Narnia krónikái - Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény
Oldal 1 / 5Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon jó a film!!!!<#email>#email><#integet2>#integet2><#violent>#violent><#crazya>#crazya><#gun>#gun><#violent>#violent><#taps>#taps>
Az igen nem rosszul halad ami azt ileti,sõt egész jól hallad!
Ja még valami mindenkinek kellemes ünnepeket meg bl bl bl....!
Ja még valami mindenkinek kellemes ünnepeket meg bl bl bl....!
$733.7 million
Ha ti mondjátok az igaz ha téved valaki attól még nem lesz kisebb,csak ez ahogy írjátok,ez a hangnem és winnie a fel hábórodásod minek?
Kandeláber!
Összegek hogy álnak?
Be vétel,mennyit kaszált a Narnia mostanság?
Kandeláber!
Összegek hogy álnak?
Be vétel,mennyit kaszált a Narnia mostanság?
egyébként számos fordítás létezik erre a kifejezésre....ebben igazad van
értelmes, nyugodt eszmecsere folyik....ne hergeld magad....ezen már rég túl vagyunk..
én csak szóltam neked, hogy rosszul értelmezted azt, hogy mikor jelent meg a könyv. (nem írtam sehol írásról, hiába próbálod belemagyarázni.) (attól, hogy valaki azt írja, hogy tévedsz, még nem leszel kisebb. az inklingeket másképp fordított, elismerem, van, aki nyalónak fordítja, de mégis az eredeti név az igazi.)
Winnie tévedett...ennyi az egész..
He he winnie mi van van egy elemfeled!<#crazya>#crazya>
Látod mien amikor az embert szekálják!
Na jó de létszi hagyátok abba ezt létszi,ez nem az a hely ahol így egymásnak esnek az emberek,és ha téved az ember akkor is mi van?semmi megy tovább minden max ki javítja majd!
Látod mien amikor az embert szekálják!
Na jó de létszi hagyátok abba ezt létszi,ez nem az a hely ahol így egymásnak esnek az emberek,és ha téved az ember akkor is mi van?semmi megy tovább minden max ki javítja majd!
A film egyébként meg sem közelítette a könyv színvonalát........hanyag színészi alakítás viszont a fényképezés pazar.....
Na azért jó látni hogy nem csak le kicsinyiteni tudsz!
hehe, te meg kissé infóhiányos vagy. a narnia 1950-ben jelent meg, a lotr pedig 1954-ben.
ráadásul a két könyv írója, tolkien és cs. lewis ugyanabban az irodalmi baráti közbe tartozott, a tintafalók közé és egymás könyveit segítették ötletekkel.
ráadásul a két könyv írója, tolkien és cs. lewis ugyanabban az irodalmi baráti közbe tartozott, a tintafalók közé és egymás könyveit segítették ötletekkel.
LOTR utánzat....ötletszegény....
Majd meg látjuk mi lesz akkor amikor be jön!
én csak azt írtam, hogy butaság egy filmrõl azt írni, hogy jó lesz. az más, ha az ember reménykedik, hogy jó, de annak nincs semmi értelme, hogy valaki beírja, hogy "szerintem jó lesz" látatlanban. ilyen alapon más meg beírhatja, hogy "szerintem meg übergagyi" - egyik mgszólalás sem jelent semmi, mert kit érdekel, hogy valaki magyarorszgon mit gondol egy még el sem készült termékrõl.
szóval nem írtam, hogy mi jó, vagy mi nem. a narniáról meg eleve nem írtam semmit.
szóval nem írtam, hogy mi jó, vagy mi nem. a narniáról meg eleve nem írtam semmit.
Winnie!
Te mért vagy minig ilyen optimista,nem értem,azért remélem jó véleményed is van valami jó filmrõl!
Malbeth!
Remélem tényleg jó lesz!
Te mért vagy minig ilyen optimista,nem értem,azért remélem jó véleményed is van valami jó filmrõl!
