380
valyon miért?
-
Heavy knight #300 Igen eltértem a tárgytól...
Bocsánat, majd indítok egy új topicot, ha lesz időm.
De, akor térjünk vissza az eredeti irányba.Én sem szeretek tanulni, sőt a mostani félévim Qva xar lett, még nemtom anyámnak hogy adom be,h. ne kapjon szívrohamot. -
Heavy knight #299 Na jah!Csak szerintem ez elég valószínű...
Valószínűleg nem élem már meg,h. bekövetkezzen valami hasonló, de nem szeretném, ha majd a sírom helyét felásnák,h. radiokativ hulldaékgyűjő legyen helyette...,v. szeméttelep -
Goth #298 optimista egy világkép =) -
Heavy knight #297 Jah!Sajnos!
Bár ezért elég sokat tesz a nemzet...!
Igazi magyar vezető rétegre lenne szükség, aki minden erejéből segíteni próbál, elindítani az országot a szakadékból kivezető úton.Olyan értelmiségiekre, akik nem elsősorban saját hasznukra akarják fordítani a politikai hatalmukat,befolyásukat.Széchenyi István és családja.Kossuth Lajos
Deák ...Nagy költőink,íróink,és a nép, akik nélkiül nem sikerülhetett volna nekik.Az egy szép ,szebb világ volt.
Ez a kapitalista rendszer tönkreteszi az egész viláot, és a pénz,hatalomhajhász emberiség a földet lassan de biztosan a sötét halálba taszítja önmagával együtt.
-
#296 Lassan szégyen magyarnak lenni -
Heavy knight #295 A cigányozás legalább olyan dolog lesz,mint a köszönés régen -,nem manapság,mert sok PARASZT azt sem tud-!
Ennek túlsúlyban ők az okai.Kivívják maguknak viselkedésükkel,a külvilághoz való hozzáállással... ,nah + a természetük is ...
Természetesen vannak olyan cigók, akik rendes körülények között élnek,becsüetesen dolgoznak -,néhol rendesebben,mint a fehérek- szavahihetők,isolázottak,környezetük is elfgadja emiatt őket.
De a többség nem ilyen!!!
A baj az,h. egyre több joghoz jutnak,többhöz,mint akármelyik magyar; míg a magyarok népességszáma csökken, ők egyre csak szaporodnak,s lassan "többen lesznek,mint mi".
... ... ... stb.stb.stb.
I have to go! -
Heavy knight #294 Lehet annyira utálta a sulit már álatlános 1-ben is,h. elfelejtett bejárni nyelvtanórára mikor ezeket a szavakat tanulták
A pótlást meg azóta sem irmeri, nemhogy a hibajvítást
-ha egyáltalán van lehetőség kijavítani a címet- -
#293 Ja mostmá a negatív diszkrimináció helyett pozitív dizskrimináció van :) -
#292 van
én egyik haverom apja révén az
apja világ életében melózott, és tök jó fej
igaz haver se volt hülye, mert azzal a szesszel ment ki Kanadába, hogy itt üldözik, azóta is kinn él, már vagy 7 éve :) -
#291 azt rühellem, hogy a cigók mindig erre hivatkoznak, ergo nekik mindent lehet, mert ha szólsz egyből fajgyülőlő vagy :( -
#290 azért mindkettő elég nagy paraszt -
#289 Hmm, én nem érzem magam túl öregnek de amikor én jártam iskolába akkor még nem ilyen nézetek voltak. Mondjuk akkor a diákok sem köpködték le vagy anyázták a tanárt nyílvánosan, az órán. (sajnos ez előfordult a régi iskolámban pár éve, a volt oföm mondta)
Btw azt mondjátok hogy tanulni xar...Hát ha nem fogtok ki valamilyen jó titkárnői állást akkor a meló sem jó, én 12 órázom váltott műszakban kint a hidegben, mint pl amilyen ma hajnalban is volt. (gyk -17 celsius fok)
Nem egy leanyálom, szívesebben lennék a fűtött iskolában ahol csak figyelnem és tanulnom kell csak éppen nekem már ez az idő lejárt és továbbléptem :) -
Goth #288 te viszont okos. -
#287 hát te hülye vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
puding00 #286 fsdfdfdsfsfsdgsdgdgsdfhd -
#285 ahha -
#284 ezt pont kinézném belőled -
#283 Detto, bár nem kétlem, hogy van köztük normális is. Csak én még egyet se láttam. -
Goth #282 Hidd el annyi ilyet ismerek és annyi ilyennel találkoztam már, hogy az alapján már nyugodtan általánosíthatok is akár. Legalábbis a mi környékünkön több az ilyen cigó mint a normális... -
#281 Ez nagyon jó, igazi nagy arc csávó lehet, hogy emögé bújik, gratulálok a szüleinek, meg mindenkinek az országban, aki erre neveli. -
#280 De.
