Narnia krónikái - Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali mindenkinek!!!

Köszi az imfot,mindenkinek én szerintem nem lesz tõbb Star Wars ez tuti,olvastam egy riport Lucasról és a Star Warsból elege van már egy kicsit,de érthetõ sok volt vele a gond,de meg érte neki és siker is volt!

Malbeth!

Köszi én szerintem a folytatás is nagy lesz ha valamit tudtok róla szóljatok létszi!

Kandeláber!

Na a be vételek hol tartanak?
Érdekesen hangzik.
Ki az említett varázsló?
Szia!A Narnia Krónikáinak elsõ kötete :A Varázsló Unokaöccse,azt nem lehet
még tudni,hogy egyálltalán megfilmesítik-e.Legközelebb a Caspian Herceg c. részbõl
csinálnak filmet...szerintem idén lesz a forgatás,és 2007 karácsonyán fogják bemutatni.
atya, mi volt a második része a 7 részes sorozatnak? A narnia? De akkor, hol volt az elsõ rész? Vagy mint az sw-ben, késõbb filmesítik meg az elõzményeket? De akkor mi lesz a történet? A hábórú szörnyû megpróbáltatási miatt, hogy kerültek a szekrényes házba?
Na többet nem gondolkodok inkább 😊
pláne😊
Azt tudjátok, hogy ez egy 7 részes sorozat második része volt?
n'est-ce pas
Nem lesz több?
Én szívesen megnéznék még párbajt azért. A legutóbbi rész még tetszett is.
miért jó neked, ha nem lesz több? azok akik szeretnék, hogy több legyen le vannak ejtve?

ha lesz, akkor nem nézed meg. aki akarja megnézi. mindenki jól jár. n'est ces-pas?
Reménykedjünk benne,hogy Lucas állja a szavát és nem lesz több SW.
sztem jó lett

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Star Wars ma már ott tart, hogy bukni egyáltalán nem lehet vele. Olyan rajongó tábora van, hogy ha összecsapnak egy filmet 2 hétvége alatt akkor is 5 millió dolláros bevétele lesz. A fanatikusok..
macesz
hi

Aha kõszi akkor az is jó lehet majd!
Hali Pero! A Caspian Herceg a Narnia Krónikáinak a következõ filmje lesz.
Caspian Herceg az alcíme.
Helló!

Nem látad pedig nagyon jó én szerintem,még annak is érdemes meg nézni aki nincsen oda érte,mert jó én szerintem!
Caspian Herceg ezt meg én nem láttam,vagy meik film is ez?
Nagyon jó a Star Wars 3,és az is nagy multú!
Szia! Nem olvastam,de láttam az SW3-at,meg lehetett nézni.
Én arra lennék kíváncsi mikor kezdõdik majd el a Caspian Herceg forgatása...<#finom>
Hm ez igen nem semmi a Matrixot is tul repüli az szép!!
Olvastátok hogy az 2005 õs év "leg jobb" filme a Star Wars,majd nem 8-szoros bevételt hozzott a konyhára!?
Mióta láttam mondjuk engem nem lepett meg hogy így szerepel.😊Az adatok magukért beszélnek.<#taps>
Engem is meglepett,hogy mennyire szépen termel a Narnia a pénztáraknál.
Csak így tovább! Hajráááá!<#taps>
A Narnia bevétele túllépte a Matrixét.
ok kõsz az imfot Kandeláber azért egy 50nel le van maradva még <#smile>
A Narnia 458 milloónál tart.
Na azért sokaknak tetszett ami jó pont!
Szerintem nagyon jó!
Azért érdekes mert nem gondoltam volna hogy ennyi bevételt fog szerezni!
Amúgy a Kong is nagyon jó film ,de a Narnia Krónikái méjobb...<#smile>
Méghozzá a mögötte álló könyv miatt jobb.Jobb a történet!<#fogmosas>
Elvileg nem érte be a Narniát a Kong..De ez miért érdekes???<#nemtudom>
Hm akkor már be is érte a Narniát?
Hm meg kéne néznem a King Kongot!!!!!!!!
Ezek szerint!!!!!!!!!!!!!!!!!
igen
nagyon jó ez a film, de a King Kong jobb volt!!!
Ez meik a King Kong bevétele?
Pillanatnyilag 416 millió USD.
Hát ez igaz az adatok nem minden esetben hu de jók de azzal alá lehet támasztani sok mindent ami tény!Hm jó filmeket sorolsz fel Winne,és láttom láttál már párat te is!
Majd a végére leszek kiváncsi mit ér el a King Kong!!!!!!!
Az adatok lehet nem pontosak 😊
De sok emberrõl tudom, hogy csak ezért nem nézik meg moziban, miközben sokat járnak moziba.
Csak azért nem lett osztatlan siker, mert már korábban mindenki látta. És nem egyszer, nem egy verzióját. HA valamit 15-20 évente felújítanak ez a veszély vele jár.

15-20? 30, nem?

amúgy csacsiság. és miért lett siker a titanic? és a longest yard? (annak is ez volt a 3. feldolgozása, ráadásul az elõzõ alig 3-4 éves) csárli és a csokigyár? war of the worlds?
FeketeFény
Jó film! Ajánlom mindenkinek! King Kongot is nagyon bírtam! Éljen az animációs forradalom!