Malbeth!
Remélem tényleg jó lesz!
vagy pedig nagyon gyenge. ezt nem tudhatod. abban semmi infótartalom nincs, hogy szerinted milyen lesz.
2007 Decemberére ígérik a Narnia Krónikáinak következõ részét a Caspian Herceget.
Szerintem az is nagyon jó film lesz!
Szerintem az is nagyon jó film lesz!
Hali mindenkinek!
Meg van az oscar csak az a gond hogy nem láttam még,hát majd meg nézem,be kell potolnom,mert ez az oscar eléggé érdekes volt,az Ütközések tényleg nagyon jó volt!Hát nem tudom ez tényleg eléggé érdekes volt ez a díj áttadás!
Az igen 705millió nem rossz el fogadnám egész életemben nem lenne pénz problámám az tuti!
A Narnia 2-re leszek kiványcsi majd kb ha jól tudom 1vagy2 év valahogy így azt hiszem!
Meg van az oscar csak az a gond hogy nem láttam még,hát majd meg nézem,be kell potolnom,mert ez az oscar eléggé érdekes volt,az Ütközések tényleg nagyon jó volt!Hát nem tudom ez tényleg eléggé érdekes volt ez a díj áttadás!
Az igen 705millió nem rossz el fogadnám egész életemben nem lenne pénz problámám az tuti!
A Narnia 2-re leszek kiványcsi majd kb ha jól tudom 1vagy2 év valahogy így azt hiszem!
A Narnia bevételei jelnleg 705 millió dollárnál járnak.
Szia Pero! Tuti nem fogod megbánni,mert nagyon jó film a King Kong...Persze a Narnia azért jobb,de a Kong is kafa!<#smile>#smile><#fogmosas>#fogmosas>Nagyon örülök a Narnia Oscar-Díjjának,abszolút megérdemelte <#bohoc>#bohoc>(sõt igazából a zenei Oscart is a Narniának kellett volna kapnia!Dehát a kretének nem is jelölték,a botfülûek!<#boxer>#boxer>)!!
Bocsánat akkor csak 3mat! Az se semmi én szerintem!
csak hármat
Hát nem tudom az a gond hogy a Narnia egy oscart kapott,a King Kong meg 4et azt hiszem el ismerésem,fejet hajtok a King Kong elõtt!
Meg kell néznem!
Meg kell néznem!
A filmsorozatok közül csak két példa: Hupikék törpikék, a Jóbarátok utolsó évfolyamai.
o-ó! remlhetõleg azért fejlõdött a jóbarátok óta, mert annak kifejezetten durván gyenge volt a fordítása.
o-ó! remlhetõleg azért fejlõdött a jóbarátok óta, mert annak kifejezetten durván gyenge volt a fordítása.
Figyelem!!
Itt megtalálhattok egy interjút Liszkay Szilviával, aki magyarra fordította nekünk a filmet és a könyveket egyaránt!! Szilvia rendszeres látogatója oldalunknak, a fórumon kérdezhettek is tõle!!!
Narnia Krónikái magyar rajongói oldal
További interjúk magyar illetékesekkel a közeljövõben várhatóak!!
Itt megtalálhattok egy interjút Liszkay Szilviával, aki magyarra fordította nekünk a filmet és a könyveket egyaránt!! Szilvia rendszeres látogatója oldalunknak, a fórumon kérdezhettek is tõle!!!
Narnia Krónikái magyar rajongói oldal
További interjúk magyar illetékesekkel a közeljövõben várhatóak!!
Nem rossz a Herry Potter le nyomta a Star Warst ezt azért nem gondoltam volna!Azért a Star Wars jóbb én szerintem!!
Érdekes hogy a Japánoknál ilyen késön játszák!Nem értem azért ott is van pénz hogy meg vegyék,biztos a fordítás miatt<#smile>#smile>!
Érdekes hogy a Japánoknál ilyen késön játszák!Nem értem azért ott is van pénz hogy meg vegyék,biztos a fordítás miatt<#smile>#smile>!
