230
-
kandeláber #185 880 milliót. -
pero #184 Hali mindenkinek!
A herry Potter új része mennyit kaszált edig,csak kiváncsi vagyok! -
Malbeth #183 Szia Cat!
Narnia világában sem tud minden állat beszélni,mint ahogy emberek is vannak,csak erre a film nem tért ki! -
Zoldalma #182 Ez mesefilm ember, ha valosaghuseget akarsz, nezd meg a Munchent. -
pero #181 Na hellósztok!
Aha értem,kiváncsi vagyok hogy mennyit fog kaszálni!Kiványcsi vagyok nagyon!
Malbeth!
Látom nagyon szeretnéd ha fel menne! -
Cat #180 megnéztem
[FOGJA A FEJÉT]
URAMATYÁM! EKKORA TÖMÉNY BAROMSÁGOT
AAAAAAAAAAAAAAAAA
A farkas beleugrik a kardjába, erre nagy szinpadias jelenet: "Lovaggá ütlek Farkasölö Péter!" vagy, sétálank egy szál semmiben hó közepén, meg belesnek a jégtáblákkal teli folyóba, és nem kapnak utána tüdőgyulladást...
Mit esznek? minden állat tud beszélni, akkor milyen hust tudnak megenni? :D
Sorolni tudnám a hülyeségeket, de ugyérzem felesleges. Életem valaha látott legidiótább filmjei közé tartozik. -
kandeláber #179 A boxofficemojo-n még nem ápdételték a nemzetközi bevételt a múlt heti összeggel, ezért nem írtam újabb adatot. -
Malbeth #178 Szia Pero!
A Narnia bevétele 640 millió &-nál tart,és ha japánban is bemutatják valószínüleg bőven 700 millió fölött lesz a bevétele! -
pero #177 Hellósztok!
Bocs mindenkinek hogy nem irtam ide mostanában kicsit le vagyok maradva itt!
Na akkor magyarul érdemes el olvasni a könyvet!
Örülök hogy sokaknak tetszik és hogy vannak új arcok is!
Kandeláber!
Hol áll most a Narnia bevétele? -
Rider84 #176 Hello Barnagekkó!
Köszöntünk körünkben!
Én is egy német csatornán láttam a hirdetést először,akkor még én sem tudtam mi ez,de én is rögtön tudtam,hogy ezt látnom kell!Már a trailerek meg reklámok is adják magukat,szerencsére nagyon jó a promóciója a filmnek!
A könyvekben sem fogsz csalódni, az fix!
Malbeth, ha ezt a részt még felül tudják múlni a következő filmek az nem semmi,de ha ilyenek lesznek,mint ez,én azzal is megelégszem. -
Malbeth #175 Szia Barnagekkó!Szerintem még jobbak lesznek a következő filmek...,nagyon jók
lesznek! -
#174 Hello!
Nekem is tetszett a film, pedig nem is vagyok 7 éves. ;):D
Asszem még az előzetese fogott meg, amikor néztem valamelyik német filmcsatornát. Akkor mondtam: ezt meg kell nézned Barnagekko! :)
A látványvilág az nagyon szép - ez fogott meg a legjobban - a történet tetszett, bár a könyvet még nem olvastam, ezek után meg el fogom olvasni. ;)
Remélem a következő részek legalább ezt a színvonalat fogják tartani. ;) -
Rider84 #173 Pero:A ló és kis gazdája című kötet a Caspian herceg előtti,tehát a Caspian előtt azt érdemes olvasni.A Caspian-t még nem olvastam de gondolom hasonló.A ló és kis gazdájában is van csata,amit ugyanolyan gyönyörűen meg lehetne csinálni,mint Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrényben.Meg alapban az egész könyv adja magát a filmre a tájakkal,hangulattal meg mindennel. -
Malbeth #172 Szia Pero!
Ahogy azt már írtam a Narnia Krónikái hét kötetből áll,és az alábbi alcímekkel jelentek meg:1.A Varázsló Unokaöccse 2.Az Oroszlán,a Boszorkány,és a Ruhásszekrény
3.A Ló,és kis Gazdája 4.Caspian Herceg 5.A Hajnalvándor Útja 6.Az Ezüst Trón
7.A Végső Ütközet.Érdemes elolvasni,nekem nagyon tetszettek. -
pero #171 Hellósztok!