-----][----www.di.fm-----][------

King Kong.
Csak azért nem lett osztatlan siker, mert már korábban mindenki látta. És nem egyszer, nem egy verzióját. HA valamit 15-20 évente felújítanak ez a veszély vele jár.
Máris beleborzongok a folytatásba 😊))
Én nagyon úgy érzem, ez egy 3 részes krónika lesz, melyrõl csak újabb bõröket húznak le.
A Boszorkány,és a Caspian Herceg cselekménye között kb.1200 év telik el Narniában.
Az egy bonyolultabb,és hosszabb film lesz,ráadásul két külön szálon fut a cselekmény...szerintem Ütni fog!<#wink>
Remélem majd õ érteni fogja Kandeláber!
A bevétel nem bizonyítja, hogy melyik jobb, csak azt, hogy az egyiket többen nézték meg, mint a másikat. A Sabarnak címzett írásod pedig teljesen követhetetlen.
A következõ rész, amibõl film készül, a Kaszpian herceg lesz, mert ez az a rész, amelyikben ugyanezek a gyerekek szerepelnek. Viszont közben Narniában nagyon sok idõ telt el, több száz év.
Kandeláber!

Hát csak azt bizonyitja én szerintem hogy a "Narnia jóbb mint a King Kong",de igaza van Malbethnek mert mind a kettõ jó film,és ami tény az tény!
Ja és Malbeth nem veszekszünk csak beszélgetünk!

Sabar!
Ez igaz a gyerekek mások voltak,de a gyerekek miatt hogy a kicsik is meg tudják nézni,mert nem volt korhatáros,amit sajnálok,mert lehet hogy akkor a csata jelenet jobb lettek volna,de azért a királynõ nem volt azért olyannyira se szép,arra meg direkt arra mentek hogy félelmetes legyen de ne annyira hogy a gyerekek miatt,hm 100perc útán,és a Gyûrûk Úra meg volt vagy 160perc körül mondjuk én észre se vettem hogy meg lenne 2óra,de azért mert nem volt annyira rossz!
Igaz két külömbözõ film de a rendezõ úgyan az!És a fantáziád se rossz ha fel iratos lett volna jobban csiptem volna,de a kicik miatt nem lehettet,hiszen mint ahogy emlitettétek GYEREK FILM!!<#nevetes1>
Én még 26-ûán néztem meg a családdal, és nagyon tetszett. És igaza van a kritukusnak, nem volt semmilyen "Narniás" elõéletem, lehet, hogy ezért jött be annyira. És igen, lehetett volna hosszabb, de az 5 éves fiam 100 perc után kérdezte meg, hogy mikor lesz vége, pedig nagyon tetszett neki. Valóban egy vágatlan DVD jó megoldás lenne.
Azóta megvan már a 2. és 3. rész könyvben (az 1. és 4-rõl lecsúsztam), megvettem a filmzenét, és sokat játszottunk a játékkal.

Nem hasonlítanám össze a Gyûrûk urával, egyszerûen nem ugyanaz a célcsoport. Annyiszor van arról szó, hogy Disney-film, mégis két sorral késõbb mindenki elfelejti. Mesefilm és kész, gyerekeknek elsõsorban (meg gyereklelkû felnõtteknek <#vigyor2>). A Gyûrûk urát is látta a fiam, de ott egyszerûen még félt az orkoktól. A Narniában sem voltak akármik a lények, de valahogy ott nem félt... mert mese (mondjuk amikor Edmundra ráugrott a farkas, akkor a hugával együtt felugrottak <#csodalk>).

"A gyerekek olyan rondák mint a bûn, hullaszínük van, olyan agyonhipózott, fõleg az a kislány a nagy rusnya szemével."
Szerintem hiteles, '40-es évekbeli angol gyerekek voltak. És lehet, hogy szülõnek kell lenni hozzá, de Lucy nekem nagyon aranyos volt. Lehetett volna belerakni Peter szerepébe egy már 1x évesen kigyúrt félistent, Lucyt meg játszhatta volna egy kaliforniai Barbi, de akkor az Oroszlán lehetett volna Jean Reno...

<#ticking>
Nem,de majdnem!<#smile>A Narnia Krónikáinak a részei nagyon eltérõek egymástól...
Teljesen más jellegûek,például A Ló.és Kis Gazdája címû rész forró sivatagban játszódik,és a szekrény eggyálltalán nem szerepel benne.Szóval nem olyan mint a HP
ahol mindíg azt a szerencsétlen Voldemortot abajgatják.
Folytatásban nem tudom elképzelni se mi történhet. Jön valami új önjelölt fõnököskodni akaró agyament és háborút indít. A fiatalok pedig a szekrényen átmenve folytatják ottani, félbehagyott múltjukat?
Amúgy pedig Aslan ügye nem vágyik királyosdit játszani, és a világban is teljes a béke. Miért akarná ezt bárki is megváltoztatni, elrontani. Nem hiszem, hogy a volt barlanglakókat õk bántanák. Azoknak így is úgy is mindegy lehetne ki az "úr". Õk szolgáknál sose lesznek többek.
Mindkettõ jó film...nem kell rivalizálni,és szembeállítani õket.Éljen mindkettõ!<#wink><#wave>
És ez mit bizonyít?
Kandeláber!

Na látod azért a Narniának tõbb a be vétele mint a King Kongé,és még nincsen vége!
Azért õrülõk hogy sokaknak tetszett a film!