Az elég érdekes kérdés,hogy Japánban miért csak márciusban kerül a mozikba??
Nagyon furi.<#nemtudom>#nemtudom><#rolleyes>#rolleyes><#fejvakaras>#fejvakaras>
Nagyon furi.<#nemtudom>#nemtudom><#rolleyes>#rolleyes><#fejvakaras>#fejvakaras>
Most már elég lassan növekszik mindkettõ, a Narniát csak a márciusi japán premier fogja megdobni.
HP: 884 millió
Narnia: 657 millió
HP: 884 millió
Narnia: 657 millió
He he remélhetölöleg olyan bevételt fog hozni mint a Narnia!
Kandeláber!
Hol tart most?
És a Herry Potter?
Kandeláber!
Hol tart most?
És a Herry Potter?
Én is így látom!Reméjük,hogy hasonló szinvonalat fgnak elérni mint az Oroszlán esetében.(Talán egy picivel jobb lesz !<#pias>#pias>)
És nem csak a rendezõ személye nem változik,hanem ebbõl adódóan a készítés szellemisége sem.Megint hûek lesznek a könyvhöz és ez nagyszerû!Egy az egyben vissza fogják adni a hangulatát a Caspian hercegnek is.Adrew Adamson és stábja bebizonyította a 2. kötet megfilmesítésével is ezt,garantált remekmû lesz.:)
Olvastam én is a mostani Exitben is van!<#smile>#smile>
Gondolom azt már tudjátok,hogy a Narnia Krónikáinak a második részét is
Andrew Adamson fogja rendezni...,szerintem ez jó döntés,örülök neki,hogy nem
változtattak a rendezõ személyén.<#eljen>#eljen>
Andrew Adamson fogja rendezni...,szerintem ez jó döntés,örülök neki,hogy nem
változtattak a rendezõ személyén.<#eljen>#eljen>
Köszi!
Huh az sok,még a Klonok támadását is tul szárnyalja még!<#smile>#smile>
Huh az sok,még a Klonok támadását is tul szárnyalja még!<#smile>#smile>
Mármint 650 milliónál :)
A Narnia 6050 milliónál tart, ugyanott, ahol a Klónok támadása
Nem az álltalában arra vagyok kiványcsi,hogy ki mennyit fog nyerni?És mien kategoriábban!!!
Ne legyél kívács..., a Harry Potter egy Oscar-Díjjat sem fog kapni.
Ellemben a Narnia lehet,hogy kap...,ki tudja!<#crazya>#crazya><#bohoc>#bohoc>
Ellemben a Narnia lehet,hogy kap...,ki tudja!<#crazya>#crazya><#bohoc>#bohoc>
Az szép mit ne mondjak akkor a Star Warst is felul mulja?
Kiványcsi leszek az oscar dij átt adásra majd!
Kiványcsi leszek az oscar dij átt adásra majd!
880 milliót.
Hali mindenkinek!
A herry Potter új része mennyit kaszált edig,csak kiváncsi vagyok!
A herry Potter új része mennyit kaszált edig,csak kiváncsi vagyok!
Szia Cat!
Narnia világában sem tud minden állat beszélni,mint ahogy emberek is vannak,csak erre a film nem tért ki!<#nezze>#nezze><#whatever>#whatever>
Narnia világában sem tud minden állat beszélni,mint ahogy emberek is vannak,csak erre a film nem tért ki!<#nezze>#nezze><#whatever>#whatever>
Ez mesefilm ember, ha valosaghuseget akarsz, nezd meg a Munchent.
Na hellósztok!
Aha értem,kiváncsi vagyok hogy mennyit fog kaszálni!Kiványcsi vagyok nagyon!
Malbeth!
Látom nagyon szeretnéd ha fel menne!
Aha értem,kiváncsi vagyok hogy mennyit fog kaszálni!Kiványcsi vagyok nagyon!
