iskolaundór
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A topik nyitásakor meg is kapta a magáét a nyitója... olvasd csak el.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
-the invisible-
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Te van egy romagyerek oszttársam,és tök jo fej!
Eggyáltalán nem olyan mint általában a romák!
/15 éves/
már fegyelmi elött áll annnyira hülyül...
és amikor beirja a tanár vmiért,akkor megszolal,hogy "Fajgyülölõ tanárnõ?Az a baja,hogy cigány vagyok?
:DDDDDDDDDDDDD
tök jokat lehet rajta nevetni
Egyébként sztem a hisztis picsának egészen más jelentése van.
magyar tanár: azt mondja hogy kérdezzünk és amikor kérdezünk akkor meg tedd le a kezed mert én beszélek.
oszt. fönök az egy hisztis picsa mert mindig a tanárnak ad igazat.
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
<#beka2>#beka2>
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
talán egy pici!!!!!!!!!!!!!
De csak azoknak aktiv,akik be vannak jelentkezve,mert a saját fórumban van!
Amúgy most, ahogy nézem, (habár ott hibádzik a dolog, hogy a mesterszakokat még jó egy évig nem árulják el biztosra), próbálnak mindenféle tanácsokat adni, minden héten jön hírlevél, hogy itt és ott rendezvény van ovábbtanulással kapcsolatban
viszont jó fej haverok. iskola után páran( 8-9) mindig összegyülünk aztán vagy korizunk vagy mindenfélét, persze nem télen.
még annyi a bibi hogy comóan falun laknak mert az utóbbi 3 évben szinte minden haver elköltözött. és így járnak be.
Pedig sokat olvastam/olvasok. Régen faltam a Verne, Kar May könyveket a kalandregényeket és az enciklopédiákat.
Igazán nem vagyok sem humán, sem reál beállítottságú. A történelmet és a nyelevtanulást mindig is szerettem. A matekkal és a fizikával kapcsolatban (bár ez ismeretterjesztõ szinten nagyon érdekel) semleges vagyok.
Most se akadályoz meg senki, hogy azt tanuld amit akarsz, ha túltesszük magunkat azon, hogy kell ahhoz is egy bizonyos támogatás pl. anyagiakban. De ha valaki nem hajlandó tanulni, és kipereg, az nehogy már baj legyen.
Svédeknél túltelítödött a piac?
mindenki döntse el maga, megéri-e neki
ne más döntse el, hogy mit csinálj
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Munkásból pedig alig van, és így aki annak megy, poftálan béreket kér.
milyen aalapon dönti el egy szolgáltató, hogy hajlandó-e engem információval ellátni
hadd tanuljon akárki, miért baj az?
én még ki se szórnék mindenkit az elején
sõt nem mondanám azt, hogy hû most akkor nem kell ennyi ügyvéd meg tûzoltó és vadakat terelõ juhász
mindenki vállalja maga a rizikót, felnõtt emberek
így lett 3-ból 5
amúgy goth kicsi vagy még, majd 12.ben rájössz, hogy milyen jó is a középiskola, fõleg az ahol te tartasz..
egyszerüen avn aki szeretett iskolába járni (én spec gimibe igen, ált.ba nem, de az hogy szeretsz-e vagy sem, az leginkább az ott lévõ emberek (tabnárok, diákok,) és a hely hangulatának függvénye
ahol szarul érzed magd, mégjóhogy nem szeretsz oda járni
Kérdezz meg 10 faiatal (fiú) gyereket, -mert a lányok ugye máshogy gondolkodnak, dejónekik =)- hogy szerettek-e és szeretnek-e iskolába járni. 10-bõl legalább 7 lefogadom hogy nagyjából azt fogja mondani mint én. na de én húzok innen a picsába, légy boldog ^^ Megyek, megváltozatatom a világnézetem :D És lekapargálom a tojáshéjat a seggemrõl, mert tudom, hogy még olyan okos is lehetek akár, mint te -.- Már csak 39 vers és 61 egyenletetmegoldás van hátra a szintlépéshez!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
magyarázkodhatsz bárhogy
Ha kulturember módjára tudott volna közlekedni, erre sor sem került volna. Punktum.
Tehát, meg kérlek, a továbbiakban is tartózkodj a békéltetõ, semleges és szenteskedõ megnyilvánulásoktól velem szemben - még akkor is, ha ez egy nyilvános fórum, melyben mindenki olvashatja a mások üzeneteit!
Teszem itt gyorsan hozzá, hogy a nyilvánosság ellenére - netikett szerint - bizony van, hogy két ember egymásnak írogat és ahhoz másnak semmi köze: véleményezhet, de bele nem szólhat - a kettõ ugyanis nem egy és ugyanaz!
amit meg irtam, azért irtam, mert fel nem foghatom, minek kell a személyét földbe döngölni, és miért kell baromságokat irni
sokan igy vitatkoznak tudom, de ez így már nem vita
"és az egyetem - ami ugye neked a jelek szerint elérhetetlen álom"
"gondolom, még a lányokat is gyûlölöd, mert rád se bagóznak"
a vitapartnert sem megalázni, sem elpusztitani nem kell