Meg csinálnák az ősszeset hát nem tudom azért az sok nagyon a 7 rész,nem tudom hogy olyan lesz mint a Gyűrűk úra olyan sirert ér-e el nem tudom majd ki derül!!
Rider84!
Mien könyv az olyan mint a Caspian hercegre vagy hasonlo? -
Rider84 #170 Sziasztok!Most fejeztem be egy napja a A ló és kis gazdáját.Nekem nagyon tetszett.Ebből is gyönyörű filmet lehet majd csinálni.És nagyon érdekes a történet,kíváncsi is voltam hogy milyen események történtek a Pevensie testvérek uralkodása alatt.Ez a könyv pont abba a korszakba repít el.Már nagyon kíváncsi vagyok a Caspian hercegre is.Jövő héten szerintem meg is veszem. -
Malbeth #169 Hali Pero!
Nem, Narnia Krónikái hét könyvből állnak!És csudajó mindegyik...,nagyszerű
filmek lesznek belőlük.Szerintem a HP-t le fogják zúzni...,én ezt jósolom. -
pero #168 Helló Malbeth!
Nem sajna nem olvastam a kőnyvet,nem is tudom csak úgy a film meg fogott,és igy ez által érdekel a tőrténelmük is (mint a Gyűrűk Úrában is)!De azért majd ha tudtok valamit nyugottan mondjátok mert érdekel!
Hm hogy olyan későn jőn be a film hát azt sajnálom nem baj azért addig sok jó film lesz(csak ezek az új mostaniak huh hát lehetnének jobbak)!
3 kőnyv van itt is? -
Malbeth #167 Szia Pero!
Naná hogy olvastam!Az idén forgatják le a Caspian Herceget és 2007 Nov.-Dec.-ben lesz a bemutatója.Nagy film lesz...,már most nagyon várom.
Pero,te olvastad a könyveket?,Ha igen,akkor melyiket?Persze a Narnia könyvekre gondolok. -
pero #166 Hogy hogy?Ezt olvastad?Vagy honnan van a hir? -
Malbeth #165 Én is nagyon várom a Narnia Krónikáinak a többi részét,csak sajnos még két év van addig míg bemutatják a Caspian Herceget... -
pero #164 Hát majd meg szerzem és majd meg nézem,de a Potter részek már tényleg nem gyerekeknek való már!!!! -
kandeláber #163 A Kongot még én sem láttam, nem is nagyon érdekel. Ha lesz a tévében, majd megnézem. -
kandeláber #162 A Potter nekem is bejön könyvben, pedig már rég nem vagyok gyerek. Különösen, mivel a Potter könyvek a 4. résztől kezdve nem is valók gyerekeknek. A film más lapra tartozik, azok nem lettek igazán jók, egyik sem. A megcélzott korosztályra utal az is, hogy a Tűz serlege már korhatáros volt. -
pero #161 Csá mindenkinek!
Az jó látok új arcokat is őrülök neki csak azt sajnálom hogy a tőbbi fórumra nem irok,mert akkor ott is be indulna a beszélgetés vélemény stb!Na jó,nem szállok el magamtól,de ez is itt ellégé dőcőgőtt!
Hát ja a Potter az más sokkal másabb,mint a Narnia!Majd meg látjuk lehet hogy azt is be éri még hisz a Japánok is sokan vannak ki tudja ha igy folytatodik el tudom már hinni!
Hm a Star Warst még le nyomja a Potter ezt azért nem gondoltam volna,ez meg lepett nagyon,én nem vagyok Potter rajongo elég egyszer meg néznem az is elég!Nekem legalább is!
Kandeláber!
Azért a Narnia jobban szerrepel mint a King Kong!
És még mindig nem láttam a King Kongot,pedig sok jót hallok róla!!!!!!!!!!! -
Humi #160 hát lehet, de vedd figyelembe hogy a potter a gyerekeknek nagyon , hogy is mondjam "bejön", varázsvilág meg minden tudod, és egyértelmű hogy nagyon várják a következő részt mindig és hát persze akkor anyu apu egyaránt kénytelen vagy épp akar menni , mindegy. sok kicsi sokra megy -
Salimar #159 Én még kislány koromban láttam a tévésorozatot. Nagyon szerettem. Megnézték a gyerekeim is a filmet és nagyon tetszett nekik. Igazi jó családi mozizás lett belőle.Nagyon várom a további részeket. -
kandeláber #158 Helyzetjelentés a bevételekről :)
A Narnia nemzetközi bevétele 614 millió dollár. Most teszek egy valódi jóslatot: szerintem kb. 700 milliót fog gyűjteni összesen (mivel Japánban csak márciusban mutatják be, ez el fog tartani egy darabig).
