iskolaundór

Oldal 1 / 8Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
Célravezetõ módszer. DE! Senki enm korlátozható a szabadságában úgy, hogy bezárják egy terembe. Ezenfelül nem kötelezhetõ senki olyan munka illetve felelõsség elvállalására, amit nem akar. Szóval a szülõk helyében, ha sokáig nem akar elengedni az OF, úgy rugtam volna ki az ajtót, hogy röpül...

zoltan93
Nálunk az év elején elsõ szülõin, amikor az Szülõi munka közösségbe akartak választani két szülõt, akkor senki nem válalta el. (vajon miért?).
Az ofõ fogta a kulcsot, bezárta az ajtót és azt mondta addig nem megy el senki, amíg el nem válalja valaki. Sztem ez már túlzás. Apám mondta, örülhet, hogy õ nem volt ott.😄

mer nem trendy eléggé

Mike
mer mék kicsi vagy

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Snecie Smicie
de miért, Jani :o(

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

Loál János
Azért te is gyakorolj még egy kicsit. -.-

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Snecie Smicie
illetve o

Snecie Smicie
egyébként pedig kezdõõd :o((((

Snecie Smicie
iskolaundor, rövid u

biztos lesz egy jó munkád.

vagy a végén mégis csöves leszel 😄

Mike
te szegényke

NFP
6 éves korom óta folyamatosan tanulok.
Szünet nélkül.

Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!

pTk
Akkor az munkaundor ;Ð

NFP
jó, hát valahogy el kell magyarázni szüleimnek, miért is jó, ha eltartják a lakást meg a kocsit, miközben b*szok dolgozni 😄

Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!

Mike
te döntésed volt, akkor meg mit nyafogsz

Mike
egy kis szerencsével ennél többre

Sanyix
"lehetsz betanított munkás egy futószalag melett" 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

NFP
Idén elöször fogok egyszerre két helyre járni (ELTE mellett Corvinus is).

Úgyhogy a tök laza nyár után nekem van igazán okom suliundorra 😄

akyyy
miért, egy érettségivel (netalán 1 diplomával már) mit csinálhat?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Mike
lehetsz betanított munkás egy futószalag melett

pTk
<#integet2><#banplz>

ejjfaszom megyek lapátolni xD

pTk
dehogyisnem, csak olvasni kell megtanulni <#idiota> , bár a lapátoláshoz még az sem kell.

aki nem jár abból még kétkezi melós sem lesz :/

cicai
nem azt akartad írni, hogy kötelezõ?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Mike
suliba járni nem kötelezõ
végtére is szükség van kétkezi melósokra is

cicai
hát ja

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

ha nem tanulnánk faszságot

cicai
akor gondolom mindenki szívesen menne suliba, ha magunk választhatnánk meg a tanárokat.

cicai
én az iskolától

Qwerty4
én megyek, de rosszul vok tõle, a faxomba belé...

Qwerty4

cicai
ti mentek majd az évnyitóra?

cicai
1re jobb

cicai
akár csak én😊

Munch
Király. Engem azért baxtak le egyszer mert ki akartam kezdeni eggyel. 😞

egyszóval faszomnak kell a tankönyv. úgyse nyitom ki D::.

😄ASDASDA SDASD

cicai
az jó😊

ezek jók <#buck>
én régen azért kaptam intõt vagy mit mert a 25 éves angoltanárom melleit néztem órán <#crazya>

War. War never changes.

cicai
Bazz, nekem 15.000FT volt a tankönyv ára, és egy csómó tankönyvet idén is használunk a tavajiból. egyszóval <#mf1>

cicai
Tegnap vkit fejbedoptak 1 kosárlabdával és elájult. nagyon durva lehetett. agyrászkódása van.

cicai
nem 8?

Mike
legalább a saját újításaimba nem köss bele, ha megkérhetnélek
egyszerüen ebbõl ûzöl most már sportot, látom

cicai
sd

cicai
ezt az egyik topicban találtám. szerintem jók

Ellenorzoi beírások:

"Órán rendetlen voltam, tiszteletlenül beszéltem" - és alatta a tanár aláírása.

