballépésekkel,más hibáit mindenki hamar megtalálja -,köztük én is-, de lehet kultúráltabb körülmények között is "jobb útra téríteni a másikat",és akkor talán még a harag is elkeülhetõ.
Nem ismerem a viszonyotokat,meg ilyesmi, de felesleges ilyen jelentéktelen dolgok miatt veszekedni.Ha nem tetszik, amit ír nem olvasod el!
Egyébként kellemes hetet mindenkinek!<#vigyor2>#vigyor2>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
lál de imádom ezeket az isten beszólásaidat <#eljen>#eljen>
Amúgy, látom, még nem nõttél ki az oviból.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kis szaros fajankó vagy :D
"még akkor is, ha ez egy nyilvános fórum, melyben mindenki olvashatja a mások üzeneteit!"
Hát mindenki nem olvashatja, mert pl. a gyûrûsférgek alapból nem tudnak olvasni.
"nem kéne nagyon az emberek fölé emelkedve mindenkinek osztanod az észt!"
Mindenkinek nem lehet osztani az észt, mert lehet hogy vannak még emberek a mi galaxisunkon kívül, esetleg olyan lények, akik a gondolkodás egy egészen más módját ismerik, amihez nem használnak észt.
"[nem Lehrer-nek, hanem mindenkinek, aki a tanulást rühelli:]"
Rohadtul egoista lehetsz, ha azt hiszed, hogy minden ember a te kommentedet fogja olvasni.
na szal nem kell itten kötöszködni, értem? ^^
Te azt állítottad, hogy mindenhol nyomják az indiánokat felfele. Meglátásom szerint, akkor vagy mindent látó és tudó vagy, vagy egyszerûen rettenetesen általánosítasz!
Ezutóbbit meg rohadtul gyûlölöm, nemre, fajra és korra tekintet nélkül!
najó, nem kérek a vitából, nem ez a topik témája
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
kár, hogy fogalmad sincs mirõl beszélsz
gondolkodj már légyszi egy kicsit, és gondolj bele mélyebben, hogy mit is irtál le
ja és ne válaszolj, mert az sg nem politizásra lett kitalálva
Nemigazán vok topon.
//Kérem töröltetni majd ezt a hsz-t:) thx
Bocsánat, majd indítok egy új topicot, ha lesz idõm.
De, akor térjünk vissza az eredeti irányba.Én sem szeretek tanulni, sõt a mostani félévim Qva xar lett, még nemtom anyámnak hogy adom be,h. ne kapjon szívrohamot.<#idiota>#idiota>
Valószínûleg nem élem már meg,h. bekövetkezzen valami hasonló, de nem szeretném, ha majd a sírom helyét felásnák,h. radiokativ hulldaékgyûjõ legyen helyette...,v. szeméttelep
Bár ezért elég sokat tesz a nemzet...!<#szomoru1>#szomoru1>
Igazi magyar vezetõ rétegre lenne szükség, aki minden erejébõl segíteni próbál, elindítani az országot a szakadékból kivezetõ úton.Olyan értelmiségiekre, akik nem elsõsorban saját hasznukra akarják fordítani a politikai hatalmukat,befolyásukat.Széchenyi István és családja.Kossuth Lajos
Deák ...Nagy költõink,íróink,és a nép, akik nélkiül nem sikerülhetett volna nekik.Az egy szép ,szebb világ volt.
Ez a kapitalista rendszer tönkreteszi az egész viláot, és a pénz,hatalomhajhász emberiség a földet lassan de biztosan a sötét halálba taszítja önmagával együtt.
Ennek túlsúlyban õk az okai.Kivívják maguknak viselkedésükkel,a külvilághoz való hozzáállással... ,nah + a természetük is ...
Természetesen vannak olyan cigók, akik rendes körülények között élnek,becsüetesen dolgoznak -,néhol rendesebben,mint a fehérek- szavahihetõk,isolázottak,környezetük is elfgadja emiatt õket.
De a többség nem ilyen!!!
A baj az,h. egyre több joghoz jutnak,többhöz,mint akármelyik magyar; míg a magyarok népességszáma csökken, õk egyre csak szaporodnak,s lassan "többen lesznek,mint mi".
... ... ... stb.stb.stb.
I have to go!<#idiota>#idiota>
A pótlást meg azóta sem irmeri, nemhogy a hibajvítást<#hehe>#hehe>
-ha egyáltalán van lehetõség kijavítani a címet-
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
én egyik haverom apja révén az
apja világ életében melózott, és tök jó fej
igaz haver se volt hülye, mert azzal a szesszel ment ki Kanadába, hogy itt üldözik, azóta is kinn él, már vagy 7 éve :)
Btw azt mondjátok hogy tanulni xar...Hát ha nem fogtok ki valamilyen jó titkárnõi állást akkor a meló sem jó, én 12 órázom váltott mûszakban kint a hidegben, mint pl amilyen ma hajnalban is volt. (gyk -17 celsius fok)
Nem egy leanyálom, szívesebben lennék a fûtött iskolában ahol csak figyelnem és tanulnom kell csak éppen nekem már ez az idõ lejárt és továbbléptem :)
A halál csupán a kezdet...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.