A King Kong 519 milliónál tart. Ez sem rossz.
A Harry Potter és a tűz serlege 875 millió dollárnál tart, most előzte meg a LOTR A gyűrű szövetségét, és már csak 2 millió kell neki, hogy a HP és a titkok kamráját is elkapja, és ezzel minden idők 8. legsikeresebb filmje legyen. (Narnia jelenleg a 27., King Kong a 38.) -
Malbeth #157 Nagyon drukkolok a filmnek! Hajrá Narnia! -
pero #156 HM kicsit kusza de azért sok ki vehető belőle!!!
Az se semmi Japán ennyire ls van maradva hm érdekes akkor sokat fog kaszálni ott is valuszinü rosszul tipeltem 600kőrül lesz sőt lehet hogy el is húz majd!!!!!!! -
pero #155 1 (-) Hoodwinked 5 16 620 000 16 620 000
2 (-) Glory Road 3 16 497 000 16 497 000
3 (-) Last Holiday 1 15 700 000 15 700 000
4 (2) The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and The Wardrobe 6 12 230 000 263 441 000
5 (1) Hostel 2 11 650 000 36 811 000
6 (4) Fun With Dick and Jane 4 10 300 000 94 201 000
7 (3) King Kong 5 9 201 000 204 667 000
8 (-) Tristan & Isolde 1 7 850 000 7 850 000
9 (9) Brokeback Mountain 6 7 055 000 32 088 000
10 (5) Cheaper by the Dozen 2 4 6 775 000 74 637 000
ez azért igy nem semmi -
kandeláber #154 Ne csak a budapesti adatot nézd!
Egyébként Japánban még be sem mutatták, csak március 4-én fogják. -
pero #153 Kősz i itt is "csak" 144 882 533milla van azért igaz 4hét allat ami nem semmi! -
kandeláber #152 Az csak budapesti adat. Magyarországon eddig 420 millió forintot kaszált. http://index.hu/kultur/cinematrix/cinematop/ (össze kell adni a budapesti és országos adatot) -
pero #151 Hát nem is tudom biztos hogy sokáig fogják játszani!Vegyél kezedbe egy Pestiestet,és ott meg találod a kérdésre a választ!
Hm nem tudom azért 600főlé,majd meg látjuk kiványcsi vagyok rá!A mostani Pestiestben benne van hogy itt Magyarországon azt hiszem 150millát kaszált! -
Rider84 #150 Nem kérdés hogy 600 fölé megy!
Viszont most mérges vagyok mert meg akartam nézni ma a Lurdyban újra,fél nyolcra mentünk volna,állok sorba jegyet venni,erre ki van írva a pénztárnál hogy technikai okok miatt elmarad.Semmi más, csak a Narnia.Le is maradtunk ma így a mozizásról.Pedig meg akartam még nézni másodszor is,és addig amíg még nagytermekben megy.Szerintetek meddig van még nagyobb termekben?Még muszáj látnom egyszer! -
Malbeth #149 Hát az tutifix,hogy 600 fölé megy.Hisz talán már el is érte azt. -
kandeláber #148 Nem tudom. 600 fölé megy, az biztos ;-) -
pero #147 Hali mindenkinek!
Hm nem is rossz a Narnia,majd nem a Star Warst is meg előzi,na na azért tulzásokba nem esek,de azért sok filmet meg kőzelit,na hát igen elléggé nem rossz film,de azért ekkorát nem gondoltam volna hogy kaszál[#wink!
Kandeláber!
Te szerinted meddig megy el a film be vétele?
Vélemény jöhet mindenkitől!
-
Malbeth #146 Remekül teljesít a Narnia! Csak így tovább!
Ahogy megjelenik az utolsó három könyv már rá is teszem a mancsom,az tutifix!Én Caspian Hercegből elég sokat találtam...,a kis butusok még
nemtudják,hogy hamarosan nagy film készül belőle???