"Az osztályfonöki dícséretet még mindig nem íratta alá. Megintem."

"T. szülo, Pisti a szünetben osztálytársának étkezésre kínálta a nemi szervét. Ezért blablabla részesítem"

"Kémia óra folyamán padtársával zümmögött és brummogott."

"Gyermekük óra alatt orvul elfogyasztotta padtársa uzsonnáját."

"Kémia órán a kísérleti anyagot elfogyasztotta."

"Gyermeke az órámon írószer nélkül akart írni."

"Lacinak két ellenorzoje van. Én mosom kezeimet. Osztályfonök."

"Fia olvashatatlanul ír. Bár, párszor még így jár jobban."

"Kesztyuben ül az órán, mert fázik a keze és nem írja a szavakat"

"Óra alatt kukorékolt!"

"A gyerek a szünetben az iskola keretein kívül játszott."

"A gyerek az órán beszél, és állandóan jelentkezik."

"Körzojével veszélyeztette társai testi épségét"

"Elkobozta társa tízóraiját"

"Fia óra alatt a pad sarkával jéghokisat játszott a terem körül, eközben MÁV bemondásokat tartott, melyben a rólam elnevezett szerelvény közeledtére figyelmeztetett."

"Szellemessége és feltunési viszketegsége a pofátlanság határait súrolja."

"Fia a szünetben sztrájkot szervezett. Letörtük."

"Nem elég, hogy a szünetekben állandóan krétacsatákat vív osztálytársaival, ráadásul mindig veszít."

"Tuvel látta el barátait, hogy osztálytársait szúrkálják."

"Gyermeke azt mondta, hogy szerinte jó gondolat lenne az egyik osztálytársát bántalmazni, ezért figyelmeztetem."

"T. szülo, a gyereke állandóan tolem kér tollat. Lássa el otthon írószerrel."

"Tájékoztatom, hogy gyerekének egy ideje átható kénszaga van."

És egy pár méltó szüloi viszontválasz:

"Fia az órán szöllot (így!!!) evett."
"Kedves tanárno, október van, mit egyen a gyerek, banánt?"

"Kedves szülo, tájékoztatom, hogy Péter az étkezdében többször is kézzel evett evoeszköz helyett."
"Köszönöm a tájékoztatást, már tanul lábbal is."

"A fiú túl sokat foglalkozik a lányokkal."
"Tanárno, kövezzen meg, de én ennek inkább örülök!"

"Jancsika rendszeresen nem issza meg az iskolatejet."
"Kivégzésérol gondoskodom."

"Fia az órán állandóan beszél!"
"Szerintem az anyjától tanulta. Mindkettonek ellátom a baját!"

"Értesítem a T. szüloket, hogy fiuk történelemkönyve lapokból áll."
"Ellenoriztük, valóban."

"Katika nem tud olvasni!"
"Ha tudna, nem járatnám iskolába."

"T. Szülo! Leánya irodalomórán vihogott. Tanárno"

"Megdorgáltam. Akkor is vihogott."

"T. szülo, fia órán neveletlenül beszélt. Figyelmeztetem."
Szüloi válasz: "Engem?"

"Megkérném önöket, hogy ismertessék meg gyerekükkel a kulturált vécéhasználat alapjait!"
Szüloi válasz: "Laci szerint ezt ön neki kevésbé cizelláltan mondta: "Ne sz@rj az ülokére, te hülye!" Ez kulturált viselkedés???"

cicai
hy! :-)
😞)=> mi van itt?

I.C.ram
kilopixel per óra az kp/h lenne 😛
cicai
Mint például Gyözike?

Mike
ejnye már, miért kell ezt csinálni?

Imike, Marci, miért nem tudjátok ezt privátban megbeszélni, ahelyett, hogy szétoffolnátok egy topikot?

Mike
imike, neked kisebbrendüségi komplexusod van?

Oldal 1 / 8Következő →