A topik nyitásakor meg is kapta a magáét a nyitója... olvasd csak el.
-
szando #279 khm még senkinek nem tűnt fel hogy az undor rövid o a vajon meg pontos j? -
#278 Csak helyeselni tudok. -
#277 Nem minden roma koszos, büdös, és csöves. Ez olyan mint az araboknál. Mindenki terrorista mert egy ( Bin Laden) az?! -
#276 Én nem!
Te van egy romagyerek oszttársam,és tök jo fej!
Eggyáltalán nem olyan mint általában a romák!
/15 éves/
már fegyelmi elött áll annnyira hülyül...
és amikor beirja a tanár vmiért,akkor megszolal,hogy "Fajgyülölő tanárnő?Az a baja,hogy cigány vagyok?
:DDDDDDDDDDDDD
tök jokat lehet rajta nevetni -
#275 Kisgyerek vagy még... -
Goth #274 jááááj ez szörnyű. Így már értelme sincs az életnek. :/
Egyébként sztem a hisztis picsának egészen más jelentése van. -
#273 Micsoda problémák. Addig örüljetek amíg csak ez van :P -
#272 az a tetves oszt. fönöknek megmondtuk hogy a magyár tanár az egy szígoru segg.
magyar tanár: azt mondja hogy kérdezzünk és amikor kérdezünk akkor meg tedd le a kezed mert én beszélek.
oszt. fönök az egy hisztis picsa mert mindig a tanárnak ad igazat. -
#271 Engem ami a legjobban zavar az iskolában, azok a tanárok. Valószínűleg rossz választás volt ez (amúgy jó hírű) suli, mivel rajtam kívűl is nagyon sokan utálják a legtöbb tanárt. Nem tudom felfogni h kerülhetnek be olyan tanárok az oktatásba, akik emberileg nagy nullák. Ráadásul elvárják, hogy figyeljünk órán, jegyzeteljünk, mert ha nem megbuktat, mindezt amellett, hogy képtelen tanítani. Meg az is érdekes, hogy a tanár mindig a diákokat hibáztatja ezek miatt, abba persze nem gondol bele, hogy ez az ő hibája is lehet. Pl. valamely órákon fegyelmezések nélkül is tud rendesen dolgozni az egész osztály, míg másokon ha akarnánk, se tudnánk figyelni a tanárra, mert ő egyszerűen képtelen magyarázni, tanítani. A másik probléma meg az, hogy kurva sok felesleges dolgot kéne megtanulni (#218), amiről soha többet mégcsak hallani se fogok, ( CH3-OH + CuO -> HCHO + Cu + H2O) ha meg valamilyen téren hiányosnak érzem a tudásom és érdekel a dolog, akkor annak szépen utánanézek. Ami viszont hozzátartozik az alapműveltséghez azt illik tudni, ige (pl melyik korban alkotott Shakespeare). -
#270 na mi van? -
puding00 #269 csoda
-
Goth #268 :OOOOOOOOO hogy csinálod??? -
#267 -
#266 és akkor mivan? -
puding00 #265 A SULIBÓL ÍROK -
#264 aha -
#263 nekem volt olyan fizika tanárom egyszer állitolag a diákjai mmegverték :O -
#262 ismertek olyan tanárt aki szadista állat? -
#261 hasonloság? hmm
talán egy pici!!!!!!!!!!!!!