Malbeth!
Látom nagyon szeretnéd ha fel menne!
megnéztem
URAMATYÁM! EKKORA TÖMÉNY BAROMSÁGOT
AAAAAAAAAAAAAAAAA
A farkas beleugrik a kardjába, erre nagy szinpadias jelenet: "Lovaggá ütlek Farkasölö Péter!" vagy, sétálank egy szál semmiben hó közepén, meg belesnek a jégtáblákkal teli folyóba, és nem kapnak utána tüdõgyulladást...
Mit esznek? minden állat tud beszélni, akkor milyen hust tudnak megenni? :D
Sorolni tudnám a hülyeségeket, de ugyérzem felesleges. Életem valaha látott legidiótább filmjei közé tartozik.
URAMATYÁM! EKKORA TÖMÉNY BAROMSÁGOT
AAAAAAAAAAAAAAAAA
A farkas beleugrik a kardjába, erre nagy szinpadias jelenet: "Lovaggá ütlek Farkasölö Péter!" vagy, sétálank egy szál semmiben hó közepén, meg belesnek a jégtáblákkal teli folyóba, és nem kapnak utána tüdõgyulladást...
Mit esznek? minden állat tud beszélni, akkor milyen hust tudnak megenni? :D
Sorolni tudnám a hülyeségeket, de ugyérzem felesleges. Életem valaha látott legidiótább filmjei közé tartozik.
A boxofficemojo-n még nem ápdételték a nemzetközi bevételt a múlt heti összeggel, ezért nem írtam újabb adatot.
Szia Pero!
A Narnia bevétele 640 millió &-nál tart,és ha japánban is bemutatják valószínüleg bõven 700 millió fölött lesz a bevétele!<#crazya>#crazya><#bohoc>#bohoc>
A Narnia bevétele 640 millió &-nál tart,és ha japánban is bemutatják valószínüleg bõven 700 millió fölött lesz a bevétele!<#crazya>#crazya><#bohoc>#bohoc>
Hellósztok!
Bocs mindenkinek hogy nem irtam ide mostanában kicsit le vagyok maradva itt!
Na akkor magyarul érdemes el olvasni a könyvet!
Örülök hogy sokaknak tetszik és hogy vannak új arcok is<#smile>#smile>!
Kandeláber!
Hol áll most a Narnia bevétele?
Bocs mindenkinek hogy nem irtam ide mostanában kicsit le vagyok maradva itt!
Na akkor magyarul érdemes el olvasni a könyvet!
Örülök hogy sokaknak tetszik és hogy vannak új arcok is<#smile>#smile>!
Kandeláber!
Hol áll most a Narnia bevétele?
Hello Barnagekkó!
Köszöntünk körünkben!
Én is egy német csatornán láttam a hirdetést elõször,akkor még én sem tudtam mi ez,de én is rögtön tudtam,hogy ezt látnom kell!<#wow1>#wow1>Már a trailerek meg reklámok is adják magukat,szerencsére nagyon jó a promóciója a filmnek!
A könyvekben sem fogsz csalódni, az fix!<#smile>#smile>
Malbeth, ha ezt a részt még felül tudják múlni a következõ filmek az nem semmi,de ha ilyenek lesznek,mint ez,én azzal is megelégszem.<#smile>#smile>
Köszöntünk körünkben!
Én is egy német csatornán láttam a hirdetést elõször,akkor még én sem tudtam mi ez,de én is rögtön tudtam,hogy ezt látnom kell!<#wow1>#wow1>Már a trailerek meg reklámok is adják magukat,szerencsére nagyon jó a promóciója a filmnek!
A könyvekben sem fogsz csalódni, az fix!<#smile>#smile>
Malbeth, ha ezt a részt még felül tudják múlni a következõ filmek az nem semmi,de ha ilyenek lesznek,mint ez,én azzal is megelégszem.<#smile>#smile>
Oldal 1 / 5Következő →